hits

Malin Baade Løken

www.maliinbaade.blogg.no

Hvor kan dere finne maliinbaade? 10.03.2013, kl. 17:03

INSTAGRAM: På instagram heter jeg malinbaade, der legger jeg ut bilder av hverdagen min. Litt av bildene som blir lagt ut her legger jeg ut på bloggen og, men mesteparten kommer ikke på bloggen. Så blir utrolig glad om dere følger meg her! Legg igjen insta-namnet deres i komentarfeltet å tar jeg meg en tur innom noen profiler. Kanskje jeg lager et innlegg hvor jeg anbefaler to eller tre instagram profiler? 

FACEBOOK: Trykk på bildet for å komme til fanpagen til bloggen min. Her kommer alle innleggene ut og litt annen informasjon. Blir veldig glad om dere liker siden! Jeg godtar ikke folk jeg ikke kjenner på facebook. Så om dere vil kontakte meg kan dere sende en mail til malinbaade@live.no, sende brev på blogg.no eller skrive på fanpagen til bloggen min. Går selfølgelig and å sende brev til min personlige profil også. 

TWITTER: Trykk på bildet for å komme til twitter-profilen min. Jeg er overhode ikke like aktiv på twitter som jeg er på facebook og instagram. Men det er veldig gøy om dere vil følge meg der også! Skriver jo selfølgelig tweeter inn i mellom, men.. 

BLOGLOVIN: Alle vet jo hva bloglovin er! Her kommer alle innleggene mine ut etter jeg har postet dem, håper selfølgelig dere vil følge meg her også! Alt blir så mye gøyere med mange følgere! 


Har dere noe av dette? Legg igjen en komentar så kanskje jeg tar meg en kikk!

Nanna

10.03.2013 kl.18:14

Hei søta, jeg var bare innom for å ønske deg en fin søndag♥
Malin Baade Løken

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Malin og er 20 år. Studerer Markedsføringsledelse ved BI Bergen. Her kan du lese om min hverdag og alt annet som interessere meg. Jeg kan kontaktes på mail; malinbaade@live.no

Blogg.no reklame

Norske blogger Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign