hits

Malin Baade Løken

www.maliinbaade.blogg.no

Leserspørsmål: Er det den rette linjen for meg? 02.11.2011, kl. 23:16

Leser: Hei hei. Håper du tar i mot spørsmål fra folk som ikke har blogg også. Du skriver mye om powerpoint og fremføringer, hva vil det si? Hvis man kanskje ikke er allverdens god på og stå foran klassen og snakke, er dette da linjen for meg? Virker veldig spennende denne linjen og jeg er usikker på hva jeg skal velge. Kom bare tilfedigvis over bloggen din når jeg søkte på service og samferdsel. 

Tusen takk for spørsmål! Og ja, dere som ikke har blogg også kan bare sende inn spørsmål om ting dere lurer på. Når du går service og samferdsel så er det mye praksis arbeid. Feks nå når vi var ute i praksis så har vi laget en powerpoint om bedrifta og hva vi jobbet med som vi skal fremføre for klassen. Det er ganske gøy egentlig, og desto mer du gjør det, desto gøyere blir det. 

Jeg var ikke så alt for glad i og snakke foran klassen jeg heller, og jeg viste denne linjen inneholdt mye fremføringer og forskjellige temaer og oppgaver. Men jeg gledet meg også, ganske mye. For når du har gjort dette en stund så blir du bare vandt med og stå foran en folkemengde og snakke om noe. Og dette er veldig positivt og klare når du har kommet deg skikkelig ut i arbeidslivet. 

Håper du fikk svar på hva du lurte på og at du velger service og samferdsel, det er en kjempe kjekk linje! Svar på leserspørsmål 04.07.2011, kl. 12:44

Leser: Hva skal du gå neste år, og har du noen ønsker om hvem du vil komme i klasse med? :)

Neste år skal jeg gå salg og service. Jeg vil aller mest gå i klasse med Malinbestis, men siden hun har søkt almen så kommer jo ikke det til og skje. Men jeg vet om to av vennene mine som har søkt salg og service så da går det bra. Er glad jeg kjenner noen som har søkt det samme som meg og at jeg ikke blir alene i klassen og ikke kjenner noen! 

Hva skal dere gå neste år? Svar på leserspørsmål 14.03.2011, kl. 15:08

Leser: kan du svare i ett innlegg på ka du trur meininga med live e ?:)

En gang i løpet av barndommen, ungdomstiden eller voksenlivet så får vi spørsmål om hva vi trur meningen med livet er. Er der egentlig en fast på hva som er det rette svaret på det spørsmålet?

Alle har jo sitt eget svar på dette spørsmålet. Vi alle er forskjellige, med forskjellige meninger og tanker. Hos noen er penger og berømmelse meningen med livet, hos andre kan det være trening eller familielivet.

Fra min side tror jeg at meningen med livet er som mottoet, lev hver dag som det er din siste. Jeg har en fantastisk familie, utrolige venner. Jeg har alt jeg trenger! Livet mitt kunne ikke ha vert mer genialt og perfekt! Jeg elsker tanken på at jeg kan stå opp hver dag, vite at jeg har mat i huset og rent drikke vann og en flokk med fantastiske venner!

Men så kommer vi tilbake til de som ikke har det fult så godt. Vi trenger ikke å gå lenger en til verdensdelen Afrika. Der sover de på gata, finner matrester i søppeltønnene til naboen for å overleve sulten og de må gå flere mil for å hente vann hver dag. Hvilke tanker har de om meningen med livet? Jeg får en lei-meg følelse inni meg hver gang jeg tenker på det!

Hva er deres mening med livet?

Malin Baade Løken

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Malin og er 20 år. Studerer Markedsføringsledelse ved BI Bergen. Her kan du lese om min hverdag og alt annet som interessere meg. Jeg kan kontaktes på mail; malinbaade@live.no

Blogg.no reklame

Norske blogger Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign