hits

Malin Baade Løken

www.maliinbaade.blogg.no

Nytt design, russeprat og skolearbeid 07.03.2014, kl. 18:12

Egentlig burde jeg skrive ferdig innleveringen jeg har i gym og begynde å øve på historieprøven jeg har neste uke, men isteden fant jeg ut at jeg skulle endre på designet på bloggen min, lese alle andre sine blogger, rydder rom og danse. Jeg er så skolelei, men jeg må bare holde ut! Kun et par månder igjen til russetiden starter og litt lenger til sommerferie! Fikk mail om at russeklærne mine har blitt sendt tidligere idag, og gjett om jeg ble enda mer gira da?! Russetiden er det eneste som holder meg motivert på skolen. 

Jeg ser det er fortsatt noen som klikker seg inn på bloggen min, syntes veldig synd i de og så er her ingen oppdatering. Så nå lurer jeg på hva dere vil lese om, spytt ut i komentarfeltet så skal jeg få se hva jeg får til! Hva syntes dere om det nye designet forresten?

Vi bloggest senere ♥Astrid

07.03.2014 kl.18:15

Utrolig fint design :)

colorfashion

07.03.2014 kl.18:27

Fint design, jeg håper du får en fin fredag videre og kos deg masse! :-)
Malin Baade Løken

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Malin og er 20 år. Studerer Markedsføringsledelse ved BI Bergen. Her kan du lese om min hverdag og alt annet som interessere meg. Jeg kan kontaktes på mail; malinbaade@live.no

Blogg.no reklame

Norske blogger Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign