hits

Malin Baade Løken

www.maliinbaade.blogg.no

HVA GÅR PENGENE TIL? 31.10.2010, kl. 12:01

Jeg har meldt meg på en konkurranse hvor jeg kan vinne en tur til Zambia for og se hvordan pengene blir brukt til!

Vi har ofte aksjoner, og sender store pengesummer til de fattigste landene i store deler av værden. Men spørsmålet er.. hva brukest egentlig penge til? Jeg vet ikke, men jeg håper at de bruker penger på og få rent vatn nært der de bor, for som vi vet så må jo mange av de i Afrika gå mange mil hver dag for og få vatn, jeg håper de bruker penger på å bygge skoler slik at mange får muligheten til en utdanning, jeg syntes at uansett hvilken del i værden du bor i, om du er fattig eller rik, hvit eller brun så burde alle få en sjangse til og få en utdanning, slik at de fattige landene kan få flere sykepleiere, lærere osv...

Jeg syntes pengene burde og gå til medisiner og vaskiner, og flere sykehus slik alle syke kan få hjelp og den behandlingen de trenger, hvor alle som er skadet kan bli operert og kvinner kan få føde trygt!

For og bli med i konkurransen om en tur til Zambia, kan du trykke HER

noradkonk

Klokken skal jo tilbake stilles! 31.10.2010, kl. 11:44

Hei dere!

Idag tidli våknet jeg egentlig klokken 11, men klokken på mobilen viste 12... så jeg ble litt oppgidd for jeg hadde store planer om og sove forbi tolv. random shit

Nå ligger jeg i sengen, og bare slapper av. Har nettopp fjernet sminken fra i går. Jeg er egentlig totalt utslitt, kjempe trøtt.. Så idag blir det bare chill, kanskje solarium senere, siden det er gratis.

SNAKKES!

I'M HOME 31.10.2010, kl. 02:07

Hei lesere!

Nå har jeg kommet hjem fra en morsom kveld rundt mange venner! Har nemlig tilbrangt mange timer på årets halloween fest, på fantehuset på Hareid. Mye liv og mye snakk!

Nå skal jeg bare slappe bitte litt av med data og et glass cola før jeg finner sengen og sover.. Imorgen har jeg planer om og jogge, om jeg ikke blir alt for slask! Det er og gratis solarium dag, har sykt lyst og dra, men der er vell fult hele dagen, så jeg tar den igjen i uken en gang!

Men nå er det natta!
-MALIN

OUTFIT 30.10.10 30.10.2010, kl. 16:09FØR&ETTER 30.10.2010, kl. 15:57Og her er forresten nydligheten som kom i posten Onsdag!:


Vaske&rydde dag! 30.10.2010, kl. 12:02

Hei & god morgen!

For knappe en time siden våknet jeg av at telefonen min vibrerte, det var Arthur som ringte.. 4 ganger.. og jeg våknet etter den siste gangen, men da rakk jeg ikke og ta den..samma det.

Nå har jeg fått ned en kopp varm kakao, og skal til og vaske hele rommet mitt! på tide egentlig.. Dere kan få før og etter bilder!

Men nå må jeg begynde!
Snakkes!

-MALIN

Drar nå 29.10.2010, kl. 15:13

Bloggest senere ikveld! :)

OUTFIT 28.10.10 28.10.2010, kl. 15:18Tights: Gina Tricot
Hvit singelett: Cubus
Fleece genser: Skogstad

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nå skal jeg til og starte med norsk foredraget, som jeg har i lekse til imorgen.. og jeg har så vidt begyndt. Jeg skriver om Svartedauden, ganske interresangt tema egentlig!

Men nå må jeg begynde om jeg skal bli ferdig idag.
Snakkes!

-MALIN


Hva syntes du om outfiten?
Har du norsklekse til imorgen?

Speechless 27.10.2010, kl. 23:54

Lady Gaga-Speechless

Dette er desidert min nye favoritt sang fra Lady Gaga! Hun har mange bra sanger, og noen av de andre favoritt sangene mine fra henne er boysboysboys, telephone, paparazzi, bad romance og alejandro.

-MALIN


Hva syntes du om sangen?
Hvilke sanger fra Lady Gaga er dine favoritter?

 

 

Tar natten! 27.10.2010, kl. 22:57

Tumblr_l5kfr3wmhe1qb27uro1_500_large

Blir desverre ikke noen flere innlegg idag pga auge mitt.

Snakkes!

-MALIN

Gjesteinnlegg! 27.10.2010, kl. 17:10

Heihei!

Malin Hareide her! I dag skal jeg blogge fordi at stakkars malin hadde en liten ulykke på skolen idag:/ 
Det var i siste timen jeg fikk vite det. Malin & Marie sto å vinket til meg i vindue, så jeg gikk ut på gangen får å slå av en prat.  Da fortalte Malin at hun hadde fått en tennisball i øyet! :ss  og hun hadde vært hos legen.  "Honhinnesår traumatisk" sto det på lappen hun fikk med doktoren. Hun var syykt rød på øyet og det såg veldig vondt ut :/  Så da vart det sykehuse next for Malin & Marie. Senere fikk jeg vite at det gikk bra på sykehuse! Malin må ha en krem under/ på(?) øyet i  5 dager. Så  jeg har tatt meg av bloggingen i dag, sann Malin får sove å bli bra igjen  i øyet :)

- God bedring søta <3 glad i deg :D  haha, søte Malin & Meg:)

Jeg våknet 27.10.2010, kl. 07:20

... til en utrolig nydelig morgen meldig! ♥

Jeg elsker og våkne de dagene Arthur sender meg lange morgen meldinger, da sparer jeg noen minutt hjemme og venter til jeg sitter på bussen med og svare!
og apropo bussen, jeg har halveis kledd på meg, sminkeløs, og håret ser ut som et fuglerer og bussen kommer om 15 minutt :o Det verste jeg vet er og ha dårlig tid, blææ

Så vi snakkes!

-MALIN

Good Night | Sleep Tight 27.10.2010, kl. 00:23

God kveld, kjære lesere!

Nå sitter jeg og skal snart si mine siste ord til min kjæreste Arthur før jeg logger av msn og trekker meg enda lenger under dynen og lukker øynene.
Fingrene mine har inntatt tastene på mobiltelefonen, jeg er nemlig i gang med og skrive nattameldig til den aller beste ♥

Men nå skal jeg legge meg!
Snakkes!

-MALIN
JEG SKAL HA GODTESTREIK! 26.10.2010, kl. 22:36

Hei dere! For en stund siden når jeg hadde ingenting og gjøre på, så kom jeg på en ide! Jeg skal nemlig ha godtestreik! Jeg har ikke peiling hvor lenge, men jeg skal hvertfall klare meg frem til jul, men i julen må jo jeg spise godteri! Det hører jo til! ♥

Nå er det ikke lenge før jeg skal finne sengen! Er sykt trett, og savner kjæresten allerede! ♥  Tre uker uten kjæresten, here i come!

Men må pakke sekken.
Snakkes!

-MALINHos kjæresten! 26.10.2010, kl. 20:15

Hei dere!

Nå befinner jeg meg i sofaen hos Arthur, sammen med Arthur selfølgelig og Markus! Jeg skal snart lette på rompa og hjelpe Arthur og pakke og rydde huset! Det er bare bra, fordi jeg elsker egentlig og hjelpe til! Men selfølgelig så skal guttene ha en timestid på data, så jeg slenger meg på!

Idag har det vert utrolig hærlig og være sammen med Arthur hele dagen, det startet med at jeg dro opp til Arthur etter skolen og vekte han, for han lå nemlig og sov! Og etter det har det bare vert avslapping!

Men nå er det pakking!
Snakkes!

-MALIN

 

slutte å blogge? 26.10.2010, kl. 07:13

Ingen komenterer, blogglysten er på bunn, hva skjer nå?

A Happy Morning! 26.10.2010, kl. 06:46

Hei dere! Nå er det ikke så lenge siden jeg våknet, og håret er allerede halveis ferdig fikset, men sminken og klærne er fortsatt ikke på..

Etter skolen skal jeg som sagt opp til kjæresten min og være der til kvelden. så hvor mye blogging vet jeg ikke. Men jeg kommer til og blogge ikveld vertfall.

Men nå må jeg få rompa i gir, og starte og ordne meg!

-MALIN

En stykk trøtt Malin... 25.10.2010, kl. 23:29

Hei dere!

Timen etter jeg kom hjem fra kjæresten nærmer seg, og i den tiden har jeg bare såtte på rompa i den samme stolen i det samme rommet. Nå skal jeg pakke sekken, finne klær til i morgen og pusse tennene.. er ganske så trøtt..

Imorgen etter skolen tar jeg turen opp til min aller kjæreste Arthur for og tilbringe siste dagen jeg har sammen med han før han drar på båt i 3 jævla uker! Unnskyld banneordet, men jeg måtte bare skrive det.
Så imorgen skal jeg være med han hele dagen! ♥ Kommer til og savne deg, elskede!

Men nå skal tennene pusses og ansiktet renses!
Snakkes!

-MALIN

OUTFIT 25.10.10 25.10.2010, kl. 14:59

 

 

 

 

Jakke: Jean Paul - kjæresten sin
Singeletter: Cubus og Vero Moda
Tights: Cubus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg hjemme fra skolen, har drukket opp en deilig kopp kakao med krem på toppen og nå er det lekse tid.
Nå sitter jeg på kjøkkenbenken, slapper av, snakker med Arthur på msn og ser ut vinduet, det eneste jeg ser er regn og snø som smelter vekk. Savner virkelig sommer og sol, lange dager på stranden med venner og kos.

Men nå må jeg slutte og drømme om sommer og sol, og få startet på leksene.
Snakkes!

-MALIN


Hva syntes du om dagens outfit?

God morgen, cupcakes! 25.10.2010, kl. 06:52

Hei og god morgen dere!

Nå sitter jeg i sengen, fortsatt i pysjamasen og har nettopp fått ned frukosten og et par glass med melk. Skal nå snart begyne og ordne meg og kle på meg.
Sneen er fortsatt ute, så jeg får nok bare kle meg godt.

Men nå må jeg begyne skal jeg bli ferdig før bussen kommer.
Snakkes!

-MALIN

HAR BESTILT NY.. 25.10.2010, kl. 00:26

TELEFON!

Sist gang jeg kjøpte meg en telefon var i August i fjor! og siden jeg har abonomang, netcom youngtalk så kunne jeg ikke skaffe meg ny telefon før det hadde gått et år, men jeg bestilte nå idag, i steden for i August..jeje, just shit talk..

Jeg har bestilt denne telefonen, og vist nette og alt funker helt fett på den, så kan jeg begyne og mobilblogge litt inni mellom og!

Nå legger jeg meg!


Hvilken mobil har du?
Hva syntes du om at jeg kanskje skal starte med mobil blogging?

 

Vinterjakken min! 24.10.2010, kl. 22:01

Dette er da årets vinterjakke! Den er egentlig litt for liten i armene, men den er god og stor ellers. Denne jakken fikk jeg av min pappa og stemor for noen årsiden i julegave! Og jeg fant den igjen under hauen med andre jakker i gangen. Så dette kommer til og varme meg i år!

Men nå må jeg rydde ferdig!

Snakkes!
-MALIN

Fast leser... ? 24.10.2010, kl. 20:15

Det er ofte jeg lurer på om hvor mange som leser bloggen min fast.  Jeg har så sykt liten blogglyst fortiden, og de som faktisk komenterer gjør slik at jeg får blogglyst! Og det er ikke akkuratt så gøy og blogge om noen ikke leser bloggen min!

Såå.. er det noen som leser bloggen min der ute?
Bloggen har vert på hyllen i noen dager.. 24.10.2010, kl. 19:56

Hei dere!

Nå er jeg tilbake på bloggen for fult etter noen dager med bloggri! Trenger det og inni blandt!
Men nå skal jeg rydde ferdig rommet før jeg skal se på Linni på tv 2 BLISS :-D

Snakkes!

--MALIN

My heart won't let you go! Never 22.10.2010, kl. 00:02

Miley Cyrus - I miss you

tenkte jeg at jeg kunne skrive om noe som har påvirket livet mitt veldig, og gjort meg ekstremt følsom.
Det har seg nemlig sånn at jeg hadde værdens beste bestefar, han var den goeste og beste av alle! Han brydde seg mye om alle barnebarna og var like glad i alle! Men så kom sjokket, for noen mnd siden, eller det begynder vell og bli en veldig god stund siden nå. Da fekk jeg vite av bestemor at jeg var favoritt barnebarne til bestefar ♥
Jeg ble selfølgelig kjempe glad for og høre det, men jeg raste ut i gråt.

28.august 1998 var bestefar på fjellet, alene.Og da han hadde vert borte i mangemange timer hadde bestemor spurt pappa om han hadde sett bestefar. Ingen hadde sett han på mange timer! Bestemor begyndte og bli bekymret så pappa tok til og gå mot fjells. Han hadde komt hallveis da han såg traktoren nedi skogen, med bestefar på.
Bestefar var død, av hjertestopp.
My heart won't let you go!

Jeg savner han hver eneste dag, noen ganger gråter jeg meg til søvne. Det er ofte dette gjentar seg hver kveld i en lang periode. Jeg blir mye fortere lei meg, eller.. når jeg blir skuffet over noe så setter jeg meg ned og begynder og tenke på hva bestefar ville ha sagt, men da kommer tårene! Han betydde meget mye for meg!
Jeg var kun 3 år da jeg mistet han, så dere tenker sikkert, ¨hun husker vell ingenting av han siden hun var så liten¨. Dere har helt rett om dere tenker det. Men jeg har fått til at pappa, bestemor, broren til bestefar, dama til pappa har snakket mye om bestefar til meg opp igjennom årene. og jeg har sett utrolig mye bilder av han + brullyp bildet til bestemor og bestefar. Så jeg føler liksom at jeg kjenner han!
Kjære bestefar! Jeg savner deg mer en noe annet. Du betydde alt for meg og du fortsatt betyr utrolig mye!
Jeg elsker deg ♥Dette var utrolig smertefullt og skrive, tårene overtar øyene mine nå!
Å i sangen som er i toppen av innlegget, beskriver hvordan jeg og bestefar hadde det i de tre korte årene ♥

Dagens fravær... 21.10.2010, kl. 22:41

Hei og god kveld dere!
Nå har jeg akkuratt komt ut av dusjen og fått av meg alt vannet. Sitter her i sengen med håndkle på bade kropp og hode. Skal snart slenge på meg noe natt tøy.  her er forresten drit kaldt på rommet mitt
Som dere vet så har jeg hvert i Herøy idag på politikk møte med alle ungdomsrådene i søresunnmøre. Egentlig var det bare kjedelig og sitte og høre på en dame snakke, men det var og litt gøy! Vi holdt på med litt leker inne imellom og ja.Nå jeg kom hjem fra Herøy, eller jeg dro ikke hjem da.. Jeg dro til ungdomskafeen og Martine & jeg dro og handlet inn det vi trenger til kafeen, vi er nemlig innkjøps sjefer! Etter det dro jeg til Arthur, og der har jeg vert til jeg kom hjem, som var litt før 10.

Planene imorgen er selfølgelig skole, og etter en lang skoledag skal jeg opp og vekke Arthur, siden huset hans er ikke så langt i fra skolen. Så skal vi til Ålesund! Eller Arthur og Emil skal til Ålesund, jeg bare slenger meg på. Har ikke en flatøre for pokker. Sendte en melding til pappa iste, får håpe han ser den og fører inn penger!

Men nå skal jeg legge meg, er utrolig trøtt!
Snakkes!

-MALIN

God morgen! 21.10.2010, kl. 06:40

Hei dere!

Nå har jeg nettopp kledd på meg, sminket meg og spist frukost. Jeg skal  nemlig gå opp til gamlebutikken og hoppe på bussen klokken 7! Idag skal jeg nemlig ikke på skolen, jeg skal til Herøy med Ungdomsrådet på et politikkmøte.

Idag tidli når jeg så ut vindue, fikk jeg sjokk! Det var mer snø! Jeg er egentlig ikke klar for noe julestemning enda, det er jo bare Oktober! Den kunne ha ventet en mnd til med og komme..

Men nå må jeg springe!
Snakkes!

-MALIN

 

Det snør, det snør 20.10.2010, kl. 17:11

Jeg har egentlig ikke noe mer en og si at jeg fikk julestemning 2 mnd for tidlig...

-MALIN


Q! Har du fått julestemning?
Q! Har snøen komt til deg?

Please don't stop the rain 20.10.2010, kl. 12:30

James Morrison - Please don't stop the rain

Jeg syntes denne sangen er så fantastisk nydelig! Jeg hørte den for første gang i høstferien da Georg sang den på strynemessa! Han er så sykt flink!

Dette er georg:


Q! Har du hørt Georg før?

S-Y-K 20.10.2010, kl. 11:50

Hei og god morgen dere!

Idag har nemlig imunforsvaret mitt sviktet. Jeg er slapp, har vondt i hodet, litt svimmel og har utrolig vondt i halsen. Så det ble en hjemmeværende dag på meg!

Nå ligger jeg i sengen under min varme og hærlige dyne, prøver og gjøre litt rle lekser, men det er ikke så veldig fristende siden jeg er så slapp og dårlig. menmen,. skal prøve og få gjort de 6 små oppgavene før jeg skal opp og finne meg en film, og fyre i peisen!

Så vi snakkes!

-MALIN


Q! Er du syk?

Gjesteinnlegg: jeg har laget nytt design til malin! 19.10.2010, kl. 21:49


Hei! Jeg heter Katrine, og som dere ser i overskriften, har jeg laget nytt design til Malin. Eller, jeg har ikke endret så veldig mye på selve designet, men jeg laget ny header, og endret litt småting. Selv ble jeg ganske fornøyd, og det håper jeg både dere og Malin også ble! Så nå må dere bare forsette å lese og kommentere på den superbra bloggen til Malin, så får jeg hive meg rundt på min egen igjen. Hva synes dere om designet?

- www.kaatrinesvenkerud.blogg.no

Blogganbefaling! 19.10.2010, kl. 19:24

trykk på bildet for og komme til bloggen

Denne bloggen har jeg lest siden jeg startet og blogge, i mai! Hun er den jenta som har laget design til meg fra starten av og jeg har jo selfølgelig laget noen headere selv og slikt, men hun er den jeg har fått mest hjelp av!
Amalie er en av mine faste blogger, og jeg er innom bloggen hennes hver eneste dag, hun har blogget utrolig lite i det siste, noe som jeg syntes er utrolig domt fordi hun er så ekstremt flink til og blogge.

poenge mitt er.. at denne bloggen er verdt og lese! Er ikke alltid hun har så ekstremt lange innlegg, men hun tar sykt fine bilder! Jeg er vertfall en stolt bloggleser!

-MALIN


Q? Vil dere ha et innlegg der jeg skriver alle bloggene jeg leser fast?

Regn, her kommer jeg! 19.10.2010, kl. 18:25

Nå er regnklærne på og lillebror står i gangen og roper etter meg! Vi skal nemlig ut og rydde inn lekene hans før snøen kommer! Ste far sier nemlig at snøen kan komme tidlig til oss i år! Så nå utnytter vi regnklærne og er ute!

Blogger mer senere!
Snakkes!

-MALIN

SKOLEOUTFIT 191010 19.10.2010, kl. 15:20

Hals: Cubus
Jakke: Cubus
Singelett: Cubus
Bukse: Bik Bok


Hei dere! Nå sitter jeg og har akkuratt fått i meg en kopp med kakao for og få i meg varmen og få varmet opp halsen litt. Jeg hart nemlig sprunget cooper test idag, og jeg fikk en 4-er og er ganske så fornøyd med det! Men det har seg slik at jeg ble skikkelig dårlig etter gym timen: frøs de 2 siste timene, vondt i hodet og hals, var skikkelig slapp! Nå skal jeg ta meg en god dusj før jeg setter meg ned med dagens kull av lekser.

-MALIN

Outfit for resten av dagen kommer etter jeg har dusjet.

Dette kommer idag.. 19.10.2010, kl. 15:03

  • Dagens outfit skoleoufit og hjemme outfit
  • Innlegg om hvilke blogger jeg leser
  • Et basic info innlegg

Så stay tuned!

De søteste sover best 19.10.2010, kl. 00:25

Hei dere! Som dere har merket så har jeg kun blogget et innlegg i går og det var på morgenen! Og det var fordi jeg trengte en bloggfri dag! Og det var faktisk hærlig og ikke tenke på at jeg måtte opdatere leserene mine med noe spesielt fordi i går skjedde det absolutt ingenting! jeg skriver i går, fordi nå er det etter midnatt! Sånn dere skjønner den saken

'Uansett, tilbake til overskriften! Fra 20.00-22.30 så hadde jeg besøk av min aller beste kjæreste! ♥ Jeg savner han hver dag og hver natt! Vi overnattet jo med hverandre i helgen, så det var veldig kjedelig og sove alene, men samma det..
I ste så satt jeg og øvde litt på samfunnsfagprøven som jeg har imorgen ,og da sovnet gutten min ♥ Det var så søtt at jeg måtte bare ta bilde av han!


Jeg elsker deg, goguten min ♥

Nå skal jeg lese litt mer på prøven så skal legge meg!

-MALIN

Alt på en gang! 18.10.2010, kl. 07:05

Jeg begyner innlegget med en sang, som er desidert en av mine nye favoritt sanger. Utrolig fin!

Nick Lanchey- all in my head

HeiHei dere! Nå sitter jeg og sminker meg, spiser og kler på meg! her er det alt på en gang... skal jeg bli ferdig så må alt gjøres sammen! hehe...

Planene idag er selfølgelig og dra på skolen, så hjem og gjøre en del av mine lekser så skal jeg hjelpe lillebroren med lekser fordi mamma er i Bergen. Kommer hjem imorgen, og forhåpentligvis kjøper hun meg noe! Om hun gidder og husker på det! Hehe!

Men nå må jeg begyne på kråkereiret jeg har på hodet, nemlig håret mitt!
Så vi snakkes!

-MALIN
PHOTOSHOP CS5 17.10.2010, kl. 18:28

Noen som vet om en tutorial video på youtube, hvor jeg kan lære meg og lage header photoshop? Liksom.. legge inn flere bilder i et bilde, om dere skjønner hva jeg mener!

Hadde vert flott om noen kunne hjelpet meg!

 

Bring it on! 17.10.2010, kl. 17:09

Hei dere!

Nå sitter jeg ferdig ordnet i sengen og snakker med Arthur og hører på musikk! Rommet er like rotete som iste, bare litt mer rotete pga sminken min! huffhuff..

Det ble ikke noe Vartdal tur på meg og Arthur, men ste faren til Arthur og små søskene hans kjørte til Vartdal, isteden for og kjøre båt! Så jeg og Arthur får vell bli med en annen dag!

Arthur sitter og snakker i tlf med broren, så jeg sitter bare og hører på Odd Nordstoga og venter på at han skal legge på, derretter skal vi se ferdig Bring it on - all or nothing som vi begyndte og se i  natt, men jeg sovnet!

Så vi snakkes!

-MALIN
God førmiddag dere! 17.10.2010, kl. 15:09

Hei dere!

Endelig, nå tenkte jeg at jeg kunne komme med et skikkelig innlegg!
Nå sitter jeg og er nydusjet i ene kanten av sengen og hører på odd norstoga og bare slapper av, mens Arthur sitter i andre enden av sengen og ser fotballkamp på internett.. kjempe kjekt..

Jeg skal snart begynde og sminke meg, ordne håret og rydde rommet! Etter det skal jeg og Arthur, og noen andre fra familien til Arthur til Vartdal, og vi skal kjøre båt dit! Blir sikkert kjempe gøy! Gleder meg til og møte oldeforeldrene til Arthur, har nemlig aldri møtt de før! Så det blir gøy!

Akkuratt nå har julesteming komt i kroppen! Sitter og hører på jul i svingen sanger, og jeg holder på og laste ned jul i svingen episodene! Elsker rett og slett Jul i svingen ♥ ser det hvert år!

Men nå skal jeg sminke meg, så snakkes!

-MALIN


 

Hva skal du idag?
Hvilket juleprogram bruker du og se?
Har du fått julestemning?

ang header... 17.10.2010, kl. 13:43

ingen av de headerene i forge innlegg! Ingen av de går and og bruke som header, noe feil med filformatet! så.. inntil videre så får den som er der nå være der!

Nå må jeg ordne meg!
Snakkes!

-MALIN

Hos kjæresten! 16.10.2010, kl. 14:50

Hei dere!

Det ble vist ikke noe mer blogging i går, siden jeg var først en halvtime på tensing, så var jeg vakt på ungdomskafeen før jeg dro opp til kjæresten, der jeg tilbringet natten!

Nå sitter jeg og Arthur med hversin data på fanget og har akkuratt ryddet rommet hans, og skal snart omumblere! hihih :)

Så vi bloggest senere!
Snakkes!

-MALIN

God start på helgen! 15.10.2010, kl. 15:34

Hei dere!

Nå har jeg akkuratt kommet hjem fra Hareid, der jeg har vert siden skolen. I all denne vinter kulden som har kommet til hareidslandet så lå jeg og grillet meg i solarium!  Ble ikke så veldig brun, men brunere en hva jeg egentlig er!


Nå skal jeg snart hoppe i dusjen, før jeg skal spise og ordne meg! Siden det er fredag idag så er det tensing og undgomskafee!
Er btw utrolig sjalu på de som skal på Lady Gaga konsert idag! wææ.. jeg og vil!
Til alle fra Hareid, Ulsteinvik og you name it. Kom på ungdomskafeen ikveld! Jeg skal være vakt!

Men nå stikker jeg og dusjer!
Snakkes!

-MALIN


ja, jeg vet! en del utrolig mange web-bilder! Jeg skal bli flinkere og bruke speilrefleksen..

Jeg er våken! 15.10.2010, kl. 06:53

Hei og god morgen alle blogglesere!

Nå ligger jeg i sengen og er akkuratt ferdig med og skrive ¨Gratulerer med dagen ¨ til dagens bursdagsbarn på Facebook og skal snart stå opp! Eller.. skal faktisk gjøre det nå.
Idag har jeg litt bedre tid en hva jeg hadde i går.. hehe...

Som sagt så er det helg idag og kjæresten kommer hjem! Perfekt ♥ Jeg har savnet han så sykt mye at der er ikke ord!
Men nå er klokken 10 på 7 og jeg skal opp og spise!

Snakkes

-MALIN


Hva skal du gjøre idag? :)

Jeg tar natten! NATTA 14.10.2010, kl. 23:43

Hei dere!

Nå har jeg komt meg i sengen etter og ha snakket med kjæresten og broren hans en god stund!
Imorgen er det siste skoledag denne uken og jeg er ganske klar for helg akkuratt nå!  Jeg skal begynde helgen med solarium, bli litt brunere!


Nå skal jeg finne køyen!

God Natt!

-MALIN

Hejdå! 14.10.2010, kl. 21:46

Hei dere!

Jeg lovde dere et innlegg etter jeg hadde våknet, jeg våknet 19.30, så jeg sov  litt mer en 3timer! Utrolig godt, men siden jeg ikke hadde noe å blogge om da. Så tar jeg heller natta innlegget nå! For jeg er fortsatt trett, og skal snart finne loppekassa igjen!
Men før det skal jeg snakke ferdig med Arthur, som kommer hjem imorgen! Fyfaen, jeg gleder meg! ♥
Jeg skal og opp og spise kveldsmat, magen begynder og skrike nå! Så må skynde meg!

Så vi snakkes!

-MALIN

trøttetryne 14.10.2010, kl. 15:51

Nå er leksene gjort og jeg skal bare rydde ferdig romme så skal jeg legge mej!

Bloggest når jeg våkner igjen

Treigaaaa 14.10.2010, kl. 15:05

Hei dere!

Nå har jeg nettopp komt hjem fra en utrolig slapp, lang og veldig trøtt skole dag! Har nettopp fått i meg noe mat! Så humøret er litt lenger oppe nå, en hva det var på skolen. For idag tidlig sto jeg nemli ogg 10MINUTTER FØR BUSSEN KOM så jeg rakk verken og sminke meg, spise frukost og kle meg skikkelig. Så idag så jeg ut som en slaskete jente med bestemor topp på hodet.

Nå sitter jeg i sengen med beina i kryss og dataen forann meg! Er ganske så sliten, så skal gjøre kun et fag i lekse idag, nemlig norsk.. vi hadde vist mer en hva jeg trodde.. og det må vær ferdig til imorgen vist ikke får jeg kryss! Domme regler..
Etter det skal jeg legge meg ned og sove, for som sagt så er jeg ur-trøtt!

Så vi snakkes!

-MALIN


Dette er det jeg har lyst til og gjøre nå, legge meg ned og sove! Men leksene venter!

Er med i en konkurranse - GOODIBAG 13.10.2010, kl. 22:37

Trykk på denne linken for og komme til denne awesome konkurransen!
Veske fra Labelle (Ferro Vavallo)Nydelig skjerf fra A&C Molde

Sunsilk Minerals valgfri shampoo og Balsam


GOODIBAGEN INNEHOLDER :

Nydelig skjerf fra A&C Molde

Veske fra Labelle (Ferro Vavallo)

Sunsilk Minerals valgfri shampoo og Balsam

Sunsilk Minerals Exceptional VOLUM mousse

Freiasjokolade 3 store plater (helnøtt, melkesjokolade og firkløver)

Kvikklusj (stor pakke)


 

This is what i want - Gina Tricot 13.10.2010, kl. 20:38

Alt dere finner her er det jeg vil ha fra Gina Tricot.. det blir små bilder da, menmen

Ida party dress Black 249 NOKRobin top Greymelange 249 NOKSienna knitted cardigan Vapor blue 199 NOKAlva knitted cardigan Dk moll melange 299 NOKDenise sweatshirt Pot pourri 199 NOKTheresia knitted skirt Black 99 NOKCarro fur tube Off white 149 NOKCarro fur tube Black 149 NOKLisa hat Egret 59 NOKZoe cable mitten Egret 79 NOK

This is what i want - Nelly.com 13.10.2010, kl. 20:29

Alt dere finner her er det jeg vil ha fra Nelly.com, det kommer snart et innlegg om hva jeg vil ha fra gina tricot

Jeane Blush - Mia DressRare Fashion - Bow BabydollOne Teaspoon - Treasure Tutu

Elise Ryan - Chiffon DressTFNC - Miu Mui Contrast DressOnly - Party Time Oslo Dress

Paprika - Puffbal Polkadot DressOnly - Ditte Party DressOnly - Party Time Oslo Dress

Whyred - Lora Laser LacePurple - Leggings BlackSamsøe Samsøe - Sara Leggings

Jeffrey Campbell - Mary RocksNelly Shoes - BoboNelly Shoes - Ina

 

 

 


 

 

 

Svar på spørsmålsrunden! 13.10.2010, kl. 17:16

hvorfor blogger du?jeg blogger fordi jeg vil og fordi jeg liker det, der er vell ikke noen andre grunner? Hva hadde du i munnen sist?Det var middag, husker ikke helt hva vi hadde! Hvor mange kjærester har du hatt?jeg har hatt 5, og en av de 5 er jeg sammen med igjen! Har du kjæreste nå?Ja, det har jeg. Og jeg kunne ikke vert lykkligere. Kan du svare på video?Nei, kan desverre ikke det. Liker du noen nå?Jeg liker han jeg er sammen med. Hvilken hårfarge har du?jeg farget håret med casting fargen 400 brun fra Loreal! Hva synes du om din blogg?Den kunne ha vert bedre da.. Tv eller data?La oss inngå et kompromiss, datatv! Frukt eller godteri?Vi inngår et kompromiss igjen, fruktgodteri. Vann eller brus?Vann er vell sunnest, men brus er også godt! Favoritt butikk?Gina Tricot, H&M, Cubus osv.. 3 Favoritt blogga? Julianyland.com, mathildeskavoe.blogg.no og linni.blogg.no Kor lenge du he hatt dinne bloggen? ehm.. det er jeg ikke helt sikker på. Hvilke blogger leser du? :-) alt for mange til å ramse opp her, men noen av de jeg leser fast står jo noen spørsmål oppom her. Hvordan fikset du designet ditt? Headeren er jeg som har laget, men resten av designet er en søt Amalie som lager! Hva inspirerer deg? bloggen og klær Jeg får jo litt inspirasjon fra hver blogg jeg går inn på! Og klær er også blogger, men også på tv, blader, irl og i butikkvinduer. Idol innen bloggverden? ikke VOE for og si det sånn  Heteste blogger? Den bloggen jeg digger mest er.. hmm.. så mange og velge mellom! klarer ikke.. Søteste blogger? Annais er ganske søt da! Hun er en av de faste bloggene jeg leser. Hva synes du om homofile? Jeg har ingenting imot folk som er homofile! De er jo akkuratt sånn som oss andre, bare de er forelsket i samme kjønn! Det er jo ingenting gale med det! Helt normalt! Beste film? Favoritt filmene nå for tiden er Crossroad med britney spears, og Bring it on-all or nothing! Beste serie? OTH; home and away og desperat houswifes!  Beste sang? Akkuratt nå er det Tone Damli Aaberge - Longshot Noen tips til hvordan bli en bedre blogger? Kommentere myye hos andre bloggere og kommentere tilbake når du får kommentarer. Blogge hvertfall en gang for dag, kanskje mer og! Ha et bra og ryddig design!
Hvis du kunne laget en egen toppliste, hvordan ville da topp 10 sett ut? 1: julianyland.com, 2: mathildeskavoe.blogg.no, 3: sofiesb.blogg.no, 4: annais.blogg.no, 5: linni.blogg.no, 6: tcmn.blogg.no, 7: tuvaw.blogg.no, 8: breviik.blogg.no, 9: nataliebirkhol.blogg.no, 10: siljemilf.blogg.no Beste minne? Har så mange minner.. Beste minne i 2010? At jeg ble sammen med Arthur igjen! Det er desidert det beste som har skjedd meg!♥ Beste sommerminne? Da familien min var i Danmark med en annen familie i to uker, utrolig mye artig som skjedde! Savner det utrolig mye! mobil eller data? mobildata. kor mange land he du vor i ? Norge, Danmark, Svergie, Tyskland & Polen.  favorittlærar? Mardon & Alise Ka sminke bruka du?korleis sminka du dej? Jeg bruker pudder, eyeliner, mascara, avogtil øyenskygge og lebestift eller lipgloss/eos. Har du dyr? ja, jeg har dyr. Er du fan av Justin Drew Bieber ? nei! Hva er din favorittblogg? Julianyland.com & tonedamli.blogg.no Blogger du vær eneste dag? hvis nei: hvorfor blogger du ikke vær dag? ja, som regel blogger jeg hver dag!  Bestevennen din? Martine, Elisa, Malin & Kornelius Din allerbeste venn? Malin & Kornelius! Hvem er den søteste, snilleste, morsomste, peneste, fineste, korsligeste personen du noensinne har møtt? Arthur!  Favorittmat? Pizza, Taco og pastasalat. Har du hatt mange blogger? Har hatt noen par stykker ja! Hva fikk deg til og begyne og blogge? Tidsfordriv? Hvilken redigeringsprogram bruker du? Picasa 3 og PhotoScape. Vet du hvordan man lager sånn klipp for klipp når man lager video? Har ikke anelse Yndlingsfarge? Har ikke noen spesiell ynglingsfarge! Styggeste farge? Spygrøn Biltype? Jeg har ikke så stor pæiling på bil jeg! Værste biltype? Slike jalla biler! Hund, Katt, Hest eller Råtte? Katt&hest Beskriv deg selv med 4 positive ord? Jeg lot Arthur få svare på denne, og her er svarene:  du e nydeli, du betyr alt for mej,du elska mej å du stola på mej <3 Beskriv deg selv med 4 negative ord? Jeg kan bli en skikkelig dramaqueen! Yndlingsfag? Engelsk og litt Naturfag. Værste fag? Jeg hater musikkfaget! Vanskelig og lære noe utavbøkene og utrolig vansklige prøver. Liker du deg der du bor akkurat nå? Ja, har det helt perfekt! Når begynte du å blogge? På denne bloggen begyndte jeg og blogge den 11.mai 2010, altså 2 dager etter jeg konfirmerte meg! Hvem er du fan av? Tone damli og Miley Cyrus! Forbilde? Tone Damli & Miley cyrus! Stilikon? Miley cyrus!

sånn! Da var alle spørsmålene besvart for denne gang! Håper dere ble fornøyd med svarene! Jeg satt nemlig i over en halvtime med dette innlegge! Nå er det dusj så barnevakt! Snakkes!


God morgen, dere! 13.10.2010, kl. 07:16

Hei alle sammen!

Nå sitter jeg med klærne på og en kopp god kakao i handen, har nettopp spist frokost! Nå skal jeg bare opp og fikse noen ting før jeg skal sminke meg og ordne meg på håre! Ser ut som et fugleskremsel...

Dagens planer er og fullføre dagens skole og derretter gå og grille meg i solarium!
Senere idag så skal jeg også øve på tysk prøve! Men nå må jeg få rompa i gir!

Snakkes!

-MALIN

bildeopplastning klikket..

Ready for the night 12.10.2010, kl. 23:16

Hei dere!

Nå har jeg akkuratt komt i pysjen, pakket skolevesken for i morgen for funnet klær for imorgen!
Imorgen er det en ganske rolig dag på skolen, først en time norsk, så fire timer naturfag (tverrfaglig fag, og jeg kom på naturfag gruppen) så har jeg siste timen rle/klassens time! Så er skoledagen over! Etter skolen skal jeg bli med bestevenninen Malin ned på Hareid og ta solarium, skal grillest i 20-30 minutter! Er så likblek! Trenger litt farge på kroppen, jeg liker og være litt brun på vinteren slik jeg ikke står i stil med sneen! haha, den var morsom! kødda..

Men nå tar jeg natten! Snakkes!

-MALIN


PS! SVARENE PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN KOMMER IMORGEN KVELD! SÅ DU HAR FORTSATT TID OG STILLE SPØRSMÅL, HER!

OG EN TING TIL! DET ER KUN 4 KOMENTARER IGJEN FØR JEG HAR 2000 KOMENTARER!

jeg bølget håret iste! Hva synes du?

Da kjører jeg en spørsmålsrunde! 12.10.2010, kl. 20:33


først og fremst vil jeg bare si tusen hjertelig takk til alle som leser og kommenterer på bloggen min! jeg er helt sjokkert over hvor mye statistikken har steget, og hvor mange flere kommentarer jeg får nå enn før. tusen takk alle sammen, jeg digger dere! men ja, til poenget.jeg orker rett og slett ikke og finne frem den spørsmålsrunden jeg hadde for litt siden, og siden jeg har fått litt nye lesere så kanskje dere har noen spørsmål om meg! så nå kjører jeg i gang en spørsmålsrunde, så hvis du har noe på hjertet er det bare å rope ut! og nei, jeg svarer dessverre ikke på videoblogg. been there, done that, never again. lite flaut å se tilbake på senere, haha! kjør på med spørsmål folkens, så jeg svarer når jeg føler for det. men veldig private ting holder jeg naturligvis for meg selv. og sånne teite og barnslige spørsmål overser jeg med stil. høhøh. ha en strålende tirsdagskveld videre alle sammen!

 

Of to the kitchen! 12.10.2010, kl. 19:06

Nå har jeg akkuratt gjort en del lekser og nå skal jeg bevege meg mot kjøkkenet og lage kanelboller! namm..

Så vi snakkes!

åh, elsker dere! 12.10.2010, kl. 16:01

Vil bare si at dere er superflinke til å kommentere. Måtte bare få sagt det, for jeg holder på å rydde. Dere er de beste leserene, og setter pris på alle kommentarene :D

LOVE YOU ALL!

OUTFIT 12.10.10 12.10.2010, kl. 15:29

Hei dere!

Nå sitter jeg i sofaen og ser på tv, jeg har akkuratt fått i meg en god kopp kakao! Så nå tenkte jeg at jeg kunne legge ut outfiten for idag før jeg begynder med dagens kull av lekser! Skal få prøve og gjort alt idag, slik at jeg ikke har mer lekse i uken!

her er outfiten:


Jakke:
Gina Tricot
Singelett: Gina Tricot
Bukse: Cubus i polen


God morgen alle søte! 12.10.2010, kl. 07:29

Nå holder jeg på og sminke meg, sto opp baer 20 minutter før bussen kommer !!!
Så rekker ikke noe stor blogging nå! Men blogger outfit og slikt når jeg kommer hjem fra skolen!

Snakkes!

-MALIN
Finner sengen.. 11.10.2010, kl. 23:05

Hei og god aften blogglesere!

Nå har jeg lagt meg i sengen med dynen trekt godt opp mot halsen, mens jeg støtter halveryggen min inntil puten min. Nå skal jeg bare snakke litt med med kjæresten så legger jeg meg!

Snakkes!

-MALIN

Akkuratt nå.. 11.10.2010, kl. 19:56

har jeg nettopp kommet ut av en hærlig dusj der jeg fikk bort hårfargen jeg hadde i nakken, så har jeg trekt på meg en pysjamas og smørt body lotion over beinene mine!

Nå skal jeg snart pakke sekken, gym sekken og finne køya! Siden det ble så pass sent i går, så burde det bli litt tidligere idag, nemlig.. !

Men før den tid skal jeg tenne stearin lys, sette på en film og gjøre noe smått med lekser!

Så snakkes!

-MALIN

Topplisten, pluss 11.10.2010, kl. 19:15

Som dere har sikkert merket for en god stund tilbake så er der en av topplistene som heter pluss, ha er den til, eller hva er det?

Gjesteinlegg! 11.10.2010, kl. 15:58

Hejhejhallåååå, folk! ;)

Susanne heer! :D

Dette er meg for den som ikke vet det ;)

Jeg er PEEEEEN!! :D neida, deet var kødd, men nå skal jeg farge håret til maliin og sara da :) <3 såee ;) hahaaa! boppetiboo! ok! dette kunne ikke jeg, såå vi sees ;)

kisskisssbyby

Da var jeg våken og sminkefri 11.10.2010, kl. 06:44

Hei og god morgen kjære lesere!

Nå sitter jeg i sengen og har omtrent nettopp stått opp! Jeg liker og stå opp tidlig sånn jeg vet jeg har god tid!
Nå er det like før jeg skal re opp sengen, opne persienene og vinduet you name it før jeg skal ordne meg! Gleder meg til skolen idag! Endelig få se klassekameratene igjen, har jo ikke sett dem på en uke... jeg som har vert vekk.


fin og sminkefri og slikt.. næt!


Nå er det altså ca 45-50 minutter til bussen kommer forbi her, så om jeg ikke springer etter så begynder jeg og ordne meg nå! Så vi snakkes senre!

-Malin ♥

My last day as lysebrunette 11.10.2010, kl. 01:25

Som mange av dere har forstått så skal jeg farge håre, jeg skulle egentlig gjort det hos pappa, men det ble ikke noe av. Så imorgen/idag(mandag) etter skolen skal jeg være med en vennine hjem fra skolen så skal det skje noen forandringer! Gleder meg myee!

Men nå må jeg legge meg! skal opp tidlig! Må spise en god frukost, siden vi skal ta sprøyte ;o ja, du hørte rett!

Snakkes!

-malin ♥

Årets høstferie er over... 11.10.2010, kl. 00:14

Hei dere!

Nå sitter jeg på rommet mitt igjen, hærlig og se det.. en uke siden sist!
Har egentlig akkuratt sagt hade til kjæresten for en uke! Savner han allerede ♥

Planene er imorgen som dere hvet skole, bli med en vennine hjem fra skolen og farge håret! WII, gleder meg! Så om det blir lite blogging i morgen så vet dere hvorfor! Kan prøve og få lagt ut et på morgenen før jeg drar på skolen!

Men nå må jeg pakke ut og finne sengen!
Snakkes!

-MALIN

Endelig hjemme! 10.10.2010, kl. 20:23

Er hos kjæresten! ♥

Snakkes senere!

-malin ♥

Ready, Set, Go 10.10.2010, kl. 13:51

Hei dere!

Nå er sminken og håret ferdig, kofferten er ferdig pakket og jeg er klar til reise! Men jeg skal ikke reise enda, skal nemlig innom Strynemessa idag og ta noen karuseller! wii..

Neste stop er ut med min aller kjæreste bestemor!♥ for og si hade for denne gang!
Så vi snakkest når jeg kommer hjem!

-Malin♥
1 og 45 plass! 10.10.2010, kl. 12:08

VEEELDIG utrydelig, men dere ser der jeg har merket av! :-D
Og jeg er nr 45 på mest aktiv.
wææ

-MALIN


Har du noen gang vert på første plass for kommunen din?

 

God morgen 10.10.2010, kl. 11:09

Tumblr_l8drpdhe841qbr75bo1_500_large

Hei og god morgen alle sammen! Nå sitter jeg i sengen med dataen på fanget og har akkuratt spist frukost.
Idag er planene og dra på Strynemessa før jeg skal hjem og vær sammen med kjæresten resten av tiden ikveld. Han til Aukra imorgen tidlig og jeg får ikke sett han før neste helg. Derfor er det viktig for meg og møte han ikveld ♥

Nå skal jeg snart ordne meg og pakke ferdig, jeg må bare vente på at klærne i tørketrommelen skal bli ferdig.
Så vi snakkes!

-MALIN

SAY OK 09.10.2010, kl. 22:50

Vanessa Hudgens-Say Ok

Nå sitter jeg med rumpa på samme plass som iste, bare nå har jeg dusjet og er total klar for sengen, mangler bare trøtthet! Holder på og finne film så jeg kan laste ned!  Movie night alone!

Nå er kofferten nesten ferdig pakket og klar for hjemreise imorgen! Gleder meg til og se kjæresten igjen selv om han reiser morgenen etter!
Så jeg vet ikke hvor mange blogg-innlegg det kommer imorgen, men jeg skal få ut noen på dagen og et på kvelden når jeg kommer hjem!

Men nå skal jeg laste ned film!
Snakkes!

-Malin♥

What to do next? 09.10.2010, kl. 21:26

Hei dere!

Nå sitter jeg på badet mitt med en halvpakket koffert, en halvpakket toalettvekse og et helt nylig renset ansikt!  I mellom all pakkingen fant jeg ut at nå var det på tide og fjerne sminken og gi huden min en god rens. Og nå er det tennene som skal få en real omgang med tannkost og Listerine (?)

Etter at jeg har pakket ned alt som er og pakke ned her inne så skal jeg dusje! Har ikke noe annet og gjøre siden kjæresten er  110% usosial på msn.. serie menneske, det er det han er! jaja.. nothing to do about that!

Men nå må jeg få løftet rompa og få gjort noe!

Bloggest senere!

-MALIN


Old random shit!

Får jeg igjen for det? 09.10.2010, kl. 14:30

Hei dere!

Jeg har vert innom utrolig mange kule blogger idag, og lagt igjen en kommentar! Er det slik jeg får flere lesere?
Jeg har fått omtrent 10 vennefårespørsler idag, om ikke mer! Jeg blir jo selfølgelig glad! Dere gjør sann blogglysten fykter i taket!

Nå sitter jeg i sofaen med musikk og bare slapper av, har håpet om og få farget håre idag! wiii, gleder meg til det er gjort! Skal spørre ste moren min når hun kommer hjem igjen, om hun gidder og hjelpe meg ♥

Men snakkes!

-MALIN

Fordeler ved og være på ferie! 08.10.2010, kl. 21:34

Her er mine fordeler ved og være på ferie i Olden:

  • Siden jeg kjenner nesten ingen her inne, så kan jeg gå sminkeløs nesten hele tiden. Det er det jeg gjør! Og da blir huden sunnere og ikke får det laget med sminke oppå seg! Men noen dager er det hærlig og sminke meg, men det er kun de dagene jeg skal noe spesiellt!
  • Jeg kan gå i slaskeklær og nattpysjer dagen lang!

Der er mine to beste ferietips! Og jeg elsker de!

-MALIN


Hva er dine beste ferietips?

 

Om meg! 08.10.2010, kl. 11:06

Jeg har sett at mange bloggere legger ut denne typen av om meg så jeg slenger meg på


Har du kjæreste: Ja
- Vil du ha:
- Hvem kyssa du sist: Arthur ♥
- Hvem er den neste du kysser:
Arthur ♥
- Er det noen som er forelska i deg:
- Angrer du på noen du har vært sammen med: ja!
- Hvem elsker du nå: Arthur ♥
- Fått romantisk middag: Nei, ikke enda! :)

Mobil:
- Første i kontaktlista: Andreas
- Den som du ringte sist: Arthur ♥
- Den som ringte deg sist: Bjørg
- Den siste meldingen i innboksen er fra: Arthur ♦

Msn:
- Nicket: malin baade løken
- Uleste e-poster: 0
- Pålogget: 30

Har du noen gang:
- Hoppet i fallskjerm: Nei..
- Vært forelsket i samme kjønn: Nei.
- Ville dødd for og slippe noe: Nja, spørst... (a)
- Angret på noe: Ja, selfølgelig
- Knust noe: Jaa...

Randoms:
1. Tror du på gud: kanskje..
2. Har en drøm blitt virkelig: Er ikke sikker..
3. Leser du aviser: Av og til, faktisk!
4. Får du nok søvn: Av og til!
5. Har du bestevenner: Ja , det er hærlig å ha :)
6. Bader du daglig: Nei, men dusjer.
7. Ønsker du ved stjerneskudd: selfølgelig ..

Har du:
1. Døgnet: Ja ?
2. Kysset noen av samme kjønn: Ja..
3. Prøvd deg på noen som har kjæreste: Nei, tror ikke det.
4. Vært i en brann: Nei
5. Rømt hjemmefra: Nei
6. Noen du stoler på: Malin & Arthur ♥

De siste 24 timene har du:
1. Grått: Ja
2. Hatt det gøy: ja!
3. Blitt kysset: neii..
4. Følt deg dum: Jaa!
5. Snakket med en ex: jepp
6. Savnet noen: desverre ..
7. Hørt på musikk: Ja, hele tiden!

Andre randoms:
- Har du en stol på rommet: Ja
- Er noen sjalu på deg: vet ikke
- Hvem var den siste personen du var med i en bil: Bjørg og lillesøster
- Vil du ha barn: 2 , max 3
- Hva vil du aller mest nå: Være med kjæresten!
- Har du vondt noen steder på kroppen: ja
- Noe som irriterer deg nå: hmm..
- Noe du tenker på, som du ikke burde: nei
- Har noen kalt deg perfekt før: hvet ikke.. noen har sagt jeg har perfekt liv! men husker ikke hvem det var
- Sover du på siden, magen eller ryggen: Siden/magen/ryggen
- Ler du når folk detter uten grunn: det spørst hvordan de faller, vist de får vondt så ler jeg jo ikke da! men vist de faller på en komisk måte , så ler jeg!

 

Tidlig morgen! 08.10.2010, kl. 10:12

Hei og god morgen dere!

Tenkte jeg kunne skrive litt om hva dagen skal gå utpå idag! Siden jeg kommer ikke til å være hjemme senere! :)

Jeg skal inn i Stryn på Strynemessa sammen med pappa og søskene mine! Og der skal vi vær hele dagen, og klokken halv 5 så skal Georg (gamle bestevennen min) opptre, så da skal jeg inn i hallen og se på det.

Men nå må jeg spise!

Snakkes!

-MALIN

OG I DAG SKAL JEG KJØPE HÅRFARGE! WÆÆ. GLEDER MEG

Jeg trenger hjelp! 07.10.2010, kl. 19:00

Det har seg slik at jeg har en vennine, og hun vurderer og slutte og blogge! Jeg var fast leser av denne bloggen! Men nå har det slækka seg ut litt!

Men nå har det seg slik at hun har skrevet et innlegg, der hun spør om hun skal fortsette eller ikke! Så jeg trenger deres hjelp! Trykk på denne liken her og kommenter at hun må fortsette!

-MALIN

AWAKE! 07.10.2010, kl. 10:55

Hei dere!

Da er jeg våken og er allerede i gang med og rydde! Når jeg tenker over det, er det faktisk gøy og rydde! Gleder meg til jeg får min egen leilighet og kan innrede den slik jeg vil og bare gjøre det jeg vil med den! *dream girl*

Men nå må jeg tilbake til ryddingen, tenkte bare at jeg kunne legge inn et innlegg!

-MALIN


Dagen i morgen.. 06.10.2010, kl. 21:44

Hei dere!

Før jeg skal legge meg så kan jeg fortelle hva dagen i morgen skal gå til, i tilfelle jeg ikke rekker noen stor blogging imorgen!

Dagen skal begynde med og våkne halv 8 for og fikse håret til lillesøsteren min! Etter det skal jeh ha en morgensykkeltur før jeg drar hjem og spiser frukost! Derretter skal jeg rydde hele huset, som sikkert kommer til og ta et par timer, og etter det skal jeg ta meg en joggetur, så skal jeg dusje! Ganske så proppet dag, kan du si!

Men jeg skal få prøve og få blogget noen innlegg i morgen!

Snakkes!

-MALIN

Bloggere fra Hareid! 06.10.2010, kl. 21:21

Jeg var nettopp innom topplisten over Hareid! Og fant ut at jeg var på 2.plass! :D wææææ

Stolt av dere lesere! Jeg lover at jeg kommer sterkere tilbake når jeg kommer hjem fra ferie!

-MALIN

Akkuratt nå.. 06.10.2010, kl. 19:55

Hei dere!

Siden jeg ikke har blogget noe særlig idag så tenkte jeg at jeg kunne skrive hva jeg har gjort idag!


Null sminke, kjempe pen! -.-

Idag har dagen gått til bare slappe av, slappe av og slappe av! Eneste jeg har gjort idag er egentlig og jogge meg en tur på en halv time der jeg meste parten av tiden gjekk! jaja..
Nå skal jeg snart lege gjemsel i mørket med smøsøskene mine, snill storesøster jeg! ♥

Imorgen skal jeg opp halv 8 for jeg skal lage til lillesøster på håret, hun bestilte meg iste. Etter det får jeg legge meg igjen! Så etter det er jeg hjemme alene!
Da skal jeg ha på høy musikk og rydde hele huset! Skal nemlig tjene meg penger! Har kjempe lyst på shopping! tihii..


Nå sitter jeg på madrassen med lillesøster ved siden av meg, mens jeg blogger leker hun med en penn eller noe.. har egentlig ikke peiling!

Men snakkes! Er utrolig trøtt!
Opp tidlig i morgen!

-MALIN

Hva har du gjort i dag?
Husker dere spørsmålsrunden min? Vist ikke finner dere den
her! Jeg vet ikke hvortid jeg svarer!

SPØRSMÅLSRUNDE! 05.10.2010, kl. 12:56

Spørsmålene blir besvart i kveld, eller i morgen tidlig! Og som sagt personlige spørsmål blir ikke besvart!

Så nå er det bare og spørre i veg!
svarene kommer skriftelig!

-MALIN

God morgen! 05.10.2010, kl. 09:43

God morgen dere!

Nå sitter jeg fast limt trykt nedi sofaen etter en god natt søvn! Er hjemme alene, og er ikke en dritt og finne på!
Skal snart lage meg frukost og kanskje sette på en film! boring day...

Idag skal dagen bli litt anneleis en i går, jeg skal nemlig sykkle meg en tur! jeg må bare komme meg ut litt.. Satt jo inne i hele går! og det er litt dårlig..

Men nå må jeg spise
Snakkes!

-MALIN

FILMTIPS? 04.10.2010, kl. 21:23

Hei! Jeg sitter å skal laste ned en hau med filmer, så jeg har å se på ikveld! Men trenger filmtips! Jeg liker litt sann tenåringsfilmer, om dere skjønner, slike highschool filmer. Kan også vær en annen sjanger om den er veldig bra ! Men jeg haterhaterhater sånne skumle greier!
-MALIN

ØNSKELISTE JUL 2010 04.10.2010, kl. 19:521: Rettetang fra GHD
2: Bergans dunjakke
3: Iphone 3Gs
4: Klær
5: Sminke
6: Clips extention fra luxushair

Hva er din ønskeliste?

-MALIN

The secret life of the American teenager! 04.10.2010, kl. 10:23

Hei og god morgen dere!

Min kjære far lurte meg igår, så jeg fikk sove lenger en til halv 5!
Nå sitter jeg i stuen med ste mor og 3 kattunder som ruller rundt på golvet. Og jeg skal om 2minutt begynde og se serien the secret life of the amercan teenager! Gleder meg mye til og se den, så noen episoder på tv-en når den gjekk der!

Men vi snakkes!

-MALIN

God natt | sov godt 03.10.2010, kl. 22:35

Nå har jeg kommet frem og slokner snart! 03.10.2010, kl. 20:37

Hei dere!

Nå er det da ca litt over time siden jeg kom frem, og jeg har allerede pakket ut toalettsaker og litt sånt og besøkt bestemoren min! Var kjempe hærlig og se hun igjen!

Nå er det ikke så veldig lenge før jeg skal legge meg, skal nemlig opp klokken 04.15 for eg skal bli med pappa på jobb! Så det blir en tidlig morgen!
Og jeg skal overtale pappa til og kjøpe hårfarge til meg, slik jeg kan farge håre! for første gang.. Så vurderer mørke brunt! Tror dere at jeg kler det?

-MALIN

Hva skal du i ferien?

Hvilken hårfarge tror du jeg kler?

NÅ DRAR JEG 03.10.2010, kl. 13:46

Kofferten er ferdig pakket, jeg er ferdig påkledd men uten sminke.. orker ikke og sminke meg noe særlig idag!
Jeg blogger mer når jeg kommer frem!

Snakkes!¨

-MALIN
GOD MORGEN! 03.10.2010, kl. 11:48

Hei og god morgen dere!

Nå sitter jeg i sengen og ser på den halvfulle kofferten av klær. Hvet virkelig ikke hva annet jeg skal pakke med meg en det jeg har pakket..

Som sagt, så reiser jeg til pappa idag, og skal sikkert være der til Søndag! Har ikke litt lyst og ta buss siden jeg er dritt lei etter Polen turen, så jeg holder på og overtale mamma til og kjøre meg inn, men jeg tror ikke det går så bra!

Og neste uke er det stryne messe noe som jeg gleder meg utrolig mye til! Alltid like gøy!
Men nå må jeg nesten fortsette og pakke, å jeg skal laste ned musikk til ipoden og!

Snakkes!

-MALIN

standard pakke bilde!Hva skal du idag?
Har du musikk tips til meg?

 

Jeg reiser.. 03.10.2010, kl. 10:03

Så  må pakke! Blogger mer senere!!

Lørdagskos! 02.10.2010, kl. 10:47

Hei dere!

Nå sitter jeg tett inntil husets mest rotet bord, nemlig skrivebordet mitt.. holder på med den minneboken fra Polen.
klipp&lim ♥

Planene idag er og gjøre litt i minneboken selfølgelig og pakke.. reiser nemlig til Olden imorgen for og besøke fatter'n ♥ så.. idag blir dagen egentlig ganske så avslappende!


Snakkes!

-MALIN

På vei ut! 01.10.2010, kl. 07:34

God morgen kjære lesere!

Nå har jeg fått på meg klær, spist, pusset tennene og pakket sekken! Er så og si klar for å dra på skolen, noe jeg ikke ser frem til pga all skodden som er uttenfor de 4 husveggene. Så det blir en kald skole dag.

Planene idag er vell og være på skolen, dra hjem (dusje osv..) så dra til Hareid der jeg skal være sammen med Arthur, være på Tensing og en liten svipp innom Ungdomskafeen. Jeg har nemlig blitt medlem i Hareid Ungdomsråd, så da er jeg med i styre på ungdomskafeen! Kjempe kjekt.

Men nå må jeg få rompa i gir og springe til bussen!
Snakkes!

-MALIN

sorry, rekker ikke og laste opp bilde!

Malin Baade Løken

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Malin og er 20 år. Studerer Markedsføringsledelse ved BI Bergen. Her kan du lese om min hverdag og alt annet som interessere meg. Jeg kan kontaktes på mail; malinbaade@live.no

Blogg.no reklame

Norske blogger Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign