hits

Malin Baade Løken

www.maliinbaade.blogg.no

Curls 30.08.2012, kl. 16:39

GRATULERE MED DAGEN SARABESTISS 29.08.2012, kl. 07:27

Idag har verdens beste Sarabestiss bursdag, gratulerer så mye med dagen bestevennen min ♥ Det er nå tre år siden jeg først kom i kontakt med Sara, vi ble kjent gjennom blogg.no. Husker det første hun sa til meg når vi møttest før første gang, "Veit du ka? Ej bruka egentlig brille, men he linse!" Siden den gang har vi fått ett utrolig sterkt vennskap som jeg ikke vil bytte ut med noe som helst! Sara har blitt en søster for meg og familien hennes har blitt litt familie for meg også! 

Vi har hatt så mange minner sammen, men sommeren 2012 er den beste sommeren på lenge! Som dere vet så ble jeg med Sara til Fredrikstad og Sverige. To uker med bestevenninen og familien hennes som jeg ikke vil bytte ut, det var så utrolig kjekt! Minne for livet ♥

Jeg vil ønske min sister from another mother gratulerer med dagen, håper den blir minneverdig! ♥ I LOVE YOU 

 

Dagens antrekk #230812 23.08.2012, kl. 16:08

Snart er første skoleuke over, og jeg gleder meg allerede til helg når jeg kan sove lenger enn 7... Nå er jeg hjemme og skal snart til og lage middag, må også legge bokbind på bøkene mine, frøken skoleflink. Senere idag vet ikke jeg hva jeg skal. Kanskje sove? Trene? Aner ikke enda! 

Men her er vertfall dagens antrekk;

Jakke //Cubus Genser //BikBok Bukse //BikBok Sko //Converse

Hva syntes dere om dagens antrekk?

Shit i love 23.08.2012, kl. 13:42Enig?

Dagens antrekk #220812 22.08.2012, kl. 15:56

Rekker ikke å blogge noe særlig nå, så legger ut outfit! Skal bare spise litt mat så fyker jeg avgårde til jobb! 

Shorts// Cubus Singlett// H&M

Hva syntes dere om dagens antrekk?

Treningsmotivasjon 21.08.2012, kl. 19:25

heheh, nå stikker jeg og trener! ♥

Ser frem til ett bra skoleår 21.08.2012, kl. 17:51

Nå som skolen har startet igjen så er jeg veldig klar for og sette meg nye mål, og selfølgelig prøve og nå de målene. Å få gode karakterer i alle fag, prøve og nesten ikke ha fravær, ingen anmerkninger osv.. De samme målene som jeg lager meg hvert år, men i år skal jeg prøve og nå alle sammen. Er veldig motivert til og gjøre det beste jeg kan og gjøre leksene mine i tide, øve på prøve og alt det andre. 

Nå som jeg går 2.året service og samferdsel har jo jeg fått en del nye fag. Blandt annet samfunnsfag, økonomi, markedsføring og entrepenørskap. Gleder meg veldig til og komme skikkelig igang med fagene. Selv om jeg tror dette blir et tøft år med tanke på all teorien vi skal ha, så gleder jeg meg utrolig mye til vi skal starte ungdomsbedrift og bli med på fylkesmessa som er til våren. 

Har dere noen mål til dette skoleåret?
Hvilken linje går dere på? 

Dagens antrekk #210812 21.08.2012, kl. 16:15

Skoledag nr2 er over og jeg sitter hjemme og skal til og starte på middagen, i håp om og ikke brenne ned hele huset! Senere skal jeg gjøre lekser og kanskje komme meg avgårde på trening! Eller så skal det bli en rolig dag! Men her er dagens antrekk; Skjorte// Cubus Topp//BikBok Bukse//BikBok 

Hva syntes dere om dagens antrekk?

Utslitt jente 20.08.2012, kl. 19:53

Siden sist har jeg sovet, sett på one tree hill og hatt meg en tur til sentrum for og poste noe stipendgreier og for å handle litt. Siden det ble så sent før jeg sovnet i natt så er jeg helt utslitt, vet hvertfall hvem som skal legge seg tidlig idag! 

Nå skal jeg se enda mer one tree hill før jeg rydder rommet og tar en tidlig kveld! 

Hva har dere gjort idag?

 

Dagens antrekk #200812 20.08.2012, kl. 15:07Antrekk// BikBok Armeband// Ricco Vero og gave

Hva syntes dere om antrekket?

Første skoledag! 20.08.2012, kl. 11:44

Håper dere har en fin første skoledag! 

Sometimes you need to care less, to see if they´ll care more 17.08.2012, kl. 12:11

GOOD MORNING! Sitter i sengen og bare slapper av, har nettopp våknet. Skal til og se noen episoder one tree hill før jeg må ordne meg til jobb. Har ikke innsett at jeg har min første skoledag etter sommerferien om tre dager, så ikke klar! 

Beklager for så lite blogging i det siste. Har jobbet en del og vert sammen med jentene mine, nyte den siste uken av sommerferie!

Hva skal dere gjøre idag?
Er dere klar for skolestart? 
"Jada, må bare blogge først..." 16.08.2012, kl. 18:59

Er utrolig sent ute akkuratt nå, skal avgårde og spise middag med jentene! Tar med kamera så bloggest vi senere!

Sleepover - Bilder 13.08.2012, kl. 16:15Kjempe koslig kveld sammen med bestejentene mine! Nå sitter jeg hjemme og venter på at mamma skal bli ferdig i dusjen, men imens skal jeg rydde rommet mitt. Senere idag skal jeg møte jentene igjen, så det blir kos!

Hva syntes dere om bildene?
Hva gjorde dere i går? 

Sleepover 12.08.2012, kl. 18:33

Nå drar jeg hvert øyeblikk til Brandal for og ha en jentekveld med Christine. Tar selfølgelig med kameraet så vi bloggest bedre med bilder imorra!

HA EN FIN KVELD LESERE! ♥

Gammelt bilde av meg og Christine!♥

Morgenkos 12.08.2012, kl. 10:15

Blir mobilblogg nå, macen ligger på rommet og jeg gidder ikke hente den. Andrea og jeg har bygget litt lego og nå slapper vi bare av på sofaen, tven funker ikke og jeg aner ikke hvordan jeg fikser det..

Nå skal vi spise frokost så vi bloggest!

Finfin dag! 11.08.2012, kl. 21:47

Nå har kvelden kommet og jeg har hatt en veldig fin dag her på Eid. Sola har skint, jeg har vert på båttur, spist god grillmat og vert med familie. Nå sitter jeg nesten klar i sofaen for enda en kveld som barnevakt. Kjetil sprang nettopp ut døren så nå skal jeg kose meg med godis og en eller annen film. 

Imorra kveld er jeg hjemme igjen så ikveld er det (forhåpentligvis) slutt på photobooth bilder. Kvelden imorra blir brukt til sleepover med jentene og selfølgelig skal kameraet bli med! Men nå må jeg finne ut hvor fryseren er slik jeg får meg is! 

Vi bloggest imorra!

Hva har dere gjort idag?
Hva skal dere gjøre ikveld? 


NYTT DESIGN! 11.08.2012, kl. 19:18

Da har designet endelig fått litt forandring igjen! Får alltid litt ekstra bloggkick når jeg har fått meg nytt design!

Hva syntes dere?

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN´ 11.08.2012, kl. 00:35

Pakket og klar 10.08.2012, kl. 14:54

Nå er det like før jeg suser avgårdet til Eid for og tilbringe helgen sammen med søskenbarnet mitt og dattera hans. Gleder meg mye, er ikke så ofte jeg ser familien min. 


Thumbs up for weekend!

Hva skal dere gjøre idag og resten av helgen?

GRATULERE MED DAGEN, MAMMA! 08.08.2012, kl. 15:31

Først vil jeg gratulere verdens beste mamma med dagen, håper du har hatt en fin dag. Jeg er veldigveldig glad i deg!♥

Nå er det ikke så alt for lenge før jeg suser meg avgårde til jobb, så da bloggest vi ikke før imorra. Hater at blogginnleggene blir så korte, men slik er det når jeg bare går hjemme å vandrer mens jeg venter på og dra på jobb.

Ha fortsatt en fin dag!
God morgen! 08.08.2012, kl. 12:05

Endelig en dag hvor jeg har seinvakt! Ligger i sengen,  ser på one tree hill  og nå skal jeg spise frokost før jeg kanskje skal sove litt lenger. Senere har jeg som sagt seinvakt på jobb, sammen med Sarabestiss. Kun idag og imorra igjen så har jeg frihelg. Gleder meg til og komme meg til Eid og tilbringe litt tid med familie! 

Vi snakkes!

Hva skal dere gjøre idag?

Little bit of everything 07.08.2012, kl. 18:16

Har kommet hjem fra jobb, kommet ut av dusjen og skal til og spise litt mat og se noen episoder one tree hill. Skal kanskje ha spillekveld med jentene ikveld, er fortsatt usikkert, men håper det blir. Sminken min har heller ikke kommet i hus.. Glemte den i bilen til en kompis av Casper i helga når vi var på Rauma Rock, så nå er den på vei til meg i posten. 

Raskt innlegg, men vi snakkes!

Hva har dere gjort idag?

Instagram; malinbaade

Dårlige bloggdager! 07.08.2012, kl. 08:52

Beklager så veldig at bloggen blir dårlig oppdatert. Her har dagene gått til å vert med Casper, vert på jobb og bare slappet av. Men i går dro guttenmin hjem så senere på kvelden kom jentene mine og holdt meg med selskap. Var utrolig koslig, vi såg vann til elefantene, utrolig koslig film også snakket vi. Ble ikke så veldig sent siden jeg har tidlig vakt idag. 

Resten av uken er helt fullbooket, og jeg elsker det. Jeg skal jobbe hver dag denne uken, untatt fredag-søndag, da skal jeg reise til Eid for å bo med søskenbarnet mitt og vere barnevakt! Men nå må jeg begynge og ordne meg, så jeg rekker jobb! Idag har jeg forresten min første tidligvakt alene, dette kan bli gøy!
Raumarock 2012 + video 05.08.2012, kl. 19:48

Nå har vi kommet hjem fra Åndalsnes hvor Raumarock befant seg. Både Casper og jeg er helt utslitt så nå sitter jeg på data og han ser på tv, er vell slik det blir resten av kvelden. Uansett i går var veldig gøy, møtte nye folk, var på Bryan Adams konsert og festet lenge. Har en liten filmsnutt av Bryan og summer of 69 som jeg legger ut. Nå skal vi bare slappe av, jeg skal se one tree hill og han skal se fotballkamp. Imorra skal jeg på jobb igjen, så da blir det veldig tidlig kveld. 

Hva har dere gjort i helgen?

True love 02.08.2012, kl. 19:13True love is hidden behind the right door ♥


Ser frem til helg! 02.08.2012, kl. 17:17

Nå har jeg kommet hjem fra jobb og er på vei til dusjen, etter det skal jeg kose meg med toast og one tree hill. Nå er Casper på vei til meg, han er vell her rundt hall9, gleder meg sånn!♥ I helgen skal vi berre slappe av og kose oss, vi skal også på Rauma Rock sammen med noen kompiser av han og Sarabestiss! 

Vi bloggest, nå må jeg få ting gjort!

Ny parfyme 01.08.2012, kl. 13:50 

Innkjøp fra Sverige 01.08.2012, kl. 12:33

Gina Tricot

BikBok

H&M


H&M

Kjøpte og litt undertøy, mascara og godteri. Men orket ikke og ta bilde av det!

Hva syntes dere?

God morgen! 01.08.2012, kl. 10:45

Huff og huff for en ekstremt dårlig bloggdag i går! Jeg hadde tildligvakt og rett etter jobb dro jeg til Christine for og spise tikkamasala og etter det dro vi til Rebecca. Veldig godt og se godjentene mine igjen!♥ Nå har jeg sånn ca nettopp våknet. Har veldigveldig mye og ordne før jeg skal på jobb kl.1630. Må ta bilde av innkjøpene og poste det, rydde det ekstremt rotete rommet mitt, skal prøve og overtale mamma til og få øvelseskjøre litt osgå. Og til slutt en gladnyhet; Casper kommer til meg imorra!!♥ Har ikke sett godgutten på over 2uker, så dette blir bra! 

Men om jeg skal rekke alt må jeg starte nå!
Snakkes!Start dagen med et smil! ♥

Hva skal dere idag?
 

Malin Baade Løken

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Malin og er 20 år. Studerer Markedsføringsledelse ved BI Bergen. Her kan du lese om min hverdag og alt annet som interessere meg. Jeg kan kontaktes på mail; malinbaade@live.no

Blogg.no reklame

Norske blogger Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign