hits

Malin Baade Løken

www.maliinbaade.blogg.no

Ikke som planlagt 26.02.2013, kl. 19:36

Det ble verken sol eller fiksing av bryn etter skolen idag! Jeg ble ringt opp av jobb, så ja her sitter jeg! Holder på å rydde litt nå! Bare sier i fra om at bloggdagen ble ikke som planlagt... Skal jobbe imorra også!

Håper dere får en fin kveld!

Morgenstund har gull i munn 26.02.2013, kl. 09:10

Elsker å starte dagen tidlig med en positiv innstilling og god tid. Elsker og ha tid til og sminke meg skikkelig, finne et skikkelig antrekk og rekke frokosten uten å springe andpusten til bussen. Alt blir så mye bedre da! For øyeblikket har jeg tverrfaglig tentamen, så dette er et forhåndsskrevet innlegg. Ville bare ønske dere en veldig god tirsdag tidlig på morgenkvisten. Etter Sara og jeg er ferdig med vår fremføring skal jeg ned i sentrum å ta sol for og så fikse øyenbrynene mine. Satser på å få blogget antrekk når jeg kommer hjem! 

Hva skal dere gjør idag?

Innkjøp 250213 25.02.2013, kl. 19:30

Genser// Cubus 199,-

Sko// Eurosko 210,- egentlig 699,-

Tilbake på skolebenken 25.02.2013, kl. 17:57Første skoledag etter vinterferien er unnagjort. Startet skoleuken med tverffaglig tentamen, så idag hadde vi forebuing og imorra er det muntlig fremføring. Så nå skal jeg sette meg godt til rette i sengen og skrive om ansettelsesprosessen før jeg ser meg noen episoder one tree hill. Kjøpte meg noe smått tidligere idag mens jeg ventet på at mamma skulle hente meg, så det kommer ut om ikke så alt for lenge. 

Håper dere har en fin Mandag, så bloggest vi! 

God morgen! 22.02.2013, kl. 11:37

Nå skal jeg spise frokost og ordne meg før jeg må ned på postkontoret og hente en pakke. Elsker å våkne opp til hentemeldinger. Resten av dagen skal jeg bare slappe av, det er min siste fridag i ferien. Lillebror kommer også hit, så det blir koslig ♥

Hva skal dere gjøre idag?

Pakke i posten 20.02.2013, kl. 19:39Hva syntes dere om mine nye sko?

God vinterferie 18.02.2013, kl. 14:10

Det er så utrolig deilig med vinterferie! Nå har jeg dusjet, spist frokost og nå er jeg i gang med å sminke meg mens jeg ser på Gossip Girl. Idag reiser jeg til Olden for å besøke pappa i noen dager før det er tilbake på jobb resten av ferien! Gleder meg til og reise inn til familien min og vennene mine ♥

Så dagen idag består av GG, pakking og blogging. Dagens antrekk kommer om ikke så lenge! 

Hva skal dere gjøre idag?


Antrekk 140213 14.02.2013, kl. 16:07

Nå har jeg kommet hjem fra skolen, knipset antrekksbilder til dere så nå skal jeg endelig fjerne sminken, hoppe i joggisen og lage meg noe godt og spise. Dagen skal gå til å bare slappe av å rydde litt, skal ha en skikkelig inne-malin-dag. Kanskje jeg har et lite minispa?

Her er dagens;

Sko// Converse Skjørt// BikBok Genser// Cubus Jakke// Cubus Skjerf// BikBok

Hva syntes du om antrekket?
Hva skal du gjøre ikveld? 

Happy valentinesday 14.02.2013, kl. 12:00

Litt bilder fra min valentineday som ble på lørdag siden Arthur har reist. Jeg laget til muffins, fyrte i peisen og laget til teppe på gulvet. Var en utrolig koslig kveld, selv om jeg skulle ønske han kunne vert hjemme nå.. Men jeg håper dere med kjæreste og uten kjæreste får en kjempefin dag. 

Skal dere gjrøe noe spesielt idag?

Onsdagkveld 13.02.2013, kl. 19:12

TRE.DAGER.TIL.FERIE!! Gjett om jeg er superduper klar for ferie da?! Og det beste er at jeg starter ferien med og åpne nye kiosken i Ulsteinvik, gleder meg til og endelig jobbe igjen! Men før jeg kan ta ferie har jeg to innleveringer jeg må skrive ferdig, så nå før Idol starter skal jeg kose meg med skolearbeid. Så nå har jeg tent stearinlys og plassert meg godt i sofaen, blir en koslig kveld! Og favoritten på Idol er selfølgelig Georg! Vi er faktisk venner og var bestevenner for hundre år siden når vi gikk i barnehagen i Loen sammen. Her er video av flinke Georg: 

 

Hva skal dere gjøre ikveld?
Hvem heier dere på i Idol? 

Egendesignet iPhonedeksel 13.02.2013, kl. 11:00

For et par-tre uker siden bestilte jeg meg dette dekselet fra Caseapp.no, det er en nettside hvor du kan bestille iPhonedeksel med deres egne bilder eller bilder dere feks kan finne på weheartit.com. Jeg syntes dekselet har veldig god kvalitet og jeg er veldig fornøyd med mitt. Det er kjæresten min, Arthur, som er på bildet for dere som lurer. 

Så sett igang og lag deres egne deksler. Bare klikk HER for å lage, og husk! Det er gratis frakt.

28 days to go 12.02.2013, kl. 21:50

Beklager for at bloggen har vert urørt de siste dagene. Arthur reiste på sjøen igjen i dagtidlig så ville tilbringe mest mulig tid med han og minst mulig på data. Men nå er han reist og vi sees ikke før om 28 dager, alt for lenge spørr du meg.. Men vi har facebook, sms og telefonsamtaler så jeg klarer meg. Vist du leser dette Arthur; Jeg elsker deg ♥ 

Nå skal jeg jobbe litt med en samfunnsfaginnlevering jeg har før gutten ringer og sier natta. Så vi bloggest i morgen!

Hva har dere gjort idag?

100 kjoler - 100 kr 09.02.2013, kl. 14:00

Denne helgen er det 100 kjoler for kun 100 kr på nelly.com og selfølgelig skal ikke jeg ha penger nå! Men jeg fant meg noen favoritter uansett, her er de;


1 HER2 HER

3 HER4 HER

5 HER6 HER

7 HER 8 HER

Noen kjoler du likte?

Lørdagsmorgen 09.02.2013, kl. 11:05

Ååå for en good morgen! Jeg våknet klokken 10 av solen som snek seg gjennom gardinene. Alt blir så masse bedre når solen skinner ♥ Nå sitter jeg i sofaen i den deilige kosejakka mi, skal om ikke så lenge dra meg i dusjen og ordne meg. Har noen ærend å gjøre idag. Arthur og jeg skal jo ha Valentinesday ikveld, siden han reiser på sjø på tirsdag, så idag er det kjærestedag. 

Håper dere nyter lørdagen, det skal vertfall jeg!


Hva skal dere gjøre idag?

Innkjøp - Lulus toalettmappe 08.02.2013, kl. 18:44

Jeg dro innom Parfymelle i går, og fant denne utrolig søte toalettmappen så idag etter skolen dro jeg ned for å kjøpe den. Det er den nest største av Lulu´s toalettmappene. 

Utrolig fornøyd! Har og planer om å kjøpe meg en sminkemappe i samme fargen om ikke så lenge! Hadde vert fint og hatt toalettmappe og sminkemappe i samme farge og merke.

Hva syntes dere om den fine, nye sminkemappa mi?

Dagens antrekk 030213 08.02.2013, kl. 16:50

Baseball jakke// Arthur sin Bukse// BikBok Sko// Converse

Hva syntes dere om dagens antrekk?

Endelig helg 08.02.2013, kl. 14:45

 Nå er det endelig helg igjen! Og jeg skal utnytte den til det fulle, kun avslapping og kjærestekos. For øyeblikket er jeg i Ulsteinvik og handler litt. Legger selfølgelig ut bilder når jeg kommer hjem. Ikveld skal jeg og Arthur være sjåfør om noen trenger skyss så det blir sikkert kjekt. Skal og få gutten til og ta antrekksbilder av meg, slik jeg får postet det. 

Vi bloggest snart! Hva skal dere gjøre i helgen?

Bloggfri dag 07.02.2013, kl. 22:26

Beklager for null blogging idag! Rett etter jeg kom hjem fra skolen hoppet jeg i kosejakken og la meg på sofaen for og sove litt og se på Gossip Girl, finfin torsdag! For øyeblikket er jeg hjemme alene, Arthur er på fotballtrening så jeg sitter her alene og koser meg meg kvelsmat før jeg skal komme meg til sengs og se en siste episode av GG idag. Er så utrolig klar for helg nå! Siden Arthur reiser på sjøen igjen på tirsdag så skal vi ha en skikkelig kjærestehelg, som foreksempel  valentinesday på lørdag. Gleder meg veldig!

Men vi bloggest imorra, sov godt alle blogglesere!
Bloggplaner fremover 06.02.2013, kl. 20:38

Grunnen til fravær på bloggen i det siste er fordi minnekortet til kameraet mitt er ødlagt, så i morgen skal jeg endelig kjøpe meg nytt. Så tenkte jeg skulle dele litt bloggplaner, håper dere er like gira som jeg.

♥ Dagens antrekk 

♥ Favoritter 

♥ Hva har jeg i min veske, sminkepung osv

Kanskjekanskje videoblogger

Hvor finner dere Malinbaade (repost)

♥ Tips og triks

♥ Matoppskrifter

Dette var noen av mine bloggideer og som dere ser er det for det meste bildeinnlegg, likerliker!! 

Men nå skal jeg følge med på Idol, vi bloggest!Er det noe spesielt dere vil lese om? Skrik ut!

Happy morning! 06.02.2013, kl. 07:52

God morgen alle sammen! 

Nå er onsdagen her, hallveis til helg! Jeg har akkuratt inntatt frokosten så nå skal jeg pakke sammen skoletingene mine, vekke Arthur og dra videre til skolen! Har et lite "info-innlegg" planlagt som kommer litt senere idag, blant annet hvilke innlegg jeg har tenkt og poste i kommende fremtid og litt sånt. 

Håper dere får en fin dag, så bloggest vi senere!
Teori på sengekanten 05.02.2013, kl. 22:01Følg meg på instagram; malinbaade

Nå skal jeg lese teori og se litt gossip girl før jeg tar kvelden. 

Malin Baade Løken

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Malin og er 20 år. Studerer Markedsføringsledelse ved BI Bergen. Her kan du lese om min hverdag og alt annet som interessere meg. Jeg kan kontaktes på mail; malinbaade@live.no

Blogg.no reklame

Norske blogger Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign