hits

Malin Baade Løken

www.maliinbaade.blogg.no

outfit 310511 31.05.2011, kl. 07:28
Genser// Bik Bok
Singlett// Cubus
Bukse// Cubus

Nå er det skole, snakkes!


Trening, godt for kroppen 30.05.2011, kl. 22:16

De siste timene har jeg tilbringt på aktiv senteret. I dag var det zumbatoning som stod på planen, utrolig artig! Zumba skal bli min faste treningsplan fremover mot sommeren, utrolig gøy! Jeg skal trene Zumba hver mandag og torsdag, tror dette kan bli utrolig gøy! 

Nå har jeg knasket ferdig knekkebrødene, dusjet og hoppet i pysjen. Om ikke så alt for lenge skal jeg legge meg under dynen og knipe sammen øynene! I kveld tror jeg at jeg kommer til og sove ekstremt godt. Sover alltid godt etter en god treningsøkt. 

i morra skal jeg pugge inn alt jeg trenger og vite til prøveeksamen som jeg skal fremføre på Onsdag¨så da blir desverre bloggen siste prioritert, men jeg skal få prøve og slengt inn outfit, challenge og noen andre innlegg!

Snakkes!
 Tumblr_lm0t6kz4zd1qg7h98o1_500_large
@ weheartit.com

outfit 300511 30.05.2011, kl. 14:33
Skjerf// Cubus
Genser// Only 
Singlett// Cubus
Bukse// Cubus
Sko// Converse 
Trening på en søndag, aldri feil 29.05.2011, kl. 20:47

For en stund siden kom jeg hjem fra aktiv senteret. Kvelden ble brukt til trening, noe som var ganske hærlig. Tok med meg kamera, så dere får litt bilder!

I morra blir det mer trening, da skal Malin og jeg prøve ut Bodypump før første gang så skal vi på zumba! Gleder meg!Snakkes!

bloggfri helg 29.05.2011, kl. 11:10

Denne helgen har jeg virkelig lagt bloggen på hylla. Har vert på fest og bare slappet av, så har ikke hatt noe og blogge om, men når uken kommer blir det bedre! Skal legge ut outfiter og bli bedre på denne challengen jeg har! 

Nå skal jeg gjøre to dager på challengen og bare slappe av, kanskje jeg tar meg en joggetur senere idag! Denne treningen med meg går ikke så bra! Skal bli flinkere med det og nå når uken kommer!

Vi bloggest snart!

Bilde fra Fredag ♥ Gina, meg og Christine!

endelig helg 27.05.2011, kl. 15:14

I skrivende tidspunkt sitter jeg med fleecegenser, tøffler og en tut på hodet ergo nydusjet. Jeg startet helgen med en god, varm dusj før jeg nå skal sette i gang med og rydde rom før jeg drar til Christine! Gleder meg kjempe mye til ikveld, skal kose meg utrolig mye med vennene mine før vi drar til Ulsteinvik! 

Nå må jeg rydde, vi bloggest i kveld eller imorgen!
Snakkes! 

Idrettsdag 27.05.2011, kl. 07:21

God morgen lesere!

Selv om jeg gjerne kunne ha tenkt meg og ligge under dynen og sove enda så er jeg nesten klar for idrettsdag! Joggebukse og en god jakke har jeg på meg. Joggeskoene står klar. 

I dag er det endelig helg igjen, denne uken har gått sakte i forskjell til alle andre. Håper virkelig ikke ukene begynder å gå sakte nå på slutten! Planene i dag er som sagt idrettsdag før jeg skal hjem og fikse diverse ting før jeg drar ut til Christinevennen og fikser meg for kveldens partyplaner!

Men nå må jeg springe!
Snakkes!

 

outfit 260511 26.05.2011, kl. 07:29
jakke// Vet ikke 
Skjerf// Cubus
T-skjorte// H&M
Bukse// Cubus

Enda en dag kjører jeg sminkefri! I dag etter skolen skal Christine og jeg ned på Hareid og ta sol. Så da er jeg ikke hjemme før litt over fire. Så i kveld en gang kommer day 08 av challengen, dag 07 kommer ikke, finner ikke på noe problem jeg har..

Men nå skal jeg pusse tennene!
Snakkes! sirius konsert - bilder 25.05.2011, kl. 21:53

Nå har jeg kommet hjem fra konserten med Sirius! Var utrolig kjekt! Tok selfølgelig litt bilder, så jeg orker ikke å skrive mer!bloggest imorgen!


outfit 250511 - sirius konsert 25.05.2011, kl. 16:46
Jakke// Kappahl
Singlett// Cubus
Tights// Cubus

Om ikke så alt for lenge drar vi til Ulsteinvik på konsert med Sirius. Martine, Malin og jeg er ikke konfirmanter, men siden to av oss er med i rådet fikk vi invitasjon om og være med og da fikk vi ta med en venn! Så jeg valgte Malin! Nå skal jeg bare rydde inn igjen alle klær som har kommet ut av skapet, så pakke veska! Har selfølgelig med kamera!

Snakkes!
Hjemmedag 25.05.2011, kl. 13:03

I de to siste timene har jeg sprunget rundt i en storjakke, bokser og tøffler. Har nemlig brukt første del av dagen på å vaske badet, som jeg nemnte i forge innlegg. Nå ligger jeg flatt ut i sengen og må vell gjøre litt mer på denne prøveeksamenen. Eller så legger jeg meg og sover litt til!

Planene i dag er bare og slappe av, i kveld skal Malin, Martine, jeg og årets konfirmanter ut i Ulsteinvik på Sirius konsert, gleder meg! Skal selfølgelig ha med kamera! Outfit og slikt kommer før jeg drar!

Snakkes! 

en sunn og god frokost 25.05.2011, kl. 11:19

I dag har jeg fri! Det vil si at i dag hadde jeg tid til og lage meg en skikkelig god frokost! Jeg lagde kokt kylling med brokkoli! Det var faktisk utrolig godt!
fremgangsmåten finner dere herNå skal jeg bare spise opp så begyner jeg og vaske badet, kun for deg mamma!♥

Outfit 249511 - skoleoutfit 24.05.2011, kl. 14:19
Genser// Vero Moda
Singlett// Vero Moda
Tights// Cubus 
slapp bloggdag 23.05.2011, kl. 21:42

Bloggingen har ikke vert på det beste idag! Det har vell med at jeg ikke har hatt noe spesielt og blogge om, og outfiten så helt forferdelig ut! Jeg våknet 15 minutter før pussen kom, så måtte kjappe meg og finne klær før jeg måtte spise og pusse tennene. 

Nå har jeg hoppet i pysjamasen, tennene er pusset og sekken er halvpakket! Jeg fikk ikke sove før klokken var 1 i gårnatt så i dag blir det nok litt tidligere kveld! Jeg skjønner ikke hvorfor jeg aldri klarer og legge meg tidlig på søndager... humhum

Nå har jeg vert blank en god stund nå, så før jeg begyner og skrive mer usaklig så slutter jeg av her! 
Vi bloggest i morgen. søtiser!

 493354_793128608_untitled_h201741_l_large
@ weheartit.com | Denne er til dere lesere! Alle de fine komentarene dere putter i komentarboksen, de gjør dagen bedre, hver eneste komentar. 

Stop trying to be skinny, and start trying to be healthy. 23.05.2011, kl. 17:14

Menst malin er i dusjen vil jeg benytte annledningen til å stikke innom her en tur. Dere husker meg sikkert, er ikke lenge siden sist .. marlen, også kjendt som den feite katten, og skriveren bak denne bloggen.

I skrivende tidspunkt har jeg ikke noen formening om hva jeg skal skrive til dere, kanskje temainnlegg? kanskje hva Malin betyr for meg, eller kanskje bare oppdatere om dagen min? Nei, dagen er ikke mye å oppdatere om, har stortsett gått til skole, mat og syting. Har nemmelig begynt å bli syk, helt utrolig, fantastisk vondt å spise mat og alt jeg må svelge til, halsbetendelse kanskje? Anyhow

Det er så alt for mange jenter der ute som tror at utveien for å bli tynnere og finere er å slutte å spise. Jeg er HELT sikker på at alle fra 14, kanskje 15 år vet om noen som gjør, har gjort eller vurderer å gjøre det. Etter selverfarte meninger kan jeg trygt oppfordre alle til mer trening og sunnere mat. Miljøet rundt deg kan også ha innspill på dette.. Venner, familie og kjæreste. For meg og veldig mange andre var det en trøst å begrense inntaket av mat, men det eneste som skjer er at du angrer.

Hver dag bombest vi av bilder fra super fine modeller .. Er det verdt det? Er det ikke finere å ser på bilder av mennesker som har litt hud på kroppen, istedet for personer som har en ryggrad du kan telle knokklene på? Det har de heldigvis fiksa på, og nå til sommeren er det snakk om at det skal komme fler fyldige modeller, fint? Hvor mange av de bilende tror dere er uredigerte? Nå for tiden går ALT ann .. Dere vet den nye pirates of the carabbean ? Hun dama med hovudrolle var jo gravid under innspillingen, så på slostscenene er det søstra sin kropp, knyttet til hennes hode .. sykt?


Alt jeg vil frem til er at sulting er ingen utvei for noe. Du taper styrke, motivasjon, glede og myemyemye mer. Så til alle ungdommer som tenker mye på vekten, sulter seg, ikke er fornøyd med seg selv ;

Videoblogg - spørsmålsrunden 22.05.2011, kl. 09:43

Her er svarere på spørsmålsrunden jeg hadde for en stund siden. Jeg filmet med webkamera så dere må skru OPP lyden eller bruke øreplugger.

SISTE SJANGS 21.05.2011, kl. 19:02

FØLG MED KJÆRE BLOGGLESERE!

I kveld blir spørsmålsrunden svart på!! Begynder og svare rundt klokken 9! Så dere har frem til da og spørre meg om flere spørsmål! DERE KLIKKER HER FOR Å STILLE MEG FLERE SPØRSMÅL eller i dette komentarfeltet! svarene kommer på video!

outfit 210511 21.05.2011, kl. 13:24
Jakke// Bik Bok
Singlett// Cubus
Bukse// Cubus


i know you are watching over me 20.05.2011, kl. 22:09

 

jeg savner deg utrolig mye, verdens beste bestefar! ♥ i love yououtfit 200511 - skoleoutfit 20.05.2011, kl. 08:48

Enda en skole dag, men heldigvis er det fredag! Skoledagen idag blir avslappende, unntatt den 800 meteren vi skal ha i siste timen. Etter skolen idag skal jeg bare sove, sove og atter sove. Det er det eneste jeg skal gjøre idag! SOVE! Er så sliten etter uken, så nå skal jeg ta igjen all søvnen!

Men nå skal jeg jobbe med prøveeksamen!
Snakkes!
jakke// Cubus
Bukse// Kappahl


aiai, pirates of carribean 19.05.2011, kl. 20:44

Klokken er halv ni og jeg ligger allerede godt og trykt under dynen. I kveld skal jeg se eneren og kanskje toeren av Pirates of the Carribean og treeren i morgen kveld. Endelig er det helg igjen i morgen, ukene går så ufattelig fort og nå som skriftlig eksamen er ferdig går sikkert ukene enda fortere så poff så sitter vi her alle mann med sommerferie! Gleder meg ♥

Nå er det filmtid, bloggest imorgen!

mitt klesskap 19.05.2011, kl. 18:59

Den siste timen har jeg brukt på å få alt ut av klesskapet, slenge det på sengen for og så legge det fint inn igjen. Skal si det var på tide! Nå i det sista har jeg bare slengt, bokstavligtalt slengt klærne inn i skapet når jeg får de ferdig vasket og fint sammenbrettet. Og nå er det bare rommet som skal støvsuges så skal jeg fikse på fotene. Skrubb, ny neglelakk osv..Hva har dere brukt kvelden på?

outfit 180511 - kinoantrekk 18.05.2011, kl. 21:47

Hei dere!

For en stund siden kom jeg hjem fra årets råeste film. Pirates of the Carribean 4 ♥ Desidert en av de beste filmene jeg har sett! Om ikke så alt for lenge skal jeg laste ned alle filmene så skal jeg ha Pirates of the Carribean maraton. Det skal bli kos!

Nå er det og kaste seg i pysjen før jeg setter meg ned og leser siste biten på eksamenstoffet før jeg skal sitte på rompa i mange timer imorgen. Heldigvis får jeg en god stund lenger sovetid, vi skal ikke møte før hall 9 imorgen og siden min gode mormor skal levere noe fisk her imorgen klokken 8 så sitter jeg på ut til Hareid!

her er kveldens antrekkSkjorte// Cubus
Tights// Cubus
Skinnjakke// Vero Modaoutfit 180511 - skoleoutfit 18.05.2011, kl. 08:54

Det eneste jeg rakk av blogging i dagtidlig var og knipsebildene så måtte jeg trykke minnekortet inn i datamaskinen og løpe til bussen. Nå sitter jeg på skolebenken og er klar for en dag med engelskforebuing. Gler meg til eksamen er ferdig!

Det blir to outfitinnlegg i dag også, et for skoleantrekket og et for kinoantrekket som kommer senere. Tror nok neppe jeg går i daffisen på kino! Her er dagens skoleoutfit:
Bukse og genser// University
Singlett// Cubus


og vi kjører sminkefri idag og!

Ha en fin skoledag allesammen!


Da er 17.mai over for denne gang 17.05.2011, kl. 23:42

Årets 17.mai er over og jeg er øyeblikkelig klar for og legge meg under dyna og lukke øynene. Dagen i dag har gått til og slappe av. Vi var på kinaresturangen og spiste middag før vi dro opp til tante og var der en stund. Når vi kom hjem fra de så hoppet jeg ut av bunaden og tok meg en powernap, så det har ikke blitt noe mye eksamensforebuing på denne pia. Heldigvis får vi hele skoledagen imorgen! Inn i mellom all forebuing imorgen skal jentene og jeg på kino, vi skal se Pirates of Caribbean 4! Gleder meg utrolig mye til og se den!

Nå skal jeg pakke sekken!
Snakkes!

Tumblr_llcoonnjlt1qj7weno1_500_large
@ weheartit.com

Fra bunad til pysj 17.05.2011, kl. 16:01

Været har ikke blitt noe bedre, bare noen småperioder det ikke regner. Så jeg valgte og hoppe ut av bunaden og heller komme meg i pysjen, sette meg under dynen og begynde og forberede meg på engelsk eksamen som jeg har på Torsdag. Nå skal jeg bare rydde opp alt klesrotet som ligger på gulvet så ser vi hva som skjer!

Snakkes!

outfit 170511 17.05.2011, kl. 11:12

HÅPER ALLE MINE LESERE FÅR EN HÆRLIG 17.MAI ♥

Jeg våknet til sol idag, men så kom regnet. Nå er jeg superklar for å feire årets 17.mai, så om ikke så alt for lenge skal jeg hive på meg kepen og finne meg en paraply og gå opp på skolen!

Snakkes!
summørsbunad ♥ norges fineste bunad

 

 

outfit 160511 - kveldsoutfit 16.05.2011, kl. 16:32

Nå er det like før jeg trekker på meg skoene, kaster på meg jakken og setter meg ut i bilen. Før jeg drar til vik og sjekker ut festlighetene drar jeg til Malin. Så vi bloggest ikke før i morgen!

HA EN HÆRLIG 16.MAI BLOGGLESERE! ♥


outfit 160511 - skoleoutfit 16.05.2011, kl. 07:31
Jakke// BikBok
Singlett// Cubus
Bukse// Cubus

Siden det er 16.mai og festdag så valgte jeg og gå slask og sminkefri på skolen. Siden jeg skal til Ulsteinvik senere for og sjekke ut kveldens festligheter så sparer jeg heller ''fin''klærne og sminken til da.

Nå sitter jeg på senge kanten og synger til musikken, mens jeg venter på at bussen skal trippe forbi. Nå skal jeg bare pakke ned dataen og finne frem busskort, jakke og sko så stikker jeg!

Ha en fin mandag ♥

sleeping beauty 16.05.2011, kl. 00:22Nå legger jeg meg, slik jeg er kvikk og klar til en ny skole uke med eksamensforberedelser, 17.mai, kinodate med venninene og eksamen! Koslig uke!

Bloggest imorgen!


10 ting du kanskje ikke viste om meg? 15.05.2011, kl. 22:02

♥ Jeg legger meg alt for ofte med sminke på, kun fordi jeg ikke orker å stå de ekstra minuttene på badet før jeg legger meg.

♥ Jeg kan bruke alt fra 2 minutt til 3 timer på hva jeg skal ha på meg på en vanlig skoledag. Det samme gjelder når jeg skal ut med venner.

♥ Når det kommer til rommet mitt, så rydder jeg hver dag! Og skjønner aldri hvor rotet kommer i fra! Og jeg er veldig glad i og omumbelere.

♥ Jeg har et ganske nært og godt forhod til mammaen min, jeg kan si alt til henne og hun hjelper meg med det jeg trenger hjelp til. Tusen takk mamma, jeg er glad i deg ;*

♥ Gutter er noe jeg blir veldig fort glad i. Noen av de nærmeste vennene mine er gutter, og gutter er noe jeg alltid kommer til å være glad i!

♥ Jeg elsker rykter, da får jeg alltid vite noe om meg selv som jeg ikke viste.

♥ Det første jeg gjør når jeg våkner på morgenen før jeg ser meg i speilet, er og skru på musikken og synge til. Det gir meg en god start på dagen.

♥ Første valget mitt på vgs er salg og service, men i fremtiden vil jeg veldig gjerne jobbe med mennesker.

♥ I de siste to ukene har jeg gått uten sminke på skolen, kun for jeg vil sove en halvtime lenger.

♥ Jeg får bedre selvtillit av og bruke sminke.

Outfit 150511 15.05.2011, kl. 14:35

Jakke// Kappahl
Singlett// Gina Tricot
Tights// Gina tricot

Skriftlig eksamen 13.05.2011, kl. 11:46

Klokken ni idag tidlig fikk vi, klasse 10A beskjeden om at vi har kommet opp i engelsk i skriftlig eksamen. Denne eksamenen finner sted neste torsdag, gleder meg bare til den er over. I dag klokken et begynner forebuingen! Nå er det prøveeksamen jeg holder på å forberede. Her skjer alle eksamener på en gang! Heldigvis er det ingen flere innleveringer eller prøver! Happy life!

Vi bloggest senere, når jeg har tatt helg!

finally, fridag again 13.05.2011, kl. 07:25

Da er endelig fredagen her igjen! I dag får 10ende klasse vite hva vi kommer opp i på skriftlig eksamen! Håper virkelig jeg kommer opp i norsk eller engelsk, vist jeg kommer opp i matte så stryker jeg med! haha

Nå skal jeg gå å kopiere ut geografi innleveringen, så har ikke jeg mer innleveringer eller prøver og nesten ikke lekse igjen! Endelig er jeg snart ferdig med ungdomsskolen!

Ha en fin fredag da!♥

Trening here i come 12.05.2011, kl. 19:06

Etter et par uker uten trening er jeg nå tilbake på treningsfronten, vertfall nesten. Begynner skikkelig neste uke. Jeg er fortsatt ikke ferdig med innleveringen, har tre spørsmål igjen.. men nå er det trening som står for tur! Gleder meg virkelig til å trene igjen!

Nå skal jeg rocke på fitnessringen så er det zumba-time!
Snakkes!  


Torsdag og snart helg 12.05.2011, kl. 07:34

God mrogen dere!

Tenkte jeg kunne bare oppdatere dere før jeg drar på skolen. Dagen i dag er fullbooket, først skole, ned på NAV, hjem og gjøre ferdig geografi innleveringen så trening! Har ikke trent på noen uker nå, men nå har Malin og jeg laget en plan som vi skal følge hver uke frem til sommeren, det er sommerkroppen vi skal ha. Bare si i fra om dere vil at jeg skal legge ut planen.

Men nå må jeg pusse tennene!
Snakkes!

Thursday_large

skole,skole atter skole 11.05.2011, kl. 22:07

Nå sitter jeg her igjen med geografi boken forann meg! Skal si jeg er grådig lei av å lese og skrive om olje og gassressurser. Gleder meg bare til jeg er ferdig med dette! I morgen skal jeg ha min siste naturfag prøve på ungdomsskolen, så jeg burde egentlig øve på den slik jeg kan få en god karakter!

Nå er det snart helg igjen, noe jeg ser frem til. Men før helgen kan komme skal klassen min ha 800 meter i gym. Håper jeg kan klare å få et bra resultat der og! Trenger kun gode resultater fremover. På innleveringer, prøveeksamen, eksamen, 800 meter og coopertest! Ja, tiende er noe stress. Men om 25 skoledager er jo det sommerferie, og det skal bli hærli.

Statestikken har forresten fykt til værs idag og blogglysten er tilbake! Hærlig! Men nå må jeg tilbake til skolearbeidet.
Snakkes!

621658-8-1304603501976_large
@ weheartit.com

Because of you (gjesteinnlegg) 11.05.2011, kl. 17:13

Hei leserene til malin! Bloggeren bak marlen1996.blogg.no her :) Link selv, eller klikk her.Selv om fristelsen for å oppdatere mine egne blogglesere er litt liten, tar jeg turen innom malin sin blogg for å oppdatere dere. Godt med en forandring i blandt, selv om jeg regner med at vi har deler av de samme leserene. Anyhow, mange av dere husker meg sikkert som den feite katten .. Ikke det? Jeg har nemmelig blogga under det gjestenamnet før.

I dag, midt i første time dro jeg hjem fordi jeg ikke var i form, her ligger jeg .. ser ikke ut, spist en drue ellerno og synest synd på meg selv. Har også blitt plukka ut til å springe stafett for klassa i morra, så der var jo ennå en grunn til å synest synd på seg selv .. men får ta en dag om gangen, og ikke ta morgendagens sorger på forsudd.. For alt jeg veit kan jeg ligge hjemme å være syk i morra også, da blir jeg jo heldig.

Vet ikke hvor i verden jeg hadde vært om jeg ikke hadde hatt venner som malin. Av all motgang med medgang i livet er det vennene mine som gir meg 80% av medgangen. Sånne venner som malin. Forteller meg og gir meg tips om veier å gå i ivet, hva som er bra og hva man bør holde seg unna .. Tatt rett fra selverfarte ting. Er kanskje ikke så flink til å fortelle vennene mine hva de betyr for meg, dessverre .. Kan jo nytte kjangsen her da, med å si at jeg er glad i deg, malin.mvh, marlen (marlen1996.blogg.no)

Outfit 110511 11.05.2011, kl. 15:00


Hei!

Etter en kort skole dag med mye rle jobbing er jeg hjemme. Nå ligger jeg i sengen og om ikke så alt for lenge skal jeg gjøre ferdig resten av geografispørsmålene, fikk ikke gjort noe på skolen idag.

Her er dagens outfit

Skinnjakke// Vero Moda Skjerf// Bik Bok Jakke// Kappahl Singelett// Cubus Tights// Cubus

Nå er det back to work før det er one tree hill.

rle i prøveeksamen 11.05.2011, kl. 10:12

Hei dere!

Nå sitter jeg på skolen og holder på å forberede meg til prøveeksamen som skal fremførest om tre uker. Først kom jeg opp i tysk, men siden det hadde blitt gjort en feil så kom jeg opp i rle i steden for. Noe jeg er utrolig glad for. Så nå har jeg tre uker og forberede en powerpoint presentasjon som skal vare i ca ti minutter.

Nå må jeg fortsette, har fortsatt en del på geografi innleveringen som jeg må gjøre ferdig. Tror kanskje jeg gjør litt av det på skolen!
Snakkes!

 

Russebesøk, en stk klissvåt Malin 10.05.2011, kl. 18:25

Da sitter jeg foran skolebøkene atter en gang. Nå er det innlevering i geografi med 100 spørsmål jeg holder på med. Dette skal være ferdig fredag og jeg er ikke halveis ferdig en gang og vi har holdt på med dette siden forge mandag, snakk om og utsette ting..way to go, Malin!

I dag på skolen kom en haug med russebilder og da kom det selføgelig en haug med russer og, men fylte vanngevær og flasker me vann. En av russene var jo en kompis, så da sier jo det seg selv at han sprang etter meg og sprutet vann til jeg var klissvåt, men det var ikke slutten på russen sin morro.. Elisa og jeg ble fanget i et tau mens russene kastet mel, krem, vann og såpevann på oss. Og etter det kom det mer vann! Var en litt morsom time, unntatt stanken jeg fikk på meg! Kombinasjonen av ting var ikke så god. Så da var det rett hjem og dusje!

Nå må jeg tilbake til skolearbeidet!
Har dere hatt besøk av russen i dag?

Dagens antrekk # 9.mai.11 09.05.2011, kl. 15:16


Skinnjakke// Vero Moda Genser// Cubus Singelett// Cubus Bukse// Cubus

Nå er jeg hjemme etter enda en skole dag. Solen har ver midt på himmeen i hele dag, helt hærlig. Tenk at det bare er 27 skoledager igjen til sommerferien! Men før sommerfeiren kan komme må jeg gjennom eksamener..

Nå sitter jeg i god stolen og venter på one tree hill. Dagen i dag blir brukt til avslapping og lekser. Har en del av det og innlevering denne uken.

Så snakkes!

God morgen, sunshines 09.05.2011, kl. 07:17

Bloggingen har ikke vert noe god de siste gangene. Har ikke hatt så stort og blogge om, så da dret jeg i og blogge i steden for disse hei-hade innleggene.

Nå sitter jeg på sengekanten igjen og har nettopp fått på meg klær, neste stopp er på badet så kjøkkenet. I dag har jeg på følelsen at det kommer til å være en lang og kjedelig skoledag. Etter skolen skal jeg se om jeg får laget et lite ''mattips''. Det er første gang jeg lager den retten, jeg fikk ideen fra Julia Nyland.

Nå må jeg springe om jeg skal rekke alt!
Snakkes!

 

Jeg har kjøpt meg scooter 06.05.2011, kl. 19:21

For to dager siden fant jeg den på finn.no, i går dro vi til Ørsta for og se på den og i dag kjøpt jeg den. Jeg snakker selfølgelig om min nye, fine scooter som står parkert rett utenfor. Merket er Peugeot Speedfight 2 og er en 2003 modell. er utrolig fornøyd, har allerede kjørt meg noen runder rundt om her.


♥


mamma måtte selfølgelig prøve!


Gliset mitt ♥


Wild horses 05.05.2011, kl. 20:41

Dere kan fortsatt sende inn forslag til Må Gjøre Video


Må gjøre video 04.05.2011, kl. 21:05

Siden bloggingen har vert helt rævva i det siste så har jeg og min aller bestevenn, Malin bestemt oss for og ha en må gjøre video! Nå er det opp til dere og gi oss forslag! Gi oss en utfordring og noe spennendes. Dette skal være flaut og morsomt, hihi! Vi gleder oss til og se hva dere sender inn!

Videoen blir spilt inn så snart vi får mange forslag!

Dårlig blogging! 03.05.2011, kl. 23:01

Den siste uken har bloggingen min vert helt dønn dritt. Jeg har hatt lekser, fremføringer og i morgen har jeg mattetentamen så tiden har nok godt til det. Men i fremtiden kommer det litt ting på bloggen. Svarene på spørsmålsrunden, må gjøre video og en spørsmålsrunde til og Malin og meg. Så når tentamen er over imorgen så blir det bedre blogging. Men jeg må prioritere skole foran blogg. 

Nå sitter jeg i sengen og er snart klar til og putte meg under dynen, ukens episode med frusterte furer er sett og matten har blitt sett over. Nå kan jeg ikke gjør mer enn og håpe på at det er enkle oppgaver! Kan prøve på bedre bloggdag imorgen!

Snakkes!


 

Dagens antrekk # 2.mai.11 02.05.2011, kl. 15:10


Jakke// Guteavdelingen, cubus Tights Gina Tricot


Ny uke, nye muligheter 02.05.2011, kl. 07:32

Ha en fin skoledag!¢¾

mitt fineste plagg 01.05.2011, kl. 08:46

Mens sikkert over halvparten av mine venner ligger og sover med en grusom fyllesyke så var jeg oppe klokken kvart på 8 i dag. Jeg skal nemlig i konfirmasjon til mitt kjære søskenbarn som bor i Volda, så om jeg skal rekke kirken klokken 10 så måtte jeg opp tidlig.

Nå har jeg nettopp fått på meg mitt fineste plagg, nemlig bunaden min. Jeg elsker bunad, føler meg fin i den. Jeg har sunnmørsbunad om noen kommer til og lure!

Nå skal jeg bare fikse litt på håret så setter jeg kursen mot Volda!
Snakkes!

Malin Baade Løken

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Malin og er 20 år. Studerer Markedsføringsledelse ved BI Bergen. Her kan du lese om min hverdag og alt annet som interessere meg. Jeg kan kontaktes på mail; malinbaade@live.no

Blogg.no reklame

Norske blogger Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign