hits

Malin Baade Løken

www.maliinbaade.blogg.no

Im ready to leave! 30.07.2010, kl. 17:11

Som dere vet så tilbringer jeg min siste dag i Danmark idag. Siden imorgen tidlig klokken 8 er vi plassert i bilen på vei hjemmover til gode, gamle Norge! Jeg har pakket sammen tingene mine, og begynder og bli klar. Eneste som gjenstår er håndbagasjen!

Nå sitter jeg i pysjamasen, som jeg har vert i i hele dag, og ser ut viduet og ser på regn været som har ankommet Danmark. Jeg er kjempe glad for vi drar her fra i morgen! Savner vennene mine og Hareid! ♥

Men nå skal jeg inn på kjøkkenet for å spise!
Snakkes!

-MALIN

Siste dag i Danmark! 30.07.2010, kl. 11:26

Det er helt sykt hvor fort de to ukene her hat gått, eller den første uken gjekk egentlig utrolig sakte så kom vi til den siste uken og den hat bare gått som et skudd!
Jeg har hatt det utrolig gøy her nede, mye latter og lek og opplevd  nye steder. 

Men nå er jeg så dritt lei av dansk mat at jeg lengte hjem til norge! JEG HAR IKKE DRUKKET VATN PÅ 2 UKER! og det er fordi vatnet her nede er ikke drikkelig!

I går mens jeg og johanne ventet på at maten skulle bli ferdig, valgte vi å ikke sitte på rompa foran en data skjerm! Men gå ut! og det var faktisk ganske herlig. Vi spilte crocket... eller hva det nå heter.


-MALIN
Q! Hvordan var sommerferien din?

What are you? 29.07.2010, kl. 22:52

I'm back! 29.07.2010, kl. 16:38

Jeg har merket selv at jeg har vert helt lost på å blogge i ferien! Men det er fordi jeg er i Danmark og har snart vert her i 2 uker. Reiser hjem lørdags morgen! Så når jeg kommer hjem er det bloggings på fult igjen! 

nydusjet, ufikset på håret og usminket. Det er sånn vi liker det.. not!!


Noe og le av... 29.07.2010, kl. 16:23

I sta når jeg og johanne satt på stuen, så viste hun meg to bilder, av meg. som ble tatt for en god studn tilbake, noe som virkelig er noe og le av! Bare se:


hahahahah, lol!

-MALIN

Q! Hva syntes du om bilder som er tatt for en stund siden, og er bare og le av nå?

En venninde lagde en header til meg! 29.07.2010, kl. 16:02

skal jeg ha denne, eller den jeg har nå?

Hva syntes du? 

Ikea? No, i don't think so! 29.07.2010, kl. 11:12

God morgen dere! Først så vil jeg starte innlegget med og si at dere er flinke og komentere eller.. dere kunne ha vert bedre, men dere komenterer nok til at jeg vil fortsette og blogge og at blogglysten går opp! :)

Nå er det ikke så lenge siden Kjetil kom og vekte meg og Johanne og spurte om vi ville bli me på ikea! Men siden vi hadde kun ca en hav\lv time og ordne oss på, så takket vi nei. 

Dagen idag blir vell brukt til litt rydding av rommet, avslapping og sikkert bading! Er ikke mange dagene til vi drar hjem så jeg skal bruke dagene godt til og nyte resten av sommerferien!

-MALIN

Q! Hva skal du idag?

What to do? 29.07.2010, kl. 02:42

Hva skal man egenltig finne på når en ikke får sove, og spesielt når klokken er halv 3 på natten? Lage nattmat, eller ta et iskaldt nattbad? Ehe, jeg holder meg helst under den deilige, varme dyna mi. Men det er så forferdlig kjedlig! Blah! :) jaja, jeg får vell legge meg snart!
Stort bilde og liten tekst, det funker!

Dere vet hun jenten.. 28.07.2010, kl. 23:30

... som skrev gjesteinnlegg på bloggen min igår? Det var Kristine, en av mine aller aller bestevenner, jeg kan fortelle alt til henne og hun hjelper meg alltid!
men tilbake til poenget, hun har startet og blogge igjen! Noe som er veldig bra! Hun skriver om hverdagen sin! Bloggen hennes er http://kristineehh.blogg.no (linke greie funker ikke) Det hadde vert kjempe koslig om du dro innom bloggen hennes og la igjen en komentar og legge henne til som venn!
Fine kristinevennen ;* elskerdegpus 

MALIN JENTEN MIN! 27.07.2010, kl. 03:14

Malin, du er virkelig en av mine bestevenner, vet faktisk ikke hva jeg skulle gjort uten deg! du er så utrolig herlig på alle måter, går inne ann og finne en måte og misslike deg på! du er en av de snilleste og mest omtenksomme personene jeg kjenner. jeg har kjent deg i flere år nå, og takk gud for det! angrer ikke ett sekund på at jeg begynte på skolen\klassen din i 5kl. jeg hadde faktisk egentlig ikke lyst med tanken på at jeg trodde jeg ikke kjente en levendes sjel, men så viste det seg at jeg faktisk kjente hele klassen! hehehe. men vennen om det er noe som helst må du vite at jeg er her for deg! jeg elsker deg utrolig høyt pus      - din kristine <3

Someone watching over me! 26.07.2010, kl. 18:20

Denne sangen vil jeg gjerne gi til min bestefar! ?  Dere kan grunnen til at jeg gir denne sangen til beste far HER.

Hilary Duff - Someone watching over me


-MALIN

SPØRSMÅLSRUNDE 26.07.2010, kl. 12:19

Hey folkens! Okej, nå gidder jeg ikke noe sånt ¨sorry for ikke og ha blogget¨ start på innlegget, så jeg bare hopper til poenget jeg!
Som alle andre så har jeg sommerferie, og jeg er ikke hjemme før neste helg. så før det blir det ikke noe særlig mye blogging. jeg sitter mye på data når jeg er her, men det er ikke alltid jeg slenger inn et innleg.  
MEN JEG STARTEN EN SPØRSMÅLSRUNDE! Dere bare sender inn spørsmål og så bare svarer jeg når jeg har tid!

Natta lesere! 25.07.2010, kl. 01:07

20081214150413

Nå skal jeg legge mej om ikke så lenge. Imorgen er det nemlig opp tidlig, og dra til dyreparken. Om det er fint vær, vist det regner så skal vi til en eller annen hai park. Men uansett, jeg hvet ikke om jeg skal dra eller om jeg skal bli igien i ferie huset. Vi får se!

-MALIN

OUTFIT 240710 24.07.2010, kl. 20:03

Jakke - Gina Tricot
Singelett- GinaTricot og Cubus(den er under)
Bukse - Vet ikke, har arvet

-MALIN


Shopping i Århus! Her er innkjøpene! 24.07.2010, kl. 19:52

Hei dere! Som dere sikkert leste i innlegget under dette så var jeg i Århus i går, og det svei litt i lommeboken. Men det var vert det. Jeg fant mye fint og jeg ble veldig fornøyd med innkjøpene.
Men nå skal jeg slutte og bable og vise dere innkjøpene:

Fra Gina Tricot:


Jeg kjøpte og en veske og litt undertøy på H&M, så kjøpte jeg en bh på newyorker, men jeg har ikke bilde av det.

-MALIN

Drar til Århus! 23.07.2010, kl. 11:21

Bloggest når jeg kommer hjem! Snakkes!

Jeg savner deg hver dag bestefar! 22.07.2010, kl. 17:01

Miley Cyrus - I miss you


tenkte jeg at jeg kunne skrive om noe som har påvirket livet mitt veldig, og gjort meg ekstremt følsom.
Det har seg nemlig sånn at jeg hadde værdens beste bestefar, han var den goeste og beste av alle! Han brydde seg mye om alle barnebarna og var like glad i alle! Men så kom sjokket, for noen mnd siden, eller det begynder vell og bli en veldig god stund siden nå. Da fekk jeg vite av bestemor at jeg var favoritt barnebarne til bestefar ♥
Jeg ble selfølgelig kjempe glad for og høre det, men jeg raste ut i gråt.

28.august 1998 var bestefar på fjellet, alene.Og da han hadde vert borte i mangemange timer hadde bestemor spurt pappa om han hadde sett bestefar. Ingen hadde sett han på mange timer! Bestemor begyndte og bli bekymret så pappa tok til og gå mot fjells. Han hadde komt hallveis da han såg traktoren nedi skogen, med bestefar på.
Bestefar var død, av hjertestopp.
My heart won't let you go!

Jeg savner han hver eneste dag, noen ganger gråter jeg meg til søvne. Det er ofte dette gjentar seg hver kveld i en lang periode. Jeg blir mye fortere lei meg, eller.. når jeg blir skuffet over noe så setter jeg meg ned og begynder og tenke på hva bestefar ville ha sagt, men da kommer tårene! Han betydde meget mye for meg!
Jeg var kun 3 år da jeg mistet han, så dere tenker sikkert, ¨hun husker vell ingenting av han siden hun var så liten¨. Dere har helt rett om dere tenker det. Men jeg har fått til at pappa, bestemor, broren til bestefar, dama til pappa har snakket mye om bestefar til meg opp igjennom årene. og jeg har sett utrolig mye bilder av han + brullyp bildet til bestemor og bestefar. Så jeg føler liksom at jeg kjenner han!
Kjære bestefar! Jeg savner deg mer en noe annet. Du betydde alt for meg og du fortsatt betyr utrolig mye!
Jeg elsker deg ♥

Dette var utrolig smertefullt og skrive, tårene overtar øyene mine nå!

God morgen, god morgen igjen! 22.07.2010, kl. 12:39

Hei kjære lesere! Nå begynder det og nærme seg 1 1/2 time siden jeg våknet, men jeg befinner meg fortsatt i sengen med dataen foran meg, musikk på ørene og msn, facebook og blogg.no på dataskjermen. Johanne der i mot, som befinner seg i nabo sengen ligger og leker seg med hånden sin, og halvsover. eller ikke.. der dro hun opp dataen sin.

Nå skal jeg sikker lage meg frokust snart, så skal jeg ordne meg og gjøre meg klar for dagen!  Jeg vet faktisk ikke hva dagens planer er, har null peiling. Vi skal vell inn i byen Ebeltoft, tror der er karuseller og sånt! 

Men nå skal jeg få ned noe frukostblanding, det er faktisk noe av det beste jeg vet om. Men maten her nede smaker ikke som god gammeldags norsk mat! Jeg kan trygt si at jeg savner norsk mat, Hareid og vennen mine ♥

-MALIN


Et bilde jeg tok i Olden, tidlig i sommerferien!

OUTFIT 210710 21.07.2010, kl. 23:01

Hei dere! Nå begynder det og bli en veldig god stund siden jeg har lagt ut outfit bilder. Så da tenkte jeg å fyre igang med en outfit!
Bare glem ansiktet mitt, jeg hadde ikke sminket meg!

Malin¤Baade


Vaskedame eller badeløve? 21.07.2010, kl. 13:36

Hei søte lesere! Nå har jeg og Johanne nettopp vasket, jeg fikk det gøyeste nemlig og vaske rommet, men jeg syntes litt mer synd i Johanne som måtte vaske badet vårt.
Nå skal vi bare slappe av litt før vi skal hoppe i bikinien og bade i badebassenget sammen med småsøskene våres.
Idag blir det bare en slaskedag, siden vi var i Djur sommerland i går, dere kan lese mer om det HER, og vi ble sykt slitne av det, alle mann!

Men nå er jeg så varmt at jeg må bare bade!
Vi blogges senere!
Malin¤Baade

Det hælige bassenget.

Precious To Me 19.07.2010, kl. 21:24

Jeg tenkte det kanskje var på tide med et sangtips igjen! Siden det er en stund siden jeg har hatt det.
Dagens sang er Maria Haukaas Storeng - Precious To Me. Jeg er så forelsket i den sangen, den er kjempe fin!


Jeg syntes den er helt nydelig.

Malin¤Baade
Q!
Hva syntes du om sangen?

Dagens fangst! 19.07.2010, kl. 21:16

Hei dere! Idag var allemann i huset i Ebeltoft på en liten shoppingsrunde! Jeg fikk meg en liten fangst, som jeg er kjempe fornøyd med!
Alt jeg kjøpte var fra Only, og merkene var pieces, Vila og only.


Kort armet genser med puffet armer


T-skjorte & skjerf


Tights med hull
som sagt alt fra Only.


Malin¤Baade
Q!
Hva syntes dere om innkjøpene?

Danmark er hærlig! 18.07.2010, kl. 22:41

Hei blogglesere! Som dere har merket så har ikke jeg blogget siden det bittelitte innlegget som jeg skrev i svergie for noen dager siden! Og det er fordi jeg kom frem til Danmark i går og da har tiden siden det vert til og pakke ut og komme meg til rette, slappe av og bade! Men idag fikk jeg og Johanne ut fingeren og dro ned til sjøen og tok bilder, vasset og bare levde livet. Johanne laget seg faktisk blogg nå nettopp. Om dere hadde klikket her og lagt igjen en komentar eller lagt henne til som venn, hadde hun blitt glad!

Men nå skal jeg fikse litt på bloggen hennes! Bildene kommer i et innlegg etterpå!
Snakkes!
Malin¤Baade

In sweeden! 16.07.2010, kl. 22:48

Hei dere! Nå sitter jeg og en vennine i lobbyen på hotelle vi skal tilbringe natten på før vi drar videre til Danmark imorgen.
Jeg gleder meg kjempe mye til og komme frem og sleppe all denne bilkjøringen! Men i morgen skal vi  ha tre timer med båt fra svergie til danmark.
Men nå må jeg stikke! Vi blogges senere!
Malin¤Baade

Sorry for lite innleg, og har btw ingen bilder"

Last day in norway! 15.07.2010, kl. 14:15

Nå er det bare pakking og si hade til kristinevennen ♥ som gjelder idag. Imorgen tidlig reiser til Svergie, eller nærmere Goteborg, er sånn det skrivest? Etter en natt i svergie drar vi videre til Danmark. Der skal jeg ver i to uker. Vi drar sammen med en annen familie, og jeg gler meg sykt mye! Jeg så på en nettside at der er gratis og trådløst internett, så dataen drar med meg!

Akkuratt nå ligger jeg i sengen og finner musikk til ipoden min, har laget en ny mappe på spotify ¨danmark 10¨  som jeg skal laste ned og legge inn på ipoden. så Har noen musikk tips til meg?

Men nå skal jeg rydde, pakke litt så ut med kristine!
Snakkes!
Malin¤Baade

Q! Har du musikk tips til meg?
My fantastic day! 14.07.2010, kl. 01:17

Hei dere!

Nå har akkuratt Kristine dratt, og jeg er sliten og trøtt etter dagen! Dagen begyndte med at jeg våknet hall 10, og da var det på med klærne og inn med frukosten før jeg dro avgårde for og vere barnevakt, noe som jeg var i 4 timer. Det var kjempe gøy, og mens Josefine sov fikk jeg slappe av litt og se på tv. Det var like før jeg sovnet noen ganger, men jeg klarte og holde meg våken!

Jeg dro hjem i halv 5tiden, dusjet og slappet av. Når klokken nærmet seg 8-tiden begyndte jeg og ordne meg. Da skulle jeg ut og møte Kristine for første gang på et år! Det var så hærlig og se henne igjen! Har savnet deg mye, søta! ♥
Vi fant ut at vi ville til Hareid, for livet på Hjørungavåg hadde dødd ut for lenge siden. Vi begyndte og gå, men vi kom ikke langt før vi fant ut at vi ikke gadd og gå lenger og da ringte vi mamma og spørte om hun kunne kjøre oss til Hareid. Så da kom vi oss fortere frem. Vi gjekk i sikkert en time bare og snakket, frøs og kjedet oss, men det var frem til vi traff noen kompiser av meg og da ble vi hengende me dem, helt til Ivar kom og vi tok turen til Ulsteinvik.

Men nå skal jeg fjerne dagens sminke, pusse tennene og sove. Jeg er sykt trøtt! Snakkes!
Malin¤Baade

Sorry, bildeopplasteren klikker!

God morgen cupcakes! 13.07.2010, kl. 09:53

God morgen dere!
Det begynder og bli en stund siden jeg våknet, og jeg har allerede vert innom tv-stasjonen for og se om der var noe jeg ville se, men det var der ikke så da dro jeg ned i sengen igjen og her blir jeg vell liggende en stund, jeg skal se på film og vare slappe av!

Planene idag er og dusje, slappe av og vere med en vennine som kommer hit fra Bergen, har ikke sett henne på et år. Helt syykt! Savner henne mye, og gleder meg til jeg ser henne idag! ♥
Men nå er det film så dusj!

4626609054_5ae5f223ec_large
//weheartit//

-Malin¤Baade

Svar på spørsmålene! 13.07.2010, kl. 01:52

hvilken karakter ville du gitt bloggen min? :) ( 0-6 )
Jeg vil gi den en 5-er, hadde du blogger og oppdatert like mye som før hadde det vert en klar sekser!

hva syns du om din egen blogg?
Nå etter jeg fikk det nye designet er jeg mye mer fornøyd med bloggen min en hva jeg var før. Så nå syntes jeg den er bra, unntatt lange og korte, usaklige og kjedelige innlegg.

hvem har laget headeren din?:D
Det er den søte Amalie som har gjort. Trykk på navnet hennes for og komme til bloggen. Om ikke linken funer så er bloggen hennes: Http://amaliehaakonsen.blogg.no

Hvem sine blogger leser du?
Jeg laget et innlegg om det, og det kan du finne her.

Hva står fremtiden din til?
Jeg har sykt lyst tll og bli sykepleier eller barnelege på sykehus. Så jeg kommer til og gå almen alle tre årene på vgs, så går jeg videre til høgskolen i Ålesund på sykepleier skolen, om jeg ikke husker helt feil heter det det.  Det er vertfall planene nå. Men jeg får se. Håper det er sånn det kommer til og bli. Jeg har kjempe lyst til og hjelpe andre folk.

Vinter eller sommer?
Jeg liker veldig godt begge deler, men sommer stikker av med seieren.

hvor høy ?
Sist gang jeg målte meg, tror jeg at jeg var 173, men jeg er ikke sikker. Rundt der i vertfall.

sko størrelse?
38 eller 39. Spørs hvilken sko.

er du pen?
Om jeg er pen? Jeg kan personlig si, at jeg syntes jeg ikke er så veldig pen!

ka syns du om mej ? :D
Kjempe søte å kjekke!

joggebokse vs dongribokse, ka lika du best? :D
Joggebukse er mest avslappende, men jeg liker veldig godt dongeribukser. Så jeg sier, jatakk begge deler!

kor lenge he du å ivar vår ilag no ? :o
Vi har vert sammen i 3mnd og 11 dager!

ka syns du om bloggen min ? :) (sjøl syns ej den suge)
Jeg syntes den er bra! Men du kunne ha blogget litt mer. Kanskje hatt konkurranser, anbefalinger og sånt!

ka e favorittprogramme ditt? :)
One tree hill, home and away, frustrerte fruer. Det er de jeg kommer på i farten!

Hva synes du om bloggen min ? :) hihi
For og si sannheten så har jeg ikke vert innom bloggen din før, men sikkert bra den!

Om du skulle på en øde øy, hva ville du aller mest ha tatt med deg? EN TING!
Da hadde jeg tatt med meg en mobil, da kunne jeg bare ringt hjem.

kor gammel er typen din?
Han er 18 år. Det er 3 års mellomrom mellom oss.

favoritt bok?
Jeg har ingen favorittbok, men jeg har lyst og lese Regine Stokke boken siden jeg har hørt så mye bra om den!

sommer eller høst?
Sommer ♥

gladiator sko- hot eller not?
Jeg syntes det er HOT; *

beste og verste ferieminne ? :)
Jeg vet ikke helt.
Da var spørsmåls runden for denne gang avsluttet og svart på!  Jeg skal ha en ny spørrerunde om ikke så lenge. Men tusen takk til de som sendte inn spørsmål.

-Malin¤Baade

Home from a great night! 13.07.2010, kl. 01:10

Hei dere!

Ikveld har jeg syklet til Hareid sammen med Martine, det var kjempe koselig! Har ikke vert med henne på evigheter, når vi annkom Hareid ble vi stående litt og snakke med noen folk før vi satte kursen mot solsentere, Vi solte oss i 15 minutter hver pga det skulle stenge, noe som var litt kjedelig. Resten av kvelden ble brukt hos kjæresten til Martine.
Men nå skal jeg ta meg noe og drikke, før jeg skal se på film og legge meg!

Snakkes!
-Malin¤Baade

Nytt design - sjekk ut? 12.07.2010, kl. 19:19

Hei dere! Nå har bloggen min ikke lenger grå-svart-hvit.. Nå er den noe annet! Den søte Amalie har vert kjempe snill og laget meg ett nytt design og en ny header. Jeg ble superduper fornøyd. Amalie, du gjorde en kjempe god jobb!Hva syntes du om designet?

-Malin¤Baade

¤
Jeg minner om spørsmålsrunden du kan finne her
¤
Husk og besøk den søte Amalie

SPØRSMÅLSRUNDE! 12.07.2010, kl. 18:37

Hei dere! Nå er det en stund siden jeg har svart på spørsmål fra dere. Derfor skal jeg ha en spørsmålsrune nå. Dere spørr om det dere vil, men usaklige spørsmål blir ikke svart på!

Random bilde

Men spørr i vei!
Jeg svarer på spørsmålene i kveld en gang!

-Malin

Gave fra kjæresten. 12.07.2010, kl. 10:30


Hei dere! I går kveld så låg jeg i sengen og såg på film, da døren plutselig opnet sakte og forsiktig. Inn døren kom den søte kjæresten min som jeg ikke hadde sett på en uke! Han dro frem en hjertekjærlighet og en björkvin t-skjorte! Jeg ble så rørt! Tusen takk, guten min ♥ Jeg elsker deg

Denne overskriften var søt! 10.07.2010, kl. 15:43Hei dere!
Hittil idag så har jeg vert på bowling, handlet, lagt sammen klær, ryddet og lekt med kaninen vår. DVS jeg er utslitt. Så nå skal jeg om ikke så lenge bare legge meg rett ned i badekare og ligge der. Senere skal jeg begynde og pakke siden som dere vet så reiser jeg i morgen. Og på Onsdagen reiser jeg til Danmark! Så det blir veldig for frem og tilbake med meg, men i danmark blir jeg i 2 uker, og jeg skal ha med data... men jeg vet ikke hvor mye blogging det blir, men jeg kommer skikkelig tilbake etter danmark turen uansett!
Men nå er det middag, så er det badekaret.
Snakkes!
-Malin

Early morning! 10.07.2010, kl. 09:11

Hei dere! Idag ble det vist en tidlig dag, sånn jeg ikke sov bort hele dagen! Neida.. grunnen til at jeg våknet så tidlig er pga jeg sovner i stuen i natt, og når ej har en lillesøster på 5år, så er det ikke så lett og sove lenger enn 9.
Planene idag er at jeg, søskene mine og pappa skal inn og bowle, det var vertfall det som ble avtalt i går. Så skal jeg pakke, siden jeg reiser hjem i morgen.

Nå sitter jeg med ørepropper i ørene, og hører på sangene til filmen starstruck fordi søskene mine brøler bokstavligtalt. Og forresten, Starstruck er en av de søteste filmene jeg har sett. Jeg ble rett og slett bare forelsket i filmen!
Her er traileren:

-Malin
Q!
Har du småsøsken som går de på nærvene avogtil?
Q! Har du sett filmen starstruck?

Om meg 09.07.2010, kl. 17:12

Hei dere! Nå tenkte jeg at jeg kunne lage et innlegg om meg, jeg vet ikke hvor mye dere vet om meg eller noe..

Jeg heter Malin, er 15 år og er fødd 11.april 1995. Jeg bor på Hareid, eller i nærheten vertfall.
Jeg går på Hareid Ungdommsskole og skal begynde i 10A til høsten, noe som jeg gleder meg sykt til. På skolen trivest jeg veldig godt, har gode venner og der et bra miljø og lærerne er ok.
I fritiden så er jeg med venner og kjæresten. Jeg bruker en god del tid på lekser, karakterer er viktig for meg... selv om noen av de ikke alltid ender så bra. Jeg synger i Hareid Tensing og der trivest jeg kjempe godt.
Meg som person så er jeg veldig positiv, jeg prøver vertfall og vær det. Jeg smiler eller ler meste parten av døgnet. Og jeg er eller har empati, så jeg bryr meg veldig mye om menneskene som er rundt meg og som jeg er glad i.
Vennene mine er noe av det beste som har skjedd meg, de er der alltid når jeg trenger en klem, et smil eller en skulder og gråte på. Mine venner er helt perfekte. Spesiellt bestevenninden min, Malin. Hun er der alltid for meg, hun klarer alltid og løfte smilet mitt når jeg er langt nede og er verdens bestevenn ♥ Jeg vet virkelig ikke hva jeg skulle ha gjort uten henne! Kjempe glad i deg, snuppa!


-Malin


En fin sommersang! 09.07.2010, kl. 16:22

Jeg hørte denne sangen, eller litt av den på spotify reklame, og de sa at det var sommerens sang. Og jeg er helt enig med de. Sangen er kjempe fin, og gir en syykt god sommerfølelse!

Jason Castro-Let's fall in love again


-Malin
Q!
Hva syntes du om sangen?

Solen titter frem! 09.07.2010, kl. 11:20

Hei solstråler! De fleste dagene i sommerferien har vert enten gråe skyer og overskyet himmel eller helt opplett og skyfri himmel, men noen dager har solen faktisk titter frem! Idag er en av de dagene!
Det er så hærlig når solen kommer, og da kommer sommerfølelsen skikkelig frem! Mens jeg sitter her enda, og tjener penger av og se på tv og blogge.

Et random bilde som jeg fant på dataen.

-Malin
Q!
Hvilket vær er det hos deg?

Camping vakt 09.07.2010, kl. 10:48

Hei dere! Nå sitter jeg på campingen og ser på tv, sann egentlig så passer jeg på da. Men det kommer jo ingen turister. Så da blir det bare avslapping. Planene idag blir vell og passe campingen i et par timer, så blir det bare avslapping resten av dagen!
Men nå skal jeg se gjennom hytten til de som nettopp dro!
Snakkes!
-Malin
Jeg har desverre ikke bilder, er å camping dataen
Q! Hva skal du idag?

Welcome back kitty kitty! 09.07.2010, kl. 09:07

Hei dere! Vi har 4 katter, og en av dem er gut, og som vanlig så har guttekattene sine vanlige laange turer. Det har nettopp vår supermario hatt, og i dagtidlig kom han hjem. Nå har han akkuratt lagt seg ned i kosekroken sin, og nå blir det et par timer med søvn!Min søteste supermario!

-Malin

ANGÅENDE KOMMENTARER! 08.07.2010, kl. 18:48

Hei dere! Jeg tenkte jeg kunne bare advare dere! 
Når dere komenterer så svarer jeg dere sann komentarene kommer på min blogg.  Det er både fordi da vet jeg hvem jeg har svart og hva jeg vil svare på.
Dere kan også sende inn spørsmål, tegninger og videoer til meg. Alt blir lagt ut på bloggen, med bloggadresse. Dere sender det til malin_jojo@live.no . Jeg blir kjempe glad for alt! Bilder til og tegne av kan dere finne på bloggen.


-M ♥

Mountain trip! 08.07.2010, kl. 18:32

Hei dere! Det ble null blogging igår fordi jeg gadda rett og slett ikke. men samma det... Idag har jeg vert på fjellet med familien min, eller pappa, stemor og mine tre søsken. Det var kjempe koselig. Det er første gang jeg er på fjelltur med de. Vi begyndte og gå når klokken var... ehm.. jeg vet faktisk ikke hva klokken var, men vi var nede i 4-5 tiden. Den turen var særiøst vert slitsomheten. Jeg følte jeg virkelig trengte den trimmen.

Når vi kom opp så var det litt avslapping inne i hytten vi har der oppe, innskriving i boken og sånt. Så lekte vi spark på boks. Det var egentlig veldig gøy!

Så var det nedover turen, den var veldig smertefull for føttene mine. Jeg fikk veldig vondt i tåen, og det var like før jeg fikk gnagesår på helen.  Men nå skal jeg snart ut i bestemor sitt blomsterbedd og ta bilder så det kommer et innlegg av blomsterbilder senere og.
Snakkes senere!
-M ♥
Den nydelige utsikten08072010 - gjesteinnlegg 08.07.2010, kl. 18:15

Heihei! Nå lager jeg igjen gjesteinnlegg på Malin sin blogg, syns det er like koslig hver gang hun spør  Har vel kansje ikke laget gjesteinnlegg med den nye bloggen? Jeg blogger vertfall på www.amaliehaakonsenfoto.blogg.no koslig om du ligger igjen en kommentar eller to, kommenterer tilbake.

Nok om min blogg, syns dere skal kommnetere mye på Malin sin blogg, da blir hun glad! Hun er en kjempesøt jente, og bloggen hennes er bra! Så kommenter kommenter kommenter folkens!

Snakkes neste gang jeg gjesteblogger


Random!

 Amalie Haakonsen Foto - gjesteinnlegg

Forgive me 08.07.2010, kl. 18:11

Group 1 Crew-Fogive me


Denne sangen hørte jeg på en eller annen one tree hill episode og jeg ble helt lost i sangen, så jeg måtte bare finne den. Først youtube så spotify!

Hva syntes du om sangen?

-M ♥

My day today! lalala 06.07.2010, kl. 19:10

Hei dere! Nå har jeg endelig fått sette meg ned og slappe av. Idag har jeg nemlig ryddet og støvsugd kjøkken og stue, så har jeg laget spagetti til middag og muffins til dessert! Noe som var utrolig godt begge deler.
Resten av dagens planer kommer i et innlegg senere, jeg skal nemlig ikke ligge inne og slaske meg.. ops, nå kan ikke jeg si mer. Vent og se!


Snakkes!G'Morning! 06.07.2010, kl. 09:51

Hei og god morgen du! Nå er det ikke lenge siden jeg ble mast opp av sengen fordi jeg må passe lillesøsteren min. Mens hun og lillebror ser på tv så har jeg tid til og blogge et lite god morgen innlegg til dere.
Planene idag er og plukke mye gress til kaninene, det er vertfall det jeg ver nå. Men uansett, nå skal jeg gå og lage meg frukost før jeg dør av sult! Har ikke spist siden i går.
Snakkes!
-M ♥


Dere får ingen god morgen bilder av meg nå, så da blir det bare random

OUTFIT 050710 05.07.2010, kl. 19:37

Hva syntes dere?

-M ¢¾

Natt blogging 05.07.2010, kl. 00:08

Hei og god natt dere! Nå ligger jeg på stue golvet og blogger fra ipoden. I natt skulle jeg egentlig sove ute på tranpolinen sammen med søskene mine og to kompiser av søskene, noe som ikke ble så vellykket. Vi dro inn igjen etter 2 timer og campet på gulvet. Noe som funker ganske så fett. Rett på gulvet med pute og dyne,uten madrass eller noe... Imorgen skal jeg prøve og få blogget mer en idag. Jeg skal få se om jeg får til outfit innlegg å sann. Men nå er det natta i huset.

Ny piercing! 04.07.2010, kl. 19:45

Hei dere!
For et par timer siden så kom jeg hjem fra Olden. Det var det nemlig Olden dagane!
Og der kjøpte eg meg en navle piercing!
Hva syntes dere?

-M ♥


Dette skjedde idag og i går! 03.07.2010, kl. 22:19

Hei dere! Jeg blogget ikke i går og det var fordi jeg var borte hele dagen!

I går
Klokken var 10, da ringte en venninde av meg og spurte om jeg ville vere med på badestranden og det ville jeg jo selfølgelig! Etter vi hadde vert der i noen timer så dro jeg hjem sann jeg kunne få skifte, så dro jeg til Hareid for og møte en vennie, men på kvelden endte det med at jeg ble kjent meg en snill fyr. Så da gjekk jeg og Malin gående med han. Tidligere på kvelden så var jeg og Malin på ungdoms kafeen, og der var det disco så da ble vi der og danset LENGE. Senere kom det noen folk som hadde drukket og da danset vi me de og! Det var da jeg ble kjent med han fyren. Hele dagen var kjempe kjekk!

I dag
Idag var det opp klokken 11, pakke og dusje. Jeg skulle nemlig i selskap til mormor så var det og dra til pappa på ferie. Selskapet var kjempe kjekt, hele familien på mamma sin side var samlet. Vi spiste middag, spilte wii, tok familiebilder, lo og pratet. Klokken hall5 ble jeg hentet av Ivar som skulle kjøre meg til Olden, siden jeg ikke kunne ta buss. Det var en rolig og stille biltur, jeg var utrolig trøtt så jeg sov en del av turen. Når jeg kom frem til Olden, var noen i familien her og tok meg i mot. Kjempe koselig! Jeg pakket ut litt, hoppet trampoline, dusjet og bare slappet av.
Imorgen vurderer jeg og stikke ned i Olden og dra på Olden dagene. Jeg vet ikke helt om jeg skal enda, men får håpe det. Har kjempe lyst.

-M ♥
Og jeg ville bare si at jeg vurderer og lage bloggen min på nytt. Slette alle innlegg, helt nytt og fresh design. Blogge oftere, legge ut nye bilder hver dag, legge ut outfit osv...

Hva sier dere til det?

Min nydelige dag! 01.07.2010, kl. 22:55

Hei dere! Idag har jeg bare så vidt såttet foran tv med rumpen ned i stolen, nei. Jeg har nemlig vert ute i solen i nesten hele dag og det føles utrolig godt! Lillebroren min og jeg begyndte med og spille badmington/tennis.. jeg vet ikke helt hva det heter, men samma det. Så gjekk det over til og spille kort og etter hvert ringte vi søskenbarnet vårt Janita som kom på besøk. Da Janita var her så spilte vi badmington, spilte fotball, lekte gjemsel og bare pratet. Det var kjempe koselig og vere med henne igjen. Vi var mye sammen når vi var små, mens så har det bare blitt mindre og mindre.
Når Janita dro, så gjekk jeg inn igjen og gjekk gjennom dusjen, tok meg noe og spise og nå sitter jeg her bare og slapper av. Ivar dro for ikke så lenge siden,

Skal jeg snart flytte meg til sengen og se en film og bare slappe av! Er faktisk utrolig sliten av dagen. Men det var så vert det. Har hatt det utrolig kjekt!

Så snakkes!
-M ♥
Q!
Hva har dere gjort idag?
Q! Hva skal dere gjøre i kveld?

Luksus frukost! 01.07.2010, kl. 13:19

Hei dere! Nå har jeg nettopp laget røren til frukosten min, idag skal jeg nemlig spise pannekaker. Nå tenker dere sikkert frukost nå? Men ja, jeg sto opp for mange timer  siden, tror klokken var 11. Men jeg har ikke spist før nå. Har ikke vert sulten. 

Her er forresten oppskriften: 
6 egg
2 ss sukker
5 dl melk
5 dl hvetemel
50 g smør

Steking:
smør

Fremgangsmåte:

Pisk sammen egg, sukker og melk med en stålvisp. Pisk inn hvetemel og smeltet smør. La deigen stå og svelle i minst en halvtime.

Stek tynne pannekaker i stekepanne på middels varme. Bruk litt smør eller formfett til stekingen dersom du ikke har en god teflonpanne.

Serveres nystekte!   

Jenta har kommet på spotify! 01.07.2010, kl. 02:50

Som vi alle vet så sang VOE på VG-lista topp 20 å nå har hitten hennes havnet på spotify!
Jeg tok en rask sjekk idag for og se hvor stor hitten hennes virkelig er, og den er tydeligvis stor om den har havnet der den er nå. Jenta burde ver stolt av seg selv, 14 år og opplevd alt dette i løpet av et år med blogging, dvs 365 dager. Det er ikke til vanlig normalt at en 14-15 åring har iphone, macbook, ipad og har opplevd så mye i livet. Men hun er heldig, det skal hun ha!
Stå på VOE, men der er blogger der ute som er så mye bedre en voe sin, men som bare ikke har blitt oppdaget enda.

Snakkes!

Jeg er den jenta som ikke får sove! 01.07.2010, kl. 02:36

Jeg er verken trøtt eller våken.. jeg er noe midt i mellom.. Jeg sitter på MSN, Spotify, Facebook å leser blogger så det har vell en grunn til at jeg verken er trøtt eller våken. Men jeg tror jeg skal legge meg snart da. Må bare sitte oppe litt lenger!
Men vi snakkes senere!
-M ♥
Malin Baade Løken

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Malin og er 20 år. Studerer Markedsføringsledelse ved BI Bergen. Her kan du lese om min hverdag og alt annet som interessere meg. Jeg kan kontaktes på mail; malinbaade@live.no

Blogg.no reklame

Norske blogger Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign