hits

Malin Baade Løken

www.maliinbaade.blogg.no

Cause it´s my birthday!! 11.04.2014, kl. 10:00

For en hærlig dag det er! Ikke nok med at jeg har bursdag og blir 19 år, men det er fredag OG påskeferie! Håper alle får en fin fredag og en fin påskeferie!!♥One day to go 10.04.2014, kl. 15:24

Skoledagen er over og ferien er bare en dag unna, og den kunne ikke passet meg mer. Nå er jeg så sliten og lei av skole, så ferien blir utnyttet til det maksimale! Idag var det den siste temadagen for russen, badtaste, så det var gøøy! Nå har jeg endelig kommet hjem og hoppet i joggisen. Nå skal jeg fikse resten av russebuksen før jeg ikke skal gjøre noe som helst resten av dagen. DET er deilig det. 

Nå har jeg laget meg til et glass med vaniljesaus og bær, som jeg skal kose meg med! Nammm..

Håper dere fortsatt får en fin torsdag! 

Tirsdagskos 08.04.2014, kl. 13:12

Jeg elsker tirsdager, og idag er ingen unntak. Idag hadde vi fire timer på skolen før vi var ferdige for dagen, etterfulgt av Nachos med noen klassevenniner på kaffibaren. Jeg tok og turen innom Pernilles Clinique og fikset brynene mine, og jeg ble utrolig fornøyd med resultatet. Nå er jeg hjemme igjen og hopper i skappelgenseren min, og som dere kan se på bildene under, så har jeg kjøpt meg masse godis og er nå klar for å jobbe med en innlevering jeg har i norsk før jeg starter å øve på historieprøve. Håper dere får en fin Tirsdag!

TBT: Konfirmasjonen min 08.04.2014, kl. 00:35
Jeg kikket gjennom bildene på dataen min, og kom over bildene fra konfirmasjonen min som var i 2009. Så tenkte jeg kunne legge ut noen få av de mange bildene som ble tatt på dagen min. Husker jeg gledet meg veldig til denne dagen. 

 

Malin Baade Løken

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Malin og er 20 år. Studerer Markedsføringsledelse ved BI Bergen. Her kan du lese om min hverdag og alt annet som interessere meg. Jeg kan kontaktes på mail; malinbaade@live.no

Blogg.no reklame

Norske blogger Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign