hits

Malin Baade Løken

www.maliinbaade.blogg.no

Dagens antrekk 051113 05.11.2013, kl. 16:38

HEIHEI! Nå er det tid for dagens antrekk!!

Enda en skoledag er over og nå er det bare 3 dager til helg!! Nå skal jeg hoppe i joggisen, spise mat, lese gjennom bloglovin og gjøre mye lekser, skal prøve og gjøre nesten all leksen til resten av uka! Eller så skal jeg bare slappe av og se enda mer one tree hill! Hvor ble livet mitt av??

I såfall, vi snakkes!

Hva syntes dere om dagens antrekk?
Og er det noe spesielt dere vil lese om på bloggen min? SKRIK UT 

Ciaté - caviar manicure 04.11.2013, kl. 19:53

For en stund siden bestilte jeg meg neglelakken Ciaté på makestyle.no. Jeg syntes denne type neglelakk er såå fin, så jeg må bare få kjøpt i flere farger. Det tar jo litt tid og fikse neglene med dette, siden en skal bare ta en og en finger i gangen, men resultatet blir jo kjempepent! 

Har dere prøvd denne neglelakken før?
Dagens antrekk 041113 04.11.2013, kl. 16:16

HEIHEI! Har dere hatt en fin dag? Jeg har kommet meg hjem fra skolen, og skal snart begynde på leksene. Har egentlig ingen spesielle planer, men tenkte jeg kunne legge ut dagens antrekk. Litt uvant å ta antrekksbiler, derfor litt kjedlige..Bukse Bik Bok, Genser Cubus, Skjerf Acne, Skinnjakke Vero Moda

Hva syntes dere? 

 

Søndag 03.11.2013, kl. 21:15

HEIHEI! Søndagen er snart over, og snart begynder en ny uke. Idag har jeg slappet av helt til jeg måtte ordne meg til å dra på jobb, og rett etter jobb ble jeg invitert på en kjempegod hjortegryte. Fantastisk slutt på uka. Nå skal jeg sette meg ned og se kveldens episode av tigerstaden før jeg setter meg ned med historieleksen som må være ferdig til imorga og kanskje jeg ser enda en episode av one tree hill før jeg legger meg og sover. Nå ser jeg one tree hill over igjen for sikkert fjerde gang, blir aldri lei av gjengen fra Tree Hill. Håper dere har hatt en hærlig og avslappendes søndag! Jeg har fått meg nytt design forresten, Liker dere det??

 


Malin Baade Løken

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Malin og er 20 år. Studerer Markedsføringsledelse ved BI Bergen. Her kan du lese om min hverdag og alt annet som interessere meg. Jeg kan kontaktes på mail; malinbaade@live.no

Blogg.no reklame

Norske blogger Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign