hits

Malin Baade Løken

www.maliinbaade.blogg.no

På stranden, bildedryss 29.04.2011, kl. 22:22

Med helt fryst kropp og kalde tær er jeg hjemme fra en kjempe koselig kveld på stranden med venner. Og jeg badet selfølgelig, Malin og! Selv om det ble kaldt etterpå! Nå skal jeg sikfte på meg noe tørt tøy så skal jeg finne meg et glass me cola og en film!

Her er litt bilder!


Solen ♥


Kristoffer kompis, er russ!


Hærlig vær!


Jeg bader!


Badeløvene ♥


♥


Her er Malin på veeg uti vannet!


Finito!


♥Hva har dere gjort ikveld?

next stop ; grilling 29.04.2011, kl. 17:46

Helgen er her og solen er oppe, hvorfor ikke tilbringe kvelden på stranden med en hau venner? Det har jeg tenkt og gjøre. Nå skal jeg bare kaste på meg en slaskebukse, få kameraet og bikinien i baggen så fyker jeg avgårde til stranden. I dag tar jeg og Malin årets første bad, mest sannsynlig.


Håper dere får en fin fredags kveld!
Snakkes!


Dagens antrekk # 28.april.11 28.04.2011, kl. 16:26

Hei!

Om ikke så alt for lenge skal jeg pakke ned kamera og badeklær og flytte rompa mi til Hareid. I dag blir det kanskje bading med en hærlig gjeng. Men først tenkte jeg at jeg skal legge ut outfiten, føler den er ganske sommerlig, har på sånne flippflopp sko og!


jakke//Kappal Singelett//Cubus Bukse//Cubus Solbriller//Polen

Nå skal jeg bare gjøre ferdig forfatter prosjekte mitt, så drar jeg!
Ha en fin dag videre ♥


no more ettervekst 26.04.2011, kl. 23:00

Heihei!

Etter en lang dag har jeg endelig kommet meg godt under dynene og er snart klar til og trykke hodet ned mot puten. I dag har egentlig dagen gått ganske fort. Seks kjappe timer på skolen så dro Susanne og jeg hjem til henne og farget etterveksten min. Var så utrolig deilig og få orden på håret mitt igjen. Etter det dro vi bare til noen kompiser.

I morgen har jeg engelsktentamen, ungdomsskolen sin siste engelsktentamen. Føles godt og si det! Er så lei av skole, skoleabreid og alt som har med skole og gjøre. Gleder meg bare til sommerferien. Grilling, bading og lange kvelder på stranden med venner. ♥

Men nå er det nattinatt!
Back to school 26.04.2011, kl. 07:17

Hei!

I dag er det tilbake på skolebenken igjen, og selv om jeg ikk er noe spesielt trøtt så hadde jeg ikke hatt noe i mot mer ferie. Denne uken er stressende.. tentamen, mye lekser og fremføring. Gleder meg virkelig til jeg er ferdig med ungdomsskolen. 

Nå skal jeg spise før bussen kommer!
Snakkes

 1559761_large
@ weheartit.com

det frister stort med morgentrening 25.04.2011, kl. 10:59


Hei dere!

De siste dagene har ikke det vert så god oppdatering, har verken hatt kamera eller noe og blogge om. Så da bare dret jeg i og blogge, orker ikke sånne dårlige hei-hade innlegg. I'm back on track now.

I går pakket jeg kofferten og dro hjem til mamma. Var hærlig og være hjemme til egen seng. I går kveld sykklet jeg til Hareid og var sammen med Malin og noen andre venner. Var koseligt og se henne igjen!

Nå skal jeg stå opp, og kanskje ta meg en tur på aktiv senteret! Det frister stort med morgentrening.
Snakkes!


hei ettervekst ♥

Solen er her og livet er hærlig 23.04.2011, kl. 11:40

Solen er oppe i dag også og det er shortsvær, livet er hærlig ♥
Nå stikker jeg til stryn!

Tumblr_lk1rzw5c5c1qdwvspo1_500_large

Tumblr_ljziupyxvc1qaoueko1_500_large
@ weheartit.com

HA EN STRÅLENDES FIN DAG VIDERE!

MINNER OM SPØRSMÅLSRUNDEN, HER 

langfredag, avslappingsdagen? 22.04.2011, kl. 19:02

Hei blogglesere?

Her i huset ligger nesten alle mann rett ut på sofaen med dataen på fanget eller playstationkontrollen i hånden. Denne fredagen har vert lang, er vell kanskje derfor det heter langfredag? Dagen i dag har stortsett blitt brukt på og slappe av ute i solen. Det var så hærlig og våkne av solstrålene som skinte inn vinduet til bestemor i dagtidlig. Sommeren er på veg ♥

Ha fortsatt en fin langfredag, nå skal jeg se crossroads ♥Hva kan du gjøre når du kjeder deg? 22.04.2011, kl. 13:15

Trene Er det sol og fint vær, dra på deg joggeskoene og kast deg på sykkelen eller jogg deg en lang tur. Eller om det regner, dra på treningssenteret eller tren hjemme. Ingenting er bedre en og trene. Og det beste er følelsen du får når du er ferdig. Da du såvidt klarer og stå på beina.

Se en film Kanskje du nettopp har vert ute med venner eller nettopp har treng og er nydusjet, sett deg ned med en god salat eller et fruktfat. Sett på favorittfilmen din eller kanskje en film du aldri har sett før.

Ver snill me deg selv Ta en lang dusj med ansiktsmaske, hårkur og skrubb. Kanskje du vil fikse neglene og? kroppen trenger pleie den og, så sett av en time eller to på badet bare for og føle deg bedre.

♥ Sov Da går tiden fortere og kroppen trenger mye søvn.

♥ Finn på noe med venner Ikke steng deg inne på romme ditt forann data eller tvskjermen, kom deg ut og finn på noe med venner.


Off.. jeg har bare gamle bilder! Når jeg kommer hjem ska jeg ta mange nye som jeg kan blogge ut.


bestemors lille jente 21.04.2011, kl. 21:54

God kveld blogglesere!

Om noen minutter legger jeg på jogger'n ut døra og bort til kjære bestemor. I natt skal jeg overnatte der borte og ikke i campingvognen. Blir koslig, elsker og overnatte ute med bestemor. Alltid oppvarmet seng når jeg skal legge meg og hun lager alltid frokost. Føler meg skikkelig som bestemors lille jente.

Har forresten nytt design, hva syntes dere?HUSK SPØRSMÅLSRUNDEN, DERE FINNER DEN HER

Kontakt 21.04.2011, kl. 19:20

Alt av spørsmål, sponsing, tegninger eller ønsker som skal komme på bloggen kan kontaktest på malin_jojo@live.no

- Malin BaadeOm meg 21.04.2011, kl. 19:10

Sitter nå i sofakroken og skal til å skrive om meg selv. Jeg har ikke tidenes mest spennende liv, men jeg kan no begynde en plass.

På Nordfjordeid sykehus 11.april 1995, klokken 04:58 ble en ny skapning fødd. Denne skapningen fikk navnet Malin Baade Løken. Jeg har nå fylt 16 år og bor med mamma på en liten plass som heter Hareid. På fritiden bruker jeg og være med venner og trene, bruker litt tid på lekser og passe lillebror og, menmen.

Her på bloggen skriver jeg om hverdagen min. Legger ut outfitbilder, innkjøp og avogtil anbefalinger av blogger eller produkt. Bloggen har en facebookside som dere kan like, dere finner den HER.

Håper dere liker bloggen min!Noen dårlige bloggdager 21.04.2011, kl. 16:48

Siden det er påskeferie og jeg ikke drog med meg speilrefleksen til olden så blir det noen dårlige bloggdager. Men setter pris på alle komentarer og alle besøkende som stikker innom. Håper dere kan klikke HER og sende inn noen spørsmål, må nok ha litt flere om det skal bli svart på videoblogg.

Nå skal jeg sette meg ned med en bok, anne franks dagbok, kan komme med bokanmeldese når jeg er ferdig og lese den.
en loner med frokostbordet 21.04.2011, kl. 12:51

MINNER DERE PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN, HER

Det og ligge og drage seg i sengen om morgenen til klokken nærmer seg 12, er digg. I dag våknet jeg rundt 12, gikk inn og ble møtt av tomt hus. Eneste som befant seg her var en sovende pappa på sofaen og en spillegal bror nede. På kjøkkenet sto det en tallerken og et glass på kjøkkenbordet, et tegn på at de andre ikke orket og vente til jeg stod opp med og spise frokost. loner med frokostbordet...

I dag skal jeg bare slappe av og nyte ferien, det er jo skjærtorsdag så skal vell ikke noe spesiellt. Har et forfatterprosjekt som jeg må komme med litt videre på. Så jeg kommer til og sitte en stund med det. Nå er michael jackson musikk komt på, nå starter jeg!

Snakkes!

et random vårbilde jeg tok en dag.

familiekos 20.04.2011, kl. 19:20

Minner dere om spørsmålsrunden, dere finner den HER

I dag har jeg ikke kommet med noen innlegg, har ikke hatt noe spesielt og blogge om. Vi har fått Trønder besøk, siden stemor er trønder så har søsteren og hennes familie kommet. Utrolig kosligt. 

Nå sitter jeg på datarommet med søsken og søskenbarn til søskene, når vi har fått opp tidenes største knute på ledninger skal vi spille buzz ♥ loveit

Bloggest sikkert senere i kveld når jeg er på egen data.
Snakkes og ha en fin kveld!

Tumblr_ljyh1hqzoj1qgjo83o1_500_large 
@weheartit.com 

Kjører en spørsmålsrunde 19.04.2011, kl. 18:07

Hey!

Det er tid for en ny spørsmålsrunde, håper det kommer inn mange spørsmål. Svarer på video, om det kommer inn nok spørsmål.

Dere kjenner til reglene, personlige spørsmål blir ikke svart på.

Kjør på med spørsmål!Dagens innkjøp 19.04.2011, kl. 17:17


Undertøy


Sminkefjerner og løsnegler, hater neglene mine for tiden.

Nå skal jeg ut og hoppe trampoline med søskene, snakkes!

Ingenting er bedre en dette 19.04.2011, kl. 12:09

Hei og god morgen!

Hva er bedre en og bli vekt av solstrålene som skinte inngjennom gardinene. Jeg sto opp med en dag, og to sekunder etter på sto jeg på altanen i pysjamas. Idag er det shortsvær og jeg skal prøve og være ute meste parten av dagen. Vi skal inn til Stryn og, jeg har noen needs jeg må kjøpe. Nå skal jeg få på meg noe lett sminke så drar jeg ut i sola.

Tumblr_ljozn5stfg1qbjd01o1_500_large
@ weheartit.com

Ha en strålendes dag, blogglesere ♥

all or nothing 18.04.2011, kl. 23:38

Hei!

Nå har jeg endelig kommet meg under en varm dyne, etter en god og varm dusj. Kvelden ble tilbrangt sammen med en kompis fra Stryn, Daniel. Utrolig kjekt og komme seg ut i steden for og sitte på rompa med dataskjermen forann ansiktet. Nå skal jeg se bring it on-all or nothing før jeg skal drage dynen helt opp til halsen, trykkr hodet ned mot puten og trykke sammen øynene. Er så sykt trøtt!

Så vi snakkes!
Tumblr_ljs418bast1qg61cgo1_500_large
@ wej

all i want, is summer 18.04.2011, kl. 17:57

Mens solen titter frem i ny og ne, drømmer jeg meg bort i solstrålene. Akkurat nå er det jeg ønsker meg sommer og sol. Det og drage opp persiennene og se solen inn gjennom vinduet, er noe jeg gleder meg til. Det og drage på seg shorts, en lett topp og solbriller, hærlig! Følelsen jeg får inni meg når jeg tenker på å jogge tidlig på morgenen, når morgensolen er oppe. Alt dette, gir meg en fantastisk sommerfølelse. Gleder meg bare mer og mer til sommeren ♥

76949917_large

Lange, koselige sommerkvelder på stranden med venner, grilling og bading, eller og ligge på altanen når solen skinner på sitt sterkeste og lese en bok med en kald og god smoothie ved siden av deg. Dette er noe av det jeg vil si ekte sommer. Alt jeg gleder meg til, men sommeren er desidert det som er nr 1! Jeg har hatt en alt for lang kald vinter, eneste jeg vil ha nå er sommer. Solen har allerede startet og komme, våren er her. Trampolinen er oppe, himmelen er blå og fuglene har begynt og kvittre så lite. Vårtegn, elsker de!

Hva skal til for å få en bra blogg? 18.04.2011, kl. 13:20

Design Designe er vikitig når det kommer til bloggen.  Et design med lyse farger er ofte de enkleste og fineste, ikke ha et design som ser ut som et kaos og består av 15 forskjellige neon farger. Tror ingen er spesielt interissert i og se på det. Har du et lyst design kommer bildene og teksten bedre frem, om du vil ha noe vilt noe så la det være på headeren.

Bloggnavnet Ikke kall bloggen din for malinbaadeløken1995xoxo.blogg.no, sånne lange bloggnavn er det ingen som kommer til og huske. Har du et kort og enkelt navn kommer flere til og huske det. I mitt tilfelle kalte jeg bloggen min for maliinbaade.blogg.no, jeg syntes dette ikke er alt for kort og ikke alt for langt.

Teksten Ikke skriv på dialekt og ikke skriv alle desse fjortiss forkortelsene omg, lol, lizzm, xoxo osv.. Dette er en BIG FAT NO. Skriver dere dette så burde dere ta dere i nakkeskinne 150 ganger før dere rører et tastatur igjen. Det er nesten ingen som er interissert i og lese alle desse forkortelsene og dialekter. Når jeg treffer på en blogg som skriver slikt så klikker jeg meg ut med en gang. Det svir i øynene.

♥ Innholdet Dette og er noe av det viktigeste på bloggen. Ikke ver dønn kjedlig, ikke skriv som det skulle ha vert en anonse for et eller annet virusprogram. Du skriver en blogg, få litt spenning inni teksten slik det blir gøy og lese. En tekst uten humor eller spenning blir kjedelig og lese etter 6-7 timer på skolebenken.

♥ Bilder Det er viktig og få med i et innlegg. Men ikke bruk google bilder eller mobil bilder med 0,2 megapixels. Skaff deg et skikkelig kamera som tar skikkelige bilder, så slipper dere googlebilder og webcamera bilder. Selv bruker jeg avogtil webbilder og bilder fra weheartit.com. Men jeg prøver mest og bruke mine egene bilder.

Inkluder leserene ikke blogg overfladisk og lat som du ikke har noen lesere. De som leser bloggen din fortjener og bli hørt, sett og lagt merke ti. Svar på komentarer eller svar på spørsmål i nye innlegg. Ha en konkurranse eller spørsmålsrunde i ny og ne, still spørsmål nederst i innleggene, ta deg tid til og lese alle komentarene og sist men ikke minst; vis at det er leserene dine er der og at det er de du skriver til.

 

God morgen! 18.04.2011, kl. 10:21

Hei!

Etter en utrolig god natt søvn er jeg våken og klar for en ny dag. Akkuratt nå sitter jeg rundt kjøkkenbrodet og skal snart lage meg frokost.

Planene i dag er litt uklare, vet vertfall at jeg skal passe lillesøster mens pappa og slikt er på jobb. Vi skal sikkert ut på sykkeltur, så det blir kosligt. Uten om det så vet jeg ikke.

Nå er det mat!
Snakkes!


Sminkefri og fin!


en rolig dag, vi trenger det og 17.04.2011, kl. 22:24

Hei!

Siden sist har jeg sovet på bussen, vert sammen med familie, kjørt bil for første gang og bare slappet av. Bare en rolig dag, noe jeg trenger en gang i blandt. Om ikke så alt for lenge skal jeg flytte meg til badet og ordne meg til kvelden. Sov utrolig lite i natt så jeg skal prøve og få lagt meg tidlig og få en lang og god natt søvn. Skal prøve og få en litt bedre bloggdag imorgen.

Snakkes!

 

Ut på reisefot 17.04.2011, kl. 13:29

Hei!

Det er søndag, påskeferie og hærlig følelse for jeg slipper og sitte på skolebenken på en hel uke. I dag setter jeg rompa mi på bussen og reiser til pappa. Skal bli godt og komme seg bort fra Hareid bitte litt. Nå skal jeg bare ligge og slappe av helt frem til vi skal reise! Så det blir ikke noe blogging før jeg kommer frem til pappa!

Ha en strålendes søndag!♥

Pretty,beautiful,you-4ac8dacbfabbcd3f09907cebee685532_h_large
@ weheartit.com

Blider fra i gårkveld 17.04.2011, kl. 10:39

I går kveld var det utrolig gøy. Mye latter og mye snakk. Når selskapet var ferdig va her potetegullsmuler overalt, men heldige meg så hjalp Runa meg med og rydde opp. Vist hin ikke hadde hjelpt hadde jeg stått der klokken 4.

Men jeg tenkte jeg kunne dele noen bilder me dere.


Kveldens antrekk # 16.04.11 16.04.2011, kl. 22:08

Hei!

Nå sitter jeg i sofaen, sammen med beste jentene mine. Hittil har vi spist taco, holdt på med jeg har aldri og bare snakket. Noe som vi sikkert kommer til å gjøre resten av kvelden.

Her er kveldens antrekk. Temaet var cowgirl!
Ha fortsatt en strålendes lørdag!
Ses på chatroulette.no!


sneakpeak 16.04.2011, kl. 14:54

God lørdag, blogglesere!

Idag startet dagen tidlig. Mamma kom og vekte meg 10 for vi skulle ut og handle til i kveld. I kveld skal jeg ha jentekveld/selskap, ble jo 16 forge mandag så det må feires. Nå venter jeg bare på Malin, så skal vi begynne og bake muffins og lage taco. Oss to på kjøkkenet, vet ikke om det går bra!

Her kommer en sneakpeak av kveldes antrekk

Hvilken tema tror du jeg har valgt for ikveld?

Kveldens antrekk # 15.04.11 15.04.2011, kl. 19:25

Hei!

Nå er det ikke så alt for lenge før jeg setter rompa mi på bussen til Ulsteinvik, så derretter til Fosnavågen. Planene ble forandret for ca en time siden. Så nå skal Malin og jeg til noen kompiser i Fosnavågen.

Her er kveldens
Jakke// Kappahl Singelett// Gina Tricot Shorts// Vero Moda


Ha en fin fredagskveld!♥


Blogglisten

tid for avslapping og påskekos 15.04.2011, kl. 16:56

Hei!

Da har ferien min startet. Etter skolen dro jeg ned på aktiv for å trene, vet ikke om det ble så mye trening, men heller snakking. Møtte en kompis der! Så vi trente bittelitt sammen, før jeg dro og tok sol. Nå skal jeg dusje og bare slappe av med film. I kveld skal jeg være vakt på ungdomskafeen, blir sikkert film og avslapping der. Noen venner skal komme og holde meg med selskap!

Så vi snakkes!
5417095404_96c84b520b_z_large

HÅPER ALLE MINE SØTE BLOGGLESERE FÅR EN HÆRLIG PÅSKE! ♥

Blogglisten

Last day befor vacation 15.04.2011, kl. 07:14

Hei!

Da er fredagen her, siste skole dagen før påske! Etter skolen idag skal jeg på aktiv og trene, og ta sol. Liker måten jeg starter ferien på!

Nå skal jeg hive på meg ned god genser før jeg trasker meg opp og spiser meg en frokost. Er så sykt trøtt, huff... Når alarmen ringte ville jeg bare kaste den i gulvet, legge dynen over hodet og sove til jeg er helt uthvilt. Men slik det da ikke ..

Vi snakkes når ferien har startet!

Things end. 14.04.2011, kl. 22:27

Tumblr_ljmdf7t03o1qfjv55o1_500_large
@ weheartit.com

Bloggfri dag 14.04.2011, kl. 19:36

Hei!

Ser på statestikken nå, utrolig mange har vert innom. Og jeg har nesten ikke blogget idag. Er så glad i dere! Grunnen til bloggfri dag egentlig bare at jeg er heelt utslitt og har ingenting og blogge om. Oufiten min idag ser helt på tryne ut, så jeg velger og spare dere for det. I kveld går tiden min til og øve på årets siste rle prøve. Denne skal jeg ha god karakter på! Så da er det vell bare og øve!

Så vi snakkes!Hva skal du gjøre idag?


våren er endelig her 14.04.2011, kl. 07:32

God morgen!

Frokosten er spist opp, klærne er på og sekken er pakket. Nå gjenstår det bare å trekke på seg vårskoene og dra avgårde til bussen. Endelig har det blitt mildere ute. Varmen er på vei, solen titter frem i ny og ne og veiene er tørre. Skikkelig vårfølelse. Om ikke så alt for lenge så er vell sommeren her også!

I morgen er det påskeferie, gud hvor hærli! På søndag eller mandag blir det og reise inn til pappa og være der hele uken! Feire bursdag, jogge mye og bare være sammen med familie ♥

Nå kommer bussen, må løpe!

Hjemmetrening - min plan 13.04.2011, kl. 19:15

Det var en leser som lurte på om jeg kunne legge ut treningsplanen jeg bruker hjemme, og det kan jeg selfølgelig! Jeg kan legge ut jogge-treningsplanen min og, i sammeslengen som jeg holder på.

Tynn/Stram mage:
Jeg tar 25x2 sit-ups, med 5 sek pause mellom hver 25.sit-up.

Mål: 100 sit-ups med 10 sek pause mellom hver 50.sit-up.

Vekk med sideflesk på mage:
Rockering. Jeg begynte med 5 minutter tre ganger i uken. Når du føler for det, øker du tiden og flere dager.

Tynnere lår:
Dette må jeg bli flinkere til. Gå lange turer 1 time, 3 ganger i uken. Gir tynnere lår og bygger ikke muskler.


Her er det ti ukers lange joggeprogrammet mitt, og nå er jeg i uke 3.

Uke 1: Løp i ett minutt, gå i to minutter. Gjør dette sju ganger.
Totalt 21 minutter med trening

Uke 2: Løp i ett minutt, gå i ett minutt. Gjør dette ti ganger.
Totalt 20 minutter med trening.

Uke 3: Løp i to minutter, gå i ett minutt. Gjør dette sju ganger.
Totalt 21 minutter med trening.

Uke 4: Løp i tre minutter, gå i ett minutt. Gjør dette fem ganger.
Totalt 20 minutter med trening.

Uke 5: Løp i fire minutter, gå i et minutt. Gjør dette fire ganger.
Totalt 20 minutter med trening.

Uke 6: Løp i seks minutter, gå i ett minutt. Gjør dette tre ganger.
Totalt 21 minutter med trening.

Uke 7: Løp i ni minutter, gå i ett minutt. Gjør dette to ganger.
Totalt 20 minutter med trening.

Uke 8: Løp i tolv minutter, gå i ett minutt, løp i sju minutter.
Totalt 20 minutter med trening.

Uke 9: Løp i femten minutter, gå i et minutt, løp i fire minutter.
Totalt 20 minutter med trening.

Uke 10: Nå er du klar! Løp i 20 minutter!

 

    

 

et ansikt uten fregner 13.04.2011, kl. 18:42

... er det samme som en himmel uten stjerner!

Jeg har egentlig ikke fregner, og de kommer ekstremt godt fem etter jeg har tatt solarium og da er de der noen dager. Og siden jeg tok sol både i dag og i går, så har jo de besøkt ansiktet mitt. Heldigvis vise de ikke så utrolig godt.Har du fregner?ungdomsskolens siste norsktentamen 13.04.2011, kl. 16:11

Hey dere!

Etter at jeg hadde fullført ungdomsskolen sin siste norsktentamen, ventet jeg en time på Malin før vi dro ned på aktiv senteret. Fysøren hvor hærlig det var og jogge idag! Så jo ut som en tomat i tryne når jeg var ferdig! Haha! Nå skal jeg kaste meg i dusjen, lage til noe havregryn så skal jeg sette meg ned me samfunsfagboka! Prøve imorgen, noe jeg ikke ser frem til! Forstår ikke kapitellet, så da må jeg forstå det!

Snakkes!

Ansikt mot mobbing 12.04.2011, kl. 23:14

 

Dere finner gruppen HER. Meld dere inn og vis at dere er imot mobbing.

God kveld fra sengekroken 12.04.2011, kl. 21:28

Mens det ligger puter, klær, ledninger, vesker og alt annet dill på gulvet mitt, har jeg plassert meg i sengen i trygghet mot og ikke tryne. Har nesten trynt tre ganger nå! Så kanskje jeg burde ta hintet og rydde det opp? uansett nå begynder snart fruene, da skal jeg sette meg ned med et fat med appelsiner, min nye elsklig! ♥

I morgen er det bokmålstentamen, saktekst.. ser så ikke frem til det! Men det blir den siste norsktentamenen jeg har på ungdomsskolen, JETT om det er hærlig da! Så skal jeg kanskje på aktiv senteret når jeg er ferdig, men har ikke bestemt meg enda.

Men nå må jeg rydde!
lyset på rommet mitt har tatt ferie, har kun en liten lampe på skrivebordet og dagslyset utenfra!


Dagens antrekk # 120411 12.04.2011, kl. 13:09
Baseball jakke Gina Tricot Singelett Cubus Tights Cubus

I dag hadde jeg min aller siste nynorsk tentamen på ungomsskulen. Føles hærlig. Nå er jeg hjemme, skal gjøre litt hjemmetrening før jeg skal sette meg ned og slappe av. I kveld skal jeg på aktiv og jogge igjen, så skal jeg grille meg lenge i solarium. Er ulovlig bleik!

Hva skal dere idag?
Skal jeg legge ut treningsplanen min?

Happines 11.04.2011, kl. 22:51

Happines is with us everyday ♥ Sometimes more visible than others

Tumblr_ljhl2yue0p1qf4ptlo1_500_large

Tumblr_ljhu8gjfer1qbxh85o1_500_large

Tumblr_lgd2s06xaz1qetmvao1_500_large

Tumblr_lisj6kq8yp1qdo3lco1_500_large

Jeg elsker bildene fra weheartit.com, der er alltid noe jeg kan bruke i innleggene mine om jeg ikke har bilder selv. 

Dagens antrekk # 11.04.11 11.04.2011, kl. 15:04
Genser floyd Highwaste Cubus

Ah! Jeg elsker bursdager. Nå er jeg hjemme fra skolen, og et stykke av gårsdagens oreokake har allerede kommet ned i magen. Før jeg starter på mer forebuing av tentamen skal jeg kaste på meg noen joggeklær. I dag blir det avslapping til tusen! 

nytt tall og nye muligheter 11.04.2011, kl. 12:22

Ah! Det er så hærlig og endelig ha bursdag igjen. Det og gå ned skolegangene og høre gratulerer med dagen. Nå sitter hele klassen på data og forbereder oss til de to neste dagene, da er det tentamen som står på planen. Men jeg tok meg en pause i øvingen og oppdaterer dere!

Nå er det friminutt, så skal jeg fortsette på tentamensforebuingen!utslitt etter en god dag 10.04.2011, kl. 21:56

Hey!

Sitter i sengen helt utslitt etter en god dag, ingen følelse er bedre en det. Sminken er av, pysjen er på og trøttheten kommer frem. Nå skal jeg legge meg ned med boken min og lese til jeg sovner. I  kveld skal jeg legge meg ført 12, har en stressende uke foran meg så har ikke planer om noen sene kvelder nå. 

Vi bloggest imorgen, natta søtinger!♥

Tumblr_ljeyf4em4v1qbpwzeo1_500_large
@ weheartit.com

hærlig kveld, med en hærlig familie 10.04.2011, kl. 20:24

Etter mye kakespising, snakking og kos me familien, er selskapet over. Det var utrolig kjekt og se mormor og morfar igjen. Har ikke sett de på evigheter! Janita, Tobias og jeg lette fram brettspill og smågodt og koste oss med det før vi bestemte oss for å dra ut og sparke fotball. Gud! Jeg suger i fotball. 

Nå skal jeg fjerne sminken, finne frem klær til imorgen så skal jeg lese en bok som mormor anbefalte meg, anne franks dagbok. Det er en ekte historie fra krigen og Auschwitz. Gleder meg til og lese den! Mormor har fortalt mye av det hun vet om desse tidene i dag. Så utrolig lærerikt, blir aldri lei av og høre på når hun forteller om slike ting. Hun anbefalte meg også en haug med bøker. 

HA EN FIN SØNDAG 10.04.2011, kl. 16:15

Nå har familien kommet og kakene skal startes på!
Kos dere i kveld!

- MALIN BAADEHva ska dere gjøre denne søndagen? 10.04.2011, kl. 10:51

 God morgen!

Nå sitter jeg i sengen, godt innepakket i dynen min og spiser smågodt til frokost. I dag skal jeg bare slappe av og nyte min siste dag som 15 åring. Familie kommer i fire tiden for å spise kake som mamma har laget, så det blir koseligt ♥ Ingenting er som å ha familie du er glad i rundt deg. Kanskje jeg går ut og tar noen bilder også?

Hva skal du bruke søndagen din på?

- MALIN BAADE

goodnight ... 10.04.2011, kl. 01:12

Nå skal jeg legge meg, men jeg tenkte jeg kunne skryte litt over dere først. Dere er så utrolig flinke og komentere og lese bloggen min. Statestikken stiger og stiker og blogglysten blir større og større! Tusen takk, tidenes beste blogglesere ♥

Håper dere har hatt en bra lørdag, natta!

Tumblr_kvg4f0coxc1qasu68o1_500_large
@ weheartit.com

the smile on the ouside 09.04.2011, kl. 22:29

Trenger filmtips 09.04.2011, kl. 16:17Det ble ikke noe overnatting alikavell, Christine ble plutselig dårlig. Så da skal jeg heller slappe av med lekser og film i kveld. Men siden jeg finner aldri husker hva bra filmer heter så spør jeg dere! 

Har dere noen bra filmtips til meg? Jeg liker ikke sånn skrekk-thriller opplegg! Bare så det er sagt, jeg er et slikt mennenske som liker komedie og high school filmer best!

Takk på forhånd! innkjøp - bursdagsgaven min 09.04.2011, kl. 13:20


Converse fra Eurosko 599 ,-


Singeletter fra cubus 2 for 149 ,-


2 bher fra cubus 2 for 149 ,-

Tusen takk mamma!♥


Dagens antrekk # 09.04.11 09.04.2011, kl. 12:51


Skjorte Only Singelett Cubus Higwaste Cubus

Nå er jeg hjemme fra Ulsteinvik, og skal snart begynne og pakke ned småsaker. Som dere vet så skal jeg til en vennine i kveld og overnatte der. Og i morgen blir det familieselskap, full helg! Men god hvor koslig ♥


Innkjøpene kommer snart!

Koser meg på kafee 09.04.2011, kl. 12:06

Hei blogglesere!
Nå sitter mamma og jeg på kafee og koser oss etter og ha handler bursdagsgave til meg! Dere skal få se når jeg kommer hjem og har tilgang til datamaskin, blogger på iphonen nå.

Håper dere fåt en hyggelig lørdag!

ESCADA - taj sunset 09.04.2011, kl. 01:31

Escadas nye vårduft blir delt ut til 50 bloggere. Jeg er selfølgelig en av de som ønsker meg denne parfymen. Har alltid elsket duften av escada parfymene! 

tajsample

keeper'n til liverpool 08.04.2011, kl. 23:59

Hei!

Etter noen timer på Hareid sammen med Gina og Conni, ligger jeg flatt ut i sengen med nye magemuskler. Lenge siden jeg har flirt så mye. Nå skal jeg se keeper'n til liverpool før jeg legger meg. Opp tidlig imorgen. Skal til Ulsteinvik og kjøpe bursdagsgave, hjem og starte på leksene til neste uke, ja. Neste uke har vi to tentamener, to prøver, lekser og jeg må skrive et manus i musikk. Nesten ikke tid til og tenke jo! 

I morgen kveld skal jeg kanskje til en vennine på Sunde og overnatte der til søndag! Har ikke sett henne på evigheter! Gleder meg! Men nå er det filmtid!

Snakkes! 

Hva skal du bruke helgen din på? 08.04.2011, kl. 14:44

Heihei!

Helgen er her igjen og jeg er happy! Nå skal jeg rydde litt rom før jeg skal ha meg en powernap. Senere idag skal jeg ut på Hareid. Ungdomskafeen er open igjen, så da får jeg dra ut dit for å se om der er noe folk. Og i morgen skal mamma og jeg til Ulsteinvik for og handle bursdagsgave til meg! wiii..

Vi bloggest!

god, god morgen 08.04.2011, kl. 07:28

Da sitter jeg på sengekanten og tygger i meg de siste bitene av knekkebrødet. Om ikke så alt for lenge drar jeg med meg den skadet baken min på skolen og der venterto timerskriving i nynorsk og noen andre fag. Så skal jeg hjem og ta helg! 

1081758-9-1299856459316_large
@ weheartit.com

Ha en fin fredag♥

Tidenes vondeste bak 07.04.2011, kl. 19:29

Etter dagens joggeøkt sitter jeg i sengen min, med en god skål med honnikorn på magen og tidenes vondeste bak. Det har seg slik at når jeg skulle gå ut av aktiv, så gle jeg i trappa. Datt rett på rompa og hoppet fire trappetrinn nedover PÅ BAKEN! Jett om det var vondt da!

Resten av kvelden skal jeg bare bruke på og sitte stille og se på film. I håp om å ikke være vond i rompa i helgen. Har familieselskap og slikt i vente. Heldigvis bare en uke igjen til ferie, noe jeg lengter veldig etter akkuratt nå! Da skal jeg nemlig inn til Olden og besøke min gode familie der!♥

Har dere filmtips? Litt high school aktige filmer, eller veldig søte filmer?

Trening 07.04.2011, kl. 17:09

Hei blogglesere!

Nå skal jeg utover til Hareid for å dra på trening! Har vert flink og trene denne uken føler jeg! Først så skal jeg ta solarium, evigheter siden sist. Så skal jeg jogge. Orker ikke noe annet, kanskje jeg går meg en kveldstur i kveld

I morgen er det fredag igjen. Utrolig hvor fort ukene går! Huff.. Dette er forresten den siste uken min som 15åring, på mandag fyller jeg 16 år! Wihuu!

Hva skal du idag?Blogghjelp? Jatakk! 07.04.2011, kl. 14:54

Jeg vet jeg har blogget lite i det siste, og nå har jeg tenkt og spørre dere om hjelp. 

Hjelp? 

EVERYBODY 06.04.2011, kl. 23:15

Dsc_1011-kopia_141573069_large
@ weheartit.com

Hjemmelaget påske kort 06.04.2011, kl. 19:15

I dag på skolen, i tverrfagligtimene så var jeg ferdig med alt jeg skulle gjøre. Så da valgte jeg og sette meg ned og scrappe et påskekort til min kjære mor. Å lage slike kort er egentlig utrolig enkelt. Kanskje ikke alle blir like vellykket, men husk.. det er tanken som teller! Jeg gleder meg til å gi henne dette. Håper hun ikke stikker innom bloggen før jeg gir det da. 

Bruker dere å lage påske kort til noen?Lørdagskos midt i uken 06.04.2011, kl. 14:54

I kantinen i selgte de vaffler, og jeg som selfølgelig ikke hadde med meg penger. Så jeg bestemte meg for å lage meg vaffler når jeg kom hjem fra skolen. 

Nå står jeg på kjøkkenet, musikken er på fullguffe og vaffelrøren er til heving. Mens den hever seg skal jeg ta noen minutter med fitnessringen! 

Snakkes!

Noen som vil at jeg skal legge ut oppskriften senere?

Natta! 05.04.2011, kl. 23:24

Etter en lang tirsdag som har bestått av skole, trening, sjokoladespising, leksegjøring og rydding av klesskap. Ligger jeg helt utslått i sengen, klar for klistre hodet ned på puten og lime igjen øynene for natten. 

Snakkes!

Tumblr_lg7wqk8rjl1qgbaiko1_400_large

@ weheartit.com

Hva kan du gjøre når du er trist? 05.04.2011, kl. 21:17

Jeg fikk denne ideen av Caroline Maria.Nå tenkte jeg at jeg kunne sette opp en liste over mine tips for hva du kan gjøre når du er trist. Tipsene funker for meg. 

 ♥ Musikk. Sett på en hard rock sang eller en party sang og syng med. Da får du tankene på andre spor om du tenker på noe trist eller har kjærlighetssang.

♥ Gråt. Det de fleste gjør når de er triste er å si de har det bra og er glad. Legg deg i sengen og gråt deg tom for tårer. Når du ikke gråter mer, kommer du til å føle deg sliten, og litt mindre deppa. 

♥ Snakk med noen. Mamma, bestevenninen din eller en ekstremt  god venn som er pålogget på facebook. Bare snakk, og slipp alt drit ut og ta imot tipsene du får. Du kommer til å føle deg mye mer fri når du er ferdig og har fått ut det du har sittet inne med. Det er mye enklere og komme over ting når du snakker med noen om det.

♥ Tren. Kom deg ut på sykkeltur, joggetur eller bare en langlang gåtur. Eller dra en tur på treningsstudio og press deg selv litt ekstra. Da vil du kjenne det når du kommer hjem og er glad og fornøyd med treningsøkten. 

♥ Ver snill mot deg selv. Selv om du kanskje har kjærlighetssorg så kan du bruke noen timer på badet og bare pleie deg selv. Ta en lang og varm dusj med skrubb, derretter trykk en god ansiktsmaske i ansiktet og smør deg inn i body lotion. Kanskje du kan lakke neglene også? Bare for å føle deg litt ekstra fresh. 

♥ Ikke sitt hjemme. Kom deg ut med venner. Kino, resturang, jentekveld? Hva som helst. Hygg deg og ha det morsomt selv om det føles ut som verden skal rase sammen og der er ingen fisker igjen i havet. Ingenting er som en kveld med venner!

♥ Se en film. Få med deg moren eller bestevenninen din på og lage en god og sunn snacks, og sett på en film. Se favorittfilmen din eller se en du aldri har sett før?

 laang tirsdag 05.04.2011, kl. 16:43

Hei blogglesere!

Sent blogginnlegg idag. Etter skolen dro jeg på aktivsenteret sammen med Malin, noe som var på tide! Har ikke vert der på to uker. 

Nå skal jeg dusje før jeg skal se om jeg kan omumblere rommet mitt. Savner slik det var før! Så skal jeg sette meg ned og gjøre utrolig mye lekser. Har fridag fra trening imorgen, men da skal jeg øve på natufagprøve, vi har tidenes vanskligeste kapittel.. om akselerasjon og fart ... me don't like

Snakkes!

Sminkefri uke 05.04.2011, kl. 07:29

Dette er noe jeg har flere uker i året. Synest det er ganske hærlig og kunne gå på skolen og slikt uten sminke, også er det hærlig og sove lenge. Selv om det ser ut som jeg nettopp har stått opp eller noe når jeg ikke har på meg sminke, så gjør jeg det for huden sin skyld. Det er jo sunt for den at ansiktet ikke er fult i foundation og pudder hver dag. 

Bright-tuesday36_large
@ weheartit.com

Nå om 5 minutter ruller bussen forbi. Så nå skal jeg finne frem busskort og sko!
Snakkes! 

en god mandag 04.04.2011, kl. 22:00

Etter noen timer i sofaen hvor jeg lagde jobbsøknad og cv dro jeg på aktiv! Idag startet jeg på uke to av joggeprogrammet mitt, gå 1 minutt og jogge 1 minutt i 20 minutter. Skal på aktiv imorgen etter skolen også, har ikke vert der på to uker så nå må jeg skjærpe meg på treningsfronten. 

Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen, hærlig å sitte inn i en god morgenkåpe med vått hår og nyrenset ansikt. Om ikke så lenge skal jeg hoppe inn i valtra-tskjorten min og den søte nattshortsen med sauder på før jeg smører legger og tær. I kveld skal jeg lese et kapittell til i idas dans. 


Christine & meg en kveld vi var ute ♥ ilu 
Bloggen til Christine finner dere hersommer, det nærmer seg 04.04.2011, kl. 16:25

Bare jeg ser tørre veier, solen eller bare sommerlige bilder så får jeg den utrolig store gleder-meg-til-sommeren-følelsen. Akkuratt nå hadde en sommerferie vert perfekt. Gått rundt i lite klær, besøke og oppdage nye steder! Sommeren er rett rundt hjørnet, det føler vertfall jeg. 

Tumblr_liwmczbcxb1qb8zduo1_500_large

Tumblr_li0djkj03v1qadknpo1_500_large

Tumblr_lhxwqxgqgx1qzcjjmo1_500_large

 

i mammas bokhylle 03.04.2011, kl. 22:22

Hei!

Da va enda en uke og en helg over. Søndagskvelden er her igjen og jeg er plassert i sengen med pysjen på og med en bok ved siden av meg. Det har seg slik at hver søndag så får ikkje jeg til å sove før sent, så nå har jeg tatt meg en tur i mammas bokhylle for å finne meg en bok. Nå skal jeg lese idas dans. 

Så dere får ha en fin kveld videre!ute i den friske vårlufta 03.04.2011, kl. 19:40

Etter en god og lang tur ute i den friske vårlufta sitter jeg parkert i sofaen og venter på at sesongpermieren på linni skal begynde. Nå er det high school musical som ruller over tven!Endelig er våren her 03.04.2011, kl. 16:20

I dag tidlig ble jeg vekt av solstrålene som skinte innimellom persienene. Snøen er borte, ingen regn og solen kommer avogtil frem. Nå er endelig vårtankene her! Kan slippe å gå med uggs, store jakker og lue. 

Akkuratt nå sitter jeg i stuen og sosialiserer meg med familien mens jeg fikser iphonen jeg fikk med min snille stefar, siden han fikk ny telefon, fikk jeg den gamle.

Hva skal dere gjøre idag?Dagens antrekk 3.04.11 03.04.2011, kl. 14:36
Genser Vero Moda
Singelett Vero Moda
Bukse Cubus


stay strong 03.04.2011, kl. 10:50

Tumblr_lgy0y7zpyx1qfeznuo1_500_large

i natt felte jeg tre tårer 02.04.2011, kl. 18:53

♥Hjemme 02.04.2011, kl. 17:09

Etter et døgn i Ulsteinvik med venner er jeg tilbake i eget hus. Det første jeg gjorde når jeg kom hjem var å slenge dongribuksen på gulvet og dra på meg en good joggebukse og en stor jakke! Slik lørdagene skal være!

Nå skal jeg pakke ut sakene mine og legge litt klær i klesskape før jeg skal laste ned filmer så jeg kan se i kveld. Har du filmtips?Dagens antrekk 1.04.11 01.04.2011, kl. 16:18
Alt fra cubus

Om ikke så alt for lenge drar jeg til vik og blir der til imorgen!
Snakkes!


Fredag, endelig helg 01.04.2011, kl. 07:29

Hei!

Endelig er fredagen her igjen, har ikke gledd meg så mye til helg på evigheter! Nå skal jeg slappe av de siste 5 minuttene før bussen kommer. Når jeg kommer hjem fra skolen så skal jeg dusje og ordne meg før jeg drar til Ulsteinvik til venninen min og slikt! Og da har jeg ikke med meg data! Så det kommer kanskje en oppdatering før jeg drar idag, så blir det ikke blogging før i morgen!

Snakkes!

Z211777321_large
@ weheartit.com

Malin Baade Løken

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Malin og er 20 år. Studerer Markedsføringsledelse ved BI Bergen. Her kan du lese om min hverdag og alt annet som interessere meg. Jeg kan kontaktes på mail; malinbaade@live.no

Blogg.no reklame

Norske blogger Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign