hits

Malin Baade Løken

www.maliinbaade.blogg.no

Videoblogg.. ? 28.02.2011, kl. 16:43

Siden Sara og jeg ikke har nett tilgjengeig hjemme så tenkte vi at vi kan lage videoblogg til dere. kleint Så vi trenger tips fra dere hva vi skal videoblogge om.
Så send inn tips! massemasse tips

På Åndalsnes 28.02.2011, kl. 14:58

Hei lesere♥ I det siste døgnet har jeg vert på Åndalsnes, uten tilgang til nett. Egentlig litt hærlig, men jeg kjenner hvor jeg savner og bare slække foran pc-en i mange timer.

Idag skal vi bare slappe av og vente til imorgen, da skal vi nemlig til Molde.
Nå skal vi ned i sentrum.
Snakkes!

OUTFIT 27.02.11 27.02.2011, kl. 11:21


Skjerf Cubus
Cardigan Vero Moda
Singletter Cubus & Gina tricot
Strømpebukse
Vet ikke

Nå skal jeg dobbelt sjekke at jeg har fått med meg alt jeg trenger, så skal jeg finne meg noe frokost. Det er ikke så alt for lenge til vi drar. Så vi bloggest
og jeg fikk beskjed om at internettet har klikket litt, så jeg får ikke blogget når jeg kommer frem til åndalsnes.

HA EN FIN FERIE LESERE! FOR DET SKAL JEG ♥

Tidlig søndag morgen 27.02.2011, kl. 09:34

Planen min var egentli og sove til klokken 11, men slik ble det ikke. Jeg våknet nå og det er helt umulig og sovne igjen.  Men nå får jeg bedre tid til å gjøre både ditt og datt.

Nå sitter jeg i sengen, trykker i meg godteriet fra i går og hører på musikk. Har nok planer om å bli i sengen en stund før jeg begynder å stresse rundt.

Outfit kommer senere!

pakket og nesten klar 26.02.2011, kl. 21:27

Nå er kofferten nesten ferdig pakket, mangler kun toalettsaker og håndbagasjen mangler. Jeg føleg meg klar til å reise nå!

Nå skal jeg hoppe i dusjen og ha en ørliten spa kveld før jeg legger meg under dynen og ser love & other drugs.
Snakkes!

Be lazy day 26.02.2011, kl. 14:44

Idag er det den offesielle slappe-av-dagen min, jeg sitter i onepiece og gårsdagenssminke som skal snart av. Om ikke så alt for lenge starter pakkingen og rydding av rom! Som kommer sikkert til å foregå i noen timer.

I kveld er jeg barnevakt for min kjære lillebror, og som jeg gjør hver gang jeg er barnevakt, så har jeg spa-kveld. Gleder meg til det ♥ Men jeg lurer på om dere har noen bra filmtips til meg? Slik jeg har å se på i kveld.


OUTFIT 25.02.11 25.02.2011, kl. 18:09
Cardigan Cubus
Singlett Cubus
Tights Cubus


Om ca 45 minutter drar jeg til Hareid for å sette rompa mi på bussen. Jeg skal til Ulsteinvik og møte noen kompiser! Så det blir en sosial kveld.

Ha en fin kveld, blogglesere ♥
Hva ska dere i kveld?

New hairkut 25.02.2011, kl. 17:41

i går var jeg på frisøren og fikk vekk det håre som var slitt. Syntes det ble litt kortere en planlagt, men jeg har vertfall et sunt hår!

Hva syntes du?

i vinterferien skal jeg.. 25.02.2011, kl. 15:42

Denne vinterferien skal jeg bli med Sara til Åndalsnes! Vi har allerede planlagt en del, hva vi skal gjøre osv.. Og jeg skal ha med meg data i håp om å få blogget litt i uken. Vi reiser Søndag, med hall 1 båten fra Hareid og etter det følger det på med to timer buss, men vi vet ikke helt enda hvilken dag vi reiser hjem. yeey, gleder meg mye ♥

it's friday & vacation 25.02.2011, kl. 07:33

Endelig har dagen jeg har ventet på kommet. Fredag, helg og ferie. Nå sitter jeg i sengen med dynene rundt meg og gir meg i øynene, har veldig lyst å legge meg ned på hodeputen noen timer til ja...

Om hvert minutt sniker bussen seg forbi og jeg på legge beina på spring i håp om å ikke gli på isen. Så vi snakkes når jeg er hjemme fra skolen!


@ sminkefri og slaskeklær

Jeg er så klar, dere aner det ikke! 24.02.2011, kl. 23:39

Ligger i sengen og skal snart trykke hodet ned til puten. Om ikke så at for mange timer så er det endelig vinterferie. Noe jeg har ventet på siden juleferien. Jeg er så klar for vinterferie og skolefri nå at dere aner ikke. Er så lei av å stå opp 6-7 hver morgen for å sitte å en stol å se på en lærer tyte.

Nå skal jeg legge meg og få noen timer søvn før det er opp igjen.
Snakkes!


@ gammelt bilde, men glad i deg lillebror ♥


how long will it take 24.02.2011, kl. 19:32På skolen! 24.02.2011, kl. 12:03

Idag har bare vert en totalt avslappet dag, skolen startet med to timer matte, en time naturfag og nå er det arbeidstime. De to neste timene er det finale på en turnering i hallen så da slipper vi time.

Nå sitter Christine og jeg å jobber med rle prosjektet som vi begynte på i går, men da kom ikke vi så særlig langt. Så det blir mye rle jobbing hjemme idag.

Nå er det friminutt!
Snakkes!
Nå er jeg utslitt, god natt! 23.02.2011, kl. 22:46

Jeg er nydusjet og utolig sliten! De siste timene har jeg tilbringet på aktiv senteret, noe jeg absolutt ikke angerer på. Jeg jogget først i ca 20 minutter før jeg dro på bodystep med styrke i en time! Utrolig hærlig ♥ Det ble desverre ikke noe solarium, men det skal jeg ta igjen imorgen etter skolen.

Imorgen skal jeg klippe meg. Tror ikke det blir noe store saker, men litt stuss og oppklipping blir det vell. Har egentlig lyst å gjøre noe med håre mitt slik at det blir ''nytt'', men jeg er ikke den personen som tørr å gjøre noe slikt. Men nå legger jeg meg!

Trening 23.02.2011, kl. 18:26

Nå stikker jeg snart til Hareid, kanskje jeg går eller sitter på med mamma. Før jeg skal på trening stikker jeg innom solariumsenteret for å brune meg litt. Idag er treningsplanen og jogge litt før jeg skal på bodystep med styrke ♥

Bruker du å trene?

OUTFIT 23.02.11 23.02.2011, kl. 15:40


Genser Cubus
Singlett Vero Moda
Dongeri tights Cubus

Rommet er ryddet, sengen er redd opp og vinduet er oppe. Leksebøkene er på vei opp på skrivebordet, det er nemdlig det jeg skal gjøre før jeg stikker å tar sol og trener ikveld.

Hva skal dere idag?

FRI 23.02.2011, kl. 13:13

Skolen sluttet for omtrent en time siden for oss tiendeklassinger. Men Christine og jeg dro ikke hjem, vi satte oss i kantinten med godteri og rle.

Men nå må vi begynde!
Snakkes!
Påskeegg i lilla kartong 22.02.2011, kl. 18:56

Barnebilder av meg 22.02.2011, kl. 17:34

 

Enda en konkurranse - vinn solkort 22.02.2011, kl. 16:24

Jeg klikket meg nettopp inn på en blogg, og da så jeg at hun har en konkurranse. Og solkort var premien, som sagt så er dette noe jeg virkelig trenger.

Det dere må gjøre for å delta i konkurransen er og trykke HER og gjøre som Tina har forklart i innlegget.

Følelser og surr, gjesteinnlegg 22.02.2011, kl. 16:13

Et ønske om å gå ned i vekt er slett ikke ensbetydende med spiseforstyrrelser. Mange av de som slanker seg gjør dette på en sunn og forsvarlig måte. Men, det finnes også tilfeller der slankingen går over til å bli en sykdom. Mange straffer seg selv ved å ikke spise, dette er ikke lurt for kropp og helse, muskler og selvtillit .. Det hjelper kanskje der og da, men hva skjer i ettertid, lesere?

Innlegget er skrevet av marlen1996.blogg.no.


En stund på skolen vår var det snakk om at det var en del jenter som ikke spiste. Ei veninne av meg hadde f.ek gutteproblemer, jeg hadde mine egne, de andre jentene hadde kanskje krangler med veninner .. eller kanskje de bare ville bli tynnere? Dette er feil vei å gå, det er galt. Jeg laga et bildeinnlegg på min egen blogg med følger av sykdommen anorexia .. det innlegget finner du ved å trykke her.

Det er ikke artig å gå rundt og vite at du ikke har noe du skulle sagt om vennen din sliter med dette, men det kan du. Du kan si i fra til helsesøster, familie .. egentlig alle voksne du vet vedkommene kan stole på. Derfor bruker de fleste voksne og si at vi er for unge til å slanke oss .. vi har hele livet fremfor oss, og når du er ungdom har du null peiling på hva det vil si og slanke deg på en sunn måte. Når det kommer til det å ikke spise fordi man vil straffe seg selv, regner jeg med at det ikke bare jeg kjenner meg igjen, jeg vet om en god del andre som har vært der .. Det at gutten din er utro, at han flyr i senga med ei anna jente .. eller bare det at han er på besøk kan gjøre deg sjalu, og du føler deg ikke god nok. Når det kommer til selvtilliten til ei ungdomsjente er det ingenting som skal til før den er nedbrytt. ingenting.

Vi er midt i tenårene, det er ikke meningen at vi skal tåle alt vi ser og alt vi hører. Tell til ti neste gang, før du kaller noen feit. Tenk deg dobbelt om før du bestemmer deg for å slanke deg.  Alle har godt av å stille seg i speilet og fortelle positiveting til seg selv. Alle burde ha troen på seg selv, hvem vil ellers ha troen på deg når du selv ikke har det ?

Hva er din mening?
-marlen1996.blogg.no

OUTFIT 22.02.11 22.02.2011, kl. 14:41


Nå er jeg hjemme fra skolen, siste timen gikk kjempe fort. Vi gjorde stort sett hva vi ville. Nå skal jeg spise mat, rydde kjøkkenet og kaste meg i dusjen.

Snakkes!

Befinner meg på skolen nå! 22.02.2011, kl. 12:54

Nå sitter jeg i et nesten tomt klasserom og holder på å skrive noe tyskgreier som skal innleverest på Torsdag. Vi holder på å skrive om Hareid.

Nå er det snart friminutt og derretter siste timen, har veldig lyst ferie, noe som jeg gleder meg veldig til! Forteller mer senere!  Kan si jeg skal ut å reise med en vennine!

Nå er det friminutt!
Snakkes!

God morgen lesere! 22.02.2011, kl. 07:24

Nå er jeg våken og ikke klar til en ny dag, hehe... Jeg har fått i meg frokost men sitter enda i pysjen. I dag er det bare en slappe-av dag på skolen, i de to første har vi kunst&handverk der jeg strikker tøfflene mine og idag skal jeg sikkert begynde å pynte de.

Men nå må jeg får rompa i gir, har planer om å rekke fitnessringen og før bussen kommer!
Snakkes!


gammelt bilde, har ikke ornet meg...

KONKURRANSE 21.02.2011, kl. 20:02

En av de bloggene jeg leser fast har endelig komt med konkurranse, der premien er solkort. Noe jeg virkelig trenger nå.

Dere og kan delta, ved å klikke HER og lese hva du skal gjer! Og dere som ikke har blogg kan også delta. Dere finner all informasjon på bloggen til Mathilde.

 

Starte med noe nytt? 21.02.2011, kl. 19:52

Jeg har en stundt gått og tenkt på noe jeg kan ha på bloggen. Og jeg kom frem til at jeg kan ha favoritt-innlegg. Foreksempel ;favoritt kjole, favoritt parfyme osv..
Vurderer og ha dette feks en gang i uken, lørdager eller noe. Men dere må også komme med forslag til hva dere vil ha på bloggen her.

Hva syntes dere om den ideen?

 

And i did it! 21.02.2011, kl. 07:31

Som jeg sa i går, så var jeg oppe klokken 6 for å gå tur, men jeg fikk ikke rompa i ut døren før klokken var litt før 7. Men turen, den gikk jeg. Nå er jeg påkledd, usminket med pusset tenner og klar til å dra på skolen. De siste 5 minuttene før bussen kommer skal jeg bruke til å rocke med fitnessringen!

Så bloggest vi senere!


gammet bilde // smile and be happy ♥

God natt, tidlig opp i morgen! 20.02.2011, kl. 21:35

Klokken er snart 21:30, altså halv 10 og jeg skal legge meg! Imorgen er det tidlig opp, klokken 6, og ut å gå morgentur med min gode kompis. Skal bli hærlig og starte dagen med en tur.

Så vi bloggest imorgen!
Sov godt ♥

 

Lekser tar fritiden 20.02.2011, kl. 19:52

Jeg er en av mange som syntes at lekser tar fritiden vår. Ofte på søndager setter jeg meg ned for å begynde på leksene, slik jeg ikke har mye i ukedagene. Det er jo ofte jeg vil trene eller finne på noe med venner!


Litt bilder fra i går 20.02.2011, kl. 11:59

tenkte jeg kunne legge ut noen bilder fra igår


Jose


Anna & Aksel 


Birte & Sjur


Sjur & AliAli & Aksel


Meg & Sjur


Jeg vant! 


Sigurd Olav & Birte

Sunday morning 20.02.2011, kl. 11:50

God morgen alle sammen!

Nå sitter jeg i sengen og hører på hannah montana/miley cyrus på full guffe. Jeg er faktisk helt våken idag etter en så stressende og lang dag i går. Men det var så gøy, og tilbringe en hel dag med ungdomsrådet og andre mennesker.

Planene idag er fortsatt usikkre, har ikke noen planer enda. Kanskje jeg setter meg ned med engelsk lekse for neste uke. Vil ikke stresse og slikt med lekser.Hva skal dere idag?UKM 19.02.2011, kl. 23:03

Idag har jeg ver ute av huse siden klokken var hall 9 idag tidlig, idag var det nemlig Hareid sin tur og ha UKM. Det var mye som ordnest, kjøpest inn og settest på plass, og ikke minst lydprøver! Mye stress. Mye bra program!
Men nå er dagen endelig over og jeg er godt plassert i sengen min med onepiecen trekt over meg!

OUTFIT 18.02.11 18.02.2011, kl. 16:19
Hals Cubus
Genser Cubus
Singlett Vero Moda
Joggebukse University

it's friday 18.02.2011, kl. 06:34

Endelig er dagen jeg har ventet på i 5 dager her, fredag! Idag har vi egentlig bare avslappende fag unntatt gym, som vi har i siste timen, men jeg liker og ha gym da. God start på helgen.

Nå skal jeg snart finne frem noen klær, tror jeg kjører totalt slask idag og sminkefri! føler faktisk for ingenting annet. Helst vil jeg krype under sengen og bli der til jeg er helt våken. Denne uken har jeg egentlig for alt for lite søvn, og i morgen blir det ikke noe sove-lenge-dag, imorgen er det UKM så da er det ut på hareid med ungdomsrådet klokken halv 9 på morgenen. Wish me luck.

 5433811958_89ce0e7f39_z_large

Ha en fin fredag ♥

Sweet dream 17.02.2011, kl. 22:12

Jeg er helt utslitt etter dagen. Den siste halvtimen-timen har jeg bare ligget i sengen og følt meg halv våken. Vil faktisk sove nå, mer en noe annet!
Så nå skal jeg pusse tennene og pakke sekken til imorgen! Jeg er så klar for helg nå, dere aner det ikke!

Snakkes!

 

the real school girl 17.02.2011, kl. 19:07

Hei dere! Nå sitter jeg og har nettopp blitt ferdig med denne ukens lekser. Vurderer å begynde på neste ukens lekser og.. slik jeg kan jogge mer neste uke, er ikke så stolt over joggingen min denne uken. 
Dagen idag har gått ganske raskt egentlig.. men jeg har jo vert forann tv-skjermen og sett på tv.. noe jeg skal snart gjøre igjen. Sette meg i sofaen, under et varmt teppe og se på hotell cæsar!

Men nå skal jeg se på one tree hill!
Snakkes!
OUTFIT 17.02.11 17.02.2011, kl. 14:38
Hals Cubus
Skjorte Julegave, cubus
Tights Gina Tricot

Da var torsdagens skoledag over og det er snart helg igjen, hærlig! Nå skal jeg lage meg noe mat så skal jeg se på min vanlige tv-rutine.

God morgen fra meg til deg! 17.02.2011, kl. 07:15

Tumblr_leueiquv5y1qd10syo1_500_large
@weheartit.com

Jeg håper dere får en fantastisk fin Torsdag ♥
outfit kommer når jeg er hjemme fra skolen

Mine favoritt outfit's gjennom bloggen 16.02.2011, kl. 22:11Desse er de fire outfitene jeg har likt best, som jeg har bilde av!
Hva syntes du?

Jeg har planer for bloggen 16.02.2011, kl. 21:46

Akkuratt i dette skrivende sekund sitter jeg og tenker på noen ting som jeg skal ha på bloggen og slikt. Det som er helt bombe sikkert er at jeg skal ha nytt design, snarest mulig. Skal spørre en kompis om han gidder å lage, vist ikke fikser jeg det selv.

Jeg har blogget ganske lite både i går og i dag, men det er fordi jeg har sykt mye lekser og jeg gidder ikke hei-hade innlegg, men det er en annen ting jeg holder på å tenke ut... hvordan jeg skal ha innleggene mine. Vil ikke ha de sånn at jeg fortelle kun hva jeg har gjort idag, men mer bilder og slikt. Men jeg trenger hjelp fra dere! Hva vil dere ha på bloggen?

Ingenting slår en god kopp kakao 16.02.2011, kl. 14:49

Hei igjen! Nå er jeg hjemme og sitter godt plassert rundr kjøkkenbordet med leksene foran meg og en god kopp kakao vedsiden av.

Planene idag er og se det faste på tv, så begynde på leksene! Det er vell det dagen idag består av. Selv om jeg vil legge mej i sengen under dynen min og være langtlangt inne i drømmeland har jeg så ufattelig med lekser jeg må gjøre.

Så vi snakkes!


sminkefri og fin

Skoleblogging 16.02.2011, kl. 12:29

Hei dere! Nå sitter jeg på skolen og super i meg vant. I dag har vi onsdags opplegg, akkuratt nå holder vi på med excel. Nå er det bare to timer igjen av denne skole dagen å da er det hjem og gjøre utrolig mye lekser. Kom sent i gang med det denne uken.


Må jobbe!
snakkes.

sweet dreams 15.02.2011, kl. 23:26On the top of the list 15.02.2011, kl. 22:52Desperate housewives! 15.02.2011, kl. 21:41


Nå skal jeg se på frustrerte fruer før jeg skal finne sengen og legge meg tidlig!

Skal dere se frustrerte fruer?

OUTFIT 15.02.11 15.02.2011, kl. 14:38

Outfiten idag er ganske enkel og veeldig avslappende, Jeg våknet kort tid før bussen kom, og overraskende så rakk jeg den. Jeg har på meg det jeg har på bildet over der, genser og joggebukse ♥

Nå skal jeg spise mat og se reprise av home and away før det blir one tree hill.

Prosjekt på skolen - Tøffler 14.02.2011, kl. 21:36

På skolen i kunst&handverk har vi et strikke prosjekt, der jeg valgte å strikke meg tøffler! På kalde, kalde vinterdager eller bare en dag jeg skal slappe av i pysjamasen, er desse gode å ha. Tøfflene mine er selfølgelig ikke ferdig, i morgen skal de bli med meg på skolen igjen å da skal jeg begynde å pynte! Det gleder jeg meg til! Designe mine egne tøffler! ♥

Har du strikke prosjekt på skolen?

Happy valentines day! 14.02.2011, kl. 19:01

jeg må si at det ble ikke noe valentines date på meg på aktiv ikveld, jeg har heller brukt dagen min fra etter skole tid til nå med å hjelpe min kjære ste bror med å vaske sin ''nye'' leilighet! Det kommer til å bli skikkeli koselig der. Det er fortsatt ikke helt 100% ferdig, men jeg har en prøve jeg må øve til og noen tøffler jeg må tåve til i morgen, så jeg måtte bare stikke!

180770_178405062204291_101121823265949_426750_1276230_n_large
@ weheartit.com

Nå skal jeg spise litt mat, før jeg hopper i dusjen! S
Snakkes!

 

OUTFIT 14.02.11 14.02.2011, kl. 14:36
Skjerf Cubus
Cardigan Vero Moda
Singlett Cubus
Strømpebukse Vet ikke

Hva syntes du?

RiseandShine 14.02.2011, kl. 06:43

God morgen! Om ikke så alt for lenge kommer bussen, og til den kommer skal jeg sitte og digge Bruno Mars, sminke meg og spise mat♥ Idag er det Valentins Day og jeg skal faktisk tilbringe kvelden på aktiv sammen med Malin og mølla.

Hvordan skal du tilbringe din Valentines day?

Jeg elsker ... 14.02.2011, kl. 00:03

BRUNO MARS han er noe av de beste jeg har vert borti! Jeg elsker sangene hans! Nå har jeg fire favoritt sanger, og de har jeg tenkt å dele med dere

Grenade

Just the way you are

Talking to the moon

Marry you

Hva syntes du om sangene?
Hva syntes du om Bruno Mars?

I morgen er det mandag igjen ... 13.02.2011, kl. 21:13

Nå er enda en helg over, og i morgen er det en ny uke med nye muligheter og mye lekser. Nå har jeg spist mat, pusset tennene og hoppet i pysjen, nå skal jeg se en film før jeg skal legge meg!

I morgen er det valentins day også, så kosligt! Gleder meg til å se om det blir noe romanse på skolen!
Snakkes!

182021_200616116620425_100000161142628_858409_2077789_n_large
@ weheartit.com

Effektiv dag! 13.02.2011, kl. 16:09

Siden familien dro ut, uten meg.. benyttet jeg sjangsen til å gjøre noe hjemme. Jeg har ryddet og støvesuget mitt og Tobias sitt rom, hengt opp og vasket klær. Frk flink!

Nå skal jeg snart lage meg noe mat så hoppe i dusjen, før jeg begynder på noe av neste ukes engelsklekse. Ganske avslappet søndag, egentlig!Hva har dere gjort idag?

God morgen & morsdag! 13.02.2011, kl. 09:45

Hei dere!

Nå er frokosten spist opp og mens familien sitter oppe og ser på Karate Kid valgte jeg og gå nedigjen for å legge meg, jeg er ikke noen sånn stor fan av å stå opp før klokken 9 på en søndagsmorgen uansett hva anledninger det er, men neste lørdag må jeg opp klokken 8! grur meg!  Blogger mer om det senere.

Nå skal jeg legge meg igjen, må bare lage til innlegge day  04 av challengen!

Snakkes!Dagens innkjøp 12.02.2011, kl. 21:47

Før Andrea og jeg dro hjem til henne var vi i vik en stund, og selfølgelig dro vi innom Cubus der det var salg. Jeg kjøpte meg egentlig ikke noe mye, en lue og et skjerf. Hadde ikke så mye penger.


Skjerfet var utrolig godt og ha på!

 

OUTFIT 12.02.11 12.02.2011, kl. 12:31
Jakke Gina Tricot
Singlett Gina Tricot
Tights Cubus


Nå er jeg ferdig fikset og klar til og dra til Andrea, eller snart. Vi skal først ta sol, så skal vi sikkert vandre litt rundt om i vik før vi drar til henne og begynder og style meg og har photoshooten.

Nå skal jeg bare pakke vesken, snakke litt med Andrea og slikt! Så drar jeg!
Bloggest senenre!

i wanna know what love is 12.02.2011, kl. 11:40

Mariah Carey-I wanna know what love is♥

Endelig er det helg! 11.02.2011, kl. 15:26

Hei dere!

Enda en skoleuke er ferdig og helgen er her igjen. Nå skal jeg rydde rommet mens jeg hører på Olsenbanden JR, kanskje ta en liten powernap så dusje. Idag er jeg nemlig vakt på ungomskafeen, så jeg må være litt våken da.

Nå skal jeg rydde!
Bloggest senere!Jeg skal være modell på lørdag 10.02.2011, kl. 22:30

Dere leste rett! På lørdag skal jeg til Ulsteinvik til Andrea og være modell for henne. Jeg gleder meg kjempe mye! Hun skal sminke meg, finne klær til meg og fotografere! Bildene kommer ut på bloggen og kanskje det blir et nytt design.


Nå sitter jeg med en stk sovnet for og noen øyner som holder på å gli sammen! Jeg er snart klar for å legge meg, imorgen er det helg! Så jeg håper at skole dagen går fort, vi skal både ha to timersskriving på data og en prøve. Og etter skolen skal jeg vaske!

God natt!

It have been a long day 10.02.2011, kl. 18:02

Hei dere!

Nå er jeg endelig hjemme etter skole, sol med Anna og møte med ungdomsrådet. Det neste som venter meg er dusjen og derretter en del engelslekse som skal ver ferdig til imorgen, har vert en travel uke.

Sorry for kort innlegg, men dagen min har ikke vert noe spennende idag!
Snakkes!alt jeg tenker på 09.02.2011, kl. 21:59

Sitter og ser inn i klesskapet og bare tenker ''what to wear''. Mens jeg tenker det, tenker jeg at jeg må få gjort engelsk leksen før fredag, og all den andre leksen jeg har.

5425404349_956b8ba395_z_large
// weheartit.com //

Imorgen er det et nytt møte med ungdomsrådet, men det begyner ikke før 4 så jeg rekker og sole meg en stund! Lenge siden sist!

Men nå skal jeg pakke sekken og finne noe inni det tomme klesskapet mitt..

Kakao, knekkebrød og One tree hill 09.02.2011, kl. 15:13

I dette skrivende sekund står jeg og rører i kakaoen jeg laget og små nynner på never alone. Ved siden av meg ligger knekkebrødene jeg snart skal spise. Nå når jeg er ferdig og skrive dette innlegge til dere skal jeg ned, pakke meg inn i teppe og se one tree hill.

Planene idag er og bare slappe av, gjøre en del lekser. Kanskje jeg tar meg en tur på aktiv? Vet ikke enda.
Hva skal dere idag?

please please please 09.02.2011, kl. 07:30

B219108298_large

Onsdags morgen er allerede kommet og det er snart helg igjen. Utrolig hvor fort ukedagene går i mellom helgene. Jeg har tenkt over det i det siste.

Nå skal jeg til å springe til bussen som snart passerer forbi, så blir det en avslappende skoledag.
Snakkes!

Rolig kveld 08.02.2011, kl. 21:21

Jeg har ikke brukt så mye tid på bloggen de to siste dagene, det er vell fordi jeg slapper av og ikke har noe og blogge om. Og de hei-hade innleggene orker jeg rett og slett ikke. Så jeg tror det blir noen dager med rolig blogging, før jeg kommer fult tilbake!

uansett... Idag har jeg som sagt bare slappet av og slappet av, jeg og en vennine tok oss en ørliten tur på Aktiv. En liten date med mølla skader aldri! Var skikkelig hærlig og jogge igjen.
Nå skal jeg snart legge meg i sengen og spille litt boble town på mobilen og lese idas dans!

Snakkes!


Astrid og meg, tatt på skolen i 9ende eller noe..

Snøen kommer tilbake ... 08.02.2011, kl. 16:06

Jeg som var så klar for vår og dager uten snø!

OUTFIT 8.02.11 08.02.2011, kl. 15:08Cardigan mamma sin
Singlett Cubus
Dongeribukse Cubus

Nå er det one tree hill!
Snakkes!

TUESDAY 08.02.2011, kl. 06:41

Bright-tuesday36_large

Ønsker alle blogglesere en veldig fin Tirsdag!

Daffe Mandag 07.02.2011, kl. 15:09

Hjemme fra ukens første skole dag, jeg er nydusjet og onepiecen har kommet på. Skal snart ordne meg noe mat så slappe av før jeg lager meg fruktsalat og setter meg ned med lekser! Jeg skal ikke noe annet en å være hjemme idag, så ikveld skal jeg sette meg ned og se på Happy Day på tv2, har hørt rykter om at VOE skal være der?Hva skal dere idag?

Fuck! it's monday! 07.02.2011, kl. 07:13

Tumblr_lg231aqpsj1qghb5to1_400_large
Ha en fin dag, lesere ♥

 

Home with mom! 06.02.2011, kl. 22:47

Jeg er godt og trykt kommet hjem til mamma. Baggen er utpakket og satt på plass, skole sekken til i morgen er pakket og jeg er snart klar for å finne sengen.

Imorgen begynder en ny uke med nye muligheter! Jeg har forresten startet med noe nytt, hver kveld skal jeg ta 50 situps og 10 armehevinger, så skal jeg øke tallene etter hvert! Vil få litt muskler i denne muskeløse kroppen. Jeg skal prøve og gjøre dette hver morgen også.

Nå skal jeg laste ned noe musikk og finne klær til imorgen så vi får snakkes!
OUTFIT 6.02.11 06.02.2011, kl. 17:00Har dere hatt en fin helg? 06.02.2011, kl. 10:29

Dette er det tidligste jeg har stått opp i hele helgen! Nå har jeg nettopp spist frokost og er allerede godt plassert tilbake i sengen. Idag skal jeg hjem etter en lang helg hos pappa så jeg skal vell om ikke så lenge kle på meg og pakke. Jeg skal ut til bestemor en tur og før jeg setter rompa mi på bussen.

Jeg beklager for kun web- og gamle bilder denne helgen, jeg tok nemlig ikke med meg speilrefleksen, orket ikke og drage med meg den for bare helgen.

Snakkes!

anddrea.blogg.no gjesteblogger hos søteste Malin! 06.02.2011, kl. 02:41

heyhey guys! 
Nå sitter jeg her hjemme å hører på nye Platen til Kaizers Orchestra og snakker med Malin på Msn. Syntes alle dere burde begynne å høre på Kaizers Orchestra! Nye platen Violeta Violeta er vol 1 av 3, gleder meg sykt til resten kommer ut! Alle sangene til Kaizers henger på en måte sammen så det blir en historie, så det er sykt spennende å følge med. Får ikek til å legge til noen linker til Youtube akk nå, men gå inn på enten Youtube eller spotify å hør "Hjerteknuser", "Tumor i ditt hjerte" og rett og slett hele dette albumet!


Så litt inn på meg og Malin da! Malin er en utrolig søt og snill jente. Jeg og Malin kom litt skjevt ut til å begynne med eller jeg fikk litt stygt førsteinntrykk av henne pga diverse ting. Men dette ble det fort ordnet opp i, heldigvis! Malin blir kalt "Big boobs bitch<3" på mobilen min, hehe, skal vell ikke legge ut om hele grunnen til det her, men en del av det var jo pga vi snakket om silikon osv. Meg og Malin har vel planlagt noen ting vi skal finne på etterhvert, som feks nå neste lørdag skal hun overnatte med meg og så skal vi ha en photoshoot. Jeg trenger modeller og hun stiller opp! Skal bli en utrolig artig dag! 
Jeg har blitt veldig glad i Malin, en jente med godt humør og lett å bli glad i.<3

Har dessverre ingen bilder av oss to sammen, så jeg slenger med et bilde av meg så dere vet hvem jeg er.


Men nå må jeg vaske av meg sminken og slå av Kaizers og pcen og legge meg! 
God natt søte Malinblogglesere!

<3 Andrea

PS; Malin? Jeg laget en ny kategori jeg kunne legge innlegget under :D

Use me 05.02.2011, kl. 21:23

Use me - Daisy

en bestemors jente 05.02.2011, kl. 18:19

Etter noen timer ute hos bestemor der vi snakket, så på nyhetene og tilomed sovnet så er jeg tilbake på min mega store oppblåsbare madrass på broren sitt rom. Nå sitter jeg og ser på Pusscat dolls present: Girlicious på surfthechannel.com.

Om ikke så alt for lenge skal jeg søke meg inn på google og finne meg noen girls movies som jeg skal se i kveld. Så om dere har tips til bra jentefilmer så spytt ut!

Snakkes!
Jeg ble vekt av en stygg alarm.. 05.02.2011, kl. 12:49

Denne morgenen har vell vert utrolig gøy for søskene mine. Hver gang jeg er her inne, så virker det som søskene mine har et prosjekt og det er ''vekk malin med en alarm'' og de vet jeg hater den alarmen, og til vanlig våkner jeg av denne alarmen, men sovner igjen etterpå. Men idag så tok jeg dyna over hodet og dreit den.Men etterpå kom pappa og vekket meg så da bare sto jeg opp.

Så nå sitter jeg her da, i sofaen med beina på bordet (sorry Bjørg) og ser på tv. Er ikke så alt for lenge før jeg skal mekke meg opp noe til frokost!

Så vi snakkes!


Hey sminkefri å fin! not

Im never alone, when i have you 05.02.2011, kl. 01:31

Lady Antebellum-never alone

Du er noe av det mest fantastiske som noen gang har hendt meg. Når jeg er sammen med deg og når jeg ikke er sammen med deg, jeg er aldri alene. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg møtte deg, du er den personen som får meg til å smile.. bare jeg tenker på deg! ♥ Jeg er så utrolig glad i deg!
Det er selfølgelig århundres allerbeste bestevennine jeg snakker om, min allers kjære Malin! Jeg kan faktisk ikke beskrive hvor ufattelig mye hun betyr. Det siste åre mitt har vert totalt awesome, kun pågrunnav henne. Vi har gjort så mye sinnsykt gøy.Familieproblemer? Gutteproblemer? Venneproblemer eller bare er lei meg. Da vet jeg at jeg alltid kan komme til henne, hun er her alltid for meg uansett hva det er jeg trenger og snakke om eller om jeg trenger en skulder og gråte på eller bare for å dele en god latter. Denne jenta er noe jeg ikke vil kvitte med meg, hun er som vg... dagen er ikke den samme uten! Selv om vi ikke finner på så mye nå for tiden, pga mye lekser og slikt så betyr hun fortsatt the world to me!♥i love you ♥ and you know how much you mean to me
Dårlig blogging idag 05.02.2011, kl. 00:45

Jeg skal ikke skrive en hau med unnskyldninger og ditt&datt for at jeg ikke blogget idag. Den eneste og single grunnen er at jeg ikke har hatt noe spesielt og blogge om. Og jeg er ikke en så veldig stor fan av de derre Hei-Hade innleggene.

Nå sitter jeg og bare slapper av, skal til og klikke meg innom noen spotify lister og fikse ny musikk til ipoden. Er ikke trøtt eller noe så har ikke noe å gjøre når klokken er kvart på 1 på natten..

Tumblr_lg0mnu88i01qgq3vxo1_500_large

Har du noe musikktips til meg?

you still mean everything to me ... 04.02.2011, kl. 15:50

Tumblr_lg39dckpb51qajjdco1_500_large

Vampire suck 03.02.2011, kl. 23:03

Selv om jeg har lang helg, har jeg bestemt meg for og finne sengen tidlig idag. Klokken er tre minutt på elleve og jeg er i pysjamasen og bestemorknuten på toppen av hodet.

Tumblr_lg1lvebmyj1qel4auo1_500_large

Men nå skal jeg slå på filmen!
Snakkes!

Overraskelse!! 03.02.2011, kl. 21:37

På mandag ringte pappa meg og da avtalte vi at jeg skulle ta turen til Olden i helgen, vi fant også ut at det skulle være hemmelig! Så det var kun pappa og jeg som viste om det.
Så idag etter skolen møtte jeg mamma ved fergekaien så satte vi kursen mot Moa trafikkterminal, der jeg skulle gå på bussen.

Da jeg kom til Stryn var det og hoppe seg i bilen til pappa og sette kursen hjem, da jeg kom inn og hadde møtt søskene kom Bjørg inn veranda døren, og hun hadde allerede tårer i øynene når hun kom bort til meg for å gi meg en klem ♥

Det skal bli kosligt og tilbringe helgen sammen med familien her inne.
Har du lyst på reklame på bloggen din? 03.02.2011, kl. 21:18

Om du har lyst på reklame på bloggen din, kan du klikke HER, denne linken fører dere til illusion.no


Legg igjen en komentar om du har trykket på linkene da!

 

OUTFIT 03.02.11 03.02.2011, kl. 20:24
Hals Cubus
Cardigan Vero Moda
Singlett Cubus
Strømpebukse Vet ikke

God morgen cupkakes! 03.02.2011, kl. 07:17

God morgen!

Nå sitter jeg som et slakt i datastolen og skal til og putte matboksen i sekken. Det er ikke så lenge til bussen kommer. Kanskje jeg rekker og lese over prøven jeg skal ha idag.

Planene mine for idag er atm hemlige, jeg forteller senere i kveld! Men jeg kan si jeg gleder meg! ♥  Beklager for rote innlegg nå, jeg ville bare slenge igjen et livstegn fra meg!

Men nå skal jeg pusse tennene!
Snakkes!

 

-.^ 03.02.2011, kl. 06:35

vill bere sei at ej e veldig gla i dej søta ! got so many memories :-)

Go Horses < 3

 

-youknowwho ;*

I just wanna say ... 03.02.2011, kl. 00:24

Bed,goodnight,quote,sleep,good,night,dream-eb29906673372e05885e8f6bc87fb471_h_large

Ha en god natt, fantastiske lesere! ♥

Syrer og baser? Not my thing 02.02.2011, kl. 23:13

Nå ligger jeg utslått i sengen og hører på dear mister president - p!nk, det er desidert en av de fineste sangene jeg vet om. Uansett.. i dette skrivende sekund skal jeg til og lese på natufag prøven og syrer&baser som jeg har imorgen, og det værste er at jeg ikke forstår så mye av kapittelet.Men nå skal jeg faktisk lære noe! Så nå skal jeg legge bort maskinen og frem med arkene!
Snakkes!

Love me or ... 02.02.2011, kl. 19:00

Tumblr_lfnrld4mj41qgatcuo1_500_large

God morgen! 02.02.2011, kl. 07:19

Nå har jeg kastet på meg i fullhast etter og sovet forbi den første alarmen. Nå er det opp og vaske ansiktet før jeg kaster i meg noe frokost før jeg setter beina i gir og springer til bussen.

Snakkes!

 

BURBERRY BADEDRAKT SELGES 01.02.2011, kl. 23:32

Jeg vill selge burberrybadedrakta mi, den er helt ekte og går til en billig pris.

selges får 300,- !!!

Den er ikke brukt, men er litt knurvet siden den har ligget en stund i skapet.

størrelse L, men jeg vil si den er M eller mindre.. veldigeveldig liten i størrelsen.

kom med bud :-D god invistering

Send en e-post til  Sandra_tassen@hotmail.com !!!!

Den ligner litt på denne, men har sterkere farger ...;)

 

Leser en ny bok - IDAs DANS 01.02.2011, kl. 23:30

Har du lest denne boken?
Hva syntes du om den?

Kan ikke tro det er februar ... 01.02.2011, kl. 16:43

Da har det gått en sykt fort januar måne og nå er vi i februar. Kan faktisk ikke tro at det bare er 2 mdn og 10 dager til jeg fyller 16 år! Det siste året har gått så utrolig fort!

Frem til nå har jeg bare slappet av og sett på tv, først nå skal jeg begynde og gjøre noe. Må nemlig rydde det ekstremt rotete klesskapet mitt! Det vises at det ikke har blitt gjort på en stund, så skal jeg gjøre lekser før jeg stikker på trening. Må fikse litt på musikken på ipoden og!

Jeg har tydeligvis mye og gjør.. så jeg får egentlig bare starte!
Snakkes!OUTFIT 1.02.11 01.02.2011, kl. 14:39
Hals Cubus
Cardigan Vero moda
Singlett Gina Tricot
Tights Cubus

HAVE A NICE DAY 01.02.2011, kl. 07:28

Tumblr_ldfoj69dxh1qco7huo1_500_large

Nå skal jeg hvert øyeblikk trakke meg videre til buss stoppen og dra på skolen. Planene idag er og gjøre lekser og så skal jeg på zumba i kveld. Den fantastiske venninen min melder meg på alle slags treninger som jeg ikke kan.

Dere må ha en fantastisk dag, så bloggest vi!

Malin Baade Løken

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Malin og er 20 år. Studerer Markedsføringsledelse ved BI Bergen. Her kan du lese om min hverdag og alt annet som interessere meg. Jeg kan kontaktes på mail; malinbaade@live.no

Blogg.no reklame

Norske blogger Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign