hits

Malin Baade Løken

www.maliinbaade.blogg.no

Juleantrekk 2011 24.12.2011, kl. 16:43

Fikk lillebroren til og knipse noen misslykket biler av juleantrekket, lillesøster kom og skulle vere linselus. (Tror hun arvet det av meg, taha!) 

Kjolen er fra only og belte er fra cubus. 

Som dere kanskje har merket så har jeg forelsket meg i pixlr, digger måten bildene blir. 

Hva syntes dere?

Julemorgen 24.12.2011, kl. 11:04

Da er julaften her og jeg har fortsatt null julestemning. Juletreet har blitt pyntet og pakkene ligger under. Sitter i sofaen med strømpebukse, tjukkelester og stor genser og venter egentlig på tre nøtter til askepott skal begynde. Fikk også julestrømpe av julenissen i natt aka stemor. Hun har forresten bursdag idag, så kanskje dere vil gratulere henne?

Vi bloggest senere!
God jul og godt nytt år! 23.12.2011, kl. 22:47

Noen innlegg nå i juletiden skader vell ikke? Jeg har kommet meg på plass hos pappa og har null julestemning og juleaften er imorra, topp!

Dagen har gått til soving, se film, sove, pynte tre og enda mer film. Familiekos på slutten av dagen ♥ Har tatt litt bilde så jeg kan vise dere.

God jul & Godt nytt år allesammen ♥

Noen bilder redigert i pixlr 23.12.2011, kl. 22:29

Hva syntes du om bildene?

God gave us memory so that we might have roses in December 01.12.2011, kl. 07:03

Nå er desmeber her og året er snart over. Syntes det er helt sykt at året har gått så fort. I dag starter alle på kalenderopning og de fleste begynder vell og glede seg til juleaften? Jeg gjør vertfall det. Sitte og se på askepott sammen med familien, spise hærlig julemiddag og gaver. Er ikke det hva julen handler om? Være sammen med familie og glede hverandre?Håper alle får en fantastisk desember og en god jul! ♥ Så bloggest vi sikkert ut i desember en gang!

Malin Baade Løken

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Malin og er 20 år. Studerer Markedsføringsledelse ved BI Bergen. Her kan du lese om min hverdag og alt annet som interessere meg. Jeg kan kontaktes på mail; malinbaade@live.no

Blogg.no reklame

Norske blogger Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign