hits

Malin Baade Løken

www.maliinbaade.blogg.no

Hvor kan dere finne maliinbaade? 10.03.2013, kl. 17:03

INSTAGRAM: På instagram heter jeg malinbaade, der legger jeg ut bilder av hverdagen min. Litt av bildene som blir lagt ut her legger jeg ut på bloggen og, men mesteparten kommer ikke på bloggen. Så blir utrolig glad om dere følger meg her! Legg igjen insta-namnet deres i komentarfeltet å tar jeg meg en tur innom noen profiler. Kanskje jeg lager et innlegg hvor jeg anbefaler to eller tre instagram profiler? 

FACEBOOK: Trykk på bildet for å komme til fanpagen til bloggen min. Her kommer alle innleggene ut og litt annen informasjon. Blir veldig glad om dere liker siden! Jeg godtar ikke folk jeg ikke kjenner på facebook. Så om dere vil kontakte meg kan dere sende en mail til malinbaade@live.no, sende brev på blogg.no eller skrive på fanpagen til bloggen min. Går selfølgelig and å sende brev til min personlige profil også. 

TWITTER: Trykk på bildet for å komme til twitter-profilen min. Jeg er overhode ikke like aktiv på twitter som jeg er på facebook og instagram. Men det er veldig gøy om dere vil følge meg der også! Skriver jo selfølgelig tweeter inn i mellom, men.. 

BLOGLOVIN: Alle vet jo hva bloglovin er! Her kommer alle innleggene mine ut etter jeg har postet dem, håper selfølgelig dere vil følge meg her også! Alt blir så mye gøyere med mange følgere! 


Har dere noe av dette? Legg igjen en komentar så kanskje jeg tar meg en kikk!

Pakke i posten 05.03.2013, kl. 19:30

Etter skolen dro jeg som sagt til postkontoret for å hente en pakke fra nelly.com. Har kjøpt meg en utrolig deilig genser, elsker den allerede! Hva syntes dere om den nye genseren min?

Dagens antrekk 050313 05.03.2013, kl. 17:06

Genser Cubus Bukse Nelly.com Etter en helt ok skoledag er jeg endelig hjemme i sofaen. Var innom postkontoret og hentet en pakke før jeg dro hjem, viser dere hva jeg fikk litt senere. Nå skal jeg spise ferdig maten min og se mange episoder Glee. Idag skal jeg ikke gjøre noe annet enn å slappe av, og det er utrolig deilig!

Ha en fin tirsdag 05.03.2013, kl. 10:00Håper dere får en fin Tirsdag ♥

Hva er i sminkemappa mi? 04.03.2013, kl. 17:45

Tenkte å vise dere hva jeg har i sminkemappa mi og hvilken sminke jeg bruker til hverdags. 

Sminkemappe fra Vita. Smashbox photofinish primer, kicks.

Monkii sminkekost, makeupmekka.no - Baremineralspudder, pernilles clinique - Kosten vet jeg ikke hvor er fra. 

Too faced chocolatte soleil, makestyle.no - Bareminerals kost, vet ikke. 

Rouge, sunkissed - Monkii kost, makeupmekka.

Øyenskygger, cubus - monkii kost, makeupmekka. 

Alt fra Cubus. 

Fra MAC, cubus og makeupmekka. 

Favorittparfymen, Flowerbomb ♥♥ Får kun kjøpt den i Oslo, så vidt som jeg vet. 

Øyenbrynssett fra Glo-minerals. 

Er utrolig fornøyd med all sminken min. Kanskje det kommer en sminkevideo når jeg har kjøpt meg nytt kamera, satser på det blir nå når jeg får lønn. Hva sier dere til det?

Har dere noen av disse sminkeproduktene?

Sovemandag 04.03.2013, kl. 15:43


 Jeg er hjemme fra Ørsta, hvor jeg har hatt glattkjøring. Har egentlig vert hjemme en god stund, hittil har jeg spist is og lest blogger. Nå skal jeg ta meg en liten powernap før jeg hardleser på teori, godnatt!

Hva skal dere gjøre idag?

En bedre søndag 03.03.2013, kl. 21:46

Denne søndagen har vert en av de kjekke søndagene. Etter Susanne og jeg var å spiste på Den Gamle Nabo, dro vi innom Kiwi for å kjøpe noe godt før vi dro hjem til meg. Vi så Mr. & Mrs. Smith før Rebecca og Susanne dro, nå nettopp! Så nå sitter jeg og ser film nr to alene før jeg setter meg ned å leser teori. I morga er det ny skoleuke og nye mulugheter. Jeg har glattkjøring i morga, ett steg nærmere lappen!! Det er også bare tre uker til påskerferie, noe jeg er veldigveldig frem til!

Men nå må jeg følge meg  på filmer, håper dere har fortsatt en fin kveld!

Hva har dere gjort idag?


Mine spotifylister 03.03.2013, kl. 16:00

Tenkte jeg skulle legge ut mine spotifylister og kanskje dere har noen lister til meg? Bare sleng alt dere vil dele i komentarfeltet! Er ute etter ny hverdagsmusikk, sovemusikk, partymusikk og treningsmusikk. Spesielt sistnevnte, må tilbake på treningsfronten nå!! Uansett, vi kjører på! 

HVERDAGSMUSIKK. Dette er musikken jeg hører på daglig. På bussen, skolen, hjemme så og si overalt. 

SOVELISTE. Det sier jo seg selv hvilken liste dette er. Musikk når jeg skal sove er heaven ♥

PARTYMUSIKK. Denne lista har ikke sett dagens lys på en stund, så har heller ikke blitt oppdatert. Men dette er da Partylista. Og denne er open for at alle skal kunne legge inn musikk. 

Har dere noen musikktips som dere vil dele med meg?

 

Dagens antrekk 03.03.13 03.03.2013, kl. 14:34Genser// Nelly.com Skjørt// Egentlig kjole, fra Nelly.com Sko// Jeffrey Campbell

Nå er Susanne her og vi drar snart avgårde til Ulsteinvik for å spise god mat. Håper dere får en finfin dag!

Hva syntes dere om antrekket?
Hva skal dere idag? 

 

Happy sunday 03.03.2013, kl. 12:00

Kvelden i går var utrolig koslig. Janita og jeg ble servert en nydelig middag, hjortekjøtt ♥ Vi lagde kanelboller, spiste godis, spilte spill og avsluttet kvelden med film. Så det ble en utrolig sen kveld på denne frøkna. Jeg kom ikke hjem før ca hall 3 og var lysvåken! Så jeg satte i gang å finne antrekk til idag, fikse extentionene mine, ryddet litt i klesskapet og fikset neglene mine. Så jeg traff ikke hodeputen før rundt 4. Så nå skal jeg stå opp og begynde å ordne meg. 

Planene idag er å være sammen med jentene mine. Vi skal ut å spise og bare nyte søndagen, så nå skal jeg som sagt ordne meg før jeg knipser og blogger ut outfitbilder før jeg fyker ut døren. Gleder meg veldig til å være sammen med jentene mine, har vert så opptatt med skole og jobb de siste ukene. Har forhåndsskrevne innlegg som kommer ut mens jeg er ute. 

Hva er deres planer idag?
Verdens fineste ring 02.03.2013, kl. 18:30

Tenkte jeg skulle vise dere denne nydelige ringen i hvitt gull som jeg fikk av kjæresten min i valentinesday gave. Har ikke hatt sjangs til å vise dere denne før nå, jeg måtte sende den inn for å endre størrelsen på den. Men nå sitter den som et skudd på fingeren og jeg elsker den! Syntes den er så utrolig fin ♥ Kjæresten min har peiling asså! 

Hva fikk dere i valentinesday gave?
Hva syntes dere om ringen min? 

Dagens antrekk 020313 02.03.2013, kl. 15:51

Skjerf// Bik Bok Cardigan// Vero Moda Singlett// Cubus Bukse// Fikk med mammaNå drar jeg snart avårde til Tor-Atle! Skal bare gjøre klart et innlegg som blir publisert litt senere ikveld og rydde ferdig rommet! Håper dere får en fin dag og kveld!

Hva skal dere gjøre idag?

Lørdag morgen 02.03.2013, kl. 11:21

God morgen! Jeg har vert våken en liten stund nå, tenker jeg skal se noen episoder one tree hill før jeg står skikkelig opp å spiser frokost og ordner meg. Planene idag er å rydde rommet og dra inn til Tor-Atle senere og spise middag med lillebror og Janita. Det gleder jeg meg veldig til! 

Nå er det bare 10 dager til fineste kjæresten min kommer hjem fra sjøen♥ Savner han veldig mye så det skal bli fantastisk og få han hjem igjen! 

Hva gjør dere idag?
 

En bra dag!! 01.03.2013, kl. 19:24

Selv om jeg har vert syk idag, så har jeg fått gjort litt bloggting! Har blandt annet fått nytt design!! Hva syntes dere om det? Jeg er helt forelsket i det, nå er jo bloggmotivasjonen på topp! Har og forhåndsskrevet mange innlegg, blant annet hvor dere kan finne meg på internett og en spørsmålsrunde. Dette blir bra!

Nå skal jeg til og se film og bare kose meg. Har laget meg en skål med vaniljekesam og jordbær, så utrolig godt!! Dette skal bli min nye snacks fra nå av, så utrolig godt!! Så ikved blir det ikke mer blogging, nå skal jeg kun slappe av! Har frihelg, så skal kun slappe av og ladde opp batteriene til neste uke! 

Namnam!!

Nå er det snart Idol! 

Hva skal dere gjøre ikveld?

 

Mine iphonedeksler 01.03.2013, kl. 16:19

Hva syntes dere om dekslene mine?
Har dere mange deksel? 

Ny måne, nye muligheter 01.03.2013, kl. 12:21

Det er ny måne, våren kommer sakte men sikkert og jeg er syk. Jeg våknet i dagtidlig med tett nase, hodeverk og kvalm, finfin start på helgen. Så idag tenkte jeg og ha en skikkelig meg-dag, et lite spa! Men først skal jeg se noen episoder av Glee. 

Har og planer om å forhåndsskrive noen blogginnlegg idag, må ha noe og gjøre når jeg er syk.Hva gjør dere idag?

Malin Baade Løken

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Malin og er 20 år. Studerer Markedsføringsledelse ved BI Bergen. Her kan du lese om min hverdag og alt annet som interessere meg. Jeg kan kontaktes på mail; malinbaade@live.no

Blogg.no reklame

Norske blogger Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign