hits

Malin Baade Løken

www.maliinbaade.blogg.no

SUMMERVACATION 12.06.2013, kl. 18:29

Hei dere! Utrolig lenge siden sist jeg var innom her, har hatt mye og gjøre med skole og jobb.

Siden sist har jeg blitt singel, 18 år og endelig myndig, bestått både bilteori og oppkjøring på første forsøk. Har og hatt tverrfaglig eksamen (markedsføring, økonomi og sikkerhet) hvor jeg fikk karakteren 4, veldig fornøyd. Så nå har jeg endelig sommerferie!

Sitter for øyeblikket på jobb, derfor mobilblogging. Imorgen er det avsluttning på skolen med alle yrkesfaglige klassene og lærerne så det blir koslig, skal ha med kamera å få tatt litt bilder.

Siden det nå er sommerferie så tenkte jeg og begynde og blogge litt igjen, hva synes dere om det?

Håper det står bra til med alle dere! Blogges :-)

Ikke som planlagt 26.02.2013, kl. 19:36

Det ble verken sol eller fiksing av bryn etter skolen idag! Jeg ble ringt opp av jobb, så ja her sitter jeg! Holder på å rydde litt nå! Bare sier i fra om at bloggdagen ble ikke som planlagt... Skal jobbe imorra også!

Håper dere får en fin kveld!

Fly for første gang 16.11.2012, kl. 08:50

Sitter på Vigra nå og venter på at vi skal gå ombord i flyet. Det er første gang jeg skal fly og flyet ble selfølgelig forsinket! Gleder meg veldig til vi kommer til gardemoen og får kjøpt meg Starbucks!!

Vi bloggest senere!

Resturangkos 17.09.2012, kl. 15:12

Deilig med fri fra skolen tidlig på mandager! Akkuratt nå sitter jeg på den gode nabo med Sara og venter på middag. Senere skal vi på en liten shoppingsrunde før jeg skal gjøre noe litt spennende som dere får vite senere!

Prosjekt readhead 16.09.2012, kl. 15:31

Nå sitter jeg hos Rebecca og holder på og farge håret enda mer rødt, forhåpentligvis siste gang! Bloggest senere med bilder når jeg er ferdig!

Ha en fin lørdag! 15.09.2012, kl. 11:31

Hei dere! Jeg skulle egentlig blogge før jeg dro på jobb, men tiden dro i fra meg så det rakk ikke jeg! Skal på en liten shoppingsrunde etter jobb så da får dere se innkjøp når jeg kommer hjem!

Så vi bloggest senere!

Morgenkos 12.08.2012, kl. 10:15

Blir mobilblogg nå, macen ligger på rommet og jeg gidder ikke hente den. Andrea og jeg har bygget litt lego og nå slapper vi bare av på sofaen, tven funker ikke og jeg aner ikke hvordan jeg fikser det..

Nå skal vi spise frokost så vi bloggest!

Hjemreise 28.07.2012, kl. 13:49

Nå er vi på vei hjem og har akkuratt passert grensen til Norge! Vi skal overnatte med familien til Sara til mandag, skal prøve og blogge så bra som mulig, vist ikke er bloggingen tilbake for fult mandagskveld.

Har hatt en kjempefin ferie med mye sol! Innkjøpsinnlegg kommer selfølgelig!

Håper dere har hatt en fin ferie så langt!

Ha en fin dag! 20.07.2012, kl. 13:02

Akkuratt nå så har vi kommet oss til Sarpsborg hele gjengen, må nyte siste dagen vi er her før vi suser videre til Sverige imorra! Outfit og slikt kommer når vi har kommet oss hjem!

På vei til byen 19.07.2012, kl. 14:52

Nå sitter Sara og jeg på bussen, vi skal en tur til byen og møte en gammel vennine av Sara. Så det kan bli gøy. Jeg poster dagens antrekk når vi kommer hjem.

Vi snakkes!

Til Gamlebyen 17.07.2012, kl. 13:39

Rakk verken og ta eller poste dagens antekk før vi dro. Nå er vi på vei til Gamlebyen her i Fredrikstad, kameraet blir med så vi bloggest med bilder når vi har kommet tilbake!

Hva skal dere gjøre idag?

Ut på tur, aldri sur 16.07.2012, kl. 08:35

Dataen er nedepakket så da blir det mobilblogging! Sitter i bilen og skal til og dra fra Ulsteinvik! Håper jeg får internett i Fredrikstad slik jeg kan blogge skikkelig!

Ha en fin dag da!

Snart hjemme! 15.07.2012, kl. 19:16

Etter litt over tre timer i buss, sitter jeg nå på hurtigbåtterminalen i Ålesund og venter på båten som kommer om 45(!!!) minutt. Så nå blir det musikk på øret og iphonespill til båten kommer.

Så vi snakkes mer når jeg har kommet meg til Sarabestiss!

Im coming home 09.07.2012, kl. 16:09

Nå sitter jeg på bussen hjem, er hjemme om ca to timer, bloggest!!:))

Trøtt - trøttere - Malin 10.06.2012, kl. 22:40

Etter en helg med mange kjekke folk, masse latter, alkohol og lite søvn er jeg hjemme igjen. Så nå har jeg fått dusjet, pakket ut og er ganske snart klar for og legge meg. Skal bli veldig hærlig og sove to timer ekstra i morra tidlig. Tok faktisk nesten ingen bilder i helgen, men her er to jeg tok.

Håper dere har hatt en like fin helg som det jeg hadde! Og beklager for sent innlegg, internett trøbbel..

Malin Baade Løken

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Malin og er 20 år. Studerer Markedsføringsledelse ved BI Bergen. Her kan du lese om min hverdag og alt annet som interessere meg. Jeg kan kontaktes på mail; malinbaade@live.no

Blogg.no reklame

Norske blogger Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign