hits

Malin Baade Løken

www.maliinbaade.blogg.no

I love mondays 17.03.2014, kl. 17:33

Jeg har alltid vert en som hater mandager fordi det er tungt å stå opp om morgenen, men nå i det siste har jeg fått skikkelig sansen mandager! Det er starten på en ny uke, det er mange nye muligheter og alt er egentlig bare supert. Jeg er endelig tilbake på skolen og til hverdagen, var utrolig kjedlig å bare ligge hjemme hele forge uke, men nå er jeg tilbake!

Etter jeg kom hjem fra skolen har jeg fått tatt mandagsrydden på rommet mitt, gjort historielekser for hele uka, spist middag og nå er jeg klar for ukas første trening sammen med Christine! Gleder meg kjempemye til å trene igjen, fikk jo ikke treng forge uke.. 

Håper dere har fått en fin start på uken, snakkes!
Mine russeklær 14.03.2014, kl. 13:56

Nå tenkte jeg at jeg skulle vise dere mine russeklær. Alt er ifra russ.no! Vist dere har noen spørsmål om størrelser eller noe, så er det bare å spørr. Jeg har og masse dilldall og en parkas, men det glemte jeg å ta bilde av. 

Hva syntes dere om mine russeklær?
Er det noen av dere som er russ i år? 

Sykmeldt... 13.03.2014, kl. 00:20

Som jeg skrev i sist innlegg så er jeg syk, så jeg dro til legen på tirsdag for å finne ut hva som feilet meg... Jeg fikk ikke noe svar på hva som feilet halsen min, jeg fikk bare resept på tabletter, hostesaft og nesespray, i tillegg ble jeg sykmeldt. Jeg er heldigvis på bedringsvei, men blir nok ingen skole på meg før mandag... Så jeg har bare vert hjemme, ikke gjort noe annet enn å ligge i sengen å se på serier, sove og spille sims.. Jeg har tenkt på å blogge, men hva skal jeg blogge om? Jeg gjør jo ingenting.. Så om dere har tips til hva jeg kan blogge om, nå når jeg er syk så skrik ut! 

Nå skal jeg se en episode Glee, så skal jeg spille litt sims før jeg sovner!
Syk 10.03.2014, kl. 23:11

For en kreativ overskrift! Men jeg har altså blitt syk, hoster og harker hele tiden! Jeg hadde planlagt en god bloggdag idag, skulle vise dere dagens antrekk og russeklærne mine, som jeg fikk idag, men slik ble det ikke.. Jeg sovnet nesten med en gang jeg kom hjem fra skolen.. Har en del skolearbeid jeg må gjøre og, men jeg har ikke energi til noe.. Satser på at formen min er bedre imorgen.

Håper dere har hatt en fin mandag! ??Enkel og god frokost 10.03.2014, kl. 06:56

Hei dere! Nå er det en ny uke, og nye muligheter. Jeg starter desverre uken med å vere syk, halsen er vond og stemmen er ikke helt på plass. Men jeg tenkte jeg skulle vise dere en enkel og god frokost, som jeg spiser nesten hver dag! 

Det du trenger er: Go´dag, blåbær ♥ Youghurt, double 0%, blåbær  ♥ BlåbærHåper dere får en fin mandag!

Sunday breakfast 09.03.2014, kl. 12:29

Våknet av sjokk idag tidlig fordi jeg trodde det var mandag og jeg hadde forsovet meg til skolen, men heldigvis er det søndag. Og siden det er søndag så tenkte jeg at jeg må lage meg en god frokost. Så nå skal jeg kose meg med vafler, bær og en kopp te mens jeg ser noen episoder av Grey´s Anatomy, før jeg idag igjen må jobbe med skolearbeid. Sunday is funday, right?

Håper dere får en fin søndag ♥
 

Rolig lørdagskveld 09.03.2014, kl. 00:05

Oj det ble et sent blogginnlegg... Idag har jeg bare slappet av i sengen, krøllet håret mitt på gøy, slappet av litt mer, spist bær og vert i selskap til bestefar som har bursdag idag. Hærlig med en dag der man nesten ikke gjør noe i blandt. Akkuratt nå sitter jeg i pysjen og drikker en kopp te mens jeg ser litt på enn innlevering jeg holder på med i gym. Har og tent stearinlys og hører på rolig musikk, så nå er det skikkelig koslig og rolig stemningpå rommet mitt♥Har dere hatt en fin lørdag, og hva har dere gjort?

Favoritt 08.03.2014, kl. 17:45


♥♥

Noen andre som er glad i vaniljekesam og bær?

Nytt design, russeprat og skolearbeid 07.03.2014, kl. 18:12

Egentlig burde jeg skrive ferdig innleveringen jeg har i gym og begynde å øve på historieprøven jeg har neste uke, men isteden fant jeg ut at jeg skulle endre på designet på bloggen min, lese alle andre sine blogger, rydder rom og danse. Jeg er så skolelei, men jeg må bare holde ut! Kun et par månder igjen til russetiden starter og litt lenger til sommerferie! Fikk mail om at russeklærne mine har blitt sendt tidligere idag, og gjett om jeg ble enda mer gira da?! Russetiden er det eneste som holder meg motivert på skolen. 

Jeg ser det er fortsatt noen som klikker seg inn på bloggen min, syntes veldig synd i de og så er her ingen oppdatering. Så nå lurer jeg på hva dere vil lese om, spytt ut i komentarfeltet så skal jeg få se hva jeg får til! Hva syntes dere om det nye designet forresten?

Vi bloggest senere ♥Malin Baade Løken

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Malin og er 20 år. Studerer Markedsføringsledelse ved BI Bergen. Her kan du lese om min hverdag og alt annet som interessere meg. Jeg kan kontaktes på mail; malinbaade@live.no

Blogg.no reklame

Norske blogger Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign