hits

Malin Baade Løken

www.maliinbaade.blogg.no

Ukens engelske sitater 31.10.2011, kl. 16:28

Her er ukens engelske sitater;

- The difference between me and her ist that i can make him smile with my clothes on. 

- twinkle, twinkle little whore close your legs, is not a door. 

- She's broken

- Facebook is the second most popular word that starts with "F" and ends with a "K".

- If you love two people at the same time, choose the second one, because if you really loved the first one, you would't have fallen for the second one. 

- A relationship is only made for two, but some bitched don't know how to count. 

- Fake is the new trend and everyone seems to be in style. 

- In a every girls life; there's a boy she'll never forget and a summer where it all began.

- Life can be so unfair.

- I have an idea, what about getting to know me before you start judge me. 

Sorry for gammelt bilde, har ikke noen andre nå!

Hvilken likte dere best?

Outfit 31.10.11 31.10.2011, kl. 10:26Antrekk //Cubus

Nå skal klassen vår og mange andre elever ned på kulturhuset og se på teater eller noe slikt!
Snakkes! 

Good morning, monday! 31.10.2011, kl. 07:50

Heihei!

Har hatt en ganske god morgen, faktisk! Sitter i sengen og er ganske klar til en ny mandag og en ny skoleuke. Idag orket jeg ikke å ta buss, så nå venter jeg på at Tor-Atle (stefar) skal bli ferdig i stallen så han kjører meg til skolen!

Håper dere får en fin dag og så blogges vi med outfit om noen timer!
Gårsdagen! 30.10.2011, kl. 13:09

Rakk verken og ta eller poste gårsdagens halloweenoutfit i går før jeg måtte fyke videre til vors der resten av gjengen var. Kvelden var vertfall utrolig kjekk, mange kjekke folk som gjor kvelden good! For min del avsluttet kvelden når jeg sloknet i senga mi i dagtidlig klokken 6! 

Nå skal jeg hoppe meg i dusjen for og så legge meg i sengen for og slappe av igjen. Er jo soldagen med idag, så blir vell og grille meg der i en god stund. Så da bloggest vi senere!

bildeopplastningen klikket

God morgen! 29.10.2011, kl. 11:22

Heihei!

Sitter i stolen med onepice, gårsdagenssminke og ser på tv. Skal snart spise frokost for og så hoppe i dusjen. Er egentlig ganske trøtt, men fikk ikke til og sove lenger så da sitter jeg her. Planene idag er og pakke litt ting, dra til Christine for og ordne meg til kveldens planer og så dra på vors. 

Så vi bloggest før jeg drar!

 

Red head, dødskult 28.10.2011, kl. 18:02


Syntes det er dødskult med rødt hår, litt kjipt at jeg ikke kler det egentlig. Men det er utrolig kult med de som kler det, og spesielt på Rihanna! 

Hva syntes dere om rødt hår?

Operasjon dagsverk 28.10.2011, kl. 08:14Jeg har valgt og jobbe med hester på OD-dagen idag. Som dere vet så var jeg frøken-hestedilla når jeg var yngre så i dag skal jeg mate hester, rydde i stallen og ta ned et gjerde. Hjemmejobbing er helt greit egentlig, glad jeg valgte det i steden for og sitte på skolen.

Så vi bloggest når jeg er ferdig med arbeidet!
Snakkes! 

Morality is the weakness of the brain 27.10.2011, kl. 22:22

Dårlig bloggdag i dag. Har vert sliten både på skolen, hjemme og på trening. Sovnet rett etter skolen og sov helt til jeg trippet meg til trening hvor jeg hadde null treningsmotivasjon. Har tidenes verste gangsperre i lårene, og det gjør ingenting bedre. 

Imorra er det OD-dag, blogger om hva jeg skal gjøre imorratidlig før jeg stikker! Håper dere og jobber og ikke sitter på rompa på skolen og gjør lekser. Vet det er litt penger, men det går til en god sak. Så derfor valgte jeg og jobbe!

Nå skal jeg slappe av litt før jeg legger meg!
Snakkes! 

Outfit 271011 27.10.2011, kl. 10:15

Cardigan //Bik Bok Singlett //Cubus Tights //Cubus

This life is worth living, we can say, since it is what we make it 27.10.2011, kl. 07:54


Har hatt en god morgen, våknet opp og trodde det var fredag. Fikk sove en halvtime lenger, siden jeg sitter på med en kompis til skolen idag. Godt med en god nabo som nettopp har fått lappen og går på samme skole som meg. Idag er det siste skoledag denne uken, imorra er det OD-dagen, og jeg skal jobbe hjemme. Skal rydde i stallen, noe som virkelig trengst. Da blir det ryddig og barn i fattige land får skolegang og alt annet de trenger! 

Bloggest med outfit om ikke så alt for lenge! 

 

Kjoler fra Nelly.com 26.10.2011, kl. 17:38

Jeg  klikket meg innom Nelly.com her en dag for og begynde og se på juleballkjole. Fant noen fine jeg kunne tenkt meg: 

Mesh Bandeau Dress NOK 449, Three Little Words - NELLY.COMChiffon Dress With Trim NOK 240, Elise Ryan - NELLY.COMSatin Mesh Bandeau Dress NOK 449, Elise Ryan - NELLY.COM

Trim Ruch Bustier Dress NOK 399, Three Little Words - NELLY.COMRihanna Dress NOK 449, Elise Ryan - NELLY.COM

Hvilken likte du best? 

Outfit 261011 26.10.2011, kl. 14:49Slaskeoutfit!!

Fun at school 26.10.2011, kl. 11:47Kjekt på skolen ♥

If people were meant to pop out of bed, we'd all sleep in toasters 26.10.2011, kl. 07:27

God morgen! Har nettopp ordnet meg og er klar til og springe til bussen. Oufitbildene er tatt og blir postet på skolen. I dag har vi bare en chill dag, kun programfag og to timer gym. Første gang jeg gleder meg til gym, vi skal ha volleyball og styrke, hærlig! 

Marlen blir med meg hjem fra skolen idag! Vi skal lage brownies og ha photoshoot. Hei ny header, som virkelig er på tide. Blir kos og være sammen med henne igjen, vi har ikke vert sammen siden den kvelden hun reiste til Polen og det er lenge siden! Nå må jeg stikke, snakkes!

Hva skal dere idag?

There are nights when the wolves are silent and only the moon howls 25.10.2011, kl. 22:49Ville bare stikke innom og ønske dere en god natt! ♥

If I text you, it means I miss you. If I don't text you, it just means I'm waiting for you to miss me 25.10.2011, kl. 16:32

Sliten ettter skoledagen. Gleder meg veldig til helgen, møte venner og sove! Nå skal jeg gjøre ukens kull med naturfag lekser før jeg gjør enda mer på presentasjonen. Har planer om en powernap og! 

Så vi bloggest senere!

Outfit 251011 25.10.2011, kl. 11:06

Genser //Gina Tricot Bukse //Cubus

God morgen! 25.10.2011, kl. 07:25

Tirsdag og en dag nærmere helgen! Sitter på sengekanten og har nettopp fikset meg ferdig, nå er det bare 10 minutter til bussen kommer. Skal ta bilder av dagens outfit og slik så poster jeg det på skolen! 

Håper dere får en fiin dag!
Making an animal of yourself relieves the pain of being a man 24.10.2011, kl. 19:01

Etter en powernap på nesten to timer er jeg klar for trening, kjører utover nå snart.. Må handle litt før jeg skal videre til aktiv. Har en prøve imorra som jeg må lese på etter jeg har trent, orker ikke og skippe trening for og lese! Så da blir det og nærde seg senere! 

Så vi snakkes!

Ukens engelske sitater 24.10.2011, kl. 13:10

- I didn't give up. I just learned how to live life without you. 

- Sometimes you have to forget what you want, and remember what you deserve. 

- A good friend knows all your best stories. A best friend has lived them with you. 

- Oh you're dating my ex? Cool, I'm eating a sandwich.. Want those leftovers to?

- I dream because there is no other way I can see it happen. 

- I always cry over the same damn thing.. you

- Remember when you were five and the world wasn't a bad place? 

- I think your mouth should be quiet, because it never tells the truth. 

- Maybe it's not always about trying to fix something broken. Maybe it's about starting over and create something better. 

- True love comes from more than just the heart. 
You are just like monday, nobody likes you 24.10.2011, kl. 09:30

Sitter på skolen nå og arbeider med en presentasjon som skal leverest om en uke, og jeg har egentlig ikke startet på den. Så nå må jeg bare jobbe og stå på. 

Planene idag er og gjøre litt lekser og dra på trening, trente ikke forge uke pga piercingen i navlen. Satser på det ikke gjør vondt nå. Sorry for kjapt innlegg, tenkte bare og stikke innom og ønske dere en god dag! 
Bloggest senere! 

Outfit 231011 23.10.2011, kl. 23:38Jakke //Cubus Singlett //Gina Tricot Bukse //Cubus

Fin kveld med fine folk! Ble desverre ikke blogging før nå, har vert ute med en kompis siden jeg kom hjem. Nå skal jeg ordne meg og legge meg, ny skoleuke imorra!

Snakkes!

Søndag 23.10.2011, kl. 12:18

Da er søndagen her igjen og helgen er over. Imorra er det ny skoleuke med mer lekser og innleveringer. Susanne og Christine kommer hjem fra Stranda idag, så da skal vi på Ungdomskveld. Noen venner skal opptre så da må vi se på. 

Så vi bloggest med outfit senere!

Hva skal dere idag?

What makes you beautiful 23.10.2011, kl. 10:41

Disse guttene har tatt hjerte mitt med storm. Elsker sangen ''What makes you beautiful''. ♥

Hva syntes du?

Prosjekt hjemme alene 22.10.2011, kl. 13:01Etter og ha vert hjemme alene en uke er mamma endelig på vei hjem. Hun har vert på Maspalomas i en uke, ja uten meg, helt vilt. Uansett, gleder meg litt til hun kommer hjem.. Har funnet ut at vasking av klær er ikke helt min sterke side, ennå!

Ligger nå i sengen og slapper av, skal snart scootre meg utover til Hareid og kjøpe meg litt godteri og nyte siste timene hvor jeg er alene her. 

Så vi snakkes!

The time to relax is when you don't have time for it 21.10.2011, kl. 21:05

Har nettopp kommet hjem fra solariumet, vat godt og få litt farge på kroppen i denne vinterkulden. Husk neste søndag er det soldagen! Da må dere huske og sole dere! Nå skal jeg hoppe i dusjen og se på film, noe som ikke ble gjort i ste. Så tror jeg at jeg tilbringer kvelder akkuratt her. 

Hva skal dere gjøre ikveld?
Har noen filmtips? 

Helgefølelse 21.10.2011, kl. 17:54

Helgen er på plass, jeg er hjemme fra skolen og er sliten. Etter skolen dro jeg til Vik sammen med Mia og Sara og etter en stund møtte jeg Malin. Ble litt vandring hit og dit før jeg dro hjem. Handlet litt undertøy på cubus og litt til halloween festen neste helg. 

Nå skal jeg legge meg i sengen og se på film, rolig fredagskveld her i huset. 

En venninde av meg tegnet dette på meg idag, kunne tenkt meg og tattovert det; Hva syntes du?

Outfit 211011 21.10.2011, kl. 07:26

 
Skjerf //Bik Bok Genser //Cubus Strømpebukse //Bik Bok

Har hatt god tid idag, noe jeg liker. Skal snart pusse tennene mine for og så gå til bussen, er fredag idag og endelig helg. Så det skal bli godt!

Vi snakkes!

Skoledagene på service og samferdsel 20.10.2011, kl. 18:44

Som dere vet så kom jeg inn på første valget mitt på skole, som var service og samferdsel. Er utrolig fornøyd med klassen, fagene, lærerene og programfagene generelt. Har fått noen spørsmål om hvordan det er å gå denne linjen, hva vi gjør og alt det der. Så da tenkte jeg, hvorfor ikke lage et innlegg?

I uka har vi 13 timer med almenfag, 19 timer med programfag og 3 fritimer. Egentlig ganske greit. Har ikke så ekstremt mye lekser, får gjort det meste på skolen, men det vi ikke får gjort der blir hjemmelekse. I almenfagene gjør jo vi det vanlige, går gjennom stoffet og gjør oppgaver. Vi har fire fag innen for programfaget og det er kommunikasjon og service, prosjekt til fordjupning, planlegging og drift og oppfølging. Ganske greie fag, hittil har stoffet vert enkelt og greit, men selfølgelig litt vansklig. 

Siden jeg går service og samferdsel som er ei yrkesfaglig utdanning så bruker vi ofte prosjekt til fordjupning til og besøke bedrifter og alt dette her. Vi skal og ut i praksis uker, nå i uke 41 var jo vi ute. Så vi sitter ikke på rompa dagene lange. Vi skal også ha mye fremføring og powerpoint. Noe som er positivt og kunne når man kommer ut i arbeidslivet.

Noe av det du kan jobbe innen etter service og samferdsel er i butikkbransjen, vekterbransjen, hotellbransen, reisebransjen. Så du kan ikke bare bli butikkdame. Og om du år påbygging som jeg har tenkt til, kan du egentlig bli det du vil siden du får generell studiekompetanse. Men det er også mulig og gå ut som lærling etter 2.året Salg, service og sikkerhet.

Er det noe mer du lurer på så er det bare og spørre!
Outfit 191011 19.10.2011, kl. 17:39

Sitter i stolen med teppe rundt meg, greys på tven og ganske trøtt etter dagens skoledag. Snart helg nå og det ser jeg frem til. Vist jeg kjenner megselv og magefølelsen rett så blir jeg sittendes her i hele dag. 

Her er iallefall dagens outfit;

Cardigan //Bik Bok Singlett //Cubus Bukse //Cubus

Hva syntes du?

Tilbake på bloggfot 19.10.2011, kl. 14:11

Nå i det siste har det vert ganske dårliig blogging fra min side, har vert opptatt med skole og litt slikt. Men er tilbake nå, kommer outfit når jeg er hjemme, rundt hall4. Dagen idag kommer vell til og gå til og jobbe med rapporten og presentasjonen fra praksisuka. Jeg skal også lage et innlegg om hvordan det er og gå på Service og samferdsel, var noen som ville jeg skulle lage det, kommer vell i løpet av uken det og. 

Læreren står og babler så kanskje jeg skal følge litt bedre med. Så vi snakkes når jeg er hjemme.
God morgen! 18.10.2011, kl. 07:29

Nå sitter jeg og susanne ferdig ordnet og klar til og dra på skolen! Susanne har tentamen idag, good luck chuck!

Det blåser noe sykt ute, kommer jo til å blåse vekk på vei til bussen.
Snakkes!

Everyone has his day and some days last longer than others 17.10.2011, kl. 23:48

Sorry for sen oppdatering. Rakk ikke og legge ut outfit før jeg dro på skolen og før jeg viste ordet av det var strømpebuksen og cardiganen byttet ut med joggebukse og en god jakke rett etter jeg kom hjem fra skolen. Har vell så og si vert ute hele dagen, dro til Markus rett etter skolen sammen med Susanne. 

Susanne overnatter med meg i kveld. Vi har spist kylling og brokkoli, snakket og bare kost oss. Er en stund siden vi to har hatt en slik kveld. Må gjøre dette oftere!♥ Glad i deg susanne! 

Nå skal vi snart legge oss, opp tidlig imorra!


Ukens engelske sitater 17.10.2011, kl. 13:48

- Now you're just somebody that i used to know. 

- If people try to pull you down, don't even worry. You should be proud cuz it only confirms that you're above them. 

- You forgive people because you still want them in you're life. 

- The years goes by and the time just seems to fly, but the memories remain. 

- Never give up on something you really want. It's difficult to wait, but even more difficult to regret. 

- Wish my brain had a map to tell me where my heart should go. 

- You never know how strong you are until being strong is the only choice you have. 

- ''Sorry'' doesn't even fix what you have destroyed. 

- Attitude is a little thing that makes a big difference. 

- Hey idiot! I wear heals bigger than your dick. 
Søndagsmodus 16.10.2011, kl. 15:56

Ah, av og til elsker jeg søndager. Denne dagen har gått til og se uttalige episoder av frustrerte fruer og nå private praksis. Og det kommer dagen til og gå til.

Nå stikker jeg opp til bestemor for å spise middag, snakkes!

A good laugh and a long sleep are the best cures in the doctor's book 16.10.2011, kl. 10:28

God morgen! Har vert våken i snart en time og ligger like godt i sengen enda. Har ikke sett ut vinduet enda, men håper på opplett vêr og tørre veier. 

Skal snart hoppe i dusjen og starte dagen, må sette på en vaskemaskin og legge sammen klær. Hei husmor Malin. Senere idag skal jeg spise kjøttkaker med besteforeldrene, nam! Så får vi se hva som skjer etter det. Hva skal dere idag?

Your friend is the man who knows all about you, and still likes you 16.10.2011, kl. 02:23

Hjemme etter en hærlig kveld med hærlige jenter. Vi har snakket, spilt kort, proppet i oss godteri og sett på gamle bilder. Minner♥ Fikk oss en latter da vi såg på bilder fra 8-9.klasse da de fleste ikke ser slik ut som de gjør i dag. Var vertfall utrolig deilig og være med jentene igjen! Er ikke så ofte vi får tid ti det nå.. 


Meg, Rebecca og Susanne ♥ Christine tok bildet. 

Sitter i sengen nå, ganske klar til og legge meg. Trøttheten begynder og trenge seg på.. Var like før jeg sovnet på sofaen til Christine. Så rekner med jeg sier natta snart. 

Så snakkes vi!

Outift 151011 15.10.2011, kl. 16:03
Skjerf //Bik Bok Genser //Mamma sin Bukse //Cubus

Nå drar jeg opp til besteforeldrene og spiser tomatsuppe før jeg møter jentene! 
Snakkes!

 

Innkjøp 141011 14.10.2011, kl. 20:24

Dro til Ålesund rett etter jobb idag og kom hjem for en stund siden. Piercet navlen, shoppet litt og spiste på big bite med jentene. 

Her er innkjøpene: 
Cardigan Lue, skjerf og strømebukse

Hva syntes du?

.Besteste og søteste Malin. 14.10.2011, kl. 00:26

When we first talked to each other
I knew we would always be friends.
Our friendship has kept on growing
And I'll be here for you to the end.

You listen when I have a problem
And help dry the tears from my face.
You take away my sorrow
And put happiness in its place.

We can't forget the fun we've had
Laughing 'til our faces turn blue.
Talking of things only we find funny
People think we're insane-If they only knew!

I guess this is my way of saying thanks
For catching me when I fall.
Thanks once again for being such a good friend
And being here with me through it all.

-marlen

I hated every minute of training, but I said, "Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion 13.10.2011, kl. 19:10

Har endelig klart og dragd rompa mi opp av senga og bestilt time på aktiv, i kveld skal det danses Zumba. Er ganske sløv på treningsfroten, må få fikset på det så fort som mulig! 

Ligger i sengen(typisk) med treningsklærne på, treningsbaggen er pakket og nå venter jeg kun på mamma før vi drar utover. Må innom spar og handle litt stuff før jeg trener.

Andre en meg som er sløv på treningsfronten?
Every closed eye is not sleeping, and every open eye is not seeing 12.10.2011, kl. 20:13

Sorry for dårlig blogging i disse dager, får dårlig samvittighet når jeg ser på statestikken.. Jeg er jo ute i praksisuke denne uken, så dagene består bare av jobb og så hjem og sove. Er ganske sliten om dagen, kan du si.. Så er ikke så mye som skjer om dagene, kommer tilbake skikkelig på fredag!

Og ellers har dere det bra?


It only takes a moment to care 11.10.2011, kl. 19:03

Rosa sløyfe aksjonen mot brystkreft er i gang. Jeg bryr meg og det syntes jeg du og kan gjøre. Du kan klikke på banneren som dere kan finne i innlegget her eller i sidebaren på bloggen min. Dere kan også hjelpe og samle inn penger til kreftsaken her.

Hvert år får nærmere 2600 kvinner diagnosen brystkreft. Det betyr at en av tolv kvinner får brystkreft i løpet av livet. Og målet med denne aksjonen er å vise solidaritet med de som er rammet, øke kunnskapen om brystkreft og å samle inn penger til forskning og andre brystkreftrelaterte prosjekter. Takket være forskningen overlever stadig flere. Dere kan lese mer om brystkreft og forskning her. 

To get what you want; stop doing what isn?t working. Have a good day! 11.10.2011, kl. 08:46

Sitter i senga og har nettopp fått på meg arbeidskleda. Stikker om ikke så alt for lenge på jobb, så da snakkes vi senere! 
If you don't get everything you want, think of the things you don't get that you don't want 10.10.2011, kl. 22:41Sorry for dårlig oppdateringer! Blir bedre i løpet av uken!

Ukens engelske sitater 10.10.2011, kl. 15:45

- Calling me a bitch? Dude, I mastered bitchiology and you were our main subject. 

- The day you stop making mistakes, is the day you stop learing. 

- You are the reason why I become stronger but still, you are my biggest weakness. 

- You are something out of the ordinary.

- I'm addicted to this drug, and it's called love. 

- Bitch please! Your vagina has been used more than google. 

- I wanna write ''i miss you'' on a rock and throw it to your face, so you can feel how much it hurts missing you. 

- Having the love of your life break up with you, and say: ''we can still be friends'' is like your dog dying and you mother says: ''you can still keep him''. 

- When you're ex says: ''You'll never find someone like me''. Replay with: ''That's the point''. 

- You know you had fun, when you cant tell your parents what you did. Mobilblogg: hjemreise 09.10.2011, kl. 19:28

Ble dårlig blogging i dag og gitt.. Dagen har gått til strynemessa, si hade til kompiser, Stella konsert og være sammen med familien.

Sitter nå godt plantet på bussen med musikken på ørene. Er hjemme i 11-tiden, bloggest da!

My alarm clock is clearly jealous of my amazing relationship with my bed 09.10.2011, kl. 12:24

Beklager for dårlig blogging i går. Var ute med kompiser nesten hele dagen, ble kjent med nye folk så vil si at dagen var vellykkel. Sitter for øyeblikket i sofaen og  venter på dusjen. Enda en dag i Stryn venter seg og i kveld er det konsert med Stella Mwangi, får se om jeg skal. Blir vell mobilblogging senere, nå må jeg pakke og dusje. 

Snakkes!

It's okay not to be perfect 08.10.2011, kl. 10:33
Drømmehjem 07.10.2011, kl. 21:43Hvordan ser ditt drømmehus ut?

Life is the first gift, love is the second, and understanding the third 07.10.2011, kl. 20:32Hjemme etter en lang dag i kalde Stryn. Var gjennomvåt på føttene og iskald da jeg tråkket føttene inn gjennom dørene. Nå sitter jeg foran tven iført pysjbukse og gode tøffler. Her blir jeg vell sittendes resten av kvelden. Blir sikkert tidlig kveld idag og, må opp tidlig og passe frøken lillesøster! 

Snakkes!

If you don't like how things are, change it! You're not a tree 07.10.2011, kl. 12:51

God morgen! Står og hiver på meg klær og sminker meg på et og samme tidspunkt. Skal om ikke så alt for lenge drage rompa mi opp på kjøkkenet og spise frokost før jeg setter kursen mot Stryn. Er Strynemesse nå i helga så da må jo jeg komme meg ut litt. Har nesten bare vert inne hele uka så nå må jeg komme meg ut litt. Tivoli og slikt, koslig!

Men nå må jeg stikke!
Snakkes!

 

People who say they sleep like a baby usually don't have one 06.10.2011, kl. 23:07

Spiderman 3 ruller over tven, pappa hallsover på sofaen og på andre siden av bordet halvsover jeg i stolen. Om ikke så alt for lenge finner jeg sengen og ser film til jeg sovner. Blir ikke noe sen kveld på denne frøkna, må opp tidlig imorra. Blæ!

Snakkes!
Even if happiness forgets you a little bit, never completely forget about it 06.10.2011, kl. 15:51

Ganske rolig dag, har kommet ut av pysjen og inn i en god tights og store tøffler. Ser for meg at jeg blir sittendes her og se film idag ja. Lillebror selger kjeks og karameller til Polenturen så har selføgelig familien Løken kjøpt. Så nå sitter lillebror og jeg spiser karameller, namm!

Nå begynner Home and away på tven så vi snakkes!

I'd like mornings better if they started later 06.10.2011, kl. 12:47

Ligger i senga, har vell egentlig mest lyst til å klappe igjen dataen, skru av alt som heter telefon og bare sove. Er bare stemor og jeg som er hjemme, om ikke pappa er her også. Søskene sitter på skolen og lærer noe, mens storesøstra som egentlig burde være et godt forbile ligger hjemme og later seg. 

 Har nettopp sett ferdig filmen jeg begyndte på i gårkveld, friends with benefits. Så nå skal jeg lette på rompa og få startet dagen, magen min romler etter mat så.. 

Sminkefri og fiin.

Hva skal dere idag?

Sjokoladerompa 05.10.2011, kl. 18:44

Sitter i stuen sammen med resten av familien og trykker i meg sjokolade. Vi tok lørdagskosen på onsdagkveld. Blir en rolig kveld, skal laste ned filmer og serier så jeg har noe og se på! 

Har dere tips til filmer og serier? Skrik ut

Snakkes!

Drømmereise 05.10.2011, kl. 13:27

Maldivene ♥

Every god morning starts with a smile 05.10.2011, kl. 11:41

For ca en time siden våknet jeg av at en liten søt lillesøster kom og vekket meg. På den lille timen har vi fått gjort en del. Spist frokost, gjort lekser som lillesøster skal ha ferdig til imorra og nå ruller det barbiefilm over tven. 

Så vi snakkes om en stund!
Just arrived 04.10.2011, kl. 20:01

Nå har jeg nettopp kommet frem til pappsen etter mange timer med venting og buss. Holder på og pakke ut litt og få orden på badet mitt før jeg setter meg opp i stuen med resten av flokken! 

Har selfølgelig hoppet i nattbuksen og godtøfflene!Nå skal jeg legge meg på sofaen med et glass med kaldt vann og se på glee!

Snakkes!

Outfit 041011 04.10.2011, kl. 12:59Skjorte //Cubus Singletter //Vero Moda, Gina Tricot Shorts //Cubus Strømpebukse //Vet ikke 

You are the first thing to enter my mind in the morning and the last thing to leave my heart at night 04.10.2011, kl. 11:52

Våknet tidlig idag og ja. Har nettopp trykt ned to knekkebrød til frokust og snart skal jeg ordne meg slik jeg blir ferdig og pakke. Har god tid så rekner med det blir et outfitbilde og! 

Så nå skal jeg få rompa i gir, bloggest om snart!

 

Vacation used to be a luxury, but in today's world it has become a necessity 03.10.2011, kl. 22:41

Nå er jeg pakket og klar, nesten vertfall. Mangler bare diverse toalettsaker så er jeg helt klar. Reiser til pappa imorra, tar min årlige haustferie. Skal bli godt og tilbringe litt mer enn en helg inne hos familien min. Får håpe jeg får litt mer tid til venner og denne gangen.

Nå skal jeg fjerne sminke før jeg legger meg under dynen og ser noen episoder Glee!Har også forresten hengt opp bilder av to av mine nydelige søsken over sengenUkens engelske sitater 03.10.2011, kl. 13:04

- There are people who are not meant to fit in you're live, no matter how much you want them to

- She will chase you for a while; but one day she will stop running in circles around you and at that moment you are going to wish you had let her catch you.

- Every girl should have their own Bruno Mars

- You were a mistake i knew i was making

- If someone ask me who i want to be with, i would simply say; someonw who can understand I'm not perfect

- Be the type uf guy you would want your daughter yo be with

- Music starts with Do-RE-ME, numbers starts with ONE-TWO-THREE and true love starts with YOU&ME

- Du tok, du fikk, du ga faen og gikk

- Make them wonder why you are still smilingHvilken likte dere best?

God morgen 03.10.2011, kl. 10:06

Var hærlig og våkne idag og tenke at jeg ikke skal på skolen på 2 uker! Skal jo ut i praksis uken etter haustferien, godt og tenke på! Sitter nå i stuen med den gode onepiecen min på og skal snart lage meg frukost! Rekner det blir eggerøre eller noe enkelt så skal jeg sette meg ned og se på film! 

Vi bloggest senere med outfit! 


Mobilblogg: Venninekos 02.10.2011, kl. 19:31

Sitter hos Susanne sammen med Christine atm. Var hærlig møte Christine igjen, lenge siden jeg har sett henne. Susanne skal snart på kino så da får jeg se hva jeg finner på!
Vi bloggest!

Outfit 021011 02.10.2011, kl. 15:11

Cardigan //Mamma sin Singlett //Gina Tricot Shorts //Cubus Strømpebukse //Vet ikke 

Hva syntes dere?
Vil dere at jeg skal vise hvordan jeg fletter den fletten på videoblogg? 

Sunday morning 02.10.2011, kl. 12:32

Startet morgenen da jeg våknet halv 12 og hoppet meg i dusjen. Nå sitter jeg her i en singlett, bestemorknuten på hodet og dataen på fanget! Må vell kaste på meg noen klær og rydde rommet mitt... Ble ikke gjort igår!

Snakkes med outfit senere! 


Memories never die 01.10.2011, kl. 17:04Slik er det med mødrer som er bestevenner. På det øverste bildet bodde mamma og jeg i Loen, i nabohuset til Georg. Så vi var bestevenner både hjemme og i barnehagen. Men så flyttet jeg til Hjørungavåg og kontakten mellom Gerog og meg ble minsket veldig!  Det nederste bildet ble tatt i sommerferien-11, samme dag som jeg besto teorien faktisk! Så jeg var i ganske godt humør den dagen. Ser Georg ganskje sjeldent, er avogtil mamma stopper innom dem når hun kjører meg til pappa og da møtes jo vi. Men det er ikke så ofte! 

♥ Memories never die

Dere kjenner vell igjen kjekkasen?

Høstferie 01.10.2011, kl. 10:42

Ble ingen blogging igår som dere sikkert merket! Hadde en flott start på ferien. Begynte jo sent på skolen, hadde naturfag prøve som jeg følte gikk bra, så hadde jeg klassenstime for så og dra ned på Ulstein verft og være der i en timestid før jeg tok ferie!


 Ble delvis tidlig morgen idag, våknet for ikke så lenge siden. Enda bedre start på ferien det, ta igjen all den søvnmangelen jeg har. Sitter for øyeblikket og fikser opp musikken på iphonen min, har dere tips? Send meg gjerne spotifylister! Planene idag er.. har ikke peiling. Skal vertfall vaske rommet mitt, er på tide! Kanskje dere får bilder når jeg er ferdig! 

Snakkes!


Har ingen bilder atm..Dere kjenner vell igjen denne kjekke karen? Georg fra Tv2 sommerstjerner og norske talenter!

Malin Baade Løken

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Malin og er 20 år. Studerer Markedsføringsledelse ved BI Bergen. Her kan du lese om min hverdag og alt annet som interessere meg. Jeg kan kontaktes på mail; malinbaade@live.no

Blogg.no reklame

Norske blogger Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign