hits

Malin Baade Løken

www.maliinbaade.blogg.no

Life isn?t about finding yourself. Life is about creating yourself 25.06.2012, kl. 18:43

Er hjemme alene for øyeblikket, musikken står på høgste volum og jeg springer rundt i morgenkåpa å synger til musikken. Nå skal jeg begynde å pakke kofferten så kanskje jeg stikker og besøker Sara på jobb og tar solarium. Imorra reiser jeg til Olden, skal bo med bestemor mens pappa og resten av familien er i Danmark! Tar med meg data og kamera, så rekner med det blir blogging når jeg er i Olden og. Men nå må jeg komme igang med pakkingen!

Snakkes!Hva skal dere gjøre i sommerferien?

Ukens engelske sitater 25.06.2012, kl. 15:24

- Getting a lot of girls isn't something to be proud of, keeping one is. 

- A fake boyfriend will put a lock on his phone, a real boyfriend will say ''hey baby, can you read that text for me?''.

- Some people are like clouds. When they disappear, it's a brighter day. 

- Stop fighting with me and start fighting for me.  

- If you have a choice between me and her, choose her, beacause if you really loved me there wouldn't be a choice.

- Yeah, you may talk to me, make me laugh and say the sweetes things. But how many other girls are you doing that to?

- Single is not a status, it is a word that describes a person who is strong enough to live and enjoy life without depending on other. 

- If there ever comes a day when we can't be togehter, keep me in your heart, i'll stay there forever. -winnie the pooh

- Because your eyes are always honest, they will always be telling the truth, even if your mouth is telling a lie. 

- When you truly love someone you don't judge them by their past, you accept it and leave it there. Hvilken likte dere best?
Skal jeg fortsette med dette? 

Dagens antrekk #240612 24.06.2012, kl. 18:14Vêret er ikke å klage på idag heller, sola skinner og himmelen er nesten skyfri. Nå er jeg hjemme bare en liten snartur før jeg drar ut igjen til Sara og overnatter der til imorra. Akkuratt nå holder jeg på og lage til innlegg som kommer hver mandag, ukens engelske sitater, hva syntes dere om det? Første innlegg kommer ut allerede imorra så stay tuned!

Men nå må jeg komme meg i dusjen, så vi snakkes!

Hva syntes dere om dagens antrekk?
Hva syntes dere om ideen ''ukens engelske sitat''? 

Dagens antrekk #230612 23.06.2012, kl. 14:19
Hva syntes dere om antrekket?

Jonsokaften 23.06.2012, kl. 11:57

God morgen dere! Våknet for en stund siden og har bare ligget i sengen og hørt på musikk og slappet av. Skal snart begynde å dusje å ordne meg før jeg løper utgjennom døren sammen med lillebror. Vi skal avgårde å spise rømmegrøt sammen med bestefar, tradisjon, før vi skal senere grille med familien. Gleder meg å tilbringe jonsokaften med masse hærlige folk, tar selfølgelig med kamera så skal få prøvd og tatt noen bilder! 

Håper dere får en fin jonsokaft, det skal jeg!

Hva skal dere gjøre idag?

Ikke nok tid 21.06.2012, kl. 00:29

Sommerferien går i et. Idag er den eneste dagen jeg har vert hjemme og gjort null og niks siden ferien startet, ganske deilig og bare slappe av en dag. Var og tok sol for en stund siden, må utnytte de siste dagene før den stygge aldersgrensen kommer. Nå skal jeg bare slappe av og kose meg med gulrot, agurk og dipp samtidig som jeg ser på OTH. 

Har også fått tidenes forkjølelse, hoster og harker til blodsmaken kommer og det høres ut som jeg er i stemmeskifte av verste sort, heldigvis kom mamma hjem med halsdrops til meg. Håper jeg blir frisk snart som råd, hater og vere syk i ferien, spesielt sommerferien. 

Vi hadde forresten to piggsvin i hagen i sta, er litt overrasket over meg selv over at jeg gikk så nærme som jeg gjor.

Bildene er redigert h e r

Hva gjør dere ikveld?
Har dere piggsvin i hagen?

Ha en fin kveld! 16.06.2012, kl. 18:45

Nå stikker jeg ut sammen Rebecca, rakk desverre ikke å poste kveldens antrekk før jeg sprang ut gjennom døren. 

HA EN FIN KVELD, ALLESAMMEN!

 

16.06.2012 16.06.2012, kl. 11:24

Ble så sent i gårkveld før jeg kom hjem, så poster heller bildene fra skoleavslutningen nå. Tidlig morgen her ja, nå skal jeg ordne meg å dra til Ulsteinvik for å ta sol og for å fikse noen små ting til kvelden, så er det rett hjem og begynde å ordne meg. Skal prøve og få blogget outfit før jeg drar! 

Snakkes!

Sommerferie 15.06.2012, kl. 19:33

Sommerferien 2012 har endelig kommet, kan egentlig ikke si at jeg føler at det er sommerferie og følelsen av at jeg ikke skal på skole før om 2mnd har heller ikke kommet. Beklager for at jeg ikke har blogget sikkelig de siste dagene, men alt egentlig gått i ett. Men skal bli bedre nå som internetten vår har blitt fikset, låver ♥ Men hadde vert kjekt at dere komenterte litt mer og! 

I går hadde klassen vår en siste avsluttning, siden vi ikke skal ha de to fantastiske lærerene vi har hatt, neste år. Noe som er utrolig trist, må si jeg felte noen tårer når vi ga farvell klemmer. Kan legge ut bilder fra avsluttningen senere ikveld, er nemlig på vei ut døren nå! Skal til Rebecca, lenge siden jeg har sett henne så dette blir gøy. 

Så vi bloggest senere!
Bilder redigert i www.pixlr.com/

Har dere sommerferie?
Hva skal dere gjøre ikveld? 

2cool4school 13.06.2012, kl. 12:52

Beklager for null blogging igår, dagen gikk egentlig i ett. Klassen var i Ålesund, vi var på Color Line stadion, hos Peppes og spiste lunch også dro vi for å kjøre GoKart, noe som denne frøkna ikke tørte, hehe. Var vertfall en fin avsluttning. 

I dag ble ingen skole på meg, sov så sinnsykt dårlig i natt så jeg ble hjemme å tok igjen søvnen. Nå har jeg nettopp spist opp frokosten, kanskje jeg skal se på One Tree Hill, sove litt til eller kanskje rydde kjøkkenet som er ut som en svinesti! Vet ikke enda. Planene for dagen idag er still unwritten, så vi får se hva som skjer!

Bildeopplastningen funker ikke.. 

Hva skal dere idag?

Legebesøk 11.06.2012, kl. 14:35

Startet uken med to timer skole før turen bar videre til legesenteret. Så jeg har sann ca nettopp kommet hjem, og sitter for øyeblikket og ser på one tree hill. Skal sikkert ut og spise med Susanne på kinaresturangen om en stund, namnam! Så vi bloggest senere!
Trøtt - trøttere - Malin 10.06.2012, kl. 22:40

Etter en helg med mange kjekke folk, masse latter, alkohol og lite søvn er jeg hjemme igjen. Så nå har jeg fått dusjet, pakket ut og er ganske snart klar for og legge meg. Skal bli veldig hærlig og sove to timer ekstra i morra tidlig. Tok faktisk nesten ingen bilder i helgen, men her er to jeg tok.

Håper dere har hatt en like fin helg som det jeg hadde! Og beklager for sent innlegg, internett trøbbel..

INGEN MUNTLIG EKSAMEN 07.06.2012, kl. 11:22

Ble ingen muntlig eksamen på klasse 1SS, så nå venter Sara og jeg på at skoledagen blir ferdig før vi reiser til Åndalsnes for helga. Gleder meg masse! 

Kom dere opp i muntlig eksamen?
Hva skal dere i helga? 

INSTAGRAM 06.06.2012, kl. 18:43Malinbaade //Instagram

Dagens antrekk #060612 06.06.2012, kl. 16:27

Ullgenser G-Sport (?) Treningstights G-sport

Skoledagen ble tilbringt på Runde miljøsenter, greit nok. Skolen sluttet nesten to timer før den skulle, alltid like godt og få tidlig fri. Resten av dagen skal brukest til soving, så vi snakkes senere! 

Hva syntes dere om outfiten?
Hva har dere gjort idag? 

 

Dagens antrekk #050612 05.06.2012, kl. 15:39

Har nettopp kommet hjem fra skolen, er alene hjemme for øyeblikket så er her musikken på for fullt. Merker virkelig at det er lenge siden jeg har knipset outfitbilder, var ikke lette greiene. 

Men her er dagens; 


 Topp Bik Bok  Tights Cubus 

Hva syntes dere om antrekket?

Hverdagskos 04.06.2012, kl. 18:11

Kan starte innlegget med at jeg tror jeg skal ha bloggfri på søndager, men har ikke helt bestemt meg enda.

Sitter hos Christine for øyeblikket og øver til engelskprøve som jeg har imorgen, mens hun lager Creme Brulee til oss, namnam! Hadde egentlig planer om og trene idag, men siden forkjølelsen holder på og ta knekken på meg så lar jeg vere. Kommer nok til og sitte med engelsken en god stund, siste engelskprøve før sommerferien! Apropo sommerferie, GLEDER MEG!

Nå må jeg nesten komme tilbake til lesingen!
Snakkes! 

Fresh start 02.06.2012, kl. 15:59

Nå begynder det og bli en stund siden jeg blogget sist gang, blogglysten har ikke vert helt på topp i det siste, men nå skal jeg prøve og blogge igjen. Er ikke helt frisk nå for tiden så jeg fikk et lite kick i sta, så da begyndte jeg og pusse opp bloggen, så nå er det brand new design. Nå er jeg vertfall gira på og begynde og blogge igjen. 

Så dere må bare spytte ut i komentarfelte om hva dere vil jeg skal blogge om, så skal jeg prøve så godt jeg kan!

Liker dere det nye designet?

 

Malin Baade Løken

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Malin og er 20 år. Studerer Markedsføringsledelse ved BI Bergen. Her kan du lese om min hverdag og alt annet som interessere meg. Jeg kan kontaktes på mail; malinbaade@live.no

Blogg.no reklame

Norske blogger Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign