hits

Malin Baade Løken

www.maliinbaade.blogg.no

svar på spørsmål av sara 28.02.2012, kl. 18:35

Noen felles spørsmål til begge egentlig:

-Hvordan er det å gå Salg og service/Salg og samferdsel(?) ?
Det er utrolig morsomt! Vi lærer veldig mye, samtidig som vi kan slappe av, gå tidlig osv. Det er ganske annerledes enn almenn og slikt, fordi vi lærer så mye nytt. På allmenn har de liksom samme fagene som på ungdomskolen, men på salg og service så har vi 4 forskjellige programfag som hører til, og der lærer du noe helt annet og helt nytt. Men det er virkelig en linje å ambefale! Kjempe gøy :-)

-Å hvor mange SS1 klasser er der?
På skolen vår så har vi bare 1 klasse på vært trinn. Altså en 1. klasse, og en 2.klasse.

-Å går der mange jenter? Vurderer å søke neste år så ja:-)
Ehhhmm, vi er 5 jenter i klassen vår. Ikke så veldig mange, haha men ja. Har ikke så mange gutter helder. Er egentlig en ganske liten klasse.

Så over til de andre spørsmålene.

-Er malin alkis?

Nei malin er ikke alikis. Noen som virkelig trodde det? Det går and å dra ut og ha det gøy sammen med venner uten at man er alkis. 

Har Malin fortsatt følelser for eksen din? ( legger ikke ut navn her ) 
Nei nei nei og neei. Malin har ikke følelser for eksen sin. Det er kjempe lenge siden det ble slutt og de er så ferdig med hverandre så det bare går and. Malin har gått videre i livet. 

Hvordan er Malin på fest?
Malin er den som må passes på. Haha, vist hun skal foreksempel være med en venninde hjem og overnatte der etter festen må hun passes på. Ellers forsvinner hun og du ser henne ikke før dagen etter på. Haha.
 

Hvem er bestevennene til Malin?
MEG MEG MEG OOOOG....MEG.

Hvor mange kjærester har hun hatt?
Ehm, som jeg kan komme på, så er det vell... 2? Skikkelig seriøse altså. 

Hvem bryr hun seg mest om i hele verden?
Godt spørsmål du. Kaanskje familien sin? Jojo men aner ikke.

Er Malin fornøgd med kroppen sin?
Hun sier at hun ikke er det, men det har hun ingen grunn til.

 

Hvorfår kaller hun seg selv jenta med smilet?
Jo kanskje fordi hun liker å smile og hun smiler jo faktisk ganske ofte da så ser ikke problem i å ikke kalle seg det? 

Har hun hatt mange kjønnssykdommer, og er ryktene om herpes sanne? 
Herregud så mange slike spørsmål som kom, og NEI. Malin har IKKE kjønnssykdommer og det er helder ikke sant at hun har herpes. Sliiik da var det ut i verden.

Hvordan er Malin som person?
Malin er en kjempe hærlig person som liker å bry seg om andre, samtidig som hun liker å bry seg om seg selv. Haha. 

Hvordan gjør Malin det på skolen?
Hun er veldig flink med det å jobbe med skolearbeid. Av og til kan hun være veldig ukonsentrert og gjør IKKE det hun skal, haha, men som regel jobber hun fint og får gode karakterer. Både jeg og hun er ganske flinke til å få annmerkninger, men vi har bestemt oss for å slutte med det og skjerpe oss! Sann, da håper jeg dere fikk svar på det dere lurer på. De spørsmålene som ikke ble besvart skjønner nok de som spurte hvorfor;-)

spør om alt! 26.02.2012, kl. 23:36

Hei, alle flotte leserne til Malin:)

Dette er gjesteblogg fra Sara, og tenkte å gjøre som veldig mange andre bloggere, spørsmålsrunde om bestevennen sin! Så her kan dere spørre om ALT  dere vil, og jeg svarer. Vet så og si alt om Malin! Så nå må dere være fantasifulle;)

Ready, set, go!
Teenager post 26.02.2012, kl. 21:30Jeg kjenner meg igjen i nesten alle, noen andre?

Outfit 260212 26.02.2012, kl. 14:36Dårlige og kjappe outfitbilder denne gangen! Siden det er søndag kommer den gode slaskegenser frem, nesten ikke sminke og håret i hestehale. 

Hva syntes du?

Good morning, beautiful 26.02.2012, kl. 12:27

God morgen!

Ligger i sengen og skal til og se noen episoder one tree hill før jeg setter rompa i gir og starter dagen. Reiser som sagt til Volda idag, har noe og fikse før jeg reiser. Kan se om jeg kan blogge ut ouftit før jeg reiser. Vet ikke hvordan det blir med bloggingen desse to ukene. 

Snakkes!


Borte bra, hjemme best 25.02.2012, kl. 17:20

Kom hjem for en stund siden, var godt og vere sammen med pappa og familien der inne denne uken, men også ganske hærlig og vere hjemme igjen. Nå skal jeg gjøre litt skolearbeid før jeg setter i gang og pakke ut, vaske rom og vaske klær. Gud, it's good to be home. 

Imorra reiser jeg til Volda, skal bo hos tante, onkel og søskenbarna mine i to uker mens jeg har praksisuke på Rimi, butikken til søskenbarnet mitt. Tror det kan bli veldig gøy. 

Nå må jeg nesten komme i gang, vi bloggest senere i kveld!


Ny header 24.02.2012, kl. 20:07Har nå sittet og mikset litt på dette bildet en stund og ble fornøgd. På tide og få en ny header som ikke har blitt brukt før! Nå er det The Voice, snakkes!

Hva syntes dere om headeren?
Ser dere på The Voice? 

Whoever said money can't buy happiness simply didn't know where to go shopping 23.02.2012, kl. 23:09

Om ca en ukes tid blir disse hærlige UGGsene dumpet i postkassen min, gleder meg allerede til og trakke ute i vinterkulden. De er fra fashdeal.com, om noen skulle lure! 

Har dere bestilt noe fra fashdeal.com før? 

 

Walking in winterwonderland 22.02.2012, kl. 20:58

Var ute i snøen sammen med familien i går, knipset noen bilder. Ble igrunnen fornøyd.

Hva syntes dere om bildene?

No answer is the wrong answer 20.02.2012, kl. 15:55

Som jeg skrev i innlegget jeg skrev i gårkveld så kommer jeg kanskje tilbake på bloggfronten, men jeg trenger litt hjelp fra dere. Hva vil dere at jeg skal blogge om? Lenge siden sist vet dere så jeg er litt rusten. Skal jeg fortsette med outfit og engelske sitater, eller har dere tips til nytt?

Kom med tips til hva dere vil jeg skal blogge om!

 

 

What doesn't kill you only makes you stronger 19.02.2012, kl. 22:42

To uker siden sist innlegg, lenge siden. Nå har jeg kommet meg til pappsen i Olden og med andre ord, fått tilbake kameraet mitt. Er fortsatt litt usikker på om jeg skal fortsette og blogge slik som før, eller bare legge inn noen innlegg når jeg føler for det. Livet mitt er ikke så spennes for tiden. Skole-hjem-sove, og samme dagen etter. 

Kjenner det er lenge siden jeg har blogget skikkelig, avslutter nå før det blir helt på tryne!

 

Noen favoritt outfits 03.02.2012, kl. 09:31Her er noen av mine favorittoutfits gjennom det siste året. Det meste er fra sommeren-11. Savner dagene da jeg gikk i shorts hver dag fra morgen til kveld. 

Tattoos 02.02.2012, kl. 09:45Noe av det første jeg skal gjøre når jeg er 18 år er og få billappen, kjøpe min egen vin og ta tattovering. Tattovering er noe jeg har hatt veldig lyst på det siste året. Bare en liten tekst, som betyr mye for meg. Har ikke funnet den enda, men jeg skal nok finne den. 

Vil du ha tattovering?

I want 01.02.2012, kl. 11:11Malin Baade Løken

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Malin og er 20 år. Studerer Markedsføringsledelse ved BI Bergen. Her kan du lese om min hverdag og alt annet som interessere meg. Jeg kan kontaktes på mail; malinbaade@live.no

Blogg.no reklame

Norske blogger Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign