hits

Malin Baade Løken

www.maliinbaade.blogg.no

Gjesteinnlegg fra Sara! 19.07.2012, kl. 21:15

Halloooo!
Før dere leser så tenkte jeg å si at jeg har vært bloggshendis før, lå på topplisten for Norge så sjønner godt vist folk får starstruck nå ass:P!!  

Siden Malin står i dusjen tar jeg meg friheten til å blogge for dere leeeserne:P

Neida haha hvafan jeg kødder. Please ikke ta meg seriøs når jeg blogger for Malin, jeg synest bare hele greia er litt morsomt fordi Malin går rundt å skal ta bilde av alt uansett hvor vi er, uansett hva vi gjør og uansett hvem som er rundt oss. Alt for bloggen, er det ikke det dere sier? 

Uansett. Tenkte jeg kunne prøve på ett litt sånn seriøst innlegg, der jeg skriver om mobbing og slike seriøse ting, men desverre så er jeg ikke noen seriøs person. Så om jeg skulle prøvd på noe som helst hadde det blitt en latter ut av alt. Hva er det hun prøver på liksom, lol

Jeg kan vell si at dere kan finne meg på instagram, sarabergland. ER DESP ETTER FOLLOWERS SÅ FØLL MEG. haha neida. Men joda
Og på twitter der jeg skriver mye morsomt som dere kan følge med på, sarabergland.    igjen


Hvor faen er kameraet til Malin?? Er det ikke nå jeg skal ta sånn fine bilder av hva jeg har på meg, og hvilken sminke jeg har presset i trynet?? Nei søren ass nå er jeg frekk....
Og så har hun mac da så aner ikke hvordan det fungerer..

 


Hvor stilig var iKKE det bildet her da?Og selfølgelig ett bildet av meg. KISS AND LOVE blogges


svar på spørsmål av sara 28.02.2012, kl. 18:35

Noen felles spørsmål til begge egentlig:

-Hvordan er det å gå Salg og service/Salg og samferdsel(?) ?
Det er utrolig morsomt! Vi lærer veldig mye, samtidig som vi kan slappe av, gå tidlig osv. Det er ganske annerledes enn almenn og slikt, fordi vi lærer så mye nytt. På allmenn har de liksom samme fagene som på ungdomskolen, men på salg og service så har vi 4 forskjellige programfag som hører til, og der lærer du noe helt annet og helt nytt. Men det er virkelig en linje å ambefale! Kjempe gøy :-)

-Å hvor mange SS1 klasser er der?
På skolen vår så har vi bare 1 klasse på vært trinn. Altså en 1. klasse, og en 2.klasse.

-Å går der mange jenter? Vurderer å søke neste år så ja:-)
Ehhhmm, vi er 5 jenter i klassen vår. Ikke så veldig mange, haha men ja. Har ikke så mange gutter helder. Er egentlig en ganske liten klasse.

Så over til de andre spørsmålene.

-Er malin alkis?

Nei malin er ikke alikis. Noen som virkelig trodde det? Det går and å dra ut og ha det gøy sammen med venner uten at man er alkis. 

Har Malin fortsatt følelser for eksen din? ( legger ikke ut navn her ) 
Nei nei nei og neei. Malin har ikke følelser for eksen sin. Det er kjempe lenge siden det ble slutt og de er så ferdig med hverandre så det bare går and. Malin har gått videre i livet. 

Hvordan er Malin på fest?
Malin er den som må passes på. Haha, vist hun skal foreksempel være med en venninde hjem og overnatte der etter festen må hun passes på. Ellers forsvinner hun og du ser henne ikke før dagen etter på. Haha.
 

Hvem er bestevennene til Malin?
MEG MEG MEG OOOOG....MEG.

Hvor mange kjærester har hun hatt?
Ehm, som jeg kan komme på, så er det vell... 2? Skikkelig seriøse altså. 

Hvem bryr hun seg mest om i hele verden?
Godt spørsmål du. Kaanskje familien sin? Jojo men aner ikke.

Er Malin fornøgd med kroppen sin?
Hun sier at hun ikke er det, men det har hun ingen grunn til.

 

Hvorfår kaller hun seg selv jenta med smilet?
Jo kanskje fordi hun liker å smile og hun smiler jo faktisk ganske ofte da så ser ikke problem i å ikke kalle seg det? 

Har hun hatt mange kjønnssykdommer, og er ryktene om herpes sanne? 
Herregud så mange slike spørsmål som kom, og NEI. Malin har IKKE kjønnssykdommer og det er helder ikke sant at hun har herpes. Sliiik da var det ut i verden.

Hvordan er Malin som person?
Malin er en kjempe hærlig person som liker å bry seg om andre, samtidig som hun liker å bry seg om seg selv. Haha. 

Hvordan gjør Malin det på skolen?
Hun er veldig flink med det å jobbe med skolearbeid. Av og til kan hun være veldig ukonsentrert og gjør IKKE det hun skal, haha, men som regel jobber hun fint og får gode karakterer. Både jeg og hun er ganske flinke til å få annmerkninger, men vi har bestemt oss for å slutte med det og skjerpe oss! Sann, da håper jeg dere fikk svar på det dere lurer på. De spørsmålene som ikke ble besvart skjønner nok de som spurte hvorfor;-)

spør om alt! 26.02.2012, kl. 23:36

Hei, alle flotte leserne til Malin:)

Dette er gjesteblogg fra Sara, og tenkte å gjøre som veldig mange andre bloggere, spørsmålsrunde om bestevennen sin! Så her kan dere spørre om ALT  dere vil, og jeg svarer. Vet så og si alt om Malin! Så nå må dere være fantasifulle;)

Ready, set, go!
Gjesteinnlegg fra Rebecca 11.11.2011, kl. 23:49

Hallo til alle Malin's lesere fra Rebecca! 

Hvor skal jeg starte med å fortelle det jeg har tenkt å fortelle? Vel, jeg har visst hvem Malin er i en lang til nå, men i det siste har vennskapet vårt blitt forferdlig sterkt, og det på en veldig god måte. Det var på barneskolen jeg fikk vite om denne jenta, Malin. Hun tok fra meg bestevennen min Susanne, som flyttet til Hjørungavåg, hvor Malin bor. Og jeg var stuck i Brandal helt alene, uten Susanne. 

Jeg var vel egentlig bare sjalu på Malin, men jeg fikk vite at hun var verdens beste, og at Malin og Susanne hadde det fint sammen. Jeg tror jeg var sammen med de to, en gang, om jeg ikke husker helt feil. De var hvertfall hestegalne jenter, begge to. 

Det var på ungdomskolen Malin og jeg begynte å ''kjenne'' hverandre. Vi gikk jo i klasse sammen hele ungdomskolen og det er tre år, så på tre år har vi fått et veldig sterkt vennskap, syns jeg. Men egentlig drev vi bare på med små-snakking på ungdomskolen, helt til tiende klasse. 

Tiende klasse ble jeg nærmere Malin enn de to første årene på ungdomskolen, og det er jeg glad for, absolutt! Jeg husker ikke helt når vi begynte å være sammen på fritiden og ikke bare på skole, men jeg vil tro det var i slutten av tiende. Nå er Malin og jeg veldig close, og deler vel stort sett alt med hverandre. 

Den siste tiden har jeg virklig følt at Malin er en av de vennene jeg kan kalle ALLER beste venn. Jeg har ikke bare en bestevenn, men et par, og Malin er absolutt en av de. Vi har blitt en liten gjeng med bestiser, haha. Jeg kjenner jeg savner Malin når jeg er bortreist på skole, og gleder meg alltid til å komme tilbake for å treffe de nærmeste, og da er Malin med i det jeg velger å kalle de nærmeste.

Jeg er veldig glad i denne jenten, og Malin: Jeg er super duper glad i deg, og det skal du vite. Vi har mange minner sammen, og som standard og si; flere skal det bli! Du vet du kan snakke med meg om absolutt alt! ALT. Jeg skulle ønske jeg kunne være her for deg akkurat i det du trenger meg, men slik er det desverre ikke. Jeg er jo alltids å få tak i over telefon, uansett hvilken tid på døgnet.


Malin, I love you♥

En og en halvtime med dårlig kreativitet 26.07.2011, kl. 00:38

Siden Malin tydelivis ikke har komt hjem ennå tar jeg meg friheten, igjen, til å oppdatere dere. Har vell vært dårlig med blogging fra min side i det siste .. Om jeg har noe å gjøre glemmer jeg det av, og når jeg ikke har noe å gjøre har jeg ingenting å blogge om.Her er ennå ett selvdigger bilde av meg. Dere kommer til å bli vandt med de etter verdt, må bare passe på å gjesteblogge ofte nok. Hva skal mann si? Bloggvinduet har stått oppe en time nå, viser bare at det er svæært lite som skjer i min hverdag. Vi bloggest :)

Varme klemmer fra meg til dere ;- * 25.07.2011, kl. 15:52

Hallo! Siden Malin har dratt har jeg sett meg selv friheten til å hilse på dere, igjen. Marlen som blogger :- )! Klikk på namnet for å komme til min blogg. Har nettopp fått ny header (igjen), så hadde vært fint om dere gikk inn å kommenterte meningen deres :) Har prøvd ut tre forskjellige nå, for å finne ut hvilken leserene likte best .. Hadde vært greit med din mening :) !Siden 90% av bloggerne snakker om katastrofen i Oslo har jeg valgt å prøve å ikke skrive mer om det på bloggen. Om dere vil lese mine ord om saken kan dere klikke her og her.

Jeg måå løpe. Vi bloggest sikkert senere i kveld om Malin ikke kommer hjem før jeg rekker å oppdatere igjen. Må dessverre ned å dra pappa ut av soffaen slik at vi kommer oss ut i dag i stede for å bare sitte inne å råtne. Jeg sender varme hilsner til dere som kom tilbake fra utøya, alle omkomne, og alle savnet


Outfit? 14.07.2011, kl. 17:28

Hallo! Haha, hadde tatt outfit bilder til dere og til min egen blogg, men når jeg legger de inn på dataen ser jeg at over delen er snudd på vrange, faen. Det er en gammel outfit, så her kan dere se outfit innlegget fra bloggen min sist jeg hadde på meg dette.Nå må jeg springe, bloggest :)

.Get weak, that is my problem. 14.07.2011, kl. 16:47

Nå er Malin på vei hjem, så da blir det nok bilder og oppdateringer fra turen hennes :- )Jeg har lugget på verandaen å grillet meg i sola, nå er jeg nydusja og klar til å dra på meg sminkemaska før jeg tar med familien på kino. Rekker dessverre ikke å blogge så mye nå, ligger litt bak skjema, men vi bloggest med outfit om jeg rekker det :- )!

.I'd like mornings better if they started later. 14.07.2011, kl. 14:31

Skrev jo morgenblogging til dere i går jeg, men hei, skreiv aldri nårtid morgenen starta for meg. Malin er i Måløy med familien i think, så det blir jeg som oppdaterer til hun kommer hjem. Om hun ikke kommer hjem før jeg drar på kino får dere sikkert outfit også .. Heldige eller?


atm

Må snart komme meg opp.. Det er supert vær ute, og jeg ligger her i mitt lille gasskammer. Rommet mitt stinker selvbruning. Familien har nettopp komt hjem i fra Tenerife/Spania og er så brune! Menst jeg som bare har vært fem dagen i Finland ser ut som en snøball i forhold til de andre.. Anyhow, nå skal jeg blogge ett morgeninnlegg på min egen blogg før jeg spiser frokost og ordner meg klar til Kino med familien og deretter bowling med noen venner :-  )

Bloggest! -marlen1996.blogg.no

Gjesteblogger'n 13.07.2011, kl. 18:43Dagens outfit, kjenner dere meg igjen ?:- ) marlen1996.blogg.no

I morra skal jeg blogge til dere her, fordi Malin skal på camping uti skoogen. Gled dere, skal prøve å være litt mer intressang enn hva jeg er på min egen blogg, blir jo bare en dag jeg skal gjesteblogge med for dere, så kan jo ikke ødlegg intrykket mitt på den ene dagen. Vi bloggest i morra med mitt daglige morgeninnlegg :- )

Because of you (gjesteinnlegg) 11.05.2011, kl. 17:13

Hei leserene til malin! Bloggeren bak marlen1996.blogg.no her :) Link selv, eller klikk her.Selv om fristelsen for å oppdatere mine egne blogglesere er litt liten, tar jeg turen innom malin sin blogg for å oppdatere dere. Godt med en forandring i blandt, selv om jeg regner med at vi har deler av de samme leserene. Anyhow, mange av dere husker meg sikkert som den feite katten .. Ikke det? Jeg har nemmelig blogga under det gjestenamnet før.

I dag, midt i første time dro jeg hjem fordi jeg ikke var i form, her ligger jeg .. ser ikke ut, spist en drue ellerno og synest synd på meg selv. Har også blitt plukka ut til å springe stafett for klassa i morra, så der var jo ennå en grunn til å synest synd på seg selv .. men får ta en dag om gangen, og ikke ta morgendagens sorger på forsudd.. For alt jeg veit kan jeg ligge hjemme å være syk i morra også, da blir jeg jo heldig.

Vet ikke hvor i verden jeg hadde vært om jeg ikke hadde hatt venner som malin. Av all motgang med medgang i livet er det vennene mine som gir meg 80% av medgangen. Sånne venner som malin. Forteller meg og gir meg tips om veier å gå i ivet, hva som er bra og hva man bør holde seg unna .. Tatt rett fra selverfarte ting. Er kanskje ikke så flink til å fortelle vennene mine hva de betyr for meg, dessverre .. Kan jo nytte kjangsen her da, med å si at jeg er glad i deg, malin.mvh, marlen (marlen1996.blogg.no)

anddrea.blogg.no gjesteblogger hos søteste Malin! 06.02.2011, kl. 02:41

heyhey guys! 
Nå sitter jeg her hjemme å hører på nye Platen til Kaizers Orchestra og snakker med Malin på Msn. Syntes alle dere burde begynne å høre på Kaizers Orchestra! Nye platen Violeta Violeta er vol 1 av 3, gleder meg sykt til resten kommer ut! Alle sangene til Kaizers henger på en måte sammen så det blir en historie, så det er sykt spennende å følge med. Får ikek til å legge til noen linker til Youtube akk nå, men gå inn på enten Youtube eller spotify å hør "Hjerteknuser", "Tumor i ditt hjerte" og rett og slett hele dette albumet!


Så litt inn på meg og Malin da! Malin er en utrolig søt og snill jente. Jeg og Malin kom litt skjevt ut til å begynne med eller jeg fikk litt stygt førsteinntrykk av henne pga diverse ting. Men dette ble det fort ordnet opp i, heldigvis! Malin blir kalt "Big boobs bitch<3" på mobilen min, hehe, skal vell ikke legge ut om hele grunnen til det her, men en del av det var jo pga vi snakket om silikon osv. Meg og Malin har vel planlagt noen ting vi skal finne på etterhvert, som feks nå neste lørdag skal hun overnatte med meg og så skal vi ha en photoshoot. Jeg trenger modeller og hun stiller opp! Skal bli en utrolig artig dag! 
Jeg har blitt veldig glad i Malin, en jente med godt humør og lett å bli glad i.<3

Har dessverre ingen bilder av oss to sammen, så jeg slenger med et bilde av meg så dere vet hvem jeg er.


Men nå må jeg vaske av meg sminken og slå av Kaizers og pcen og legge meg! 
God natt søte Malinblogglesere!

<3 Andrea

PS; Malin? Jeg laget en ny kategori jeg kunne legge innlegget under :D

Malin Baade Løken

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Malin og er 20 år. Studerer Markedsføringsledelse ved BI Bergen. Her kan du lese om min hverdag og alt annet som interessere meg. Jeg kan kontaktes på mail; malinbaade@live.no

Blogg.no reklame

Norske blogger Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign