hits

Malin Baade Løken

www.maliinbaade.blogg.no

Morgenstund har gull i munn 26.06.2013, kl. 13:42

Det er onsdag idag, som betyr jobbdag for meg. For øyeblikket ligger jeg i sengen å drikker en kopp varm melk med honning, mens lille Melis ligger på magen og holder på å sovne. Så nå skal jeg se en episode eller to med Frustrerte Fruer, før jeg ordner meg og fyker på jobb. 

Ville bare ønske dere alle en fin dag!

Jeg får fått meg katt 25.06.2013, kl. 22:17

SE HVOR SØT! Jeg var og helste på henne i går og smeltet helt, så jeg fikk hente henne i går kveld. Hun er 6 uker gammel og har fått navnet Melis. Hun er en liten ramp som elsker oppmerksomhet og springe rundt og klatre på ting, men har også et stor sovehjerte. Sovner enten på brystet mitt eller i armkroken min hele tiden. Verdens skjønneste pusekatt. 

Jeg elsker henne allerede!♥

Hva syntes dere om Melis?

SUMMERVACATION 12.06.2013, kl. 18:29

Hei dere! Utrolig lenge siden sist jeg var innom her, har hatt mye og gjøre med skole og jobb.

Siden sist har jeg blitt singel, 18 år og endelig myndig, bestått både bilteori og oppkjøring på første forsøk. Har og hatt tverrfaglig eksamen (markedsføring, økonomi og sikkerhet) hvor jeg fikk karakteren 4, veldig fornøyd. Så nå har jeg endelig sommerferie!

Sitter for øyeblikket på jobb, derfor mobilblogging. Imorgen er det avsluttning på skolen med alle yrkesfaglige klassene og lærerne så det blir koslig, skal ha med kamera å få tatt litt bilder.

Siden det nå er sommerferie så tenkte jeg og begynde og blogge litt igjen, hva synes dere om det?

Håper det står bra til med alle dere! Blogges :-)

Nytt iPhone deksel 11.06.2013, kl. 17:12Fra Elkjøp 199,-

Hva syntes dere?

Malin Baade Løken

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Malin og er 20 år. Studerer Markedsføringsledelse ved BI Bergen. Her kan du lese om min hverdag og alt annet som interessere meg. Jeg kan kontaktes på mail; malinbaade@live.no

Blogg.no reklame

Norske blogger Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign