hits

Malin Baade Løken

www.maliinbaade.blogg.no

Endelig skikkelig design 15.11.2012, kl. 20:40

Nå har jeg såtte en stund med design, og endelig er jeg fornøyd! Enkelt og fint, syntes jeg!

Hva syntes dere om mitt nye design?

Nytt design! 14.09.2012, kl. 22:29

Nå har jeg akkuratt oppdatert designet mitt, noe som virkelig var på tide! Nå er jeg fornøgd og blogglysten er litt høyere en hva den har vert! Nå skal jeg hoppe i dusjen før jeg skal se film og sove, opp tidlig på jobb imorra! 

Og ang det spennende og morsomme prosjektet jeg holder på med sammen med Rebecca så er det at jeg skal farge håret rødt, men må farge det en gang til og forhåpentligvis blir det den siste! Dere får ikke før-etter bilder før jeg er fornøyd med fargen! Satser på det blir Søndag! 

Vi snakkes imorra! Hva syntes dere om det nye designet?

NYTT DESIGN! 11.08.2012, kl. 19:18

Da har designet endelig fått litt forandring igjen! Får alltid litt ekstra bloggkick når jeg har fått meg nytt design!

Hva syntes dere?

Ny header 24.02.2012, kl. 20:07Har nå sittet og mikset litt på dette bildet en stund og ble fornøgd. På tide og få en ny header som ikke har blitt brukt før! Nå er det The Voice, snakkes!

Hva syntes dere om headeren?
Ser dere på The Voice? 

Nytt design og gaanske lei 12.11.2011, kl. 19:37

Etter mange timer med endring av design er jeg så og si ferdig. Ny header, nytt bilde i sidebaren og ny skrift. Litt nytt og godt. Ble så lei av det andre så nå var det på tide. Føler det ble et litt med høstlig design. Er ganske lei av html-koder nå, så blir ikke noe designbytting på en stund vertfall, hehe!

Hva syntes dere?

Nå er det snart skal vi danse finale!
Hvem tror dere vinner?

Nytt design 03.09.2011, kl. 16:44Nå har jeg endret headeren og bildet i sidebaren igjen. Syntes det var påtide med litt forandring, vet ikke hvor lenge jeg har denne headeren, tiden vil vise.

Hva syntes du om det nye deisgnet?

Ny header 03.08.2011, kl. 12:21

Som dere ser så har jeg ny header og nytt bilde i sidebaren. Siden jeg liker designet mitt egentlig ganske så godt så har jeg tenkt og bare bytte header og bilde i sidebaren i ny og ne. Da blir jeg ikke så lei av designet, hehe. 

Denne gangen ble det en ganske enkel header syntes jeg, hva syntes dere?

Ny header 19.07.2011, kl. 12:03
Hva syntes dere? 

Malin Baade Løken

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Malin og er 20 år. Studerer Markedsføringsledelse ved BI Bergen. Her kan du lese om min hverdag og alt annet som interessere meg. Jeg kan kontaktes på mail; malinbaade@live.no

Blogg.no reklame

Norske blogger Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign