hits

Malin Baade Løken

www.maliinbaade.blogg.no

Årets julekalender 30.11.2011, kl. 15:28

I dag kom en av årets julekalender i postkassen. Jeg bestilte hos femelle.no, de fleste toppbloggerene hadde reklamering for den på toppen av bloggen sin. 
Og valgte selfølgelig favorittbloggeren på fremsiden, Lene orvik!

Hvilken/hvilke julekaleder har dere i år?

Nytt i skapet 24.11.2011, kl. 17:37

I går før mamma og jeg dro på kino å såg Twilight - Breaking dawn part 1 så dro vi innom noen butikker. Fant en genser til 29 kroner(!!!) på cubus, så tenkte bare at jeg måtte ha den. Hva syntes du om genseren?

Mye skolearbeid og tentamen 24.11.2011, kl. 16:44Dårlig blogging i det siste ja. Er snart 100% tilbake, trenger bare og få litt motivasjon og energi tilbake. Er ganske utslitt nå for tiden. Dagene går som regel i lekser og soving. 

I dag hadde jeg min første tentamen i tverrfaglig (programfagene) på skolen. Gikk ganske greit egentlig. Fridtjof og jeg fremførte sist så klassen satt og så fast five mens vi ventet på tur til og fremføre. Er ganske deilig og være ferdig!

Nå skal jeg se ferdig home and away før jeg skal sette meg ned og gjøre norskleksene mine som ikke ble gjort på mandag! Så vi snakkes senere!

 

Live today as it is you last 23.11.2011, kl. 08:26

 

Håper alle får en fin Onsdag!♥

Before I go to sleep 21.11.2011, kl. 23:42

                 

God natt blogglesere! ♥

Rolig mandag 21.11.2011, kl. 17:26

Sitter i sengen, skal snart dra i dusjen før jeg setter meg ned med norskleksen for denne uken og får besøk av en kompis. Orker ikke trening idag i og med at jeg forsov meg idag så jeg får ta igjen treningen en annen dag! 

Så snakkes vi senere!
God made us bestfriends 21.11.2011, kl. 12:32I love you♥

Forsovelser og forsinkelser 21.11.2011, kl. 09:02Forsov meg første dag av ny uke, dette kan neppe lyde godt for resten av uken. Forsov meg med en time, rakk ikke bussen og kom 15 minutter forsent til skolen. Good monday, eller ikke. Sitter for øyeblikket og venter på friminutt så jeg får kjøpt eg frokost!

Ha en fin mandag, lesere! ♥ 

Hjemme etter en god helg 20.11.2011, kl. 21:06

Nå er jeg hjemme etter en utrolig kjekk lang helg i Olden sammen med bestevenninden Susanne! Håper virkelig vi tar dette igjen og reiser inn igjen en annen helg! Noen få bilder, men drog ikke med meg kameraet overalt! 

Snakkes!

Tidlig ferdig 16.11.2011, kl. 14:33Kom nettopp hjem fra en ganske kort skoledag, fikk fri de to siste timene fordi læreren vår er syk så da får vi heller arbeide med skolearbeid hjemme. Nå sitter jeg i sengen og hører på partymusikk, partyhumør.. JA! Uansett, skal snart hoppe meg i dusjen før jeg setter meg ned med enda mer naturfag. Er ganske glad jeg har prøven imorra så jeg blir ferdig med dette kapitellet!

Vi bloggest senere!

Skolepia 15.11.2011, kl. 13:31Sitter på skolen og ser på at Sara spiller bilspill, venter egentlig på at skoledagen er over. Er utrolig sliten og trøtt, skal sjå hjem og ta en powernap. To timer igjen av skoledagen og to skoledager i gjen av uken.

Nå er det friminutt, snakkes!

 

Opptatt dag 14.11.2011, kl. 21:55

Eller opptatt og opptatt, har lagt bloggen litt på hyllen idag.. Har ikke følt meg helt bra så har gjort lekser, sovet, spilt wordfeud og trent.

Håper på bedre bloggdag imorra og resten av uken om formen ikke har blitt bedre. Reiser forresten til Stryn til pappsen på torsdag sammen med bestevenninen Susanne! Det gleder jeg meg til.

Men nå skal jeg legge meg ned og øve til naturfagprøven jeg har på torsdag, tidlig ute sa du?

Snakkes!

bildeopplastningen klikket

En morgen av de gode 14.11.2011, kl. 07:05

Elsker morninger hvor jeg har ekstremt god tid. I dag er en av de dagene, sitter i sengen og leser blogger, spiser og drikker kakao i morgenkåpa, hærlig. Skal snart begynde og sminke og kle på meg sånn jeg rekker bussen!

Vi bloggest senere!Har dere en god morgen?

Kosekveld 13.11.2011, kl. 19:00

Har sånn ca nettopp kommet inn døren etter at det tok mamma 45minutter for og hente meg, jeg lånte film så nå skal jeg sette meg og bruke resten av kvelden på og se på film før det kommer en ny skoleuke imorra.

Nå skal jeg bare fjerne sminke og pusse tenne før jeg legger meg under dynen!
Bloggest imorra!

Hva skal dere ikveld?

Venninde søndag 13.11.2011, kl. 14:03

Mens familien skal på kinaresturangen og spise middag skal jeg møte jentene og bruke dagen sammen med de. Rebecca reiser tilbake til Stranda igjen idag og da må jo jeg være sammen med henne ♥

Jeg har forresten blitt forkjølet. Hoster hele tiden og jeg har fått sånn forkjølet stemme, ganske ukoslig egentlig. Men nå må jeg stikke, snakkes!

Verdens beste pappa 13.11.2011, kl. 10:17

Dere vet det er farsdag idag, sant? Pappaen min har bursdag og i dag. Domt jeg ikke er inn i Olden og ferier dagen med dokke, men vi får ta det igjen neste helg.

Pappa, hvor skal jeg starte med og fortelle hvor glad jeg er ideg, hvor utrolig mye jeg savner deg når jeg er hos mamma og hvor utrolig glad jeg er forid jeg har deg som pappa. Du har alltid vert der for meg, selv om det kanskje bare er over telefon. Men du er der og det er det som betyr noe. Jeg ser deg bare noen ganger i året, kanskje derfor det er så gøy og besøke deg, fordi jeg ser deg så skjeldent.

Jeg er utrolig glad i deg pappa og håper du får en utrolig fin dag, savner deg ♥

248974_173693769356690_150516628341071_457291_1884822_n_large
weheartit.com

Nytt design og gaanske lei 12.11.2011, kl. 19:37

Etter mange timer med endring av design er jeg så og si ferdig. Ny header, nytt bilde i sidebaren og ny skrift. Litt nytt og godt. Ble så lei av det andre så nå var det på tide. Føler det ble et litt med høstlig design. Er ganske lei av html-koder nå, så blir ikke noe designbytting på en stund vertfall, hehe!

Hva syntes dere?

Nå er det snart skal vi danse finale!
Hvem tror dere vinner?

Goodiebags - moroccanoil 12.11.2011, kl. 15:34

Nå har blogg.no er slags konkurranse hvor de trekker ut 40 bloggere som kan få denne goodiebagen fra moroccanoil. Håper jeg blir en av de 40, hadde vert utrolig gøy og få testet ut dette produktet.

Bli med dere og!

 
cutrinsample

En god lørdag 12.11.2011, kl. 14:16Har hatt en god lørdag hittil. Har vert i vik og fotografert de siste bildene (forhåpentligvis) som Sara og jeg trenger til presentasjonen vår. Nå har jeg nettopp spist speilegg, namm! Og nå er det snart maraton med episoder av greys anatomy!

Hva gjør dere dag?

Tidlig lørdagsmorgen 12.11.2011, kl. 10:27

Klokken er 10 på lørdagsmorgen og jeg har nå vert våken siden klokken 8 og har bare slappet av! Nå skal jeg snart hoppe i dusjen og starte dagen, eneste jeg vet jeg skal idag er og dra til Ulsteinvik og ta bilder til et skoleprosjekt. 

Vi bloggest senere!


 

Justin Bieber - Mistletoe 12.11.2011, kl. 08:31

Dette er en av de eneste julesangene jeg har hørt på i år. Jeg skulle egentlig holde meg unna julemusikk, julekaker og julebrus til 1.desember, men denne sangen klarte jeg ikke å holde meg unna. Elsker den!

Hva syntes dere om denne sangen?

Gjesteinnlegg fra Rebecca 11.11.2011, kl. 23:49

Hallo til alle Malin's lesere fra Rebecca! 

Hvor skal jeg starte med å fortelle det jeg har tenkt å fortelle? Vel, jeg har visst hvem Malin er i en lang til nå, men i det siste har vennskapet vårt blitt forferdlig sterkt, og det på en veldig god måte. Det var på barneskolen jeg fikk vite om denne jenta, Malin. Hun tok fra meg bestevennen min Susanne, som flyttet til Hjørungavåg, hvor Malin bor. Og jeg var stuck i Brandal helt alene, uten Susanne. 

Jeg var vel egentlig bare sjalu på Malin, men jeg fikk vite at hun var verdens beste, og at Malin og Susanne hadde det fint sammen. Jeg tror jeg var sammen med de to, en gang, om jeg ikke husker helt feil. De var hvertfall hestegalne jenter, begge to. 

Det var på ungdomskolen Malin og jeg begynte å ''kjenne'' hverandre. Vi gikk jo i klasse sammen hele ungdomskolen og det er tre år, så på tre år har vi fått et veldig sterkt vennskap, syns jeg. Men egentlig drev vi bare på med små-snakking på ungdomskolen, helt til tiende klasse. 

Tiende klasse ble jeg nærmere Malin enn de to første årene på ungdomskolen, og det er jeg glad for, absolutt! Jeg husker ikke helt når vi begynte å være sammen på fritiden og ikke bare på skole, men jeg vil tro det var i slutten av tiende. Nå er Malin og jeg veldig close, og deler vel stort sett alt med hverandre. 

Den siste tiden har jeg virklig følt at Malin er en av de vennene jeg kan kalle ALLER beste venn. Jeg har ikke bare en bestevenn, men et par, og Malin er absolutt en av de. Vi har blitt en liten gjeng med bestiser, haha. Jeg kjenner jeg savner Malin når jeg er bortreist på skole, og gleder meg alltid til å komme tilbake for å treffe de nærmeste, og da er Malin med i det jeg velger å kalle de nærmeste.

Jeg er veldig glad i denne jenten, og Malin: Jeg er super duper glad i deg, og det skal du vite. Vi har mange minner sammen, og som standard og si; flere skal det bli! Du vet du kan snakke med meg om absolutt alt! ALT. Jeg skulle ønske jeg kunne være her for deg akkurat i det du trenger meg, men slik er det desverre ikke. Jeg er jo alltids å få tak i over telefon, uansett hvilken tid på døgnet.


Malin, I love you♥

Fin fredag 11.11.2011, kl. 20:33

Har brukt fredagen til akkuratt det jeg skrev i forge innlegg, slappe av. Sovnet noen timer iste før det var hjemmelaget pizza med familien, fredagskos? Skal til og rydde rommet mitt nå, gud som her ser ut.. 

Har forresten mistet pcen min, på skolen idag klikket plutselig tastaturet. Kun noen taster som funker, første gang på 2-3 år at pcen min har klikket. Nå er det blogging fra skolepc til jeg får fikset min vanlige pc. Men skal prøve og blogge som normalt.

Bloggest senere!


Ha en fin kveld, blogglesere ♥

11.nov.2011 11.11.2011, kl. 15:33

Det er fredag igjen og jeg er superglad for det. Har nettopp spist god mat og sett på frustrerte fruer, blir vell sittendes foran tven en god stund idag og bare slappe av!

Vi bloggest senere!

Handballkamp og venninekos 10.11.2011, kl. 19:34bloggest senere!

Så sitter jeg her igjen 10.11.2011, kl. 06:47God morgen blogglesere! Torsdagen er her og det er snart helg, noe jeg ser veldigveldig frem til. Noe som jeg egentlig alltid gjør, hehe. Sitter nå på sengekanten og skal til og starte dagen. Våknet et kvarter før alarmen ringte idag, kunne virklig trengt de 15 minuttene.. menmen! 

Vi snakkes senere!

Du er kun et minne for meg 09.11.2011, kl. 16:34

Har denne sangen stuck på hjernen hele tide, hva syntes dere?

Ha en fin Onsdag! 09.11.2011, kl. 10:35Hva kan du gjøre når du kjeder deg? (repost) 08.11.2011, kl. 22:18

♥ Trene Er det sol og fint vær, dra på deg joggeskoene og kast deg på sykkelen eller jogg deg en lang tur. Eller om det regner, dra på treningssenteret eller tren hjemme. Ingenting er bedre en og trene. Og det beste er følelsen du får når du er ferdig. Da du såvidt klarer og stå på beina.

♥ Se en film Kanskje du nettopp har vert ute med venner eller nettopp har treng og er nydusjet, sett deg ned med en god salat eller et fruktfat. Sett på favorittfilmen din eller kanskje en film du aldri har sett før.

♥ Ver snill me deg selv Ta en lang dusj med ansiktsmaske, hårkur og skrubb. Kanskje du vil fikse neglene og? kroppen trenger pleie den og, så sett av en time eller to på badet bare for og føle deg bedre.

♥ Sov Da går tiden fortere og kroppen trenger mye søvn.

♥ Finn på noe med venner Ikke steng deg inne på romme ditt forann data eller tvskjermen, kom deg ut og finn på noe med venner.
What you see depends on what you're looking for 08.11.2011, kl. 16:44Tilbringer dagen i senga med twilightfilmene over skjermen. Er ganske trøtt og sliten, så vi bloggest senere!

God morgen! 08.11.2011, kl. 08:43Ny skoledag. I dag får vi ti hospitanter, noe vi får hele uken, Sara og jeg skal vere faddere. Har forresten hatt hull i tunga i et år idag, wihuu! 

Ha en fin dag!♥

Outfit 07.11.11 07.11.2011, kl. 16:02Antrekk; Skjerf og strømpebukse //Bik Bok Tunika //Vet ikke

Just go with it 06.11.2011, kl. 17:34

Nydusjet og egentig ganske klar for og legge meg. Klokka er hall seks og jeg er dødstrøtt, så skal se just go with it før jeg slukker øynene for idag. Skal bli utrolig godt med en god og lang natt søvn, så bloggest vi imorra!

Hva skal dere gjøre ikveld?
Fullbooket helg 06.11.2011, kl. 15:47

Sorry for minimalt med blogging denne helgen, den har vell egentlig gått i et sett hele tiden. Var på fest i går og tilbringt dagen sammen med venner og vasking av hus. Nå skal jeg hoppe i dusjen, spise lasagne med familien og legge meg ned og se på film, roligere søndag finner du ikke. 

Så vi bloggest senere!
Outfit 05.11.11 05.11.2011, kl. 14:40Cardigan //BikBok Bukse //Cubus

Nå stikker jeg til Sara, ha en fin dag blogglesere! ♥

I may be drunk, Miss, but in the morning I will be sober and you will still be ugly 05.11.2011, kl. 11:12

Var utrolig deilig og sove lenge idag, det er noe jeg virkelig har lengtet etter hele uken. Skal snart hoppe i dusjen og starte dagen, vet ikke helt hva planene er, men rekner med jeg skal være sammen med Susanne! 

Vi bloggest senere!
 
Bustehår..

... 04.11.2011, kl. 21:39

Er helt tom for energi! Har vert sliten og helt utmattet i hele dag, vi bloggest imorra!

Dårlig morgen 04.11.2011, kl. 07:27

Utsatte alarmen en halvtime idag. Er utrolig sliten og trøtt, føler bare for og synke ned i sengen under en god og varm dyne. Det eneste som fristet idagtidlig var store joggeklær, bestemorknuten på hodet og ørlite sminke. Er så klar for helg at dere aner ikke! Ha en fin fredag blogglesere ♥

Outfit 03.11.11 03.11.2011, kl. 13:53

Antrekk //Cubus Skjerf //Bik Bok Ringer //Cubus

Start morgenen med et smil og du smiler hele dagen 03.11.2011, kl. 09:19

Starter ikke før tredje timen idag, noe som er utrolig hærlig. Fikk sove to timer lenger og våknet til og med før alarmen ringte. Har spist, ordnet meg og knipset outfitbilders om dere får om noen timer. Så nå skal jeg dra til skolen, begynder ikke før 10:10, men godt og være der i god tid før. 

Ha en fin torsdag blogglesere!♥

Leserspørsmål: Er det den rette linjen for meg? 02.11.2011, kl. 23:16

Leser: Hei hei. Håper du tar i mot spørsmål fra folk som ikke har blogg også. Du skriver mye om powerpoint og fremføringer, hva vil det si? Hvis man kanskje ikke er allverdens god på og stå foran klassen og snakke, er dette da linjen for meg? Virker veldig spennende denne linjen og jeg er usikker på hva jeg skal velge. Kom bare tilfedigvis over bloggen din når jeg søkte på service og samferdsel. 

Tusen takk for spørsmål! Og ja, dere som ikke har blogg også kan bare sende inn spørsmål om ting dere lurer på. Når du går service og samferdsel så er det mye praksis arbeid. Feks nå når vi var ute i praksis så har vi laget en powerpoint om bedrifta og hva vi jobbet med som vi skal fremføre for klassen. Det er ganske gøy egentlig, og desto mer du gjør det, desto gøyere blir det. 

Jeg var ikke så alt for glad i og snakke foran klassen jeg heller, og jeg viste denne linjen inneholdt mye fremføringer og forskjellige temaer og oppgaver. Men jeg gledet meg også, ganske mye. For når du har gjort dette en stund så blir du bare vandt med og stå foran en folkemengde og snakke om noe. Og dette er veldig positivt og klare når du har kommet deg skikkelig ut i arbeidslivet. 

Håper du fikk svar på hva du lurte på og at du velger service og samferdsel, det er en kjempe kjekk linje! Kveldskos 02.11.2011, kl. 21:04

Sitter i sengen akkuratt nå, nydusjet og med onepiecen på. Skoleoppgaven Sara og jeg dro til Vik for å gjøre gikk forresten utrolig bra! De var utrolig positive til oss og de hjalp oss til og med! Satser på bra presentasjon og bra karakter.

Nå er det kakao og film!
Bloggest imorra!

Skolearbeid meg her og skolearbeid meg der 02.11.2011, kl. 17:21

Eneste jeg har gjort denne uken er og gjøre lekser, innleveringer og øvd på prøver. Gymprøven jeg hadde idag gikk forresten superbra, følte vertfall jeg. 

Nå skal jeg bare småordne meg litt før jeg setter meg på scooteren og drar til Vik og møter Sara, nå skal det gjørest ENDA en skoleoppgave, men motsetning til alle andre, er denne litt gøyere. Mobilblogger senere! 

Er du lei av skole og skolearbeid?

Outfit 02.11.11 02.11.2011, kl. 13:35Slaskedager er hærlige ♥

@ skolen 02.11.2011, kl. 09:30Sitter på skolen og gjør oppgaver nå. Bloggest senere!

if gymnastics were easy it would be called football 01.11.2011, kl. 22:04

Sitter og øver på en gymprøve vi har imorra, om oppvarming. Blir ikke så lenge til jeg klapser i gjen dataen og lukker øynene. Er ganske trøtt og trenger all den søvnen jeg kan få! 

Så vi blogges imorratidig!

Outfit 1.11.11 01.11.2011, kl. 16:05Cardigan //Vero Moda Singlett //Gina Tricot Shorts //Cubus

Nå er det joggebokse og gjøre ferdig presentasjonen som skal være ferdig i kveld som gjelder!

Bloggest når jeg er ferdig!

There is only one difference between a long life and a good dinner: that, in the dinner, the sweets come last 01.11.2011, kl. 07:43

Ha en fin tirsdag, blogglesere ♥

Malin Baade Løken

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Malin og er 20 år. Studerer Markedsføringsledelse ved BI Bergen. Her kan du lese om min hverdag og alt annet som interessere meg. Jeg kan kontaktes på mail; malinbaade@live.no

Blogg.no reklame

Norske blogger Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign