hits

Malin Baade Løken

www.maliinbaade.blogg.no

Im Back! 30.06.2010, kl. 19:37

Hei dere! Idag har jeg en bloggfri dag, å jeg kjenner veldig godt at det er veldig godt og bare sleppe og tenke på bloggen. Men jeg har selfølgelig savnet den! Men nå skal jeg komme helt tilbake. Vertfall gjøre så godt jeg kan!
Har dere en ide hva dere vil ha på bloggen, og hva jeg skal blogge om. Så bare komenter i komentarfeltet!
Nå har jeg nettopp kommet hjem fra ridetur med to gode venniner, så nå er det ikke lenge før jeg skal dusje og spise kveldsmat. Etter det vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Kommer vell til og blogge litt eller se film.
Så snakkes!
-M ♥
Sleng igjen en komentar om hva jeg kan blogge om da!


My day today! 29.06.2010, kl. 22:21

Idag så begyndte dagen med at jeg våknet klokken 10, da kledde jeg på meg med en gang, noe som faktisk er ny rekord. Så gjekk jeg opp for og spise frukost og se på tv. Foran tv-en ble jeg sittende til klokken var ca halv 1. Da tok jeg på meg gummi støvler på beina og headsett på hode, da var det plenklipping som skulle gjøres. Jeg klipte to plener, og det tok meg 45 minutter og bare etter de 45 minuttene så var jeg stup-rød i ansikte og helt våt av svette. Ja, jeg vet! EKKELT!  Da var det rett inn og dusje i kaldevatn før jeg kræsja i sofaen. Der ble jeg sittende og spille The Sims 2 mens jeg så på 7th heaven, Home and away og One tree hill.

Jeg dro ut igjen når klokken var rundt fem, da skulle jeg hjelpe ste faren min med noe heste styr. Vi tok opp et gjerde der det skulle stå 2 hester. De ble kjempe glad for all maten som de fekk. Jeg var ute til klokken ca var halv 7, da jeg gjekk inn igjen og spilte enda mer sims. Jeg kan jo si at jeg har fått sims på hjernen de siste dagene.

Men nå skal jeg se film før jeg tar kvelden, tror ikke det bare blir film. Kanskje det blir film og sims. Hvem vet?
-M ♥

So damn beautiful

Slik det ser ut nå så ... 29.06.2010, kl. 22:06

er blogglysten delvis tilbake!
Så jeg skal bli flinkere til og blogge fremover! Men da må dere komentere! Det er det som holder oppe blogglysten, vet dere. Dette kommer jeg til og blogge om: Outfit, dagene mine, musikktips og litt sånn annet random stuff!
Så, kommer leserene mine tilbake, kommer jeg tilbake. Eller.. jeg kommer tilbake uansett da.
Det kommer et skikkelig innlegg snart!
Snakkes!
-M ♥

Funhouse 29.06.2010, kl. 10:37

Jeg har fått en sang på hjernen, igjen..
Jeg hører på nye sanger nesten hele tiden, også er det bare en sang jeg hører på fortiden til jeg finner en ny
og ukens sang denne uken er
P!NK- Funhouse

God morgen dere! 29.06.2010, kl. 10:34

Heisann! Nå har jeg sånn ca nettopp våknet og har fått på meg klær! Det er faktisk ny rekord at jeg kler på meg med en gang jeg står opp når det er ferie. Sånn som i går så gjekk jeg i pysjen hele dagen!
Nå skal jeg fikse håret og kanskje hive på meg noe mascara før jeg skal gå og spise. Etter det vet jeg ikke hva jeg skal.. Får se om lillebroren min er ute, kansje jeg kan finne på noe med han!

Men nå begynder magen min og rope etter mat, så nå må jeg skynde meg med både hår og mascara.
Så snakkes!
-M ♥
 


Blogglysten minker maksimalt! 28.06.2010, kl. 15:41

Hei dere! Som dere sikkert har merket så har ikke jeg blogget noe særlig de to siste dagene. Og det er enkelt og grett fordi at blogglysten har liksom ikke vert her. Så det er grunnen.. Men det er jo mange som har vert innom bloggen min og noen har komentert! Og jeg blir så glad for det!
Men blogglysten kommer snart tilbake skal dere se!
Men nå skal jeg rydde rom før det er middag!
Snakkes!
-M ♥God førmiddag dere! 27.06.2010, kl. 14:14

Hallo! Nå sitter jeg hos Malin, jeg overnattet her i natt. Og nå sitter vi, eller vent nå... jeg sitter og chiller med data fordi Malin her, neida... hun sover! Det er vell ikke så lenge til jeg skal hjem og da skal jeg dusje og spise frukost. Det har vi nemlig ikke gjort enda, siden Malin er så trøtt.

P
lanene mine idag er fortsatt uklare. Jeg skal kanskje vere med kjæresten, eller så skal jeg bare slappe av og se film å sånt! Jeg vet faktisk ikke enda. Får see...

men nå må jeg stikke!
Snakkes!
-M ♥
Forklaring! 27.06.2010, kl. 14:00

Hei! Som dere merket så blogger jeg kun noen få innlegg i går og det var rett og slett fordi jeg var opptatt hele dagen og hadde ikke adgang til data. men samma de
I går så var jeg først på larsnes og spiste middag med familien til kjæresten, så etter jeg var der i noen timer så dro jeg hjem, satt litt på data, pakket osv..Så dro jeg til Hareid før og møte Malin og vi gjekk fra Ytre Hareid til Geilane. Jeg tror vi brukte omtrent en time! Vi kom frem til slutt, så litt på en film, spilte litt piano så stakk vi ut :)
-M ♥

Det kommer et skikkelig innlegg snart

Mine forbilder! 26.06.2010, kl. 14:16

Først vil jeg si, det er forskjellige personer. Og det er noe ulikt ved hver person som gjør de som forbildet mitt. Ja, jeg hvet at noen av de er fra samme serie.

Peyton                               Haley                                Brooke                             Miley Cyrus
http://www.one-tree-hill-episodes.com/wp-content/uploads/2009/05/0111.jpg    http://ciitrus.files.wordpress.com/2008/03/haley.jpg    http://l.yimg.com/img.tv.yahoo.com/tv/us/img/site/48/98/0000034898_20061021033212.jpg    http://www.thesunblog.com/frosting/miley_cyrus.jpg

Dette var mine forbilde, det gjelder stil, utseende, hår, og vokalisk.

-M ♥

Q! Hvem er dine forbilde?
Jeg har fått en gave av kjæresten! 26.06.2010, kl. 13:58

Hei igjen! I går hadde jeg besøk av kjæresten en stund. Jeg fikk en gave og jeg ble så glad for den! Han er verdens beste!
Se hva jeg fikk!

Se så søtt! Jeg skal aldri spise sjokoladen!

-M ♥


God morgen, faktisk! 26.06.2010, kl. 13:49

Hei dere! Kansje overskriften burde si god førmiddag, isteden for god morgen! Men for meg er dette god morgen, jeg våknet nettopp. Eller for 15 minutter siden og det værste er at jeg fortsatt er trøtt.. nedtur..

Nå ligger jeg i sengen og bare hører på musikk og slapper av. Hvet rett og slett ikke hva jeg skal gjøre på idag. Skal vertfall rydderom, klesskapet mitt overtar golvet. Men nå skal jeg rydde!
Snakkes!
-M ♥

Hvordan få bølger uten å skade håret? 25.06.2010, kl. 19:51

Jeg har nettopp dusjet, og fant ut at imorgen vil jeg ha bølgete hår. Og siden håret mitt er vått, så kan jeg ikke begynde med bølgetang. Så jeg flettet håret i steden for! Enkelt og grett. Og du får fine bølger av det og!

Men nå skal jeg opp til bestemor og spise pizza!
Snakkes!
-M ♥

Piercing i navlen! 25.06.2010, kl. 15:56

Som sikkert ingen av dere vet, så har jeg piercing i navlen. Venninen min tok det på meg den 29.mars 2009. Jeg anger ikke et sekund på at jeg lot venninen min ta hullet på meg. Jeg har liksom alltid hatt lyst på hull og i fjor skjedde det.
men samma det..

Nå sitter jeg og ser på piercingen på superkul.no, der er sykt mye kult. Spesiellt piercinger. Jeg fant noen. Sjekk ut da.

Eksklusiv Butterfly Pink (piercing)Small Blue Double Stone (navlepiercing)Heart with Diamonds Pink (piercing)
Devil Bling (navlepiercing) Bow Heart - Pink (navlepiercing)

Hva syntes dere om piercingene?
-M ♥

OUTFIT 250610 25.06.2010, kl. 15:18

Siden jeg ikke skal noe spesielt idag, så ble outfit-en ganske så behaglig og avslappende!

Bukse Umbro Singelett Cubus Genser Vero Moda

-M ♥


Regn meg her, og regn meg der! 25.06.2010, kl. 13:57

Jeg tror jeg klikker av været snart! Eneste som kommer ned er jo regn. Sommeren er offesielt ødlagt! Vertfall sånn det ser ut nå. Håper virkelig det endrer seg!

Nå er det ikke lenge siden Josefine ble hentet av moren. Jeg var nemlig barevakt her hos meg, siden moren skulle vaske hus. Jeg hadde det faktisk kjempe gøy, Josefine er kjempe søt og ikke minst snill. Vi så litt på tv, lekte litt med bamser og tilslutt ble Josefine sulten så jeg lagde sann babymelk til henne, og gav henne det. Så ble hun hentet etter det!

Nå skal jeg lage meg en kopp kakao og noe og spise, man blir sulten av og passe unger. Etter det skal jeg se lille frk Norge!
Snakkes!
-M ♥

God morgen cupcakes! 25.06.2010, kl. 12:15

Hei! Nå har jeg akkuratt våknet, og det regner. Så da blir det ikke noe photoshoot på Malin og meg. Så da får jeg finne på noe annet og gjøre. Nå ligger jeg rett ut i sengen, skal snart kle på meg og gå opp å spise og se på tv.

Igår sovnet jeg med en gang, jeg var helt dø etter filmen var ferdig! Å jeg sov dritt godt i natt. Men nå må jeg få på meg noen klær og spise mat. Jeg skal passe en liten jente! Gleder meg!

Snakkes senere peews!
-M ♥


Sorry, orker ikke og ta nye bilder nå! :)

Nå er det ett år siden... Michael Jackson døde! 25.06.2010, kl. 03:00

Det er helt utrolig at det er et år siden kongen av pop er død, 365 dager siden jeg var i Gjøvik på TT og fekk vite at vår kjære Michael Jackson var død.
Først så trodde jeg ikke på det, men så viste det seg og vere sant! Siden da har jeg hørt på MJ, jeg hadde aldri hørt sånn skikkelig på sangene hans mens han levde, men de viste seg at sangene hans var råbra. Jeg ble en fan og hørte kun på Michael Jackson sanger. Men så ble jeg lei av de.. og da minsket michael jackson og andre artister og sanger kom på hjernen.
Michael Jackson, hvil i fred videre! Du er sårt savnet!
http://gfx.dagbladet.no/labrador/709/709463/7094638/jpg/active/320x.jpg
Kongen av pop fikk båren av gull!

http://www.vg.no/uploaded/image/bilderigg/2009/06/28/1246182211443_902.jpg

-M ♥

Da blir det vell et natta innlegg i kveld og! 25.06.2010, kl. 02:50

er det like før jeg skal legge sammen dataen, legge meg under dyna og lokke øynene! Jeg har nemlig tenkt og sove lenge når morgenen kommer så jeg må finne en konfirtabel sovestilling. hehe..

I morgen vet jeg faktisk ikke hva planene er. Eller jo, kanskje photoshoot med bestevenninen min om det blir fint ver ute, det vil si ikke noe regn eller grå himmel. Vi skal nemlig ut på en av norges fineste strand, nemlig overåsanden! http://www.hjorungavaag.com/img/Topplogo%20Over%C3%A5sanden%20ny.jpg
Der er det kjempe fint og ha photoshoot. Men vi får se hva været bringer.
Men nå er det så vidt øynene mine klarer og holde seg våkne.
Natta & Snakkes!
-M ♥

My life is in your hands! 25.06.2010, kl. 02:36

Før sommeren kom, så sang jeg i Hareid Tensing. Noe som jeg begynder og savne nå. Jeg gleder meg til det begynder på igjen!
Jeg tenkte jeg kunne lage ett innlegg om dette, for det er liksom nå savnet virkelig kommer frem, siden jeg sitter og hører på sangen som vi har sunget i gudstjenester, gospelnight osv..
Er er noen av sangene

Kirk Franklin-My life is in your hands


Kirk Franklin-Lovely day


Starship-We built this city


Huko-Perfect day


Mika- We are golden


Backstreet boys-I want it that way


En Vogue-Free your mind


Gleder meg mye til tensing begynder på igjen!
Snakkes!
-M ♥

Q! Hva syntes du om sangene?
Q! Synger du i Tensing, eller i et annet kor?

Movie night on mee, what about you? 25.06.2010, kl. 00:07

Hei dere! Først vil jeg beklage for litt syting i det forje innlegget, men jeg er så lei av styggevær, så jeg måtte bare få det ut..
Nå har jeg fått på meg tørre klær, funnet en behaglig stilling i sengen og sitte på. Nå er det filmene som gjenstår. I kveld skal jeg nemlig se 3 filmer om jeg har energi til det. 1: Valentines Day 2: Sex and the city (1) 3: The proposal. Åsså skal jeg få i meg isteen jeg fikk av kjæresten når han var her ista. Han kjøpte iste til meg, jett om jeg ble glad da. Jeg elsker den isteen!
Men nå er det movie time! Snakkes senere sweethearts!

-M ♥


Q! Hva skal resten av kvelden deres gå ut på?

Skippet sommer og hoppet til høst? 24.06.2010, kl. 23:49

Jeg er så dritt lei av dette ¨sommer været¨ nå at det er helt sinnsykt! Man skulle trodd at vi har bare hoppet over 2 mnd med sommer og fått 2 mnd med høst, regn og fallende blad fra trær. Jeg blir rett og slett lei meg. Etter det jeg har sett nå, så har jeg ikke truen på sommeren 2010, helt sant!
Jeg håper virkelig det blir bedre vær når jeg skal til Olden og besøke familien der, og når jeg skal til danmark i 2 uker. Da legger jeg meg ned og griner om det regner da og!

off, det var godt og få ut litt ¨lei meg fustrasjon¨. Trengte det virkelig!
-M ♥

google.no

Dagen idag! 24.06.2010, kl. 22:56

Heisann! Nå er det ikke lenge siden jeg gjekk hjem fra Ida, i det pøse regnet, så nå sitter jeg med gjennom våt tights og vått hår. Så bare ikke morsomt! Når jeg var med Ida, så var jeg først barnevakt for jenten hennes i noen timer tilsammen, så hadde Ida bestilt pizza så vi spiste pizza, drakk cola og så en film. Jeg husker ikke helt hva den heter, men den var ivertfall bra! Så var jeg der til klokken var litt over halv 11. Jeg brukte faktisk en stund ned igjen, pga alt regnet.

Nå skal jeg skifte om til noe tørt og konfirtabelt før kjæresten kommer en tur. Har ikke sett han siden... tirsdag tror jeg. men samma det. Jeg gleder meg vertfall.

men vi snakkest!
-M ♥


Q! Hva har dere gjort idag?

Nå drar jeg snart! 24.06.2010, kl. 14:50

Jeg skal nemlig ut og passe en liten søt jente!
så vi snakkes!
-M ♥
Q! Hva er dagens planer hos dere?

OUTFIT 240610 24.06.2010, kl. 11:54


Tights Gina Tricot Topp Vero Moda Jakke bik bok

Hva syntes du om dagens outfit?

-M ♥

God morgen innlegg! 24.06.2010, kl. 10:14

Hei dere! Idag valgte jeg faktisk selv og stå opp tildig, og tidlig ble det. Nesen min er fortsatt tett.. noe som påvirker stemmen min, litt irriterene ja.
Nå skal jeg hoppe i dusjen og lage meg en frukost, og etter det tar jeg dagen som det kommer. Tror det blir en avslappende dag.

Men jeg stikker og hopper i dusjen jeg nå. Snakkes!
-M ♥

Random bilde

Jeg og lillebror for noen år tilbake!

Jonsok aften! 23.06.2010, kl. 18:19

Hei dere! I kveld er det jonsok aften og jeg skal tilbringe kvelden sammen med familien, noe som jeg ser fram til.
Nå de siste 2 timene har jeg vert sammen med ei venninde, Ida. Vi har vert ute å kjørt og hat det gøy.
Om 2 timer så skal vi opp til bestemor og bestefar sammen med resten av den delen av familien og grille. Frem til da skal jeg bare slappe av og se en film.
Så snakkes!
-M ♥
Desverve better! 23.06.2010, kl. 13:46

Sann egentlig liker jeg ikke Amy Diamond, men denne sangen er så fin!

Amy Diamond - Deserve betterHva syntes du om sangen?

-M ♥

JEG ER PÅ TOPPLISTA! 23.06.2010, kl. 13:18

Jeg er på mest aktive nr 87! Det var like før jeg gjekk i taket nå!
Jeg har kun vert på topplista en gang før, og det var med gamle bloggen, Hareidsjenta.blogg.no, men det var bare nr 95 eller noe.
Jeg skal virkelig klare og holde meg på topplista denne gangen, skal blogge mye. Dere komenterer og roser, og det gir meg sinnsykt mye mer blogglyst!
Men jeg må stikke!
Vi snakkest senere!
-M ♥

Ta dere en tur innom blogg.no, så på mest aktive så ser dere på nr 87!

OUTFIT 230610 23.06.2010, kl. 12:44


Tights cubhus Kvit singelett Vero Moda Blå tunika H&M Kvit jakke Kappahl

Hva syntes du?
-M ♥

God morgen! 23.06.2010, kl. 11:45

heisann gutter og jenter! Nå er jeg våken igjen, idag våknet jeg faktisk av at jeg ikke var trøtt lenger. Det er nytt.
Idag føler jeg meg mye bedre, selv om jeg er litt tett i nesen, litt forkjolet og litt vond i halsen.

Nå skal jeg snart redde den skrikende magen min, åsså skal jeg reie opp sengen osv.. Idag blir det egentlig bare avslappin hele dagen. Har ikke så store planer enda. Skal kansje grille på stranden sammen med en vennegjeng! Men jeg vet ikke enda.

Men nå skal jeg gjøre noe nyttig, snakkes senere!
-M ♥


Sånn ver vil jeg ha nåå...

Jeg elsker deg, Ivar! 23.06.2010, kl. 02:21

Du betyr så uffatelig mye for meg!
Elsker deg♥

-M ♥

Jeg har fått på ny neglelakk! 23.06.2010, kl. 02:11

Okai! Siden jeg kjeder meg og ikke vil legge meg helt enda. Så fant jeg ut at neglene mine kunne trenge en oppussing!
Nå har de fått en mer sommerlig fage, isteden for svart. Den vinterfargen.

Hva syntes dere?
-M ♥


Nættis! 23.06.2010, kl. 00:43

Hei søte små! Nå har jeg kommet hjem fra biltur med kjæresten og bestevenninen! Det er alltid like koselig!
Nå skal jeg bare ligge og slappe av, sikkert nok se en film eller noe til jeg sovner. Jeg er egentlig ikke så veldig trøtt, noe som egentlig er sjokkerende, siden jeg har sprunget frem og tilbake i hele dag nesten. menmen..
Men nå ska jeg snar trekke dynen over meg
Natta søtinger!

-M ♥

Statestikken stiger til vers! 22.06.2010, kl. 21:32

Jeg er kjempe glad!
Statestikken er kjempe høy, dere er så flinke og komenentere og besøke bloggen min!
Jeg er hjertlig takknemlig!
Jeg vet jeg ikke er så flink og svare på komentarer, men jeg prøver. Og jeg skal og bli flinkere og komentere andre sine blogger!

Klem en super glad Malin!♥


BIIG SMILE

Her skal jeg vere i 2 uker i sommer! 22.06.2010, kl. 21:00

Nemlig i Danmark! Jeg skal til Danmark sammen med familien min og en annen familie. Jeg gleder meg kjempe mye. Vi reiser den 16.juli, og det er ikke så lenge til. Heldigvis.
Og der er gratis trådløst internett! Så det kommer blogging!

Jeg gleder meg noe sinnsykt!

-M ♥

Mother made my day! 22.06.2010, kl. 20:39

Hei dere! Nå kom mamma nettopp igjen fra butikken, der hun kjøpte Topp til meg, Nå har jeg endelig noe å gjøre.
Jeg er super glad! Nå er det musikk, lesing av topp og boller som jeg bakte iste!
Snakkes!
-M ♥

What to do? 22.06.2010, kl. 19:35

Hei dere! Nå ligger jeg rett ut i sengen med dataen på magen og kjeder meg, og det er ikke litt heller. Jeg vurderer og gå å se på Disney Channel, farly old parents eller hva det nå heter.

Jeg lurer virkelig på hva jeg skal styre med i kveld, har dere tips så tar jeg gjerne imot.
Kanskje jeg skal se en film?
Jaja..
Snakkes!

-M ♥

Sorry for meningsløst innlegg, kjeder meg sann.

To sanger jeg har fått på hjernen! 22.06.2010, kl. 17:22

Desse sangene kan jeg særiøst ikke slutte og høre på. Jeg har fått de på hjernen!

Katy Perry- You can't afford meog

Sichelle- Hvis du gårHva syntes du om sangene?

-M ♥

My room! 22.06.2010, kl. 17:08

Hei søtinger! Nå tenkte jeg at jeg kunne vise dere resultatet av hvordan rommet mitt ble etter at jeg ryddet det. Jeg ble veldig fornøyd. Så.. Nå gjenstår det bare og vise dere det.

Hva syntes du?
Snakkes!

-M ♥

Jeg kastet sykt mye klær :o 22.06.2010, kl. 16:50

Hei dere! Nå er jeg akkuratt ferdig med å vaske og rydde rommet (resultatet kommer i et annet innlegg).
Jeg gjekk selfølgelig gjennom klesskapet og tok bort det jeg ikke bruker eller trenger, og det var litt mer en planlagt! Det var egentlig syykt mye klær som bare har vert der, uten og blitt brukt! Men.. nå er de ute av mitt klesskap. Det er det beste, nå har jeg bedre plass til nye klær.

Her er det jeg kastet:


og
Dette beholdt jeg:
-M ♥Pause i vaskingen, nå er det baking! 22.06.2010, kl. 14:43

Hei! Som dere vet så skal jeg vaske og omumblere rommet mitt idag. Jeg har omumblert og støvesugd litt. Men så gadda jeg ikke mer akkuratt nå, så da blir det baking av boller. Så kan jeg rydde mer mens bollene står på heving!
Det er syykt lenge siden jeg har laget de bollene, så det skal bli godt og spise de igjen! Åsså har jeg laget meg smoothie.
Solen stikker ikke frem i dag heller... kjipt! Men det er en god dag og vaske på da.
Men nå skal jeg bake!
Snakkes!

-M ♥
Idag skal jeg være vaskedame, faktisk! 22.06.2010, kl. 13:11

Hei! Nå har jeg akkuratt ryddet og vasket kjøkkenbenken, lagt sammen klær og jeg har såtte på en ny vaskemaskin med skitne klær. Nå er det romme som gjenstår. Jeg skal nemlig ta sommervasken idag. Jeg skal rydde og vaske klekskapet og finne klær jeg absolutt ikke trenger. Åsså skal jeg omumblere litt. Dere kan få etter bilder, men ikke før. Her er alt for rotete til det.
Men da setter jeg i gang!
Snakkes!

-M ♥


Random bilde!

God morgen! 22.06.2010, kl. 11:31

God morgen, kjære lesere! Nå er det ca en time siden jeg våknet av vond hals og tett nese. Det er skikkelig gøy og vere forkjølet i sommerferien, weehuu... Håper jeg blir frisk så snart så mulig. Vil ikke vere forkjolet i 2mnd! Det er nemlig hele sommerferien.

sitter jeg og ser på Hannah Montana og skal snart lage meg frukost. Magen min skriker etter mat. Jeg legger ut oppskriften på hva jeg skal lage. Så stay tuned!

 Snakkes snart da!
-M ♥

10 ting du ikke viste om meg? 22.06.2010, kl. 03:19

  • Jeg har hatt over 20 dyr samtidig!
  • Jeg har 6 katter eller flere nå.
  • Jeg er 8dels amerikansk
  • Jeg har aldri snust eller røykt.
  • Jeg klarer nesten ikke å gå uten sminke.
  • Jeg er veldig positiv.
  • Jeg smiler eller ler meste parten av døgnet.
  • Jeg er ikke alergisk mot noe som helst.
  • Jeg er sjeldent syk.
  • Jeg kan bli hyper innen du har telt 1-2-3.Såå.. var det noe av dette du viste fra før av?
-M ♥Hjemme fra en koselig kveld med dear Bøørty! 22.06.2010, kl. 01:02

Hei! Nå har jeg kommet hjem fra en koselig kveld og skal til å hoppe i daffedressen og fjerne dagens sminke før jeg skal legge meg ned og se på en film. Det blir enten Fame, Sex and the city (1) eller The proposal! Elsker alle filmene like mye!

Når jeg var sammen med birte, så kom hun først til meg da satt vi på data å jeg bølget håret hennes, etter en times tid her nede så stakk vi ut for og dele ut et par takkekort fra konfirmasjonen min. Etter det dro vi frem til hun! Det var sykt kjekt! Først så var vi ute, en god stund faktisk. Vi satt midt på veien og hørte på musikk og holdt på å gå til døden pga myggen!
Vi satt inne en times tid og spiste og såg på Karl & Co. Var veldig morsomt! Så syklet jeg sakte og rolig hjem over!

Nei, off! Jeg har verken hoppet i daffedressen eller fått av meg sminken! Men nå skal jeg gjøre det! Må bare fullføre innlegget!


Sichelle - Hvis du går


Jeg drar ut og rir! 21.06.2010, kl. 13:54

Jeg må stikke, skal møte en vennine om ikke så lenge! Jeg har med kamera så det kommer sikkert noen bilder senere!
Snakkes peews!

-M ♥


God morgen! 21.06.2010, kl. 11:50

Hei dere! Nå har jeg vert våken i ca 20 minutter og ligger bare og kjenner hvor mye magen skriker etter mat. Men jeg gidder ikke å gå opp å ta meg noe mat enda, siden mamma ringte meg for ikke så lenge siden og gav meg en oppgave, jo... det var nemlig å gå å hente klærne som henger ute, gå inn og legge de sammen...

Etter jeg har gjort dagens-gjøre-oppgave skal jeg lage meg en god frokost, ikkje noe tørre brød med et glass med melk vedsiden av. Nei! Jeg tror jeg skal lage meg eggerøre med et glass melk vedsiden av! Etter det skal jeg dusje. Skal bli hærlig og få ut flokene jeg har på bakhode!

Så vi snakkes senere!
-M ♥Se hva jeg fikk av kjæresten min da! 21.06.2010, kl. 00:11

Et kjempe nydelig armeband!

Jeg syntes det var kjempe fint!

-M ♥

Q! Hva syntes du om armebandet?

Just a normal question! 20.06.2010, kl. 15:39


-M ♥

Hei &... hade! 20.06.2010, kl. 15:35

Hei! Nå har jeg kommet hjem fra Sara, og jeg har pakket ut tingene mine, kastet noen klær på vask og ryddet rotet som var på rommet, gjenstår det bare at jeg skifter klær så kommer Ivar og henter meg! Så drar vi til Larsnes og ser film. Han skal nemlig dra i morgen og blir borte til Tirsdag kveld! Så da vil jeg være sammen med han idag! Men nå må jeg stikke, han er her hvert øyeblikk!
 Jeg blogger mer senere ikveld!

Snakkes!
-M♥

Nå har sommerfølelsen komt! 20.06.2010, kl. 14:26

Travie McCoy Feat Bruno Mars - Billionaire


Hei! Nå ligger jeg og sara i sengen på hver sin data og hver sin musikk. Vi er døds trøtte etter natten, vi var våken til klokken sent på natt. Jeg sovnet litt etter halv 4, mens Sara låg våken til klokken var 5 og snakket med noen på MSN. Å vi voknet i hall11-11 tiden av sol! helt sant! Solen har annkommet Sunnmøre. Endelig har sommerfølelsen komt! ?
Om ikke så lenge så blir jeg hentet, da skal jeg hjem, skifte og slappe av før kjæresten kommer og henter meg.

Nydelig vær.
Men nå skal jeg pakke sammen tingene mine, det er nemlig ikke lenge før mamma kommer og henter meg!Vi bloggest igjen senere!
Snakkes!

-M ♥

God natt dere, ikke noe døgning her! 20.06.2010, kl. 03:21

Hei! Nå blir det ikke så veldig lenge til jeg tar natten, er veldig trøtt og sliten etter en veldig morsom og gøyal dag! Dataen min er snart tom for strøm og jeg gidder ikke og plugge inn ladderen. For jeg vet det er ikke særlig lenge igjen før jeg slokner helt! Det skal bli hærlig med en god natt søvn, håper vi sover lenge imorgen.
Imorgen vet ikke jeg hvor mange innlegg som kommer ut, men skal prøve og blogge en del, siden det er sommerfeire. Men jeg skal være sammen med kjæresten (♥) Siden han reiser til Stavanger eller så var det Haugesund fra mandag til tirsdag på lærling møte . Så jeg skal vere sammen med han. Gleder meg til og tilbringe dagen hos hans!
Men nå er det snart natta!
Snakkes!
-M ♥


Random bilde!

Nå er vi hjemme, døgning next ? 20.06.2010, kl. 01:21

Hei dere! Har dere hatt en fin kveld? Det har nemlig jeg. Nå sitter vi og blogger begge to, propperi oss potetegull med dipp på og hører på musikk, rett og slett bare lever livet. Er vell ikke lenge til brusen begynder og renne ned. I natt skal vi nemlig døgne, eller.. vi skal prøve.

Dette skal vi få ned i løpet av natten.

Men snakkes!
-M ♥

To bloggere i ett rom! 19.06.2010, kl. 19:37

Hei kjære dere!
Nå ligger jeg og Sara rett ut i sengen, vi har nettopp handlet inn for kvelden. Jeg skal overnatte hos hun inatt.
I kvreld skal vi nedi vik og sjekke om det er noe liv, om vi kommer oss ned og opp. Noe jeg håper på.
Jess da.
Jeg har faktisk ikke noe å blogge om!

Idag har jeg vert sammen med Sara siden klokken var to eller noe, så dro vi til vik å gjikk litt i butikker før vi dro på sunt&nam og spiste mat. Veldig koselig dag.
Orker ikke og si det noe mer detaliert!
Snakkes!
-M ♥

Sara, Ivar og meg!

God morgen! 19.06.2010, kl. 12:54

Hei & god morgen!
Nå er det en go stund siden jeg våknet, egentlig. Men jeg gjekk opp og ryddet kjøkkene og hoppet meg en tur i dusjen.
Å nå ligger jeg rett ut i sengen med dynen oppå meg, og dataen oppå der igjen!
Dagens planer vet jeg faktisk ikke hva er enda, jeg skal kansje, kansje finne på noe med Sara.
Men nå skal jeg finne meg noen klær.
såå snakkes!
-M ♥

Katy Perry-Waking up in VegasQ! Hva syntes du om sangen?
Q! Hva skal du gjøre idag?

Jeg har tilbringet kvelden min med en annen blogger! 19.06.2010, kl. 00:19

Nemlig ... Natalie

Det var med hun jeg lagde de ¨tegningene¨ i innlegget under. Jeg har flere bilder av andre jeg lagde, men jeg gidder ikke og legge de ut nå.
Men anyway!
For ca en halvtime siden kom jeg hjem fra Natalie og da var det og finne seg ostepopp og brus. Derretter fant jeg filmen jeg ville se. Etter en god og nøyen tur i filmhyllen vår, fant jeg endelig filmen jeg vil se. The Proposal! Jeg blir aldri lei av den filmen.
Men nå er det filmtid før jeg slokner helt her"
Snakkes!
-M ♥

Jeg kan jo legge ut litt bilder som jeg tok  når jeg var med Natalie.Se hva jeg har laget! 19.06.2010, kl. 00:00

God kveld!
Se hva jeg har laget, eller.. skrevet og tatt bilde av da! Egentlig er det ikke noe big deal men, jeg ble fornøyd!Hva syntes du? :)

-M ♥

OUTFIT 180610 18.06.2010, kl. 19:36


Tights Gina Tricot Topp Cubus Kort cardigan CubusMen nå skal jeg bølge håret. Jeg legger ut bilder av resultatet etterpå!
Snakkes!

-M ♥Har dere hørt VOE sin sang? 18.06.2010, kl. 18:38

VOE- don't talk to me


Hva syntes du om sangen?

-M ♥

SISTE DAG SOM 9ENDE KLASSING! 17.06.2010, kl. 22:28

Hello!
Nå blogger jeg en av de siste innleggene som 9ende klassing, noe som er en hærlig følelse. Neste år er vi 10ende klassinger, eldst på skolen og er på en måte et rollebilde for de som skal begynde i 8ende.
Imorgen blir det en kort skoledag på meg, jeg skal nemlig reise i 10tiden, og de andre er ferdig på skolen klokken 12. Så jeg er det egentlig i bare 2 timer, eneste grunne til det er at klassen vår skal få et brev med rektoren om hvilken kontaktlærer vi skal få osvosv...

Idag fikk jeg karakterboken min, og det som sto inni var egentlig ganske så overraskede, jeg som trodde jeg hadde gått ned flere karakterer i alle fag, men så har det seg sånn at jeg gjekk opp i nesten alle! Er kjempe fornøyd med det.
Jeg kunne selfølgelig ha klart det bedre, menmen..
RLE: 4 Norsk hovudmål: 4- Norsk munnlig: 4 Matematikk: 2+ Samfunnsfag: 3+ Kunst og handverk: 5- Naturfag: 4 Engelsk skriftlig og munnlig: 4 Musikk: 3 Mat og helse: 5 Gym: 4
Snakkes!
-M ♥

SKOLEBLOGGING 17.06.2010, kl. 08:44

Hei dere!
Nå sitter jeg på datarommet med resten av tyskgruppen, vi leverte lesebøkene vår idag så da ble det avslapping på data. Idag blir sikkert hele skoledagen chill. Jeg har med alle skolebøkene, fordi jeg skal levere de inn!
Skal bli hærlig og bli ferdig med 9ende klasse.
Men nå må jeg stikke!
Snakkes.
-M ♥A happy morning! 17.06.2010, kl. 07:00

God morgen!
Nå har jeg faktisk nettopp våknet og er så og si ganske så trøtt. Jeg kjenner det i kroppen at jeg var på fjelltur i går, og jeg er syyykt sliten, men heldigvis er det ferie i morgen, SOMMERFERIE ♥

Nå skal jeg stå opp, kle på meg, sminke meg og spise frukost så er det vel ikke mange minuttene før bussen kommer etter det.
Så dere får ha en fin skoledag!
Snakkes!
-M ♥
Gjesteinnlegg maliee! 17.06.2010, kl. 00:15

Nå har jeg laga nytt design til malinsøta igjen! :D Håper dere liker det nye designet.. Bloggen min er forresten ikke oppe og går for tiden. Men dere kan godt ta turen innom og kommentere om dere vil!

Idag har vi faktisk grillet med 1h og 2h, altså 1 og 2 klasse hest. Det var kjempekos. var på en stor strand så meg og to andre venninner gikk rundt stranda. Så kom vi til en liten elv (med drittent vann, og litt gjørme i) som gikk ned på stranda på en måte og der skulle meg og en venninne hoppe over, først hoppa jeg og kom meg over, og jeg klarte meg fint. Etterpå kom venninna mi, og ikke klarte det likebra, og alt vannet splashet utover og oppover hele hun. Jeg lo som bare det, også etterpå pelma hun en molddott på meg, så alle trodde jeg også ikke klarte det.. for en dust :p Nå natter jeg.
- Amalie

Designet er under oppusing! 16.06.2010, kl. 23:51

Hei dere!
Nå holder Amalie, en kjempe søt jente (♥) og fikse designet mitt på bloggen! Og jeg er allerede super fornøyd. Hun er kjempe flink både med header, design og hele pakken. Jeg gleder meg sykt til resultatet!
Nå er det ikke lange tiden før jeg skal rette meg mot loppekassa, imorgen er det den siste vanlige skoledagen jeg har i 9ende. Siden på fredag er det sikkert bare avsluttning og chill.
Men nå skal jeg begynde og snu døynet, siden det er sommertid så..
Men nå stikker jeg snart før innlegget blir alt for usaklig!
Tusen takk for det du gjør Amalie, du er superduper søt!

-M ♥


Q! Hva syntes du om bloggdesignet hittil?

some summerphotos! 16.06.2010, kl. 15:43

I går var jeg hos Martine&Elis og vi tok noen bilder. Nå kommer det snart sommerdesign på bloggen!

-M ♥

Hjemme fra fjelltur! 16.06.2010, kl. 12:47

Hallo folkens! Som dere vet så har jeg vert på fjelltur med nesten hele 9ende trinn. Og jeg kom nettopp hjem og det verker i føttene mine, helt sykt! Det var litt tungt å gå oppover å vondt å gå i de bratte bakkene nedover. menmen.. jeg kom meg hjem til slutt. Jeg angrer ikke på at jeg dro, det føles så godt nå. Spesielt og være ferdig med det. Men jeg tok egentlig ikke noen bilder. Var mer opptatt med og komme meg oppåver og holde varmen. Men nå skal jeg dusje og lage meg noe godt og spise så blir det tv og avslapping til jeg skal på siste trafikale grunnkurset.
Snakkes!
-M ♥
Mountain trip! 16.06.2010, kl. 08:09

God morgen dere! Idag fikk jeg sove en time lenger, wee.. nemlig fordi jeg skal på fjelltur. Jeg og resten av 9ende skal møte på Ulset klokken 9, så nå har jeg en time på meg for å få meg orndet og klar. Jeg skal ha med meg kamera og se om ikke det kan bli noen bilder.
Men nå må jeg skynte meg!
Snakkes!
-M ♥
Bloggfri dag! 16.06.2010, kl. 00:35

Hallo! Som dere sikkert har merken, dere som har vert inne på bloggen. Så har jeg kun blogget et innlegg idag. Det var det god morgen innlegget. Men samma det..
Grunnen til at jeg hadde denne så kalte bloggfri dagen var fordi jeg har vert opptatt i hele dag, å når jeg kom hjem i 7-tiden var jeg egentli bare sliten til og blogge så jeg så på litt scooterer og bare slappet av.

Men jeg kan jo fortelle om idag da:
På skolen idag så var det idrettsdag, noe som jeg egentlig tok ganske chill, selv om jeg gjorde det meste. Etter skolen så ble jeg med Martine og Elisa hjem fra skolen og var der frem til litt før klokken fem da dro vi på trafikalt grunnkurs.
Når jeg var med Elisa og Martine så tok vi mange bilder, spiste middag, satt litt på data og hoppet litt trampoline. Var egentlig en ganske gøyal dag.
Men nå er det snart natta, så jeg stikker og legger meg om ikke så absolutt lenge. Skal bare snakke litt mer med kjæresten & bestevenninda!
-M ♥


Dette bildet ble tatt idag.

Og forresten, Sommerdesignet som skal komme på bloggen, kommer ikke om så lenge!

God morgen, dere! 15.06.2010, kl. 07:12

Hallo! Nå har jeg nettopp fått på meg klær og skal til og sminke meg. Idag våknet jeg til sol, noe som fikk dagen min allerede mye bedre. Jeg våknet litt før syv, tørr i munnen og ekstremt trøtt..
Idag er det aktivitetsdag på skolen, eller idrettsdag. Noe som jeg aldri ser fram til. Det kan vere gøy noen ganger men, når du ikke har kondis eller noe som helst.. så trekkerd det litt ned.
Men nå må jeg gå å få på meg sminke, ordne håre og spise!
Snakkes!
-M ♥

Sorry, biogg klikker.. så det blir ingen bilder

Turn the lights off! 14.06.2010, kl. 20:48Hva syntes du om sangen?

-M♥

Jeg sier faktisk snart, natta! 14.06.2010, kl. 20:42

Hellu dere, Jeg beklager dårlig blogging idag, men jeg har vert egentlig litt opptatt. Jeg har vert på noen timer med trafikalt grunnkurs åsså har jeg vert hos venner en liten stund åsså ble jeg hengende me kjæresten.
Noe mer blogging idag kan jeg umuli forstå kommer til og skje, for jeg skal nemlig legge meg klokken 9, jepp.. du hørte rett.. Jeg skal legge meg klokken 9. Jeg er sykt trøtt og har bare lyst og legge meg ned og sove i 100 år.

Old picture, but anyway...

Imorgen har vi idretts dag på skolen, og jeg skal ha med speilrefleksen, så det kommer vell bilder.
Jeg kommer sterkere tilbake i morgen med bloggingen min tror jeg.. Men jeg skal på trafikalt da og. men vi får se.
Nå skal jeg fjerne sminke, flytte inn i pysjamasen der jeg skal bo for natten, pusse tennene før jeg skal finne loppekassa.
Natta!

-M ♥


OUTFIT 140610 14.06.2010, kl. 14:49


Tights Gina Tricot Kvit singelett Cubus Genser bik bok

-M ♥

Hva syntes du om dagens outfit?

Jeg ville bare si, god natt! 13.06.2010, kl. 21:21God natt, søte lesere ♥ Vi snakkes i morgen!

Dere har blitt flinke og komentere, det gir meg mer blogglyst, fortsett sånn!

Prøver og ha en rolig kveld men.. 13.06.2010, kl. 19:58

... Det ser ikke ut som det er mulig!
Lillebror har nemlig besøk av en vennine, og de leker seg med biler og koser seg, men de snakker ekstremt høyt å det er litt irriterende. Spesielt når du vil ha en rolig kveld fordi du er veldig sliten, akkuratt som meg.
Men jeg får vell bare leve med det, for de kommer ikke til og slutte og leke seg med det første!
Men samma det..

Nå har jeg pusset tennene, kommet meg i min XXL-natt t-skjorte og en tights og skal snart hoppe i loppekassa og se en film, det blir nemlig ikke noe lang kveld på meg!
Så nå blir det film til klokken blir 9-halv 10 så skal jeg lukke øynene!
Snakkes!
-M ♥

Et spørsmål til dere! 13.06.2010, kl. 19:27-M ♥

Har dere kjent følelsen dere får av å glede andre? 13.06.2010, kl. 16:01

Hallo! Nå begynder det og bli en liten stund siden jeg kom hjem fra ¨Odim¨. Det var sånn familiedag. Grilling, leking og riding. Ganske koselig egentlig.
Jeg og forloveden til mamma gjekk med hester sånn unger kunne ri. Vi gjekk i litt over en time og på slutten var jeg ganske så lei, men jeg holdt ut fordi jeg viste hvor mye barna satte pris på det. Jeg fikk virkelig den følelsen av å glede andre!

Når vi var ferdig og sala av hestane og hadde hatt dei inn i hestevogna igjen dro vi til gamle butikken på Hjørungavåg og satte dei fri i eit gjere som er på oppsiden, hestene ble sykt glad. Mye grønt gras!
Nå skal jeg i dusjen!
Snakkes!

-M

Q! Hvordan har din dag vert?

Dette er livet! 13.06.2010, kl. 09:19

Hey!
Jeg har funnet en skikkelig sommer sang. Jeg får sånn sterk sommerfølelse hver gang jeg hører den!

Dette er livet- Ess I ErmetHva syntes du om sangen?

-M ♥

Ville bare ønske dere en god natt! 13.06.2010, kl. 00:45
nå skal jeg finne senga! så nattinatt cupcakes!! sov godt:-)

Fame! I wanna live forever! 12.06.2010, kl. 20:59

Hello! Nå sitter jeg innepakket i daffedress og dyne og er 100% klar for og se film. I stad når jeg og mamma skulle ut og leie film, så endte det med at mamma kjøpte fame til meg siden jeg ikke fant noen annen film jeg ville se.
Då kjøpte vi godterier så dro vi hjem!
Men nå skal jeg se film!
Snakkes!
-M ♥
Nå skal jeg ver postdame! 12.06.2010, kl. 13:56

Hey!
Nå har jeg fått på meg klær, sminket meg og fått i meg noe mat.
Som dere fleste sikkert hvet så konfirmerte jeg meg i mai, og nå skal jeg ut å gi takkekort til de som ga meg en liten gave på dagen min.
Jeg deler ikke alle ut nå, men det er en begyndelse .
så vi snakkes!
-M ♥
Følge bloggen min på blogglovin? 12.06.2010, kl. 11:51

Hei godt folk!
Nå er det like før jeg skal sove igjen, jeg er nemlig stup trøtt.
Men først så tenkte jeg at jeg kan minner dere om knappen (->) som er under bildet mitt.
Om du trykker der så følger du meg på blogglovin. Jeg blir veldig glad om du gjør det!
Men snakkes!
-M ♥

bloglovin
Du kan og trykke på denne knappen!

God morgen dere! 12.06.2010, kl. 10:22

God morgen alle sammen!
Nå er det ikke lenge siden jeg våknet, så jeg skal snart flytte fra silkebukse og singelett til daffedress!
Om ikke så lenge så skal jeg opp å lage meg en hærlig frukost og finne meg en film på tv og bare slappe av.

Idag er planene ikke gjort klar, det eneste jeg vet så langt er at jeg skal gå med litt takkekort siden konfirmasjonen! Wiihuu..
Men nå rumler magen min!
Snakkes!
-M ♥
Det regner og regner..

Statestikken stiger! 12.06.2010, kl. 05:14

Hey!
Som dere ser i overskriften, så stiger statestikken! Jeg vet ikke om det er så mye, men jeg ser den stiger. Og det er bra!Noe som forsterker blogglysten! Jeg ser at det er en del folk innom bloggen hver dag, men som jeg sa i et annet innlegg så er det kun noen få prosent av dere som er innom, som faktisk komenterer. Jeg er kjempe glad for de komentarene jeg får. Men jeg kunne ha fått flere. Men det gror seg vell til.
Men nå stikker jeg!
-M ♥

Jeg får ikke sove! 12.06.2010, kl. 05:08

Hey!
Nå har jeg våknet, eller det er vell kansje noen minutter siden nå, men.. jeg brå-våknet og fikk ikke til og sove mer.
Noe som egentlig er ganske irriterende når du tenker på hva klokken er. Den er nemlig 05:07! -.-
Hvordan på himmel og jord skal jeg klare og sove igjen ?
Men nå skal jeg prøve og sove igjen!
-M ♥

Og, jeg tenkte kanskje jeg kunne legge ut bilder av smykkene jeg fekk i min konfirmasjon?
Hva sier dere til det?

Good night sweethearst 11.06.2010, kl. 23:47


Nå har jeg hoppet i pysjen, har pusset tennene og er øyeblikket vekk fra og legge meg! Men jeg tenkte jeg kunne slenge inn et natta innlegg til dere.
Men det er en ting, jeg syntes dere kan bli flinkere og komentere. Det øker virkelig blogglysten. For det er bare noen få prosent av dere som er innom som faktisk komenterer.
Men nå legger jeg meg!
Snakkes!
-M ♥

Dagens innkjøp! 11.06.2010, kl. 19:03

Hallo!
Idag har jeg vert i Ulsteinvik med mamma, og vi handla litt. Var ikke så veldig mye, menmen..

CULT sko fra skoringen

Mascara fra Cubus

Bikini fra Cubus

og sist men ikke minst

SPEILREFLEKS KAMERA ♥

Hva syntes du om innkjøpene?
-M ♥


Time of our lives! 11.06.2010, kl. 18:02

Jeg har fått miley cyrus-time of our lives på hjernen. Hører den hele tiden!
Den er så sykt fin! Dere må bare høre den:Hva syntes du?
-M ♥

Burde jeg? burde jeg ikke? 11.06.2010, kl. 12:23

Hey!
Nå satt jeg meg akkuratt nedi stolen og såg baksiden på en avis. Der så jeg et speilrefleks kamera til 4000. Men jeg har allerede et kamera, et sony som jeg kjøpte 10.mai i år! Jeg angrer på at jeg kjøpte et lite ett i steden for speilrefleks.

http://lindahelen.com/wp-content/uploads/2008/11/125canon01.jpg
Dette er det jeg har veldig lyst på!

Hva syntes dere?

-M ♥

I kveld blir det Sex and the City! 10.06.2010, kl. 22:58

Hey folkens!
Nå begyndet det og bli en stund siden jeg kom hjem fra Hareid. Nå har jeg endelig fått av med de tettsittende klærne og fått på meg noe som er motsatt av tettsittende, nemlig daffedressen min.
Vi dro ut på Hareid hall8 tiden, kjøpte milkshake og bare slappet av egentlig. Vi tok sol og! Det var syykt hærlig! Lenge siden jeg tok sol sist. Så jeg var lik blek!

Imorgen har jeg fri fra skolen, siden jeg er ¨syk¨ , eller.. hele 9ende klassetrinnet er på fjelltur. Noe som jeg ikke orket. Så jeg bestemte meg heller for og vere hjemme.
Ikveld blir det sex and the city film, et stort glass med isbiter og potetegull og avslapping i min røde teletubbiedrakt, nemlig  min hærlige daffedress ♥

Men nå er det filmtid!
Snakkes!

-MGOOD NIGHT SWEETHEARTS 09.06.2010, kl. 23:59


Nå tar jeg natten, etter en avslappende dag. Jeg øvde så vidt i sta å¨prøven som jeg skal ha i morgen. Men så kom jeg på og huske at vi får femte timen i morgen til og øve og. såå.. jeg prøver og ta det som det kommer, Men nå er det natta!
-M♥

Jeg som skulle egentlig øve! 09.06.2010, kl. 21:09

Heey! Nå sitter jeg helt parkert i sofaen på kjellerstuen og ser på Hannah Montana. For ikke så lenge siden så kom jeg ut av dusjen fordi jeg var ute på ridetur med noen venner. Så ble det dusjen. Jeg som skulle egentlig øve, det ble ikke mye av nei. Men jeg skal øve på internett. Der kan jeg faktisk lære noe.
Jeg har ikke lest en side, helt forferdleig, men nå avslutter jeg innlegget før det blir ALT for usaklig!
-M♥

Den nydelige hesten min!

Jeg liker virkelig ikke Naturfag! 09.06.2010, kl. 15:11

Heyy! Nå sitter jeg på det varme rommet mitt etter og ha spist eggerøre. Namm..
Imorgen har jeg nemlig natur og miljø prøve, noe som jeg virkelig hater. Og siden det er bare noen få skoledager igjen før karakterene skal settest, så er jeg redd for at denne prøven kommer til og drage ned karakteren min i naturfag. buhu..


Som dere sikkert ser så er det innen Elektrisk energi vi har prøve i. Vi har jo nesten ikke gått igjennom stoffet og jeg føler meg egentli veldig lost når det gjelder denne prøven, så nå får jeg bare begynde.
Snakkes!
-M♥

Jeg har blitt kjøkken hjelp! 09.06.2010, kl. 14:24

Helloo! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen. Idag har det egentlig vert ganske rolig dag. Jeg kom hjem til en ren-full oppvask maskin og ej oppvask benk med glass, talerkner og sånt på. Og jeg vet hvor glad mamma blir hver gang jeg rydder!
Så mamma, hver gang jeg rydder kjøkkenet. Er det for deg ♥


Oppvask maskinen ♥

og den rotete benken!


Men nå skal jeg rydde ferdig og begynde på noe mat.
Snakkes
-M ♥Denne følelsen er kjempe hærlig! 08.06.2010, kl. 21:10


Stay - Gawin DeGraw!?Nå sitter jeg og skal til og begynde med engelsk lekse. Eller. jeg prøver. Jeg vet liksom ikke om jeg klarer og begynde. Dere skjønner, jeg sitter og gleder meg som fy til sommerferien som er om 10 dager!!! (:-D) Helt syykt hvor fort tiden har gått. Jeg gleder meg til og bare nyte og slappe av i sommerferien. Men i den siste tiden på jeg jobbe godt med lekser og alt med skole og gjøre.

Så nå skal jeg begynde med engelsken!
Snakkes!

-M♥Dikt fra kjæresten! 07.06.2010, kl. 22:14

For ca 10 minutter siden sendte kjæresten min et dikt til meg på msn! Jeg syntes det var så søtt, så jeg bare blogger det ut :)

Elsker deg over alt å alle,
Savner deg hver gang vi er vekk frå hverandre.
Tenker alltid på deg,
når du e vekk fra meg.
For i mitt hjerte er du nummmer en,
Min kjære du er så pen.
Du er verdens vakreste,
jeg syns du er verdens nydeligaste.
Det handler ikke så mye om hordan du er på utsiden,
Det som teller mest finnes på innsiden.
jeg stoler fullt og helt på deg,
jeg håper du gjør det samme med meg.
for jeg vil alltid elske deg min kjære,
Malin baade løken det er en ære å ha deg som kjæreste.
jeg kunne ikke ha vert lykkeligere enn nå,
for ingen andre vil meg kunne få.
jeg tilhører deg nå.
men på toppen av tå så får jeg heldigvis se deg snart igjen,
Heihå!


Jeg ble så glad når jeg såg det ♥

Ny kontaktlærer igjen, her er historien om hvorfor! 07.06.2010, kl. 21:59

Jeg leste nettopp ett innlegg på atti.blogg.no om hvordan det har vert for henne etter hun begynte på ungdomsskolen. Jeg tenkte jeg kunne fortelle dere min side av denne saken.

Før jeg begynte på ungdomsskolen høsten 2008 gledde jeg meg veldig, men var samtidig veldig spent på læreren vår og sånnt. Jeg visste at jeg skulle begynne i en klasse med kjempe kjekke elever, og jeg kjente de fleste fra før av. 

Læreren vi hadde i 8.klasse var jeg igrunnen ganske fornøgd med. Jeg lærte mye av henne, og hun fant ofte på kjekke ting med klassen. Vi var på isen og gikk på skøyter, hadde utetimer iblant og hadde litt varierte timer.  Hun var rett og slett en ganske kjekk lærer, synest jeg da. Men det var noen i klassen som ikke likte henne så godt, og det fårstår jeg. Det va på grunn av at hun hadde en del forskjellsbehandling med noen elever, brøt taushetsplikten sin og sånnt. Kanskje det var flere grunner også? Men uansett, på slutten av skoleåret fikk vi vite at vi ikke skulle ha denne læreren i 9.klasse. Noen ble glad, noen ble mindre glade... De fleste tror at hun sluttet på grunn av at noen av elevene misslikte henne, men jeg velger å tro at det var for at hun fikk ett tilbud om en bedre jobb med bedre lønn som hun ikke kunne takke nei til.

Når vi startet i 9.klasse var nok veldig mange spente på nok en ny lærer. I starten synest jeg at hun var helt ok. Hun hadde veldig mange nye og kanskje litt gammeldagse læringsmetoder. Greit nok. På det første kontaktmøtet med henne fikk vi beskjed om å fortelle henne andre læringsmetoder hun kunne bruke, viss det kunne hjelpe oss. Da ga jeg henne noen få tips, og håpte hun kunne høre på det. Visst nok var det andre elever som hadde gjort det samme. Jeg håpte selfølgelig at hun kunne gjøre noe med det jeg sa, og det lovet hun meg igrunnen.

Tiden gikk, men ingen endringer følte jeg. Viss vi tok opp noen viktige ting i klassen så virket det som om hun hørte på oss, og sa liksom at "dette skal vi endre på" osv. Men ingenting skjedde... Det føltes rett og slett ut som om hun ikke ville høre på oss, eller at hun ikke tok oss seriøst på noen som helst måte... Etter hvert som tiden gikk ble alt verre og verre. Læreren begynte å behandle oss og snakke til oss som om vi var 1.klassinger. I tilegg så kom hun med veldig mange frekke, spydige og sårende kommentarer til mange i klassen. Noen tok det til seg, noen brydde ikke seg.  En annen ting er at jeg synest ikke at hun var noe flink å lære fra seg ting, og jeg er nok ikke den eneste som mener det. Jeg har gått ned i karakter i flere fag, for jeg har ikke greidd å henge med. Hun pratet seg stadig vekk, noe som ofte gjorde at hun brukte hele timen på å stå og prate. (Du kan jo bare tenke deg at du har en lærer en hel dag som bare står og prater . Elever blir nokså lei av dette etter bare 15- 20 minutt...) Med andre ord - vi fikk ikke gjort noe skriftlig arbeid på skolen, og måtte gjøre ALT hjemme... Dette gjorde at jeg var veldig sliten etter hver skoledag, og spesielt når helgen kom! På slutten ble jeg bare mer og mer skolelei og orket knapt nok å tenke på lekser engang.

Jeg fortalte selfølgelig desse tingene til læreren min på det andre kontaktmøtet jeg var på, men tror du det hjalp noe? Nei. Mange foreldre fikk høre mye rart fra ungene sine, og lurte sikkert på om de snakket sant, eller bare fant på noe. Så foreldrer begynte å ringe rundt til hverandre og finne ut av dette. Til slutt bestemte foreldrene seg for å ha ett møte. På det møte vart det bestemt at foreldrekontaktene skulle snakke med rektor og læreren vår. Etter det møtet roet det seg helt. Men det vart ikke mye bedre for meg i alle fall. Etter noen dager sendte læreren våres ett brev hjem til alle foreldre der det sto at hun beklaget veldig viss hun hadde vert frekk med elever og sånt, men det var kanskje litt sent å si?

Helt på slutten av året var mange rett og slett drit lei av læreren våres. Det er litt vansklig å forklare konkret hvorfor, men jeg har prøvd så godt jeg kan. Noen elever snakket med rektor, og fortalte situasjonen de var i, men rektor trodde de fant på alt! Selv om rektor visste at til og med foreldre hadde vert innblandet i dette. En dag lagde en elev i klassen ett ark der de som følte de ikke lærte noe av læreren vår og sånnt kunne skrive navnet sitt en plass, og de som likte henne godt kunne skrive det en annen plass (noe som kanskje ikke var så veldig lurt). Dette drog læreren vår inn og gav til rektor og lagde litt av ett styr av det! Rektor tok inn en og en elev og snakket med de i over en time. Jeg var en av de. Det hun prøvde å få oss til å tro var at alt vi sa var løgn og sånt, selv om jeg visste med meg selv at det ikke var noe jeg fann på bare for å plage en lærer. For å si det sånn er det ikke mange lærere jeg ikke liker. Flere elever hadde sagt til foreldrene sine at viss det skulle bli like gale neste år, ville de bytte skole. Det vi ikke helt visste var at foreldrene hørte på de og tok dette helt seriøst. Noen av foreldrene ringte til oppvekstsjefen, og nå på slutten hadde visst oppvekstsjefen møte med rektor. Først da tror jeg at rektor tok det litt seriøst.

I dag på skolen kom rektor inn og fortalte oss at læreren våres ikke orket å ha oss neste år på grunn av alt styret og sånn. Noen ble skuffet på grunn av det, andre ble veldig glad. Så neste år får vi ny lærer igjen!  Håper vi får en skikkelig lærer som alle liker! For i år har det rett og slett vert veldig gale...  

Håper dere forstår at folk ikke har gjort dette for det er gøy å få lærere til å slutte, men for at det faktisk er nødvendig! Dette har ikke bare vert vansklig for læreren våres skal jeg si deg, men for elevene også!  Dette var min side av saken, og dere for tro hva dere vil ! ;)  Gleder meg til å begynne med blanke ark neste år!

-M ♥

OUTFIT 70610 07.06.2010, kl. 21:55

Hey! Jeg tenkte jeg kunne slenge ut et outfit bilde! Noe som er på tide at jeg begynder med.
 

om dere ikke ser hva som står der så er det

Bukse; Vet ikke  Hvit singelett; Vero Moda Svart topp; Gina Tricot  Jakke; BikBok

-M ♥

- Hva syntes du om dagens outfit?
- Burde jeg ha flere outfit?

Min nydelige kattepus! 07.06.2010, kl. 20:40

Akkuratt nå har jeg ikke noe og blogge om, vertfall ikke nå. Det kommer seg vell utover kvelden får jeg håpe.
Så jeg tenkte at jeg kunne legge ut noen bilder av min nydelige Elvis♥  Jepp, katten min heter det.


B to the eautiful ♥

-M♥

Musikken jeg hører på om dagen! 06.06.2010, kl. 21:28

Kobojsarna-Unbelievable


Kelly Rowland-Commander


Timbaland feat. Katy Perry-If we ever meet again


Kat DeLuna feat. Akon-Push Push


Lena-Satellite


Det var meste parten av det jeg hører på om dagen!
Snakkes!
-M ♥

Jenta med ansiktet inni klesskapet og rompa rett opp! 04.06.2010, kl. 15:25

Heey!
Nå sitter jeg godt parkert i sengen til bestevenninen min! Jeg sitter og ser på at hun sliter med og finne klær til i morgen! Vi skal nemlig på Ulsteindagene ♥ Gler meg

Mens jeg er helt parkert i sengen, står Malin med ansikte inni klesskapet og rompa rett opp. Jeg tror jeg styker med snart, det er så morsomt! Tror jeg dauer!

Men nå må jeg stikke!
Snakkes!
Malin Baade Løken

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Malin og er 20 år. Studerer Markedsføringsledelse ved BI Bergen. Her kan du lese om min hverdag og alt annet som interessere meg. Jeg kan kontaktes på mail; malinbaade@live.no

Blogg.no reklame

Norske blogger Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign